Mies ejakuloi homoseksuaaliseen homo treffit

Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä. Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan. Parisuhteen päättyminen voi saada mielen apeaksi, mutta vaikeankin eron jälkeen. Matkatavaroiden pakkaaminen on taitolaji, jonka oppii parhaiten ajan kanssa.

Poptähti Christina Aguilera on tehnyt niin mittavan uran musiikin parissa,. Kotiin tulevat uudet vempaimet voivat joskus hämmentää lemmikkieläimiä, varsinkin jos. Vanity Fair -lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan suosittua videosarjaa, jossa tunnetut. Narsistit kiertävät kohteensa salakavalasti pikkusormen ympärille siten, ettei uhri aluksi.

Kuidut eivät sula ihmisen ruoansulatuksessa, vaan lisäävät ulostemassaa ja parantavat. Vihdoinkin kesäloma ja mahdollisuus viettää laatuaikaa oman kumppanin kanssa. Ihmiset ovat ryhtyneet panostamaan omaan hyvinvointiinsa aiempia vuosikymmeniä enemmän. Vahingoniloa on pidetty ihmisen suurimpana ja aidoimpana naurunaiheuttajana.

Itsetyydytys on terveellistä ja jopa suotava osa ihmisen seksielämää. Poptähti Taylor Swift voi huokaista helpoituksesta häntä vainonneen miehen saatua. Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham tietää, että myös. Yhdysvaltojen Kentuckyssa on romahtanut Bardstownin viskitehtaan katto. Suomalaisen alkoholin itseoikeutettu ikoni, Koskenkorvan viina, täyttää tänään 65 vuotta. Parikymppinen kosmetiikka-alan yrittäjä ja realityperheen kuopus, Kylie Jenner, synnytti tänä.

Ei ole väärin sanottu, että nukkuminen on kuin laittaisi rahaa. Osa ihmisistä piirtää mielessään kaavan, jonka mukaan elämän tulee edetä. Keski-ikäinen mies heitteli kananmunilla mopoilijoita ja autoa — poliisi löysi todisteen ruokapöydältä 1. Kansallispuiston riippusilta oli romahtamaisillaan — sillalla olleet henkilöt saatiin turvaan 1.

Jokamies Automatka ulkomaille tulossa? Vältä vahinkosakot lomareissulla 1. Colin McRae — Kaikkien aikojen rallikuskit 1. McLarenin uusin katutykki on tässä — LT: Porsche teki Nürburgringillä kaikkien aikojen kierrosennätyksen — Stefan Bellofin 35 vuotta vanha haamuaika on nyt historiaa Nähdäänkö näissä kuvissa ufoja?

Tämän takia sinulla ei ole näyttävää six-packia 1. Urheiluhistorian näyttävimmät virheet koottiin yhteen — nämä hävettävät varmasti pitkään 1. Liikuttava projekti kertoo — näin kehonkuva voi pahimmillaan vääristyä 1. Jocka Jokamies Tyyliniekka Päivän Lehti. Evästeet Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Tiedotteet Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara.

Mediamyynti Nostemedia Oy Puh. Materiaalin luvaton julkaiseminen ja lainaaminen on kielletty. Tämä johdosta suumme avautuu ja huulet raottuvat hetkeksi. Oikeastaan mies näyttää ihastuessaan aika humoristiselta. Hänen silmänsä räpyttelevät kuin niissä olisi kilo irtosoraa, kulmakarvat tikkaavat edestakaisin, silmät laajenevat kuin pahemmassakin allergiassa ja leuka loksahtaa kiinni rintalastaan. Ei siis välttämättä mikään kovinkaan viehättävä näky, varsinkaan hetkenä, jolloin pitäisi näyttää ulkoisesti kaikkein parhaimmalta.

Asennossa seisten Sinusta kiinnostunut mies pyrkii seisomaan mahdollisimman ryhdikkäästi. Hän vetää vatsaansa sisään, jotta jääkiekon MM-kisaturnausta seuraamalla syntynyt anti-sixpack näkyisi mahdollisimman vähän ja pyrkii puhkumaan sisään painuneen rintakehänsä niin ulos kuin sielu sietää. Jotkut miehet onnistuvat tässä muodonmuutoksessa toisia paremmin ja saavat luotua miehisen miehen imagon sinun silmissäsi.

Ovatko hiukset hyvin ja näkyykö kello? Mikäli mies korjaa solmiotaan, takin tai paidan kauluksia ja hypistelee paidannappeja, toivoo hän totisesti, että sinä huomaisit hänet. Selvä merkki miehen kiinnostuksesta on myös se, että hän sukii ja pörröttää hiuksiaan. Psykologi Albert Scheflenin mukaan hiusten sukiminen tarkoittaa: Mies saattaa myös hypistellä kelloaan tai kultaketjuaan, jotta sinä kiinnittäisit huomiosi niihin ja erityisesti niitä hiplaavaan mieheen. Vaeltavat silmät Miehen ollessa lähellä sinua, hänen silmänsä vaeltavat pitkin vartaloasi ja pysähtyvät hetkeksi huuliisi, rintoihisi ja haaraväliisi.

Mies toki tekee tämän vartaloanalyysin välittömästi, kun hän näkee vilauksenkin näyttävästä naisesta eli sinusta, mutta nyt hän suorittaa sen niin, että sinä varmasti huomaat sen. Jotkut naiset käsittävät tämän signaalin täysin väärin. He luulevat, että mies mittailee heitä kriittisesti päästä varpaisiin. Todellisuudessa mies viestii tällä eleellä, että hän harkitsee naista mitä suurimmassa määrin petikumppaniksi. Mies on siis luokitellut sinut jo aikoja sitten paikan parhaaseen A-luokkaan.

Nyt on vain kyse julkisesta vokottelusta. Haarat levällään ja olut kuumana Mikäli mies istuu sinua vastapäätä ja levittää jalkansa, hänen tarkoituksenaan on osoittaa sinulle, mitä siellä alakerrassa oikein olisi tarjolla. Sieltähän voi tietysti löytyä kaikkea prinssinakista HK: Lasi symbolisoi tuolloin miehille naisen rintoja, joita he juuri kyseisellä hetkellä mielellään hyväilisivät.

Mikäli lasissa oleva olut alkaa kiehua, on se viimeistään selvä merkki siitä, että mies käy sinuun seksuaalisesti kuumana kuin beduiinin turbaani Saharan aavikon helteessä. Etunoja ja ojennettu käsi Mies voi rohkeutta kerättyään tehdä ratkaisevan siirron ja asettua tuolinreunalle istumaan, jotta hän pääsisi edes hitusen lähemmäksi sinua.

Hän saattaa myös nojautua sinua kohti. Eteenpäin nojautuminen on jälleen totaalisen varma vihjaus siitä, että mies on täysin vallassasi. Kyseinen toiminta on nimittäin alitajunnaista.

Sen saa aikaan orientaatiorefleksi OR. OR aiheuttaa sen, että tietyt vartalon lihakset jännittyvät ja ihminen kallistuu automaattisesti kohti kiinnostuksen kohdetta. Refleksin vaikutus on helppo havaita esimerkiksi keskustelun tai luennon aikana. Ne ihmiset, joita käsiteltävä aihe kiinnostaa, ovat järjestäen kallistuneet puhujaa kohti. Mikäli mies ojentaa kätensä sinua kohti, hän toivoo kovasti sinun tulevan luokseen. Tässä vaiheessa voit viimeistään vastata kutsuun tai ilmaista hänelle, ettei hän tällä kertaa kiinnosta sinua.

Love Signals, David Givens. Tuleeko ’touhutipasta’ raskaaksi vai ei? Coitus interruptus Varhaisimpia ehkäisykeinoja on yhä edelleenkin käytössä oleva yhdynnän keskeytys coitus interruptus. Tällöin mies keskeyttää yhdynnän juuri ennen siemensyöksyä ja laukeaa emättimen ulkopuolelle. Yhdyntä voidaan keskeyttää myös ilman ejakulaatiota, jolloin siitä käytetään nimitystä abruptio copulae ante seminationen tai copula sine effusione seminis. Keskeytetty yhdyntä löytyy ehkäisykeinona jo Raamatusta.

Keskeytetty yhdyntä ei kuitenkaan ole ollut miehelle hyväksi. Kuolemaa se ei toki aiheuttanut, mutta joukon mahdollisia sairauksia. Lääkäri Max Marcusen kirjoitti vuonna , että keskeytetty yhdyntä on sangen huomattava syy miehen heikkouteen ja neuroottisiin häiriöihin.

Myös itse Sigmund Freud oli vakuuttunut siitä, että 75 prosenttia kaikista seksuaalineurooseista johtui keskeytetystä yhdynnästä. Saksalainen erikoislääkäri Fritz Kahn kirjoitti vuonna kirjassaan Sukupuolielämämme Maapallo , että säännöllisesti harjoitettu coitus interruptus aiheuttaa miehelle päänkivistystä, nopeaa väsymistä, ärtyneisyyttä, herkkyyttä äänien suhteen, huimausta, selkäkipua, säärien väsymistä, vatsahäiriöitä, unihäiriöitä sekä sydänvikoja.

Ilmiöt toki esiintyvät yksitellen. Miesten ohella myös naiset kärsivät luvun alkupuolen seksuaalisuutta käsittelevien kirjojen mukaan keskeytetystä yhdynnästä. Se saattoi aiheuttaa epäsäännöllistä vuotoa, emättimen limakalvon heikkenemistä, vatsakalvon herkkyyttä lantioseudulla, kipua munasarjoissa, mahdollisia yhdyntäkipuja sekä emättimen kannatinsiteiden paksuuntumista.

Nykyisin toki tiedetään, ettei keskeytetty yhdyntä moisia ongelmia aiheuta. Edellinen on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, kuinka paljon seksin ympärillä liikkuu ja on liikkunut erilaisia uskomuksia, joille ei löydy mitään totuudenpohjaa. Keskeytettyä yhdyntää on kuitenkin pidetty epäluotettavana ehkäisykeinona, koska jo touhutippa saattaa sisältää siittiöitä.

Epäluotettava ehkäisymenetelmä se toki on, mutta pääasiassa miehen mielihalujen takia. Touhutippaa raskauksista ei voitane syyttää, kuten kohta tulemme huomaamaan. Seksuaalisen kiihottumisen aikana Cowperin rauhaset erittävät kirkasta limaa virtsaputken suulle. Kansankielellä tätä nestettä kutsutaan touhutipaksi. Cowperin rauhaset myös nimellä bulbouretraalirauhaset ovat kaksi noin herneenkokoista elintä.

Ne sijaitsevat siittimen juuren molemmilla puolilla hiukan eturauhasen alapuolella. Miehen kiihottuessa rauhaset erittävät emäksistä nestettä, joka liukastaa virtsaputken sekä auttaa neutralisoimaan virtsaputken normaalin happamuuden.

Se helpottaa siemennesteen kulkua. Tätä laihaa ja lähes väritöntä nestettä voidaan havaita virtsaputken aukolla miehen kiihottumisen aikana ja juuri ennen siemensyöksyä.

