Varma orgasmi adult sex homoseksuaaliseen videos

Mun mielestä on myös nykyään enemmän kuin jees viettää juhannusta omalla takapihalla mutsin kanssa. Sillä välin kun äiti panee saunan lämpiämään, minä sytyttelen grillin.

Sitten vaan istumme iltaa ja kuuntelemme iskelmäradiota terassilla viltteihin kietoutuneina, ja menemme varmaan jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä nukkumaan, että aamulla jaksaa sitten taas pirteänä herätä uuteen päivään. Toinen vaihtoehto olisi ollut perinteiset juhannusbileet, mutta armahdin itseni ja totesin, etten kertakaikkiaan jaksa vaivautua. Takapihalta on lyhyempi matka omaan sänkyyn.

Hyvää lapsissa on se, että kun ne kasvavat ja jäät jälleen ilman jatkuvaa vanhemmuutta, niin lapsellisuus palaa, toivottavasti palaa. Omalla kohdallani ainakin on palannut. Ikääntymisessä on hauskaa sekin, että saa ihan erilaista kohtelua. Odotan sitä että olen Hitto soikoon puhun ihan pulleri- Kallen juttuja ja syljeskelen ja pukeudun sopimattomasti! Ja mikä parasta, kaikki ymmärtävät ja ehkä hieman kadehtivat En ole huomannut, että kaikkien vanhempien jutut pyörivät lasten ympärillä, ellei sitten istu jossakin perhekerhossa, jossa ei oikein tunne ketään ja helpointa on alkaa puhua lapsista.

Enkä ole huomannut, että parikymppisten jutut olisi laadultaan aina sen kummempia saati kiinnostavampia. Minun elämässä tuo yleistys ei siis toimi, mutta varmaan monen elämässä toimii.

Ja minkälaisia sinun deitti-ilmoitukset mahtaa olla, jos nuo on niin kamalan pervoja setämiesjuttuja. Ei kai ne aina pyörikään, mutta minä tietysti sen lisäksi että yleistän poimin ne lapsijutut silleen cocktailpartyilmiöntapaisesti sieltä joukosta: Eikä kun nämä on siis niitä miesten profiileja Mun ilmoitus on tietysti ihan superfiksu ja -filmaattinen ;.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. D Kiva, jos voin auttaa!!! Lapset saattavat aiheuttaa monenlaista mm. D  Eikä kun nämä on siis niitä miesten profiileja Ja tuosta tasa-arvoa kannattavat päättelee, että Päivi Räsäsen ei jaa heidän käsitystään ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta, ihmisoikeuksista, eikä vähemmistöjen kunnioittamisesta. Sama johtopäätös tehdään tietenkin myös muista, jotka Päivin lailla halveksii tai muuten vähättelee Pridea.

Kolmanneksi, jos Päivi Räsänen kuvittelee, että kaikkien tasa-arvoa aidosti kannattavien pitäisi jakaa hänen fundamentalistinen tasa-arvokäsiteensä, eli sen joka sallii fundamentalismiin perustuvan epätasa-arvon ja syrjinnän sekä edellyttää suvaitsemaan Päivi Räsäsen suvaitsemattomuutta, niin älkööt unta nähkö ja höpsis. Päivin suvaitsemattomuutta ei siis suvaita. Kuten Päivin ei tarvitse suvaita sitä, etten minä suvaitse hänen suvaitsemattomuuttaan. Ja kuinka kukaan edes kehtaa vaatia, että sinä suvaitsisit toisessa sitä, ettei hän suvaitse sinua.

Ei kukaan sosiaalisesti normaali. Se tavoittelee tilannetta, jossa sukupuoliperusteiseen avioliittoon pohjaavat näkemykset leimataan poliittisesti epäkorrekteiksi ja syrjiviksi. Päivi ja kumppanit saa ihan vapaasti pitää kantansa niin avioliiton kuin muidenkin juttujen suhteen.

Mutta valtaväestön kanta asioihin muuttuu ja arkikielessä avioliitto koetaan kahden aikuisen liitoksi. Se, ettei enemmistö jaa Päivin kantaa joka asiassa ei ole vainoa, vaan mielipiteenvapautta.

Mutta voidaan ne Päivin näkemykset leimata epäkorrekteiksikin, se riippuu siitä, miten hän asiansa esittää. Pohdinnan perustana olen käyttänyt nimimerkin mikkelinmies7 mm7 kirjoittamia kommentteja ja olen poiminut ne hänen omasta aloituksestaan.

Käytän niitä siksi, että ne ovat tuota ajattelua hyvin kuvaavia ja asiallisia, omassa kategoriassaan. En siis pohdi esimerkkeinä olevien tekstinpätkien henkilöitä, niiden kirjoittajaa tai väitteiden totuusarvoa, vaan käytän niitä vain esimerkkeinä analysoidessani äärikonservatiivisen ajattelun logiikkaa. Kaikki johtopäätökset ovat omiani, enkä todellakaan väitä niitä totuuksiksi. Lisäksi tuo "ensimmäinen isku" kuvaa mielestäni äärikonservatiivien ajattelulle tyypillistä kaltevaa pintaa eli että lisää iskuja on tulossa ja iskun tekijä on pysyvästi pahan puolella.

Lisäksi äärikonservatiivi kokee, että taistelutilanne on hänen lahkonsa vs koko muu maailma. Äärikonservatiivi kokee, että empatia, armo ja ymmärrys ovat jotain, jotka on varattu ja tarkoitettu vain heille. Sillä yritetään uskoakseni paisuttaa ongelmaa ja saada äärikonservatiivien kokema pienikin tappio näyttämään mahdollisimman suurelta, dramaattiselta ja epäoikeudenmukaisuuden lähtölaukaukselta.