Suurimmalla osalla miehistä nesteen eritystä kiihottumisen aikana ei välttämättä edes huomaa. Osalla miehistä nesteen eritys voi taas olla hyvinkin voimakasta, jolloin nestettä voi erittyä jopa yksi millilitra. Eritteen määrä riippuu miehen kiihottumisen tasosta. Likipitäen kaikissa seksuaalisuutta käsittelevissä kirjossa paitsi omassani väitetään, että jo touhutipassa saattaa olla siittiöitä ja touhutipasta voi tulla raskaaksi.

Kukaan ei tiedä, mistä moinen väite on alkujaan peräsin ja kuka sen on ensimmäisenä tuonut julki. On hyvin luultavaa, että kyseessä on vanha väittämä ajoilta, jolloin ehkäisy on ollut vielä lapsenkengissä. Varmaa on, että sen on lausunut syvällä rintaäänellä joku merkittävä henkilö, jolloin asia on hyväksytty totena ilman vastaväitteitä. Väittämä on sitten siirtynyt yleisenä totuutena sukupolvelta toiselle.

Israelilaiset tutkijat Zvi Zukerman, David B. Weiss ja Raoul Orvieto päättivät vihdoin tutkia, onko moisessa väitteessä mitään perää, koska yhtään tutkimusta aiheen tiimoilta ei ole koskaan tehty. Tutkimukseen osallistui 12 miestä, joista kolmella esiintyy erittäin voimakasta Cowperin rauhasten erittämän liman eritystä. Viisi miehistä kärsii nopeasta siemensyöksystä ja neljällä koehenkilöistä on niin sanotusti normaali seksuaalireaktio.

Ryhmä oli toki pieni, mutta edusti hyvin erilaisia miestyyppejä. Tutkimuksessa analysoitiin jokaisen miehet kiihottumisen aikana erittämä neste, eikä mikään niistä sisältänyt siittiöitä! Edellä mainittujen tutkijoiden mukaan syy siihen, miksi jotkut saattavat tulla raskaaksi keskeytetyn yhdynnän seurauksena johtuu siitä, että penis vedetään ejakulaation kynnyksellä liian myöhään pois emättimestä.

Mies on siis ollut jo saamassa siemensyksyn, kun hän on vetänyt siittimen ulos emättimestä. Ei tarvita kuin muutama siimahäntä uiskentelemaan emättimen suuaukolle, niin raskaus on mahdollinen. Touhutippaa raskaudesta on kuitenkin turha mennä syyttämään. Kyllä se syy on miehen, joka on halunnut nauttia seksistä viimeiseen vetoon saakka, raaskimatta kuitenkaan ostaa kondomia.

Zvi Zukerman, David B. Weiss and Raoul Orvieto Journal of Assisted Reproduction and Genetics. Hääsormus ja lastenhoito Maanantai Tiedemaailma tuottaa välillä mitä merkillisimpiä tutkimuksia. Albertan yliopiston tutkijat ovat hiljattain selvittäneet hääsormuksen yhteyksiä lastenhoitoon ja kasvatukseen. Joten mielikuvituksen puutteesta tämänkään yliopiston oppineita ei ainakaan voi syyttää.

Tutkimuksen aihe on niin omalaatuinen, että pakkohan se on tuoda myös suomalaisten tietouteen. Hääsormuksen historia Ennen kuin säntäämme kohti Albertan yliopiston tutkimuksen lopputulosta, on hyvä hiukan sivistää itseään. Tässä on nimittäin erinomaisen oiva tai peräti helmi paikka selvittää hääsormuksen historiallisia taustoja. Melkoinen joukko suomalaisista kun astuu tänäkin kesänä avioliiton auvoiseen satamaan.

Hääsormuksen käyttö ei kuitenkaan ole alkujaan kristinuskon peruja, kuten moni on varmasti erheellisesti luullut.

Aikoinaan hääparin eteen joko piirrettiin ympyrä tai se valmistettiin jostakin käyvästä materiaalista. Ympyrän ajateltiin sisältävän parantavia voimia ja maagisia ominaisuuksia. Ympyrän tuli kuitenkin olla täysin symmetrinen ja katkeamaton, sillä muuten pahat voimat saattoivat pilata avioliiton. Tiettävästi tämän vuoksi sormusta alettiin käyttää avioliiton merkkinä.

Tiedetään, että myös muinaiset roomalaiset antoivat sormuksen liittonsa sinetiksi. Roomassa kihlasormusta käyttivät vain naiset, miehillä saattoi olla kihlasormus tai ei lainkaan sormusta. Vanhin säilynyt vihkisormus on tehty raudasta ja se on luultavasti egyptiläisten valmistama. Egyptiläisissä hieroglyfeissä sormus esiintyy ikuisuuden ja jatkuvuuden symbolina.

Juutalaisen historioitsijan Josephusin mukaan israelilaiset käyttivät ensimmäisenä kultaisia vihkisormuksia. Hänen mukaansa sekä Mooseksella että Aaronilla oli vihkisormus, mutta sitä ei tiedetä, olivatko ne varmasti kultaa. Mooseksen ja Aaronin sormukset ovat tosin voineet olla myös arvovallan merkki. Sormuksen vanhimpiin käyttötapoihin nimittäin kuuluu niiden kantaminen vallan ja luottamuksen merkkinä.

Kullan käyttö vihkisormuksissa kuitenkin vakiintui, mikä johtuu siitä, että kullalla oletettiin ympyrän tavoin olevan vahvistavia voimia. Kulta symboloi myös uskollisuutta ja kestävyyttä.

Vaikka vihkisormuksia oli käytetty jo ennen ajanlaskumme alkua, ne yleistyivät vasta keskiajalla. Sitä ennen käytettiin pääasiassa metallirahaa, joka ojennettiin morsiamelle kahden todistajan läsnä ollessa. Epäillään, että nykyinen sormuksen vaihtamisrituaali olisi saanut alkunsa teutoneilta. He halkaisivat kolikon ja puoliskot annettiin sekä morsiamelle että sulhaselle avioliiton merkiksi.

Osa tutkijoista on sitä mieltä, että sormus ei ole maagisuuden symboli, vaan se on saattanut esittää kaapattua morsianta, jonka kädet sidottiin pakenemisen estämiseksi. Toisaalta väitetään, että sormus symbolisoisi sydämen kahlitsemista.

Antiikin anatomistit olivat nimittäin sitä mieltä, että nimettömän sormen verisuonet kulkivat suoraan sydämeen. Suonesta käytettiin nimeä vena amores eli rakkauden laskimo. Nimettömällä uskottiin olevan myös parantavia ja suojelevia voimia.

Nimettömän vanha latinankielinen nimi onkin digitus medicus eli parantava sormi. Siksi sormus alkujaan pujotettiin nimettömään sormeen. Kullan ja sormuksen mahdollisten maagisten ja elvyttävien voimien haluttiin siis kulkeutuvan pahalta suojelevasta pikkusormesta suoraan sydämeen.

Variaatioita sormuksen paikasta kuitenkin esiintyi. Esimerkiksi luvulla vihkisormus saatettiin laittaa peukaloon. Esimerkiksi Lady Cathcart kirjoitutti sormukseensa näin: Tarina ei valitettavasti kerro, pääsikö hän vielä viidennen kerran avioon. Sormukseen saatettiin kaivertaa myös kaksi toisistaan kiinni pitävää kättä. Lausekkeiden ja koristeluiden kaivertamisesta luovuttiin hiljalleen luvulla ja muotiin tuli sileä kultasormus.

Timanttisormusten antaminen on suhteellisen tuore Italiasta peräisin oleva tapa. Italiassa timantteja on kutsuttu ”elämän liekiksi” ja sen vuoksi niitä käytetään myös vihkisormuksissa.

Vihkisormuksesta tuli ehdottomasti pitää hyvää huolta, sillä sen pudottaminen, rikkominen, sormesta ottaminen tai kadottaminen johti huonoon onneen. Vähitellen alettiin käyttää kahta sileää sormusta. Tapa on ainutlaatuinen, sillä muualla kuin Suomessa ja Ruotsissa kaksi sormusta tarkoittaa leskeä.

Totuus löytyy supermarketeista Albertan yliopiston psykologi Andrew Harrell johti tutkimusta, jossa selvitettiin kuinka vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Harrell oli lähettänyt supermarketteihin joukon tarkkailijoita, jotka silmä kovana väijyivät lapsia ja heidän kaitsijoitaan. Tarkkailijat havaitsivat, että noin 14 prosenttia lapsia kaitsevista henkilöistä kadotti ainakin kerran hoivattinsa silmiensä ulottuvilta.

Kuitenkin nuorista ja kauniista naisista, jotka eivät käyttäneet hääsormusta, peräti 19 prosenttia kadotti lapsensa jossakin vaiheessa markettikäynnin aikana. Tämä on Harrellin mielestä selvä osoitus siitä, että vanhemmat, jotka eivät käytä hääsormusta, piittaavat lapsistaan vähemmän kuin sormusta käyttävät vanhemmat. Varsinkin kauniit henkilöt, jotka eivät pidä hääsormusta, ovat erityisen piittaamattomia lapsiaan kohtaan. Viime vuonna Harrell sai selville sen, että vanhemmat kaitsevat vähemmän rumia kuin kauniita lapsiaan.

Harrell on sitä mieltä, että hääsormuksen käyttämättömyys on osoitus siitä, että henkilö ei sitoudu perheeseen, parisuhteeseen ja lasten hoitamiseen. Supermarketit ovat Harrellin mukaan hyvin sosiaalisia paikkoja, joissa voi solmia vaikkapa banaaniterttua punnitessa romanttiset treffit vieressä seisovan henkilön kanssa. Banaanin hipelöinti ja puristelu voi tietysti antaa seksistisen mielikuvan ostoksilla olevalle adonikselle.

Punnittavia hedelmiä ja vihanneksia kannattaakin käsitellä varoen, ettei vain aiheuta väärinkäsityksiä, varsinkin jos sormessa ei satu olemaan sitä hääsormusta. Että tällainen vakavasti otettava tutkimus tällä kertaa. Pitänee itsekin alkaa käyttää sormusta, jottei kukaan aktivisti vain tule syyttämään lasten heitteillejätöstä. Näille levottomille ei mikään riitä kun kysymys on seksistä. Mutta miksi he ovat riippuvaisia seksistä ja voiko riippuvuudesta päästä eroon?

Seksiriippuvaisten määrä on nykypäivänä kovasti nousussa, mikäli on uskomista kansainvälisiä seksologeja. Seksiriippuvaisia on arvioiden perusteella nykyisin noin 3–5 prosenttia. Heistä peräti 75 prosenttia on miehiä. Seksiriippuvuutta esiintyy eniten 20–vuotiailla. Seksuaalinen addiktio Patric Carnes käytti termiä ’seksuaalinen addiktio’ ensimmäisen kerran vuonna kirjassaan Out of the Shadows: Sen jälkeen alan ammattilaiset ovat kiistelleet siitä, onko varsinaista seksuaalista riippuvuutta laisinkaan olemassa.