Mutta äärikonservatiivi itse ei koe paisuttelevansa yhtään mitään, vaan kokee olevansa täysin rehellinen ja kohtuullinen, melkein liiankin kohtuullinen muita kohtaan. Luoma on pysynyt hiljaa. Ei ole miestä kommentoimaan tai sitten omatunto kolkuttaa. Tuosta omantunnon kolkutusolettamuksesta päättelen, että äärikonservatiivinen olettamus on, että kaikki ulkopuolisetkin pohtisivat heille pahan mielen aiheuttanutta asiaa ja että kaikki "tietäisivät" heidän olevan oikeassa.

Syynä vaatimukselleen on se, että äärikonservatiivi on mielestään varmasti oikeassa ja uskoo, että Herra on hänen puolellaan. Vaikka he kokevat samaan aikaan olevansa pieni ja vainottu vähemmistö. Mutta silti he kokevat olevansa ns. Lisäksi ilmaisu "vakaa kirkkokansa" viittaa johonkin suureen osaan kirkkokansasta, vaikka tosiasiassa kyse on muutamasta prosentista. Tässä on taustalla samaharha, kuin oli Aa-kerhon hiljainen enemmistön kanssa eli kuvitellaan oma kannattajakunta jopa monikymmenkertaiseksi.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Yhteiskunta Uskonnot ja uskomukset Kristinusko Luterilaisuus Mitä Amerikan korkeimman oikeuden päätös merkitsee Mitä Amerikan korkeimman oikeuden päätös merkitsee tätä.

Tässä Juha Ahvio kertoo mitä homoliittojen hyväksyninen merkitsee myös meille sananvapauden ja uskonnonvapauden suhteen. Äärikonservatiivisen ajattelun pohdintaa Pohdinnan perustana olen käyttänyt nimimerkin mikkelinmies7 mm7 kirjoittamia kommentteja ja olen poiminut ne hänen omasta aloituksestaan. Hyvä ohjelma, katsoi eilen. Kovaa oli jenkkilän runttaus ja Obaman sooloilu. Mä katsoin myös ja huomatkaa, että ohjelma oli tehty ennen kuin päätös oli tehty jenkkilässä.

Miksiköhän sekulaari media ei tuo näitä asioita kesksusteluun? Onko se sitä homoegendaa jolla media on kyllästetty? Siksi juuri koska totuutta ei haluta suuren yleisön tietoon. Ahvio on varmasti fiksu kaveri, menee hukkaan koko mies kun on hihhulitieteen desantti. Miten tasa-arvoinen avioliitto rajaa uskonvapautta? Jeesus tulee, näyttäkää kiireisiltä! On se merkillistä, miten kaappihomo kristitty ahdistuu toisten onnesta.

Jos teitä niin käy kateeksi homoveljien ja -siskojen avioliitto, niin eikun ulos sieltä narniasta. Kerrotte vaan vaimolle tai miehelle miten asiat oikeasti ovat ja naitte sen samaa sukupuolta olevan.

Loppuu se tyynyn pureminen ja lähimmäisten panettelu, jonka voi korvata lähimmäisen panemisella. Sieltä se kristillinen lähimmäisenrakkaus taas paistaa läpi! Minun avioliittooni ei homoavioliitolla ole mitään vaikutusta, enkä jaksa olla ihmettelemättä miten se muuten voisi kristittyjen avioliittoon vaikuttaa, kuin juuri yllä kuvaamieni kaappihomojen kannalta. Kateus on muuten teikäläisille synti, samoin väärän todistuksen antaminen lähimmäisestä.

Et sinä ole minun lähimmäiseni enkä rakasta sinua. Olen ateisti lähimmäisesi ja uskosi määrää sinut rakastamaan minua kuten rakastat itseäsi. Teet syntiä joka johtaa sinut helvettiin, kuten uskot. Valitettavasti kuoltuasi lakkaat olemasta, mutta uskosi vuoksi onneksi joudut eläessäsi kantamaan tätä taakkaa ja pelkäämään ikuista helvetin tulta.

Mene sinä vain niihin bileisiin! Sinä et ole minun lähimmäiseni vaan olet saatanan juoksupoika. Ah, tuo lähimmäisenrakkauden määrä tukehduttaa minut. Toisaalta tunnen myötähäpeää kaikkien uskovaisten suhteen, koska tukahdetut, mielestäsi inhottavat ajatukset eivät jätä mieltäsi rauhaan koskaan. Oleksää koskaan miettinynnä, onko se sun jeesushahmo saatanan juoni. Uskot häneen vaikka sulla ei ole mitään perusteita.

Kun tutustut raamatun historiaan, siis kuinka raamattu kasattiin, tunnet maailmasi romahtavan ja alennut alatyylisiin vihjailuihin, eikö totta? Kaikkivaltiaasi kyky luoda kivi, jota ei jaksa nostaa, saa pääsi aivan sekaisin, etsit räjähteitä ja liiviä joihin ne voi kiinnittää Menehän muualle avautumaan tämä ei ole mikään terapiapalsta vajakeille.

Sun pitää ehdottomasti osallistua rukoustapahtumaani, jossa todistetaan rukouksen voima. Kaikki jumaluskoiset, uskontokunnat ja lahkot ovat tervetulleita. Rukoustapahtumassa kukin ryhnittymä yrittää vimmaisesti rukoilemalla saada viiden sentin kolikon leijumaan. Parhaan tuloksen saanut ryhmittymä ilmiselvästi palvaa sitä ainoaa oikeaa ja kaikkivaltiasta jumalaa.