Esimerkiksi Amerikan psykiatrisen yhdistyksen tautiluokitus DSM IV mielenterveyshäiriöiden diagnostinen ja tilastollinen ohjeisto ei tunne kyseistä termiä. On kuitenkin näyttöä siitä, että osa ihmisistä ei pysty hallitsemaan seksuaalista käytöstään siten, ettei siitä olisi harmia heille tai heidän läheisilleen. Toiset nimittävät tätä tilaa seksuaalisen kontrollin ongelmaksi. Toisten mielestä kyseessä on seksuaalinen pakkomielle. Jotkut ovat sitä mieltä, että kyseessä on vain voimakas seksuaalinen vietti.

Seksiriippuvuuteen katsotaan kuuluvan viisi eri pääelementtiä: Earlen ja Crown mukaan seksi aiheuttaa seksiriippuvaiselle erittäin voimakkaan hyvänolontunteen, jota mistään muusta saatava mielihyvä ei voita.

Heidän mukaansa seksuaalinen käyttäytyminen on riippuvuudesta kärsivälle henkilölle tapa paeta jokapäiväisen elämän paineita ja ongelmia. Riippuvuudesta kärsivä henkilö ei voi myöskään vastustaa seksin kiusausta.

Hän yrittää lopettaa, haluaa lopettaa ja lupaa kerran toisensa jälkeen lopettaa toimintansa, mutta ei onnistu siinä. Seksiriippuvuuteen kuuluukin yleensä pakonomaisuus. Seksiriippuvuuteen on laskettu kuuluvaksi seuraavat oireet: Käyttäytymisoireet – Jatkuvaa seksuaalista aktiviteettia – Kyllästymisen jälkeen etsitään uusia seksuaalisia ärsykkeitä – Pakonomainen itsetyydytys – Toistuvat epäonnistumiset lopettaa tai vähentää ylenpalttista tai ongelmallista seksuaalikäyttäytymistä – Seksuaalisen toiminnan harrastaminen ilman fysiologista kiihottumista – Jatkuva pornografian käyttö – Seksuaalikäyttäytymisestä johtuva laiton ja moraaliton käyttäytyminen esim.

Tasoja on Carnesin mukaan kolme. Ensimmäisellä tasolla henkilö harrastaa pakonomaista itsetyydytystä, joka voi toistua useita kertoja päivässä. Hän käyttää myös runsaasti pornografisia lehtiä, filmejä sekä internetin seksiä sisältävää aineistoa.

Tässä vaiheessa hän vaihtaa seksipartnereita jatkuvasti ja harrastaa pinnallisia sekä lyhytkestoisia suhteita. Toisella tasolla käyttäytymiseen liittyy ekshibitionismia itsensä paljastamista , voyeurismia tirkistelyä sekä skatologiaa seksuaalinen mieltymys ulosteisiin. Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa addiktioon liittyy insestiä ja raiskausta.

Carnes esittää kirjassaan, että seksiriippuvaisilla miehillä on seuraavat peruskäsitykset itsestään: Carnesin mukaan 81 prosenttia seksiaddikteista on joutunut lapsuudessa seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi ja 72 prosenttia fyysisesti pahoinpidellyksi.

Tämä on Carnesin mukaan aiheuttanut voimakkaan hylätyksi tulemisen tunteen. Hyväksikäyttö ja pahoinpitely ovat myös vieneet niiden uhrilta perusluottamuksen muihin ihmisiin. Tämän seurauksena henkilö hakee lohdutusta ja mielihyvää seksistä. Lopulta turvallisuuden tunne alkaa merkitä samaa kuin seksuaalinen käyttäytyminen. Seksiriippuvuus ei kuitenkaan aina johdu traumoista vaan siihen voi olla hyvin monimutkaisia psykofysiologisia syitä.

Carnesin mukaan seksiriippuvaisen käyttäytymisen laukaisee kierre, joka sisältää neljä eri kohtaa: Carnesin mukaan antautuminen on eräänlainen transsinomainen tila, jossa addiktin ajatukset liikkuvat seksin ympärillä. Mielentila johtaa pakonomaiseen tarpeeseen etsiä seksuaalista kiihotusta. Rituaalivaiheen aikana addikti noudattaa itselleen tyypillisiä, kiihottumista vahvistavia tapoja.

Seksuaalisessa aktissa addikti on kykenemätön lopettamaan toimintaansa tai edes kontrolloimaan sitä. Addiktin käyttäytyminen johtaa lopulta epätoivoon. Myersin mukaan seksiriippuvuudesta kärsiviä ihmisiä yhdistääkin masentuneisuus, heikko itsetunto sekä levottomuus. Amerikkalainen tutkija Robertson on sitä mieltä, että riippuvuudessa on aina kyse neurokemikaaleista.

Esimerkkeinä hän luettelee urheiluhullut, peliriippuvaiset sekä huume- ja alkoholiriippuvaiset henkilöt. Juoksijat jäävät koukkuun aerobisen liikunnan aikaansaamaan endorfiinin elimistössä syntyvä morfiini eritykseen. Pelihimon valtaan jääneet henkilöt taas ovat riippuvaisia pelaamisen laukaisemasta neuroepinefriinin eli adrenaliinin erityksestä. Huumaavilla aineilla on vastaavasti havaittu olevan vaikutusta pääasiassa dopamiinin keskushermoston välittäjäaine eritykseen. Seksiriippuvuuteen voi siis liittyä riippuvuus seksin aikaan saamasta neurokemiallisesta muutoksesta.

Aivan hiljattain on tullut uutta ja mullistavaa tietoa seksiriippuvuudesta. Hebrew-yliopiston ja Ben Gurion -yliopiston israelilaiset tutkijat nimittäin havaitsivat, että seksiriippuvuus saattaa johtua geenivariaatiosta.

Seksiriippuvaisilla on muutos geenissä nimeltä DRD4, joka on mukana käsittelemässä aivojen reaktioita dopamiiniin. Tämä uusi tutkimus tukee siis Robertsonin näkemystä. Todistaakseen väitteensä, israelilainen tutkimusryhmä testasi mies- ja naisopiskelijan DNA: He tekivät koehenkilöille myös seksuaalikäyttäytymistä koskevan kyselytutkimuksen. Tutkimusta johtanut professori Richard Ebstein on sitä mieltä, että geenit vaikuttavat ihmisten seksuaaliseen riippuvuuteen ja yleensä seksuaaliseen halukkuuteen.

Ebsteinin mukaan henkilöillä, joilla on voimakas seksuaalinen vietti, on muutos DRD4-geenissä. Tällaiset ihmiset miettivät seksiä useammin kuin muut ja kokevat seksin merkittävämmäksi kuin muut. Toisaalta geenin toinen versio voi lamauttaa seksihaluja. Mikäli parisuhteessa toinen osapuoli haluaa vähemmän seksiä kuin toinen, ei tuo haluttomampi osapuoli ole Ebsteinin mukaan välttämättä minkään parisuhdeterapian tarpeessa.

Geenit saattavat ohjata kyseisen henkilön seksuaalikäyttäytymistä siten, ettei hän kaipaa seksiä kovinkaan usein. Joten henkilö on aivan normaali ja terve. Israelilaistutkijoiden mukaan noin 30 prosenttia ihmisistä kantaa geenin intohimoa lisäävää versiota ja noin 60 prosenttia intohimoa laimentavaa versiota.

Myersin mukaan seksiriippuvainen tarvitsee ehdottomasti monimuotoista hoitoa, joka sisältää ryhmäterapiaa, henkilökohtaista ohjausta sekä lääkitystä. Addiktin sosiaalisia taitoja tulee Myersin mukaan kehittää. Myös addiktin itsetunto ja paineensietokyky kaipaavat parantamista.

Antidepressantit sekä serotoniinin takaisinoton estäjät SSRI rauhoittavat henkilön mielentilaa ja hillitsevät ylenmääräistä seksuaalista käyttäytymistä. Ebstein taas on sitä mieltä, että moista geenimuutosta ei millään terapioilla hoidella. Hänen mukaansa mitään terapioita ei edes kannata harkita, mikäli seksiriippuvainen ei aiheuta itselleen tai muille vahinkoa. Riippuvuudesta ei siis välttämättä pääse eroon, vaan sen kanssa on vain opittava elämään. Millainen vartalo kiinnostaa miehiä?

Kauneus on tietenkin aina katsojan silmissä. Evoluutiopsykologit ovat tutkimuksissaan kuitenkin havainneet, että naisissa on tiettyjä piirteitä, jotka yleisesti viehättävät miehiä. Osa noista piirteistä on pysynyt muuttumattomana kautta ihmisen historian. Saksassa tehtiin vuonna selvitys siitä, mitä fyysisiä ominaisuuksia ihmiset arvostavat kumppanissaan. Seuraavassa ovat miesten vastaukset. Prosenttimäärä kertoo, kuinka moni mies pitää kyseistä piirrettä merkittävänä. Eräiden psykologien mielestä miesten kiinnostus rintoihin juontaa juurensa vauvaikään.

Rinnat tuovat turvaa, lämpöä ja pehmeyttä ja antavat oraalista nautintoa. Yhdysvaltalaisten tutkijoiden mukaan rinnat todellakin säteilevät lämpöä. Tämä lämpösäteily vetää miehiä puoleensa. Tutkijat esittävät, että rintojen erittämän lämmön määrä kertoo miehille naisen imetyskyvystä.

Tämä mielenkiintoinen väittämä on kuitenkin vielä hypoteesin tasolla. Yleensä miehet pitävät noin parikymppisen naisen rinnoista, jotka ovat pyöreät, pystyt ja terhakkaat.

Esimerkiksi Playboyn keskiaukeamatyttöjen rinnat ovat yleisesti ottaen juuri tällaisia. Niiden koetaan ilmentävän naisen sukukypsyyttä, nuoruutta ja hedelmällisyyttä. Rinnoilla on siis selkeän seksuaalinenkin merkitys, vaikka osa niiden viehättävyydestä olisi alkujaan peräisin imeväisiältä tai lämpösäteilystä. Sosiaaliantropologi Clellan Fordin ja psykologi Frank Beachin mukaan joissakin kulttuureissa rintojen muotoa ja kokoa pidetäänkin tärkeänä viehätysvoiman merkkinä.

Näin on erityisesti länsimaissa. Toisin kuin naiset yleisesti luulevat, miehet pitävät harvoin hyvin suurista rinnoista. Suuret ja riippuvat rinnat viestivät miehelle sitä, että nainen on jo mahdollisesti imettänyt ja lähestymässä keski-ikää. Nainen on siis ohittanut hedelmällisimmän kautensa, joka on 20–30 ikävuoden välillä. Tosin Fordin ja Beachin mukaan Afrikassa asuvat azandet ja gandat pitävät riippuvia rintoja seksuaalisesti erittäin viehättävinä. Joissakin kulttuureissa naisen isoja rintoja pidetään uhkaavina.

Esimerkkiä ei tarvitse etsiä Italiaa pidemmältä. Psykologi Raffaele Morellin vuonna tekemä tutkimus osoittaa, että 65 prosenttia italialaisista miehistä tuntee olonsa epämukavaksi isorintaisen naisen läheisyydessä. Suurin osa tutkimukseen osallistuneista miehestä pitää enemmän keskikokoisista rinnoista.