Jos tuo rukous tarvitsee tuekseen uhrilahjoja, pitää lahkon tuoda mukanaan uhrattavat neitsyet, kamelit, lampaat, pässit sekä muut uhrauksessa välttämättömät tulitikut, polttopuut, miekat, astalot ja muut pyhät esineet. Ilmoittautumatta jättäminen lmaisee uskontokunnan uskon heikkouden ja palvonnan kohteen olevan epäjumala.

Ai saatanan onnenpäivää, kun jesseuskovaiset ja allahkyykkääjät tulevat tuomiolle ; Varaan tapahtumapaikalle kiviä, koska voittanut ryhmittymä oikeutetusti haluaa varmasti kivittää hengiltä kaikki vääräuskoiset. Samalla kärsimykset varmaan tuottavat odottamattomia orgasmeja, joten talouspaperia on kolleittain saatavilla.

Ilmoittautua saavat vain aikuisten oikeasti ainoaan oikeaan jumalaan uskovat: Siis sillai annat taas väärän todistuksen lähimmäisestäsi. Koska et ole ilmoittautunut, me kaikki tiedämme sinun palvelevan epäjumalaa.

Sori, kohtalosi pitäisi pitää sinut hereillä lopun elämääsi ja kuolemasi jälkeen hauskuus vasta alkaa. Me kaikki ateistit taputamme jokaisella tuskansekaisella kierähdyksellä ;. Monilla papeillakin on hukassa tämä asioiden erottelun kyky ja saatanan väki käyttää tätä hyväkseen. Sanassakin sanotaan, että erottautukaa heistä.

Siis heistä jotka yrittävät käyttää Sanaa omaksi hyväkseen, samaan tapaan kuin monet radikaalit ateistit tekevät. USA on tuossa asiassa hyvänä esimerkkinä ja muutamat kristityt varmaan uhmaavat lakia, mutta kun muutamia linnatuomioita on tullut, niin periksi antavat, kuten antoivat periksi silloinkin kun rotusortoa kitkettiin lainsäädännöllä. Juha Ahvion mielestä hyvät uskovat ottavat oikeuden omiin käsiinsä, vaikka joutuisi vankilaan, jos joku elää sukupuolineutraalissa avioliitossa ja huonot uskovat tavallaan pettävät Jumalan kun hyväksyvät homoliitot.

AA-liittolaiset kannustavat tekemään rikoksia, kumotakseen demokraattisia päätöksiä, mutta itselleenhän siinä kuoppaa kaivavat. Lisäisin vielä, että USA: Alla olevassa kartassa on tumman sinisellä ne osavaltiot, jotka olivat jo hyväksyneet homoliitot ennen korkeimman oikeuden päätöstä. Ns takapajulat näkyy muilla väreillä: Kovin on pieni pekun maailma kun se on vain jenkkilä tai venäjä. Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä.

Vielä muutama kymmenen vuotta sitten homostelu oli meilläkin sairaus ja rikos. Mitään muuta ei ole tapahtunut homoudellle eikä ihmiselle muuta kuin vihervasurit ovat lakeja muuttaneet ateismin voimalla.

Ette te kyllä sitten mitään kuuntele. Juurihan täällä oli uutinen Amerikasta, jossa kerrottiin, miten yli puolet mustista siellä ei kannata näitä liittoja ja kokee loukkaavana heidän käyttönsä keppihevosena tässä asiassa. Katso aloitus mustia loukkaa heidän vertaamisensa homoihin. Sanoit että "Juurihan täällä oli uutinen Amerikasta" niin sitä uutista ei sitten ollutkaan.

No kato toi linkki mainitusta keskustelusta äläkä nillitä! Etkö pysty edes samalta Luterilaisuus-sivulta löytämään aloitusta, vai pitääkö sinulle laittaa siihenkin linkki?

Mitään uutista ei edes ollut eli valehtelit. Oli yksi tumma pressaehdokas ja senkään linkki juttuun ei toiminut. Ahvio veisi meiltä mielellään sekä sanan- että uskonnonvapauden, jos saisi asiasta päättää.

Omilleen hän jättäisi kumpaakin runsain mitoin. Vaan eipä saa päättää, ja osansa on oleva kitistä marginaalissa. Mitäs sinultakin olisi viemistä,Reettaseni? Ahvion ihanneyhteiskunta ei ole demokratia, vaan konservatiivis-kristillinen teokratia. Kaikki muu käy minulle paitsi ei teidän attejen vasurikommari meininki! Eli te olisitte Putinin viides kolonna, jos ette olisi täysiä vellihousuja joka iikka.

En voi katsoa videota. Kertokaahan, joku kristitty, että mitä siellä Amerikassa on tapahtunut? En usko, että sellaista tilannetta on tulossa, että voisin alkaa videoita katselemaan. Omalla koneella ei pysty. Anna nyt videolta vaikka muutama esimerkki tapahtumista? Kristityt eivät tunnu tietävän. Sitä siellä Amerikassa on tapahtunut.

Juu, tästä olen kuullut, mutta ilmeisesti sen mukana on tullut muita ilmiöitä, kuten uskonvapauden rikkomista jne. Videolla kuulemma Ahvio kertoo, mutta kun en videota voi katsoa, olisi mukavaa, että joku asiaan perehtynyt kertoisi mistä Ahvio puhuu. Cafe Raamattu oli tehty ennen kuin Korkein oikeus oli tehnyt päätöksen. Ahvio siinä ennakoi, spekuloi ja arvioi mitä kaikkea lain myötä tulisi tapahtumaan. Taisi olla alun perin noin puolet osavaltiosta jo tasa arvoisessa avioliitossa mukana, joten onhan niitä "vaikutuksia" voinut saada jo kauan, jos niillä jotain olisi ollut.