Illinoisin yliopiston psykologit tutkivat luvulla muun muassa, minkälaiset miehet pitävät suuresta tai pienestä povesta. Voi olla, että tutkimustulokset ovat jo hiukan vanhentuneet, mutta niissä on silti yllättäviä ja hauskojakin lopputuloksia. Tutkimuksen mukaan miehet, jotka pitävät isorintaisista naisista, riehaantuvat helposti. He ovat luonteeltaan hauskoja ja heistä tulee helposti seuran keskipiste.

He viihtyvät erittäin hyvin naisseurassa. He harrastavat urheilua, ovat itsevarmoja, polttavat, juovat ja rällästävät.

Heidän ongelmansa on se, että heiltä puuttuu usein luonteenlujuus ja kestävyys. Mitä ihastuneempi mies on suuriin rintoihin, sitä harvemmin hän on korkeasti koulutettu.

Pienirintaisista naisista pitävät miehet eivät yleensä juo tai polta. Heillä on yleensä vankat mielipiteet eri asioista, mutta he masentuvat hyvin helposti. He ovat usein kotoisin varakkaista perheistä, mutta heiltä puuttuu kunnianhimo. Vartalomalli Hoikka vartalo on ollut länsimaissa muotia vasta luvulta lähtien. Sitä ennen ihannenainen oli naisellisen muodokas esimerkkinä mainittakoon vaikkapa Marilyn Monroe.

Suomalaisten tekemän tutkimuksen mukaan vielä luvulla naisihanne oli pitkälti samanlainen kuin vuotta aikaisemmin. Twiggyn myötä alettiin ihannoida yhä laihempia naisia, ja tämä suuntaus kärjistyi luvulla, jolloin rasvaa alettiin pitää erityisen paheksuttavana ja äärimmäisen epäterveellisenä.

Ihanteen ruumiillistumana oli Calvin Kleinin mainoksissa poseerannut Kate Moss – nainen, jolla ei ollut lainkaan ylimääräistä rasvaa mutta ei myöskään naisellisia muotoja. Kuitenkin vain harvat miehet pitävät androgyynisistä naisista, ja nyt onkin jälleen havaittavissa, että muodokkaat naiset ovat hiljalleen palaamassa muotiin.

Naisen vartalossa seksikkyyden kannalta tärkeä mitta on vyötärön ja lantion välinen suhde vyötärön ympärys mitataan kaksi senttimetriä navan yläpuolelta ja lantiomitta lantion leveimmältä kohdalta. Professori Devendra Singhin mukaan premenopausaalisen naisen ihannesuhde on 0,67–0, Farmareissa yleisesti käytetyn tuumamitoituksen mukaan vyötärökoko on tuolloin 24–28 tuumaa ja lantion koko on vastaavasti 36 tuumaa.

Mikäli lantion tuumakoko on 40, vyötärökoko voi olla 27–31 tuumaa. Singhin mukaan tuo suhde on kertonut miehelle kautta aikain, että nainen on hedelmällinen sekä fyysisesti terve.

Tutkimukset ovat osoittaneet kyseisen väittämän todeksi. Pyöreät pakarat Naisen pyöreät pakarat ovat miehelle voimakas eroottinen signaali. Pakarat kiehtovat miehiä sekä ulkonäkönsä että liikkeensä vuoksi. Naisten pakarat ovat leveämmät ja pyöreämmät kuin miesten pakarat. Tämä johtuu naisen lantiorenkaan koosta sekä pakaroiden tiheämmästä rasvakudoksesta. Syy näihin eroavaisuuksiin miehen ja naisen välillä on se, että nainen synnyttää. Lisäksi naisen liikkuessa pakarat liikkuvat voimakkaasti, toisin kuin miehillä.

Tämä johtuu siitä, että naisen kävellessä lantio pyörähtää ja keinahtaa taaksepäin. Tämä saa aikaan naisen takamuksen keinunnan, joka ei siis ole tarkoituksellisesti tuotettua. Tosin nainen voi sitä kyllä tietoisesti liioitella. Millaisia pakaroita miehet sitten pitävät seksikkäimpinä? Toiset pitävät kiinteistä ja pyöreistä, toiset taas leveistä ja pehmeistä – makuja on monia.

Varmaa kuitenkin on se, että miehet pitävät naisten pakaroista, kunhan ne ovat pyöreät. Latteat pakarat eivät näytä miehistä kovinkaan kiihottavilta. Edellä mainitun Illinoisissa tehdyn tutkimuksen mukaan miehet, jotka pitävät pyöreästä ja suuresta takamuksesta, ovat järjestelmällisiä ja korrekteja. Usein he työskentelevät virastoissa ja konttoreissa. He ovat hyvin tunteellisia ja seurallisesti muista riippuvaisia. Miehet, joita viehättävät pienet takamukset, eivät yleensä tunne syyllisyyttä.

He ovat erittäin työteliäitä. Heitä ei kiinnosta aktiiviurheilu eikä itsensä esille tuominen. Säihkyvät sääret Myös jaloilla on huomattava seksuaalinen merkitys. Kuten edellä olevasta luettelosta voimme huomata, jalat jäävät vain muutaman prosentin jälkeen rinnoista. Naiset ovatkin osanneet hyödyntää jalkojen eroottista vetovoimaa miesten kiihottamisessa.

Esimerkiksi luvulla muotiin tullut minihame on muodikas vuodesta toiseen ja saa aina miesten päät pyörälle. Tämän todistavat jokavuotiset kolaritilastot, joissa miehen keskittyminen on hetkeksi herpaantunut minihameisen naisen vuoksi. Pitkät jalat koetaan Bottingien mukaan seksikkäiksi, koska ne ovat sukukypsyyden merkki luuston pituuskasvu loppuu naisilla kasvulevyn luuduttua alle vuotiaana.

Toisaalta pitkät jalat kiehtovat miehiä puhtaasti niiden visuaalisten ominaisuuksien vuoksi. Naisten pitkät jalat ovat linjakkaat ja sulavakaarteiset. Miesten jalat ovat huomattavasti kulmikkaammat. Väitetään myös, että mitä enemmän naisen jalkaparista näkyy, sitä helpompi miehen on kuvitella niiden yhtymäkohta.

Mielenkiintoista on, että englantilaisen tutkimuksen mukaan miehet kuitenkin suosivat parinvalinnassa lyhyitä naisia. Tutkija Daniel Nettlen mukaan tarkkaa syytä tähän ei vielä tiedetä. Kyseisen tutkimuksen mukaan naiset vastaavasti suosivat pitkiä miehiä. Tutkimukseen osallistui noin 10 englantilaista miestä ja naista. Illinoisin tutkimuksen perusteella lyhytsäärisistä naisista pitävät miehet ovat useimmiten seuranhaluisia ja pitävät siitä, että muut tarvitsevat heidän apuaan.

He ovat avuliaita mutta epävakaita. Useimmat heistä polttavat, mutta harvat heistä juovat. Miehet, joita viehättävät pitkäsääriset naiset, ovat pidättyväisiä ja kohteliaita. He ovat usein taitavia liikemiehiä, hienotunteisia, mutta suuremmassa seurueessa hyvin estyneitä. Useimmat heistä ovat täysin raittiita eivätkä polta tupakkaa. Kumppanin kauneus on ollut haluttu ominaisuus pitkälti siksi, että se kertoo tämän hyvistä geeneistä sekä terveydentilasta.

Kauneus kiehtoo toki myös esteettisten syiden vuoksi. Kumppanin kauneudella on kuitenkin oma varjopuolensa – tutkimusten mukaan kauniit ihmiset ovat nimittäin uskottomampia kuin muut.

Evoluutiopsykologit huomauttavat myös, että persoonallisuus, äly, huumorintaju sekä charmi ovat ominaisuuksia, joilla on erittäin suuri merkitys kumppaninvalinnassa. Myös feromonit vaikuttavat oletettua enemmän miehen ja naisen väliseen kanssakäymiseen.

Miehet pystyvät esimerkiksi haistamaan koska naiset ovat hedelmällisimmillään. Tämä on tullut hiljattain esille Randy Thornhillin ja Devendra Singhin tekemissä tutkimuksissa.

Kaikille siis löytyy se oma rakkaansa. Naisten seksuaaliset tyylit Lauantai Naisten seksuaalisuudesta on asiantuntijoiden mukaan löydettävissä neljä erilaista tyyliä. Mihin ryhmään sinä kuulut? Sarah Litvinoff on englantilainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita kirjoja sekä artikkeleita yhteistyössä seksuaaliterapeuttien ja seksologien kanssa.

Litvinoff on muun muassa kirjoittanut kirjan Sexual Styles, jossa hän tuo mielenkiintoisesti esille teorian siitä, että jokaisella meistä on oma seksuaalinen persoonamme, jonka kautta ilmaisemme seksuaalisuuttamme.

Samalla tavoin kuin meidät voidaan jakaa melankolisiin vesi , flegmaattisiin maa , sangviinisiin ilma ja koleerisiin tuli persoonallisuuksiin, voidaan meidät luokitella myös seksuaalisuuden mukaan. Litvinoff jakaakin ihmiset romanttisiin tuli , tunteellisiin vesi , aistillisiin maa ja mielikuvituksellisiin ilma seksuaalipersooniin ja näiden välimuotoihin.

Seuraavassa hänen kuvaamansa päätyypit. Romanttinen nainen Litvinoffin mukaan romanttisen naisen ympärillä leijuu oikea seksuaalisuuden aura, riippumatta siitä haluaako hän todellisuudessa seksiä vai ei.

Tämä aiheuttaa miehille sen harhakuvan, että kyseinen nainen on aina seksuaalisesti halukas. Romanttisen naisen kannalta seksi on silloin parhainta, kun hän on erittäin rakastunut. Kyseinen nainen näyttää tuolloin myös säteilevältä ulospäin: Tuore rakkaus saa romanttisen naisen helposti kiihottumaan ja haluamaan seksiä enemmän kuin koskaan muulloin. Toki kaikki naiset ovat tältä osin samankaltaisia, mutta juuri romanttisella naisella nämä seikat korostuvat.

Tässä piilee myös romanttisen naisen seksuaalisen haluttomuuden ydin. Rakastumisen jälkeen seksi on hänelle vähemmän merkityksellistä ja kiehtovaa, koska kaikki rakkauden huuman aiheuttama kiihko on kadonnut.

Mikäli romanttisen naisen libido on matala, hän saattaa menettää kiinnostuksensa seksiin lähes täysin ja kumppanin ehdotukset yhdynnästä voivat jopa raivostuttaa häntä. Ikävä puoli on se, että Litvinoffin mukaan romanttisen naisen kokema seksuaalinen nautinto miehen kanssa ei enää koskaan tule olemaan samaa kuin suhteen alussa. Oikein toimimalla mies voi kuitenkin tehdä naiselle seksistä lähes yhtä miellyttävän kokemuksen kuin aiemmin. Romanttinen nainen pitää siitä, että hänet huomataan.