Jotain tuo "video card" juttua valittaa ja videot tökkivät ja jumittavat. Jahas, eli mitään ei olekaan käynyt. Minä ajattelin, että Ahviolla olisi ollut jotain esimerkkejä esittää. Katso sitten kun olet hankkinut kunnon koneen. Miksi et voi kertoa, mitä kamalaa Amerikassa on käynyt?

Yksi esimerkki videolta, omin sanoin kuvattuna? Kai sinä haluat tuoda ihmisten tietoisuuteen homoliittojen vaarat? Yhdysvaltojen lainsäädännöstä ja uskonnon merkityksestä siellä. Voidaan sanoa papille, että saat ajatella mitä haluat, mutta vihit siitä huolimatta tämän homoparin. Onko jotain oikeasti tapahtunutkin, vai onko kyseessä Ahvion spekulaatiot? Ai kuten, että onko sota jo syttynyt?

Aseita ei tietääkseni vielä ole käytetty, mutta miksi puhut Ahvion spekulaatioista, kun tosiasia jo on, että uskovilta ollaan viemässä oikeus uskoa omalla tavallaan? Miksi muuten nuo uskonnolliset ryhmät taistelisivat siellä? Elämä ei saa kirkonkaan mielestä olla enää pyhä alusta lähtien, kun ääniä kalasteleva feministi niin sanoo.

Ahviontarinat eivät täytä edes spekulaation tunnusmerkkejä, vaan kyllä ne on ihan silkkaa fantasiaa. Ainoa epäselvyys minulle, koskien Ahvion juttuja, on se, että uskooko hän itse juttuihinsa ja toiseksi, onko noiden varttitunnin pituisten ja lukemattomilla määritteillä lähes käsittämättömäksi moskaksi muotoilluilla lauseilla tarkoitus ollakin käsittämättömiä.

Pitäisihän tohtoritason äijän tietää, että nuo asiat voisi esittää paljon yksinkertaisemminkin, jos haluaisi. Tuossa linkissähän Hillary sanoo, että asennetta täytyy muuttaa, koska nykyisin joillakin alueilla naisen ei ole mahdollista saada aborttia näin ymmärsin, mutta kovin irroitettu oli lainaus, onko Ahviolla yhtä suppea? Jos kirkolla ja kristityillä on osuutta ongelmaan, niin tietenkin sormi kääntyy siihen suuntaan.

Ja ei nuo vaalipuheetkaan nyt sentään ole mitään ottanut keneltäkään ja kai Hillaryllä on sananvapaus? Ei USAssa ole Venäjän lait, jotka kieltävät kritisoimasta kristittyjä ja kirkkoa. Ja sinä möyriäinen et ymmärrä yhtään mitään. Olihan siinä selvät tapaukset ja lait joihin vedoten uskonnonvapaus ja sananvapaus on kaventunut ja entisestään kaventuu kun homostelu pakkohyväksytettiin. Onneksi osavaltioilla on kuitenkin vielä sanansa sanottavana miten niissä toimitaan.

Niin Yhdysvalloissa abortista on tehty poliittinen asia, vaikka se on henkilökohtainen asia. Siellä on tapettu perhesuunnittelutyön lääkäreitä; jopa yksi ammuttukin kirkon ovella.

Ja he työskentelevät luotiliivit päällä, koska uskonnolliset terroristit ovat uhka. Nyt joissain osavaltioissa viime vuosina tiukennetut aborttilait kumotaan. Voitko kertoa minullekin ne selvät tapauset? Tuo Hillary-juttu ei ole kovin selvä mielestäni. Menen kirjastoon katsomaan äläkä siinä vedätä ihmisiä! Teikäläisillä on todella omituinen tapa yrittää saada ihmisiä samalle kannalle kanssanne.

Olen kohteliaasti pyytänyt niitä esimerkkejä tapauksista, joissa uskovien oikeuksia on poljettu ja saanut teiltä vain tylyjä kommentteja suorien vastausten sijaan. Kysy pois jos tarviit apua: En ole "tietokonenero", mutta jotain tiedän kumminkin.

Eiks olekin kauheeta, kun sua ei passata! Tästäkään asiasta ei tarvitsisi jankata, jos olisit ollut ystävällinen ja kirjoittanut lyhyesti parit esimerkit videon kertomista kauheuksista.

En tietääkseni ole pyytänyt mitään mahdottomia, olettaen, että videon tapahtumia kauhistelevat ovat itse katsoneet videon. Täällä on tapana lähinnä laittaa vain pelkkä linkki, ilman että millään tavalla kohdennetaan sen videon ym.

Sitten vain komennetaan katsomaan, joskus pitkäkin pätkä. Siltä jää epäselväksi että mitähän niistä kymmenistä asioista kirjoittaja oli tarkoittanut. En tiedä, ehkä tiivistäminen ja olennaisen löytäminen ei vain kaikilta suju?

Kirkko ei voi koskaan muuttaa asennettaan siihen suuntaan, että elämä ei olisi pyhää. Idän uskonnoissa jopa muurahaisen elämä on pyhää. Nämä asiat eivät tule muuttumaan. Se on Hillaryn asia ohjata vasureita aborttiin, ei kirkon. Repubikaanit eivät ota omalletunnoleen tulevien sukupolvien murhaamista.

Sinähän sen tiedät kun itse vain liität linkkejä. Ei sukupuolineutraali avioliitto millään lailla kavenna uskonnonvapautta, joidenkin uskontojen osalta sitä kuitenkin on jo aiemmin kavennettu, tietääkseni USA: Ei sitä Raamatussa missään kielletä nytkään. Samoin tyttöjä suojellaan joutumasta avioliittoon alaikäisinä, siinähän syrjitään sekä hinduja että muslimeja. Näistä asioista kristityt eivät ole huudelleet.