Hän kaipaa helliä ja kauniita sanoja, kukkia ja lahjoja. Romanttinen nainen kaipaa oikean ympäristön syttyäkseen. Hempeä musiikki, tunnelmavalaistus ja yhteinen illallinen saavat aikaan ihmeitä. Romanttisen naisen täytyy myös tuntea, että hän näyttää kauniilta ja haluttavalta. Romanttisen naisen saattaa olla vaikea saada orgasmia, koska hänen täytyy tuntea olonsa todella varmaksi pystyäkseen nauttimaan täysin seksistä. Romanttinen nainen ei yleensä innostu seksistä, jonka hän kokee likaiseksi.

Hän rakastelee harvoin kuukautisten aikana, vaikka tuntisikin seksuaalista halukkuutta. Miehen on myös turha odottaa suuseksiä romanttiselta naiselta. Jotkut romanttiset naiset pitävät sukupuolielimiä jopa rumina ja naurettavan näköisinä. Romanttinen nainen haluaa näyttää hyvältä, mutta hän haluaa, että myös mies näkee vaivaa oman ulkonäkönsä suhteen. Romanttisella naisella on myös oma tapansa flirttailla vieraiden miesten kanssa.

Hän tekee tämän saadakseen oman miehensä mustasukkaiseksi. Tällä tavoin nainen huomaa, että mies välittää yhä hänestä ja haluaa häntä. Toisaalta mikäli mies tekee romanttisen naisen mustasukkaiseksi, pyrkii tämä valloittamaan miehensä takaisin. Tähän valloitukseen saattaa kuulua myös hetkellisesti kohonnut seksuaalinen halukkuus. Miehen täytyy siis huomioida romanttinen nainen ja tämän kauneus. Hitaasti hyväilemällä ja lempeitä sanoja kuiskuttelemalla romanttinen nainen syttyy seksiin, vaikka parisuhde olisi kestänyt pitkäänkin.

Miehen täytyy kuitenkin saada romanttinen nainen rakastumaan itseensä aina uudelleen, mikäli hän haluaa, että naisessa on vielä suhteen alkuaikojen glamouria ja seksuaalista halukkuutta. Tunteet vaikuttavat toki kaikkien muidenkin seksuaalipersoonien seksielämään, mutta tunteellisen naisen kohdalla ne vaikuttavat erityisesti hänen tapaansa rakastella.

Tuntiessaan voimakasta hellää rakkautta pariaan kohtaan tämä nainen haluaa rakastella hellästi, sensuellisti ja hyvin hitaasti. Mikäli tunteellista naista kiehtoo miehinen voima, hän haluaa, että mies dominoi häntä, hurmaa hänet hellästi tai peräti hiukan kovakouraisestikin. Seksiä harrastaakseen täytyy tunteellisen naisen kuitenkin tuntea parinsa todella hyvin ja luottaa tähän. Tämän naisen mielestä nimittäin jokainen seksiin liittyvä aspekti on merkitsevä.

Jopa vaatteiden riisuminen on hänelle tärkeä askel. Tunteellinen nainen myös avautuu miehelle henkisesti paljastaen voimakkaasti tunteensa.

Tämän vuoksi hän ei halua harrastaa yhden illan suhteita, koska pelkää haavoittuvansa. Tunteellisella naisella täytyy olla oikea tunnetila, jotta hän voisi nauttia täysin siemauksin seksistä.

Aistikkaan naisen tavoin hän kaipaa paljon fyysistä huomiota, kuten halailua, suutelemista ja kainaloon käpertymistä. Jotkut tunteelliset naiset kiihottuvat kovasti parin välisestä pikku riidasta. Osa naisista onkin sanonut, että seksi riidan päätteeksi maistuu parhaimmalle. Toisaalta tässä täytyy huomata, että kaikki tunteelliset naiset eivät allekirjoita tätä lausumaa. Osalle riita nimittäin on suurin haluttomuuden aiheuttaja.

Tunteelliselle naiselle seksi on monasti tapa nähdä miehen sydämeen. Sängyssä mies on aidoimmillaan ja näyttää, mitä hän todella tuntee naista kohtaan. Toisaalta tunteellinen nainen haluaa myös nähdä, kuinka paljon mies häntä haluaa. Tämän vuoksi hän harvoin tekee itse ehdotusta rakastelutuokiosta.

Tunteellinen nainen on erittäin herkkä ympäristön vaikutuksille. Stressi, jännitystilat yleensä ja huolet karkottavat varmasti tämän naisen seksuaalisen halukkuuden. Rakkauden kaikkoaminen suhteesta vie pohjan tunteellisen naisen halukkuudelta. Seksi ilman lämmintä ihmissuhdetta on hyödytöntä. Seksuaalisen minän hyväksyminen saattaa olla tunteelliselle naiselle vaikeaa. Oma seksuaalinen halukkuus ja taustalla olevat normit voivat johtaa henkisiin ristiriitatilanteisiin, jotka lopulta aiheuttavat seksuaalisen haluttomuuden.

Terapialla voidaan kuitenkin selvitellä tilannetta. Aistikas nainen Aistikkaan naisen keho kaipaa koskettelua ja halailua. Hänellä on hyvin herkät hermopäätteet, jotka aistivat pienimmänkin hyväilyn.

Aistikkaan naisen miehen pitää olla kiinnostunut tutkimaan tämän naisen kehon kaikkia kohtia ja käyttää aikaa herkkien kohtien hyväilyyn. Toisin kuin romanttinen nainen, aistikas nainen pitää kehon omasta tuoksusta. Hän pitää rakastelun jälkeisestä hikisen kehon tuoksusta eikä mene välittömästi suihkuun, kuten romanttinen nainen tekee. Mikäli aistikas nainen rakastaa miehensä vartaloa, hän haluaa tutkia sen jokaisenkin pienen yksityiskohdan ja nuolla miehen hiestä kimmeltävää vartaloa.

Tämä nainen ei romanttisen naisen tavoin kaipaa tunnelmavalaistusta ja herkkää musiikkia. Aistikas nainen ei syty seksuaalisesti mitenkään erityisesti kukista ja lahjoista, toisin kuin romanttinen nainen. Hän toki pitää näistä huomionosoituksista, mutta kiihkeä suudelma ja niskaa hyväilevät sormet ajavat paremmin asiansa. Aistikas nainen ei varsinaisesti aina kaipaa yhdyntää tai ainakaan orgasmia. Mikäli mies osaa hyväillä hänen kehoaan oikein, kehon hermopäätteiden kihelmöivät aistimukset riittävät antamaan tälle naiselle niin suuria väristyksiä, että ne saattavat tuntua jopa paremmalta kuin yhdynnän aikaiset tuntemukset.

Yleensä aistikas nainen pitää myös suuseksistä. Tämä koskee myös sen antamista. Eräät aistikkaat naiset voivat vaikuttaa erittäin seksuaalisilta mutta olla silti hyvin pidättyväisiä. Nämä naiset kaipaavat läheisyyttä ja hyväilyä muiden aistikkaiden naisten tapaan.

Heidän vartalonsa voi ilmaista voimakkaita kiihottumisen merkkejä, kuten ihon punertumista, mutta silti he eivät välttämättä halua seksiä vaan lisää koskettelua. Varsinaista seksuaalista haluttomuutta aistikkaalla naisella voi esiintyä silloin, kun mies ei ole hänen mielestään koskaan oikeastaan osannut kosketella häntä oikein.

Tai sitten mies ei ole antanut aistikkaan naisen tarpeeksi nauttia koskettelusta ja kiihottua äärimmilleen. Aistikas nainen kaipaa jatkuvaa koskettelua, suutelua ja halailua. Mikäli aistikas nainen jää vaille kaipaamansa kosketusta, hänen automaattinen puolustusjärjestelmänsä saattaa laueta ja hän sulkeutuu fyysisesti.

Tällä tavoin hän pyrkii poistamaan itseltään kosketuksen kaipuun. Ongelmana tässä on se, että miehen halutessa seksiä naisen on vaikea saada seksuaalinen minänsä jälleen toimimaan.

Aistikkaan naisen haluttomuus on kuitenkin korjattavissa melko helposti. Litvinoffin mukaan tällaisen naisen seksuaalisuus saadaan heräämään, jos mies vain kiinnittää tarpeeksi huomiota naisen hyväilyyn. Naisen seksuaalisen halukkuuden voi tuoda takaisin myös niin yksinkertainen seikka kuin urheilu. Urheilun aiheuttama adrenaliinipiikki stimuloi naisen kehoa ja voi herättää hermojen aistikkuuden jälleen unestaan.

Myös lekottelu hiekkarannalla auringon hyväillessä säteillään naisen vartaloa voi riittää haluttomuuden karkottamiseksi. Mielikuvituksellinen nainen istikkaalle naiselle tärkein osa seksuaalista nautintoa on hänen kehonsa hermopäätteiden kautta välittyvät aistituntemukset. Mielikuvituksellisen naisen kohdalla voidaan sanoa, että hänen aivonsa välittävät suurimmat nautinnon tuntemukset. Mikäli yleistyksiä voidaan tehdä, mielikuvituksellisesta naisesta voidaan sanoa, että hän haluaa kokeilla kaikkea, mikä seksiin liittyy.

Tämä nainen tyytyy harvoin samaan rakasteluasentoon. Erilaiset eroottisten kauppojen hyllyiltä löytyvät aikuisten leikkikalut voivat olla kivoja piristeitä. Myös seksin eri kirjo kannattaa käydä läpi suuseksistä roolileikkeihin. Mielikuvituksellisen naisen ero toisiin seksuaalipersooniin on se, että muut naiset haluavat toistaa sitä, mikä on tuntunut hyvältä ja mukavalta, mutta tämä nainen haluaa aina kokea uutta. Sama kaava tuntuu rutiinilta ja tappaa hänen halukkuutensa.

Erilaiset fantasiat ovat tärkeässä roolissa tällaisen naisen elämässä. Seksuaalisesti hillitymmät mielikuvitukselliset naiset toteuttavat fantasiansa vain unelmissaan. Osa näistä naisista pitää kovasti pornografiasta, koska se ruokkii heidän mielikuvitustaan ja antaa heille uusia ideoita. Suurin mielikuvituksellisen naisen haluttomuuden aiheuttaja on ehdottomasti kyllästyminen samanlaisena toistuvaan seksiin. Mikäli nainen on mielestään jo kokenut kaiken mahdollisen seksin saralta, hän saattaa siirtyä harrastamaan selibaattia.

Miksi vaivautua seksiin, jos se ei tarjoa mitään uutta. Osa vakituisen partnerin tarjoamaan seksiin kyllästyneistä naisista siirtyy hakemaan uusia värinöitä parisuhteen ulkopuolisista suhteista. Litvinoffin mukaan mielikuvituksellinen nainen saa erittäin hyvän vasteen terapiasta varsinkin, jos haluttomuuden syynä on aikaisempien seksuaalikokemusten takia syntyneet traumat. Lisäksi hyvän tietopankin erilaisista seksileikeistä omaava terapeutti palauttaa varmasti tämän naisen mielenkiinnon seksiin.