Kenenkään ei ole pakko solmia liittoa samaa sukupuolta olevan kanssa, jos oma uskonnollinen vakaumus sen kieltää, mutta oman vakaumuksen vuoksi ei tietenkään saa estää muita solmimasta tuollaista liittoa.

Eihän joka asiaan voi lakeja säätää niin, että joidenkin uskonnollinen vakaumus saa määrätä mitä muiden on pakko tehdä, tai eivät saa tehdä, koska joku uskoo asiasta jotain ja siksi katsoo oikeudekseen vaatia muitakin noudattamaan tuota omaa uskomustaan. Etpä ole mitään ymmärtänyt tästä ketjusta puhumattakaan Ahvion puheesta.

Niin kauan irstailevat että uskovaisia ja homo päästään ihailemaan suolapatsaina! Vain pieni osa teistä konservatiiveistakin uskoo noihin suolapatsasjuttuihin. Muita on esim se Nooa arkkimatka ja maapallon upottanut tulva, johon esim Patmoksen Aivot eli Juha Ahvio ei itse usko. Lisäksi Ahvio kannattaa progressiivista kreationismia joka liippaa jo hyvinkin läheltä evolutiivista teismiä. Mutta juontaako se tästä: Sitä markkinoi Reasons to Believe -niminen amerikkalainen järjestö, jonka johtaja on astronomi Hugh Ross.

Harvard University Press, Tuosta sen kopsasin ja oli mielestäni synkassa aiemman progressiivisen kreationismi-käsitykseni kanssa. Lisäksi luin jostain, mistä lie, että Ahvio on nimenomaan PK: Kreationismi on ainut realiteetti - evoluutiosta ei ole löydetty ainuttakaan kiistatonta tieteellistä todistetta tähän mennessä.

Paitsi että tuo progressiivinen kreationismi tunnustaa aika tavalla evoluutiota. Melkein yhtä paljon kuin teologinen evoluutio joka on perinteinen kirkkojen näkemys nykyään.

Pikkasen kuulostaa siltä että taitaa nyt olla Reetan eväät syöty. Yleiskiukuttelullahan sen toki voi korvata, ja korvaakin. Miten sattuikaan, ainoa poppoo joka tiedemaailmassa kiistää evoluution todisteet on kreationistien pikkuruinen jengi. Tieteen Mikki Hiiret puolustavat kreationismia. Tärkeä asia on sekin, että esim vaikka Tapio Puolimatka kritisoi evoluutiota minkä ehtii, niin hän ei puolusta nuorenmaan kreationismia ja puhuu yleensäkin kovin suurpiirteisesti siitä, miten asiat ovat tapahtuneet.

Hän siis jättää ovet auki jollekin luomisprosessille, jossa Puolimatkan mielestä oli mukana ohjattua evoluutiota, pätkittäistä evoluutiota tai jos ei ollut niin kaikki luotiin muutamassa päivässä tai sitten se tapahtuikin eri tavalla ja tuo luominen kesti suurinpiirtein - vuotta.

Yhtäkaikki Puolimatkan mielestä maailmankaikkeus on luotu, mutta minusta se luominen tapahtui Tapsan mielikuvituksessa. Alkuun kiitokset Juha Ahviolle ja CafeRaamatulle mielenkiitoisesta videosta. Myönnän heti alkuun, että nyt Ahvio puhui ymmärrettävästi ja selkeästi eli näin aivan uuden Ahcion verrattuna muutamaa muuhun kulttuurimarksistis-konstruktivismis-sosiaalipoliittis-oikeudelliseen Ahvioon.

Videosta selvisi mm se, että Yhdysvaltain korkeimman oikeuden kanta samaa sukupuolta olevien väliseen avioliittoon on se, että se on kansalaisoikeus eli sikäläisittäin civil right. Niinpä on täysin mahdollista, jos ei peräti todennäköistä, että homoparin vihkimisestä kieltäytyvä konservatiivinen pappi tullaan ennenpitkää haastamaan oikeuteen ja hänelle mätkäistään kunnon sakko niskaan.

No, nähtäväksi jää eli perästä kuuluu. Ahvio tuntui pitävän melko varmana sitä, että Hillary Clinton H. Mielenkiintoinen tulkinta Ahviolta oli se, kun hän sanoi, että "nyt ajetaan ateistis-humanistista uskontoa Yhdysvaltain] liittohallituksen voimalla kaikkia kansalaisia koskevaksi kansalaisuskonnoksi".

Toivon, että Ahvio olisi tässä asiassa oikeassa eli katsotaan ja pidetään peukkuja. Yhdysvalloissa uskonnonvapaus, siinä mielessä kuin se täällä yleensä käsitetään, onkin pikkuisen kompleksisempi juttu eli joku konservatiivipappien massaoikeusruljanssi saattaisi olla edessä.

Mahdollisista vankilatuomioistakin Ahvio spekuloi. Yhdysvaltain merijalkaväestä on jo Ahvion kertoman mukaan potkittu jo pappeja pihalle, kun he ovat pitäneet konservatiivisesta vakaumuksestaan kiinni, liittyen esim homoseksuaalisuuskysymykseen.

Oli erittäin hyvä pätkä ja jos Ahvion tulkinta asiasta oli oikea, mitä pidän hyvinkin mahdollisena, niin Yhdysvalloissa ainakin äärikonservatiivinen jos ei peräti konservatiivinenkin kristinusko murenee käsiin. Toinen on se piirre että kaikesta huolimatta Yhdysvallat on sekulaarinen valtio. Miehet, raiskailee naisia ja nämä korkearvoisemmat kaluunamaakarit jäävät ilman rankaisia mm asemansa takia.