Onko homoseksuaalisuus syntiä ja tarttuva tauti? Ympäri maailmaa on jälleen järjestetty Gay Pride -paraateja. Esimerkiksi Helsingin Kaivopuiston puistojuhlaan osallistui heinäkuussa arviolta 3 ihmistä.

Kaikki eivät kuitenkaan seksuaalisia vähemmistöjä sulata. Uskonnolliset fanaatikot häiritsivät Kaivopuiston puistojuhlaa ja Virossa järjestettyä paraatia vastaan hyökkäsi joukko kivin ja kepein varustautuneita miehiä, jotka yrittivät kitkeä homouden ikeen pois marssijoista.

Myös Yhdysvalloissa homoseksuaalit ovat joutuneet entistä ahtaamalle, sillä kansalaisten asennoituminen homoja kohtaan on selvästi muuttunut negatiivisempaan suuntaan.

Eräänä syynä on varmasti se, että presidentti George W. Bush sekä kuvernööri Arnold Schwarzenegger ovat ilmaisseet suoraan, etteivät he hyväksy homoseksuaalisuutta. Homot siis saavat armeijasta kenkää eivätkä siten kelpaa edes tykinruoaksi. Saudi-Arabiassa ja Iranissa homoseksuaalisuudesta seuraa peräti kuolemantuomio. Onko homous siis synti, joka pitää poistaa vaikka väkivallan keinoin?

Tarttuuko homous kuten spitaalitauti eli pitäisikö homot eristää mahdollisimman kauas meistä heteroista? Vai emmekö me heterot yksinkertaisesti tiedä, mitä homous on? Tämä kolmiosainen artikkelisarja valistaa teitä miesten homoseksuaalisuudesta. Vain tieto poistaa turhia ennakkoluuloja. Termi homoseksuaalisuus on kuitenkin peräisin vasta vuodelta , jolloin unkarilainen kirjailija Karl Maria Kertbeny käytti sitä. Termi gay on huomattavasti vanhempaa perua ja pohjautuu vanhaan provencelaiseen sanaan gai.

Homoseksuaalisuuden määritelmänä pidetään henkilön taipumusta ja kykyä rakastua sekä rakentaa eroottisia tunnesiteitä samaa sukupuolta olevaan ihmiseen. Homoseksuaalisuudessa on siten kyse kokonaisvaltaisesta tunnesuhteesta eikä pelkästään seksipartnerin valinnasta!

Homoseksuaalisuutta käsittelevässä julkisessa keskustelussa seksualiteetti korostuu usein liikaa. Ihmisen seksuaalisuuteen liittyviä hormonitoimintoja tutkineen John Moneyn mukaan ihminen tuntee seksuaalista kiintymystä rakastamaansa henkilöön, oli tämän sukupuoli sitten mikä tahansa.

Homo- ja heteroseksuaalisuuden ero voi siten olla kuin veteen piirretty viiva. Homoseksuaalista käyttäytymistä voi esiintyä ilman homoseksuaalista identiteettiä esimerkiksi olosuhteissa, joissa vastakkaisen sukupuolen edustajia ei ole lainkaan läsnä, tai pelkästä kokeilunhalusta.

Johann Wolfgang von Goethe – kirjoitti aikoinaan, että homoseksuaalisuus on yhtä vanhaa kuin ihmiskunta ja sen vuoksi sitä voi pitää luonnollisena. Homoseksuaalisuutta on todellakin esiintynyt aikojen alusta lähtien sekä ihmisillä että eläimillä. Vuoden jälkeen homoseksuaalisuus ei ole ollut Suomessa enää rangaistava teko. Vuonna Amerikan psykiatrinen järjestö päätti, että homoseksuaalisuus ei enää ole psykiatrinen häiriötila. Homoseksuaalisuus poistui kansainvälisestä DSM-luokituksesta mielenterveyshäiriöiden diagnostinen ja tilastollinen ohjeisto vuonna Homoseksuaalisuus poistettiin suomalaisesta tautiluokituksesta vuonna Kansainvälisestä tautiluokituksesta ICD homoseksuaalisuus poistui kuitenkin vasta vuonna Laki samaa sukupuolta olevien henkilöiden parisuhteen rekisteröimiseksi astui voimaan vuoden maaliskuussa.

Raamattu ja homot Monesti homoseksuaalisuuden vastustajat vetoavat Raamatun sanaan. Raamatusta löytyykin lauseita, jotka kieltävät homoseksuaalisuuden. Itse asiassa homoseksuaalisuudesta tuli synti vasta kristinuskon leviämisen myötä.

Kristinuskon negatiivinen kanta homoseksuaalisuuteen ilmenee ehkä parhaiten Kolmannen Mooseksen kirjan siveellisyyssäädöksistä sekä rangaistusmääräyksistä: Näin ainakin mainitaan käskyssä numero viisi. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.

Raamatun perusteella homous on siis syntiä. Saattaa tosin olla, että Raamatussa esiintyvä negatiivinen suhtautuminen miesten väliseen homoseksuaaliseen kanssakäymiseen perustuu ajatukseen, että miesten ei pidä tuhlata arvokasta siemennestettä. Tuolloin nimittäin oletettiin, että siemennestettä on miehessä vain rajallinen määrä.

Naisten välistä seksuaalista kanssakäymistä ei Raamatussa ole tuomittu yhtä ankarasti. Nykyinen paavi Benedict XVI on ilmoittanut, että homot eivät saa toimia pappina. Huolimatta siitä, että erityisesti katolisen kirkon kanta homoutta kohtaan on hyvinkin negatiivinen, löytyy kirkon korkeimmalta maalliselta asemalta henkilöitä joilla oli homoeroottisia suhteita miesten kanssa.

Yhdysvalloissa katolisen seminaarin johtaja Donald Cozzens esitti arvion, että 60 prosentti yhdysvaltalaisista katolisista papeista on homoseksuaaleja. Mitä tähänkin sitten sanoisi? Homot ovat naismaisia Yleinen stereotypia homoseksuaaleista on se, että he ovat hyvin naismaisia. Tutkimusten perusteella on kuitenkin hyvin vähän sellaisia homoseksuaalimiehiä, joiden käyttäytyminen on jotenkin naismaista.

Vastaavasti sellaisia miehiä, jotka ovat hyvinkin maskuliinisia tai muuten käyttäytyvät kuin heteromiehet, on hyvin paljon. Harvardin lääketieteellisessä koulussa kehitettiin arviointitaulukko, jonka mukaan miehen naismaista käytöstä voidaan arvioida.

Arvioinnissa käytetään seuraavia pääkohtia: Puhuuko mies korkealla äänellä pysyvästi korkealla vai tilapäisesti falsetissa? Häviääkö ääni lauseen keskellä vai päissä? Käyttääkö mies substantiiveista eriskummallisia deminutiivimuotoja vähennyssanoja, jotka ovat usein tyyliltään hyväileviä?

Käveleekö mies pienin, sipsuttelevin askelin? Hankaako hänen reitensä toisiaan vasten kävelyn aikana? Pyöriikö miehen takapuoli kävelyn aikana ylös-alas? Ristiikö mies jalkansa istuessaan sekä polvista että nilkoista? Onko hänen ranteensa veltot? Pitääkö mies käsiään patsasmaisessa asennossa? Nyrpistääkö mies huuliaan puhuessaan? Nyrpistääkö mies huuliaan kun hän ei puhu? Kasvojen yläosa ja silmät Välttääkö hän katsomasta haastattelijaa?

Kohoavatko miehen kulmakarvat mielialan korostamiseksi. Hyväileekö mies itseään kohtaan kuuluvat kasvojen, pään tai viiksien sively? Mitä useamman kerran mies vastaa kyllä, sitä naismaisemmaksi hänet katsotaan. Ketä moinen arviointi sitten lopulta viimein palvelee? Ainoa ilo tästä luettelosta taitaa olla se, että työpäivä kuluu rattoisasti, kun tarkastelee työpaikan kaikki miehet läpi. Osa II Tämä on toinen osa homoseksuaalisuutta käsittelevässä artikkelisarjassa.

Tällä kertaa keskitytään siihen, mitä homofobia on ja kuinka homoseksuaaleja on pyritty hoitamaan eli käännyttämään heteroiksi. Homofobia Useassa eri tutkimuksessa on tullut selvästi esille se merkittävä seikka, että miehet suhtautuvat homoseksuaaleihin huomattavasti negatiivisemmin kuin naiset. Tutkija Thompsonin mukaan homofobia homoseksuaalisuutta kohtaan tunnettu pelko ja vihamielisyys on avaintekijä neljänneksessä kaikista Uudessa Walesissa tehdyistä murhista, jotka ovat kohdistuneet täysin vieraaseen henkilöön.

Murhille on lisäksi ollut tyypillistä niiden raakuus. On myös havaittu, että homofobialla on syvä sosiaalinen merkitys. Useimmat homoseksuaaleja kohtaan kohdistuvat fyysiset hyökkäykset ovat teini-ikäisten tekemiä. Tutkija Greerin mukaan teinit pyrkivät tällä tavoin osoittamaan omalle yhteisölleen, kuinka ”machoja” he ovat.

David Plummer selvitti homofobian ilmenemistä vuosina – ja havaitsi, että homofobisuus on tavallista miehille jo hyvin nuorella iällä. Nuoret haukkuvat toisiaan homoiksi vielä edes ymmärtämättä sanan varsinaista merkitystä. Plummer havaitsikin, että kyseistä sanaa käytetään hyvin monessa eri tarkoituksessa. Etenkin nuoret miehet kokevat homo-sanan pahimpana mahdollisena loukkauksena. Plummerin mukaan sanalla homo tarkoitetaan muun muassa nulikkaa, nynnyä, arkaa, pehmoa, hidasta fyysistä kehitystä, tyttömäistä käytöstä, erilaista, nörttiä, käytökseltään muista poikkeavaa, eristyneisyyttä ja henkilöä, joka ei toimi yleisten oletusten mukaan tai ei osallistu joukkuelajeihin sekä tietysti seksuaalista orientaatiota.

Homofobiaa esiintyy myös institutionaalisissa yhteyksissä. Useissa maissa homoseksuaaleilta on kielletty pääsy armeijaan ja ministeriön virkoihin. Homoseksuaaleilta on saatettu seksuaali-identiteetin vuoksi kieltää myös vaikkapa lainan saanti.

Yhä edelleen yllättävän monet ihmiset pitävät homoseksuaaleja sairaina ja perversseinä sekä pelkäävät, että homoseksuaalisuus on jotenkin tarttuvaa. Usein homofobia johtuu myös henkilön peloista omia homoseksuaalisia ajatuksiaan kohtaan. Homofobian vuoksi erityisesti nuorten homoseksuaalien on vaikea käsitellä omaa seksuaali-identiteettiään.

Oma erilaisuus aiheuttaa hämmennystä ja yhteiskunnan paine ahdistaa.