Piti jatkaa että nyt on armeijasta erotettu upseeereita jotka raiskasivat jne. Ovatkohan nämä niitä syyttömia "homoja kammoksuvia viattomia miehiä?

Ei suoraan eikä minusta edes epäsuorasti. Siinä maassa on ollut orjaluokka ja sen peruja nämä sikäläiset civil right-jutut varmaankin on. Vastaavasti Saksassa kaikkeen uusnatsismille haiskahtavaankin suhtaudutaan ymmärtääkseni aivan eri vakavuudella kuin vaikkapa meillä. Totta eli ainakin periaatetasolla ja nyt alkaa tuntua että se on sitä ihan käytännönkin tasolla.

Eli tarkoittanet, että ymmärtääkö Ahvio soveltaa tuon Suomeen niin, että se olisi jossakin järkevässä suhteessa meidän lainsäädäntöön ym. Toivottavasti, koska jos Ahvio väittäisi, että kohta meilläkin voi pappi saada ensin kutsun häihin ja heti perään raastupaa, niin eihän häntä uskoisi kuin kovimmat Ahvio-fanit. Ahvion versio varmasti tulee ja veikkaisin sen pysyvän jossain toden ja tarun välimaastossa eli esim uskonnonvapauden kaventumista koskien, spekulaatioita ja erillaisia uhkakuvia lienee odotettavissa.

Mitäs kääntämistä siinä on? Ei tarvitse kuin lukea tätäkin palstaa niin huomaa, että homostelun pakkohyväksyntä ajetaan läpi ja uskonnolliset ja muut eettiset arvot poljetaan tuon homojen pakkohyväksymisen alle lain voimalla. Seuraa vaan kuule mielenkiinnolla miten naisen ja miehen liittoa kannattavien vaino kiihtyy.

Olettaisin, että Usa on Usa ja sen Merijalkaväki on siellä sen ehkäpä vanhakantaisin eli miesvaltaa ja peristeisiä kristinuskon oppeja kannattavin organisaatio.

Tai on ainakin aiemmin ollut, oletan. Tosin tuokin näyttää murentuvan vauhdilla. En ole juurikaan seurannut sikäläistä kehitystä muutamia uutisia lukuunottamatta. Mutta mutuiluksi meni eli en tiedä varmasti mikä se tilanne on ollut ja miltä se näyttää nyt sen miessotilaan kannalta ja toisaalta naissotilaan kannalta.

Ei kukaan vainoa naisen ja miehen liittoa kannattavia. Tai heitä faktaa pöytään. Hehehh, olet palstalla mutta et ole vaivautunut lukemaan edes tätä aloitusta: Miksi m i n u n tulisi apua hakea jos sinulla on ymmärrysvaikeuksia?

Jos koet vainoa, niin siihen saa apua. Eli että Jokaisella on Samat Ihmisoikeudet. Niinpä, jos pappi tai leipuri sanoo, ettei käy, en suostu ja olipa syynä se ihonväri tai seksuaalinen suuntautuminen, niin silloin rikot Usa: Ja se onkin jo paha juttu, sillä ihmisoikeusrikkomus on siinä maassa Todella iso rikos.

Saas näkee ottaako koko konservatiivien kerma hatkat Usa: Jos koet ymmärtämisvaikeuksia siihen vasta apua saakin! Tässä sinulle homoasiaa jota sinun setasikin noudattaa, vai? Uskonnollisissa "arvoissa" ei ole paljon kehumista. Pelkkää paskaa kermalla kuorrutettuna. Se, että jokin ryhmä saa samat oikeudet mitkä sinulla on aina ollut, ei ole vainoa. Vainoaminen on kriminalisoitu Suomessa vuoden alusta, joten jos kokee vainoa, niin se on poliisiasia. Ellei se sitten koske mielenterveyttä, jolloin voi kääntyä terveydenhuollon pariin.

Komppaan, mutta eihän se ole vainoa, kun jokaista ihmistä kohdellaan samalla lailla. Vai miten liittyi tuohon mun kommenttiin? No tee se sitten äläkä täällä nillitä! Fundisuskovaisten ihmeellisellä logiikalla tuo todellakin voi olla vainoa, jos siitä tulee fundikselle paha mieli. Kun maan laista puretaan fundisuskovaisille mieluisia pykäliä ja korvataan ne kansan nykyisen oikeustajun mukaisella lainsäädännöllä, siitä tulee paha mieli eli kyseessä on vaino.

Kiusatut kouluissa ja työpaikoilla tämän tietää. Tässä hyvä opetus tulevista sananvapauden ja uskonnonvapauden rajoituksista ja muusta mikä kohtaa niitä jotka eivät myy itseään homostelun alttarille. Ajatuskulkuni oli se, että alkutekstissä sanottiin armeijan upseerien tulleen erottuksi homokielteisyyden takia.

Siitä muistin Hesarin jossa todettiin upseerien raiskaavan naisalaisiaan. Siitä seurasi ongelmia koska kukaan ei halunnut käräyttää upseeritoveriaan.. Kun sitten Ahvio viittasi armeijan upseerien erotuksiin, tuli mieleeni kysymys: Tuo vaino on aika jännästi haettua. Kun nämä haluaa että kaikki tekevät juuri niin kuin heistä on hyvä, ja siihen ei sitten suostuakaan, niin se on vainoamista. Niin mutta ottavatko jo toisetkin sen todellisuuden itselleen, koska se oli Q, joka mun kommenttin kommentoi.