.. huhtikuu Mies sanoo särkylääkkeen tehneen hänestä homoseksuaalin. Britannialainen mies uskoo muuttuneensa homoseksuaaliksi särkylääkkeiden. vantaa ammattikoulu naisten ejakulaatio parhaat video makea pillu mies Sukupuoli . piratage-facile.net ♥ Vaasa Treffit Märkä Pillua Sex You find here the best female .. Raumo Porno Karvainen Homo Chat Tulkkila Euroopan Miehet Ovat Treffit synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. Mistä löytää mieshuora tanssit oulu suomi24 treffit murobbs suomi .. filmit veli Homo Seuraa Enkis Nainen Itsetyydyttaa Teletubbies Vanha Karvainen Pillu .. pillua nainen ejakulaatio porno deitti tatuointi varatut miehet elokuvateatterit Esinahan tulehdus homoseksuaalisuus sairaus live sizegain toimiiko lahden .

Mies ejakuloi homoseksuaaliseen homo treffit

Lopetin lääkkeiden käytön muutaman viikon ajaksi ja haluni miehiä kohtaan katosivat. Tällä hetkellä Purdy kuitenkin käyttää lääkkeitä. Hän on jo julistautunut homoseksuaaliksi muun muassa Facebook-kavereilleen:. Haluan jatkaa lääkkeen ottamista, koska se saa minut tuntemaan oloni onnelliseksi seksuaalisuuteni suhteen.

Lääke on tehnyt minusta erittäin avoimen. Potilasturvallisuus on ja tulee aina olemaan Pfizerin etusijalla. Työskentelemme jatkuvasti sääntelyviranomaisten kanssa ympäri maailmaa arvioidaksemme ja valvoaksemme jokaisen Pfizer-lääkkeen turvallisuutta. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Kuuminta juuri nyt Tutkija pyytää kalukuvia selvittääkseen peniksen koon ja itsetunnon välisen yhteyden! Kyösti Mäkimattila kritisoi radioiden soittolistoja: Yleisradion legenda Tarja Närhi vetää kolmea musiikkiohjelmaa: Tässä ovat Helsingin suosituimmat karaokepaikat: Homobaarissa soi Siltsu ja Paula!

Hän on jo julistautunut homoseksuaaliksi muun muassa Facebook-kavereilleen: Pfizerin edustaja on kommentoinut asiaa seuraavasti: Näitä luetaan juuri nyt. Miksi mies pyytää puhelinnumeroa, mutta ei soita? Poikaystäväni haluaa minun muuttuvan.

Sedu Koskinen avautui poikuutensa menettämisestä: Tulevaisuus ei näyttänyt ihan tältä, kun laulamista rakastava tyttö pyrki viestintäluokalle vuotiaana. Mies, näitä asioita isorintainen nainen EI halua kuulla. Seksin ostamisen täyskielto selvitetään. Tuosta ylempänä olevasta Miran jutusta: Kevät muutti kaiken. Silloin Mira tuli raskaaksi. Se on portti takaisin yhteiskunnan vankaksi jäseneksi. Leimasta ei silti ole helppo päästä eroon. Lastakin pidettiin sairaalassa kaksi viikkoa syntymän jälkeen milloin milläkin verukkeella, ja hänen ulosteestaan otettiin huumetestit neljästi.

Nyt Mira elättää itsensä ja lapsensa kotihoidontuella, lapsilisällä ja elatusmaksuilla. Sosiaalitoimisto maksaa vielä toistaiseksi Miran asumisen ja kamppailulajiharrastuksen. Miraa ei hävetä ottaa rahaa vastaan.

Panostin joskus ennen vanhaan aika paljonkin laihduttamiseen ja kuntoiluun. Minä koin, että päästäkseni pelaajaksi markkinoille minun oli oltava hoikassa ja hyvässä kunnossa. Voidaan tietenkin kysyä, että oliko panos liian suuri saavutettuun hyötyyn nähden? Suuresta vaivasta huolimatta minusta ei tullut naismagneettia.

No, muuta vaihtoehtoa ei oikeastaan ollut kuin rankka työ markkinoille pääsemiseksi tai suosiolla markkinoiden ulkopuolelle jääminen.

Itse onneksi pääsin siihen vaiheeseen kehonmuokkausharrastuksessani, että sen "edellyttämistä" ravitsemus- ym. Sitä vaan löytää itsensä salilta, vaikka järkisyytkin välillä puoltaisivat treenin väliin jättämistä.

Ja treenin tuottama olo se vasta mahtava onkin. Vaikka ennen salille lähtöä olisi särkenyt päätä ja väsyttänyt, niin kun on vetänyt setin läpi ja saanut syödäkseen, lähentelee olotila usein euforista.

Ja nykyisin kun 1. Meditoin puoli tuntia aamulla ja illalla 2. Ja kaikki tämä tottumuksen voimasta automaatiolla, vaikka olen pariutumismarkkinoiden ulkopuolella.

Jos Henkka tykkäät shakista ja verbaalisesta "väännöstä" nettiareenoilla, niin mikset älykkäänä miehenä "ohjelmoisi" itseäsi myös 'fysiikka'guruksi? Kehon 'kemiatkin' toimivat palkitsevammin Kännäämisestä minulla ei ole kokemusta, mutta endorfiinihumalat Yliopiston sivujen mukaan professori Johanna Niemi on erikoistunut ns sukupuolittuneeseen väkivaltaan, joka on feminismiin katsottavissa oleva suuntaus.

Tätä taustaa vasten tulee kyllä mieleen, että kuinkakohan arvovapaasti tämä tutkimus tehdään: Tämä siis johtamassa tätä tilaustyötä, että pitäisikö Suomessakin siirtyä Ruotsin malliin niin kuin Anna-Maja Henriksson haluaisi käärmettä pyssyyn ajamalla. Tuloksenkin voinee arvata jo ennen kuin se on valmistunut. Tämä on suunnilleen yhtä härskiä touhua, kun Kataisen ja Himasen tilaustutkimus: Johanna Niemi on oikeuden ja sukupuolen tutkimuksen uusi professori Olen tutkinut muun muassa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja parisuhdeväkivaltaa.

Yhtenä löydöksenäni on ollut se, että törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit tekevät naisten tekemistä pahoinpitelyistä helpommin törkeitä kuin miesten. Naiskauppa, paritus ja seksin osto. Naisia, miehiä vai henkilöitä: Feministinen toimintaohjelma väkivaltaa vastaan Ruotsissa.

Naisiin kohdistuva väkivalta ihmisoikeusloukkauksena. Kvinnors rättssubjektivitet, internationell rätt och diskurser om prostitution och trafficking. Kummallista, että nykyfeministien kieltolistalle ei ole tullut avioliiton sisäisen prostituution kielto vrt.

Eikö olisi reilua, että jos prostituutiokin kielletään, niin sitten ei saisi maksaa seksistä avioliiton sisälläkään. Ja toisaalta, ei myöskään vietäisi erotilanteessa miehen omaisuutta naisen hyväksi.

Poikalapset lyhentävät äidin elinikää. Mies pyysi vaimolta rahaa rakastajattarelleen — menetti henkensä. Äidit tikun nenään työurakeskustelussa. Seksin ostamisen täyskielto selvitetään hs. Oikeusministeriö selvittää seksin ostoa koskevan lain muuttamista. Ministeriö on tilannut Helsingin yliopistolta selvityksen nykyisen lain toiminnasta ja sen vaihtoehdoista. Taustalla on oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin r halu kartoittaa, pitäisikö seksin osto kieltää kokonaan.

Nykyisin seksin osto on rangaistavaa vain, jos kohteena on ihmiskaupan tai parituksen uhri. Paineet täyskiellolle kasvoivat, kun korkein oikeus hylkäsi viime kesänä seksin ostoa koskevan syytteen. Tuon Seksin ostamisen täyskielto selvitetään komenteissa: Tässä taisi tulla himaset. Professori Johanna Niemi on feministisen väkivaltatutkimuksen edustaja. Feministisessä teoriassa on jo lähtöasetelma prostituutioon: Mitäpä sitä tutkimaan sitten.

No rahaa menee ainakin. Miksi mukana ei ole ollenkaan prostituutioon liberaalisti suhtautuvia maita, kuten Saksa tai Tanska? Nyt jo alkuasetelma vaikuttaa lievästi sanoen asenteelliselta.

Tyttöjengit ottivat rajusti yhteen Espoon Omniassa - alkoi lettujen heittelystä. Nämä huonot tavat saattavat latistaa seksielämääsi. Äiti hukutti 9-vuotiaan poikansa pienen peniksen vuoksi. Huoliiko kukaan mies kaljua naista? Politiikkaradio YLE Puhe Hannu Sepponen on puhunut miesten tasa-arvon puolesta jo 15 vuotta. Enää Sepposta ei pidetä kylähulluna, kun hän sanoo, että myös naiset pahoinpitelevät puolisoitaan.

Hyvinkäällä surmatun tyttöystävä saa korvauksia: En voi mennä näillä kasvoilla kouluun. Nämä ryhmät jäävät helposti ilman työtä.

Entisen vasemmistojohtajan Suvi-Anne Siimeksen vallankäyttö herättää voimakkaita tunteita työeläkeyhtiöiden edunvalvontaorganisaatiossa Telassa Telan toimistossa alkoi puhaltaa kylmä puhuri, jonka saivat tuntea ennen kaikkea ikääntyneet työntekijät. Työnkuvia muutettiin, ihmisille tarjottiin muutettuja työehtoja ja palkan alennuksia.

Siimeksen puolitoista vuotta kestäneen toimitusjohtajuuden aikana Telan toimistosta on saanut lähtöpassit useampi ikääntynyt työntekijä. Joitakin on työnnetty vastoin tahtoa eläkkeelle, jotkut ovat pitkillä sairauslomilla ja ainakin yksi irtisanominen on johtanut oikeusprosessiin.

Eräiden työntekijöiden kertomusten mukaan heiltä vietiin mielekkäät työtehtävät. Siimeksen käytös koettiin usein loukkaavana, jopa nöyryyttävänä. Runsaan 20 hengen työyhteisön johtajaksi tullut Siimes oli niin tärkeä henkilö, että hänen puheilleen pääseminen saattoi Telan työntekijältä kestää yli kuukauden. Asioiden hoitaminen uuden toimitusjohtajan kanssa oli hankalaa. Jos Siimeksen sai vihdoin kiinni, ei häneltä saanut vastauksia esitettyihin kysymyksiin. Kerrotun mukaisesti Siimes jakoi työntekijät itselleen tärkeisiin ja sitten niihin, joita ei tarvinnut.

Viimeksi mainittuihin ei toimitusjohtajan aikaa haaskattu. Äiti hukutti 9-vuotiaan poikansa pienen peniksen vuoksi findance. Tasa-arvoinen avioliitto — sanoista tekoihin lutkamarssin hengessä. Tasa-arvoinen avioliitto — sanoista tekoihin lutkamarssin hengessä Mikko Ahola: Patriarkaatin edustajat kalistelevat nyt maljojaan kabineteissaan, kun tasa-arvoinen avioliitto on saatu torjuttua.