Nuo pahviot sun muut ovat ikäviä ja vastuuttomia julistuksissaan, kun saavat herkkäuskoiset ja -hermoiset sekoomaan. Tosin vastuu on myös kuulijalla. Joitakin vain kiehtoo sellainen extreem-usko. Sillä ei pitkälle ajele ja siinä voi käydä huonosti. Kun eletään tässä yltäkylläisyydessä, niin kai sitä elämyksiä kaivataan. Ei siinä rakenneta oikeastaan mitään, mutta toivoa aina pitää etteivät nämä haavoitu liika ja menetä sitä terveen uskon ydintä kuitenkaan. Aivan, kyllä siellä takana juuri se on.

Mutta annetaan ajan kulua. Miten muka hyötyisivät taloudellisesti? Etkö tunne porukoiden taustoja? Ja ihmiset ostaa ja lahjoittaa. Hyvähän se on saarnata ja myydä otolliselle laumalle. Ei kyllä papit kuulu tohon listaan. Tosin jokunen kirkko on jo ilmoittanut vihkivänsä. Meidän on tehtävä kaikkemme, että homoaviolaki kaatuu!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Hienoa, että on keskustassa näkyvyyttä kampanjalle! Tulen mukaan kun töistä pääsen. Hah hah haa, sorry kun nauran sulle, mutta tuon tasa-arvoisen avioliittolain kaatamiseen ei usko enää kuin jokunen rivikonservatiivi. Tasa-arvoinen avioliittolaki on hyväksytty meillä, se on hyväksytty nyt USA: Suunta on poispäin sinun aatteista ja arvoista eli aivan kuten ne sinun arvot ja uskomukset olisivat jokin vastakohtainen peilikuva, missä oikea on vasen, eteen on taakse ja ylös on alas verrattuna hallitsevaan suvaitsevaiseen ja tasa-arvoa sekä vapauksia korostavaan yleiseen trendiin.

Koita sopeutua tähän tai ole sopeutumatta, mutta sinun itsesi ja aatetovereidesi lisäksi vallitsevan kehityksen vastustaminen ei ideatasolla kiinnosta kohta kuin tutkijoita.

Naura sinä mitä naurat mutta ihmisillä on vielä periaatteensa ja moraalinsa eivätkä he hyppää homottajan pillin mukaan. Ei liiemmin näkyvyyttä tule, ainakaan heidän kannaltaan positiivista.

Luin sen listan henkilöistä, jotka vuorottelee Simonpuistossa. Niikko, Rahkonen ja jokunen muu. Onhan helluntailaisilla omia tapaamispaikkoja ostoskeskuksissakin, ja ihmiset tuppaa kiertämään ne kaukaa.

Kerrotko sitten, että oliko Simonpuistikossa paljonkin osanottajia. Onhan siellä paljon muitakin ja miksi Niikko ei saisi olla kun on asiassa aktiivinen muutenkin ollut? Todella hienoa, että saa tavata tämän asian tiimoilta ihmisiä yli seurakunta ja poliittisten rajojen.

Tässä muuten hyvä Ahvion haastattelu https: Etkös itse ulkoile ollenkaan vai etkö raaski jättää päätyötäsi palstan rakkina hetkeksikään? Ai että sellaista pääkaupunkiseudun "medianäkyvyyttä". Kun en amppareista löytänyt hakusanalla aito avioliitto kuin sen, että persujen Matti Putkonen oli pyytänyt aa-kerhoa tulemaan nimienkeruuseen niiden puoluekokoukseen.

Luulisi nyt aikuisten ihmisten osaavan netin kauttakin kannattaa yhtä aloitetta ;-. Kuten esimerkiksi uhkailtava kansanedustajien perheitä? Kevyemmät konstit eivät nimittäin enää auta.

Voitte leikkiä periaatteitanne ja moraalianne ihan keskenänne raamattuja paukuttaen. Ison pelin olette hävinneet lopullisesti. Luulisi nyt aikuisten ihmisten osaavan netin kauttakin kannattaa yhtä aloitetta ;- Persujen puoluekokousedustaja ei näköjään välttämättä osaa käyttää nettiä, niin uskomattomalta kuin sellainen vuonna kuulostaakin.

Ei oikeus koskaan häviä. Te varmaan olitte Immosenkin niskassa: Tuo pastan multinikki on kaiken lisäksi vielä Immosfani. Kyllä isänmaallisuudessa ei ennen vihervasureiden kommunsmin jankutusta ole ollut mitään pahaa, päinvastoin.

Sekaisin ovat maailman laittaneet kun kaikki millä tämä maa on rakennettu onkin nyt jotakin kauheaa. Onko sinulla jo oma kotisomali? Tämä maa on rakennettu ennen kaikkea jokaista koskevalla demokratialla, ja se tuntuu olevan kauhea juttu vain erilaisten marginaalisten ääriainesten mielestä.

Uskonnollisen oikeiston isänmaallisuus on silkka vitsi. Mitä se sellainen isänmaallisuus on, jossa isänmaa saa olla vain tietyllä tavalla ajattelevalla vähemmistöllä? Kristinusko on tuonut tähän maahan sivistyksen, ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden. Muslimit eivät todellakaan ole isänmaallisia Suomessa vaan haluavat tästä maasta islamilaisen valtion. Ja menkööt töihin eikä elä yhteiskunnan varoilla! Mutta tähänhän sinä et ota kantaa koska itsekin olet yhteiskunnan elätti.

Kristinuskolla oli lähes vuotta aikaa, eikä se tuonut sivistystä, ihmisarvoa tai oikeudenmukaisuutta kuin tipoittain. Kirkkoja kyllä kohosi sadoittain ympäri maan. Maallistumisen alettua ja uskonnon vallan hellitettyä noista kaikista tuli kansalaisten luovuttamattomia oikeuksia. Minä teen mitä osaan ja tietyt yhteiskunnassa toimivat tahot näkevät hyväksi maksaa tuloksista aika mukavasti.

Toivon silti että nuppieläkkeesi riittää säälliseen elämiseen, vaikka juttusi usein kuulostavatkin siltä kuin ravitsemus olisi jäänyt vajaaksi. Kristinusko on ainut uskonto, joka on tuonut ns. Muut uskonnot mystiikkaa ja väkivaltaa. Olo on paha jo muutenkin mitä maailamssa tapahtuu. Koko ajan pahoja asioita tapahtuu. Rukoukseen Jumalalta läheisyysavun piiriin. Sitä on kuin lammas laitumella ja huomaa vaaranmerkin ja lampaana säikähdän näkemääni ja huoksen minkä jaloist apääseen paimenen lähelle turvaa hakemaan, rukoukseen Jeeukselta lohtua hakemaan ja anomismielessä arvelemaan: Ainoa mikä tässä lohduttaa on Jeesus.

Raamattu kertoo näiden asioiden tapahtuvan ja muistanahn minä että Jeesusk käski kohottamaan pään kun näkee näitä tapahtuvan, ei masentuvan ti alkavan pelkäämään. Silti minua hieman ainakin jännittää miten tulevaa kestän, arvaan tämän vainoiksi menevän, tai sehän on jo selvää enkä ole ollenkaan varma ylöstempauksesta ennen ahdistuksenaikaa. Toivon vaan että saisin nopean kuoleman ilman kidutetuksi tulemista ja että Pyhä Henki olisi kuolemani hetkellä läsnä, kuolenpa marttyyrina tai normikuoleman, uskoani Jeesukseen Kristukseen en tule kidutuksessakaan kieltämään.

Enkä siinäkään tilanteessa jos pääni on giljotiinin terän alla katse giljotiini terässä. Se olisi nopea ja valintani mukainen tapa kuolla, muita ihan jees tapoja mulle olisi ammutuksi tuleminen, Myrkkyruiske. Unessa se tarkoiti sitä että siitä kieltäytyvä kieltäytyy pedonmerkistä ja tulee viranomaisiin nähden laittomaksi, rikolliseksi. Jumalaan nähden on sellainen ihminen hyväksytty, laillinen, vanhurskas. Lopun aikoina paine kasvaa sen verran suureksi että akanat erotetaan ihan näkyvästikin jyvistä.

Sellaisia kuin liberaalt, taitavat olla " kuolleet sukupuuttoon " lähivuosina. Sitähän en tiedä, mutta tässä voi tapahtua hieman yllättäviäkin muutoksia maailmalla, jotka vaikuttavat ihmisiin ja ihmiset alkavat näkemään kuinka liberaalimaskit putoavat joidenkin kasvoilta.

Kuten on tapahtunut kautta historian ja yleensä hyvin paljon taajemmin kuin nyt. Oletko sokea kaikelle sille hyvälle, jota meille on siunaantunut etenkin sotien jälkeisenä aikana suorastaan massiivisesti?

Mitä hyvää on siinä, että ihmiset ovat onnettomampia ja mieleltään sairaanpia kuin koskaan. Lapsilla ei ole vanhempia, perheet rikkoutuvat, ihmiset välittävät vain omista nautinnostaan ja rakkaus on kuollut, moraali poljettu lokaan, yhteiskunta elättää enemmän ihmisä kuin koskaan jnejne. Tuo on totta, että ihmiset eivät ole koskaan olleet niin masentuneita ja onnettomia kuin nykyään. Jopa yli puolet lapsista on jo täysin häiriintyneitä. Kannattaa vähän kysellä sellaiselta lastentarhaopeilta ja ala-asteen opeilta, jotka uskaltavat puhua totta.

Reetta on tyytyväinen kun fattasta saa rahaa ja R-kiskalta kepanaa, eiks niin?

.. Meidän HD yksityinen voyeur sex seksi elokuvat are ehdottomasti Watch Ass homemade riding orgasm tube porn Ass homemade riding orgasm movie and download Pilanpäiten seksi video suomi pillu 50v txt seksi porno teini antoi koiran . Ruha Seksiseuraa Salo Sihteeriopisto Kuopio Mature Milf Porn Stormora Hd. Suomi24 paras orgasmi finnish legs and feet 30v porno video hd sexi tarinat seksi xxx mature escorts eroottinen hieronta helsinki hanna partanen nuolen pillua latex fetissi seksi ilmaiset sexwork. Myös homoseksuaaliset suhteet ovat suureksi osaksi yksiavioisia. Näillä pästän alkuun, mutta muitakin tyylejä varmasti. marraskuu XHamster Amatööri Anal kypsyy mature sex in st petersburg. .. eläinkauppa haaparanta pillu kuvat nuori pimppi naisen orgasmi video karvainen . nainti elokuvateatterit hämeenlinna vierasta varma orgasmi ilmaset porno videot purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus.

JASMINELIVE SEXSHOP HOMOSEKSUAALISEEN TAMPERE

Neiti yrittäköön uudestaan, jos sitten vaikka aivosolu toisensa löytäisi. Ennen kuin ehdin edes miettiä, menin jo lähemmäksi etusormi soo-soo-ojossa. Omalla koneella ei pysty. Olen avoin, sosiaalinen ja positiivinen persoona. Johanna tukiainen pornovideo thai hieronta tampere.

Seksi gay mikkeli seksifantasia tarinat