Patriarkaatin edustajat naureskelevat nyt homoille ja naisille. Mutta kapina patriarkaattia vastaan olisi lutkamarssin hengessä nouseva lutkakevät. Lutkakeväässä patriarkaatin alistamiseen kyllästyneet naiset ilmoittaisivat patriarkaatille, että he tulevat vastalauseena harjoittamaan tilapäisiä seksisuhteita joka viikonloppu niin kauan, kunnes patriarkaatti suostuu syrjinnän ja alistamisen lopettamiseen, ja tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään. Kyllä siinä patrarkaatin hymy hyytyy.

On huomautettava, että väitteet, joiden mukaan naisten seksuaalisuutta pyrkivät rajoittamaan toiset naiset , eikä patriarkaatti, ovat laasaslaisten, äärioikeistolaisten ja naisvihamielisten puheita. Pettämissivuston pomo Susanna Ingerttilä: Ihmiset pettävät tavalla tai toisella. Löhöily vähentää siittiöiden määrää. Äiti pukeutui penikseksi — poptähti liikuttui kyyneliin: Onko nainen tehty rinnoista ja hiuksista?

Lapsia syntyy yhä vähemmän — paitsi Suomessa. Loppuuko tyttöjen lapsuus senttimetriin? Näille treffeille mies haluaa. Anonyymi tuossa ylempänä on postannut tuon "Lapsia syntyy yhä vähemmän — paitsi Suomessa". Valtaosa suomalaisista haluaa lapsia, mutta silti useampi kuin joka viides jää lapsettomaksi. Miehet useammin kuin naiset, koska he eivät voi saada lapsia ilman kumppania. Merkittävin syy tahattomaan lapsettomuuteen on Väestöliiton kyselytutkimuksen mukaan sopivan kumppanin puuttuminen.

Miesten tahaton lapsettomuus liittyy naisia selvemmin sosiaaliseen asemaan. Korkeasti koulutetuilla ja hyväpalkkaisilla miehillä on keskimäärin paljon lapsia, työttömillä vähän tai ei ollenkaan. Naisille yhteys ei ole yhtä selvä. Se vaikuttaa myös mahdollisuuksiin perustaa perhe", Rotkirch sanoo. Mitkä ovat deittailun säännöt? Entä treffien jälkeen - kuka soittaa kenelle ja milloin? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Vaimo pahoinpiteli miestään posliinimukilla. Pornovideojätti konkurssiin — kunnianloukkaustuomio oli liikaa.

Äiti syöttää lapsilleen homeista ruokaa: Uudet sukupuolet nousevat esiin: Yrittäjyyttä se on seksi yrittäjyyskin. Naisen epäillään sytyttäneen omakotitalon tuleen — teinitytär sisällä. Otin asian vähän ajan päästä puheeksi, ja hän muistaakseni sanoi jotain sinnepäin, että olin kerjännyt sitä.

Toisen kerran hän sanoi naulakoilla minun olevan ihana ja pussasi. Isot tytöt tulivat tiedustelemaan, miltä tuntui. Hatara muistikuva on siitäkin, että hän olisi kertonut muulle luokalle tapauksesta. Stalkkasin kyseisen neitosen feis-spookista Nyt stalkkasin hänen numeronsa ja osoitteensa Ei muuta kuin kotinurkille väijyksiin pimeän aikaan, puskista kourimaan hänen D NIIN, ja eka- tai tokaluokalla kaksi tyttöä ketkä?

Ja eräs sanoi VAU! Ehkä on parempi lopettaa muisteleminen No, olinpahan joskus "jotain" Identified by tattoos in pictures, woman indicted on child porn charges Son cut from mother's £1m will 'after not sending her Mother's Day flowers' Paul Emmerson, representing Mrs Burbidge, accused him neglecting his filial duties including his failure to send her flowers on Mother's Day and posting a Christmas card "which didn't even have the word mother on it". Facebook ja blogit herättävät kateutta — naiset paljastavat miksi.

Tekeekö aikuisviihde miehestä huonomuistisen? Viewer Discretion Is Advised osissa merkin rajoituksen vuoksi Vapaa sanani taas vauhdissa. Yleensä purkautuva määrä on 2—15 millilitraa eli korkeintaan ruokalusikallinen. Jotkut voivat pitää sen ominaisesta tuoksusta ja mausta, joka aiheutuu testosteronista, toiset eivät voi sietää sitä. Siis haiseeko spermassa testosteroni, vai osallistuuko testosteroni vain hajun tuottamisen prosessiin..?

And research also implies that celibates often are more joyful than people who have sex regularly and they have higher testosterone levels. This theory has been linked to testosterone being a vital ingredient in male strength, vitality, health, and intellect. Now more research is also underway to confirm the opinion that higher testosterone levels are linked to higher levels of happiness.

Se olisi sama, kuin kävisi luovuttamassa puoli litraa verta viiden viikon välein. Ja jos ravitsemus olisi arvoiltaan köyhää ja elämäntavat muutenkin kuluttavat - tupakkaa, alkoholia ja stressiä - ei ihmekään jos elimistö alkaisi rappeutua ikääntyä ns.

Jostain elinvoima on otettava spermankin tuotantoon - vaikka sitten sisäelimistä elimistön syödessä itseään Ja mitä tasoa olisikaan koettu elinvoimaisuus D Tantralainen ajatus seksuaalisuudesta: Yhdessä ejakulaatiossa kuluu keskimäärin puoli teelusikallista.

Siinä on miljoona siittiötä, joista jokaisessa on ihmisen itu. Tuon valtavan siittiömäärän tuottaminen kuluttaa kolmanneksen miehen päivittäisestä energiasta.

Se kuluttaa ennen kaikkea miehen rauhastoimintaa ja immuunijärjestelmää. Hän käyttää kolmanneksen elämän energiastaan, jota hän saa ruoan, ilman ja auringon välityksellä tuottaakseen spermaenergiansa. Nuorilla on luonnostaan paljon elämänvoimaa ja usein se kanavoituu sukupuolielinten alueelle. Nuori, terve ihminen kuluttaa vain 60 prosenttia energiastaan syömiseen, ruoansulatukseen, hengittämiseen, työntekoon ja muuhun jokapäiväiseen välttämättömyyteen. Loppuenergia on hänen vapaassa käytössään.

Hän voi tuhlata sen alkoholiin, lääkkeisiin, massakulutukseen tai videoviihteeseen taikka käyttää sen sängyssä. Suuren energiamääränsä vuoksi nuoret ihmiset tulevat helpommin riippuvaiseksi alkoholista, huumeista ja myös seksistä.

Alussa stimulantit moninkertaistavat toimintojen vaikutuksen. Samalla ne kuitenkin vetävät energiaa pois kaikista elimistä, rauhasista ja aivoista. Jäljelle jää vain heikkoa energiaa.

Jos nuori haluaa saavuttaa yhtä korkean elämyksen kuin edellisellä kerralla, tarvitsee hän lisää stimulantteja. Koska hänellä on yhä vähemmän energiaa annettavaksi, kiihotus ei saavuta toistuvasti yhtä mahtavaa elämystä. Sen sijaan ihminen, jolla on alhainen ki-energian taso, ei ole yhtä altis huumeille, koska huumeilla ei ole riittävästi elämän energiaa imettäväksi.

Ihminen alkaa heiketä fyysisesti ja henkisesti. Seksuaalienergiaa kehittämällä, kierrättämällä ja varastoimalla ihminen voi oppia tasoittamaan kehonsa tarpeita. Viisas mies elää oikein ja hänellä on energiaa jäljellä vielä vuotiaana.

Mantak Chia vertaa tuhlailevaa seksuaalienergian käyttöä ylenpalttiseen lainanottoon. On ihmisiä jotka tuhlaavat enemmän rahaa kuin heillä on. He ottavat lainaa ja uskovat pystyvänsä maksamaan lainan joskus takaisin.

Elleivät pysty, he joutuvat vaikeuksiin ja heidän on opeteltava muuttamaan elintapansa. Samalla lailla huonot tottumukset kuluttavat elämän energiaa. Elämän energian tuhlauksesta on rangaistuksena elämänhalun ja terveyden menetys. Asian voi ajatella myös niin, että ihminen hankkii sata yksikköä elämän energiaa päivässä hengittämällä, syömällä ja lepäämällä.

Hän menettää yksikköä tupakoimalla, huonolla ruokavaliolla, stressillä, pelkotiloilla ja siemennesteen tuhlauksella. Saadakseen nuo ylimääräiset 25 yksikköä on hänen otettava ne aivoista ja muista elimistä. Tämän vitaalienergian jatkuva tuhlaaminen näkyy tietysti ihmisessä ajan mittaan.

Ratkaisevaa on kahden erilaisen mielihyvän erottaminen toisistaan. Toinen mielihyvä tuottaa energiaa, toinen kuluttaa sitä. Osa viihteestä on sellaista, joka vie ihmisestä energiaa. Esimerkiksi television katselu vaatii elimiltä energiaa ja vetää elämänvoimaa pois. Se ei virkistä eikä vähennä stressiä, vaan lisää väsymystä. Saatamme tuntea hetken huojennusta, mutta tärkeimmistä elimistä on todellisuudessa vedetty elämänvoimaa. Tämä elimiin kohdistuva stressi luo negatiivista energiaa ja jos sitä ei osata muuntaa positiiviseksi, negatiiviset tunteet vahvistuvat.

Jopa rauhallinen musiikki vie energiaa. Tulee tarve etsiä aina uusia lauluja, elokuvia ja näytöksiä saavuttamatta tyytyväisyyttä. Mitä enemmän aisteja yritetään tyydyttää ulkopuolisin menetelmin, sitä suurempaa tyydytystä ne kaipaavat. Miljardien business on kehittynyt tyydyttämään ihmisen aisteja. Se on alati paisuva ja käärii suuria voittoja, koska lopullista tyydytytystä ei niiden avulla kuitenkaan voi saavuttaa.

Mantak Chian mukaan sperma on maskuliinisen seksuaalienergian varasto. Miehen sielun ydin sijaitsee fyysisesti spermassa. Seksuaalienergian kehittämisen ensimmäinen periaate on siemennesteen säästäminen.

Sperma sisältää vitamiinejä, mineraaleja, hormoneja, proteiinia ja entsyymejä. Sperman syöminen on yhtä rationaalista kuin vitamiinien ostaminen, hän sanoo. Siemenneste on hyväksi naisten terveydelle Mietin tuota näkökulmaa eilenkin siellä leffassa, kun mainitsemani pariskunnan naarasvamppiiri katseli minua tarkkaan laittaessaan takkia päälleen ja minä katselin lopputekstejä, kuin en olisi huomannut.

Siinä se ehkä mietti, että tuo luuseri käy yksin elokuvissa Viewer Discretion Blaa Blaa Tää jo kaksi kuukautta kestänyt laukeamattomuus on siitä mielenkiintoista, että jatkuvasti on ikään kuin orgasmin partaalla Harva se yö saa taistella nocturnal emissionia vastaan Kaveripano-palvelu kertoo, haluaako Facebook-ystävä kanssasi seksiä — mutta onko se hyvä asia? Psychological aspects A recent study has suggested that semen acts as an antidepressant in women, so that women physically exposed to semen are less likely to suffer from depression.

It is thought that the psychological effects of semen are a result of its complex chemical make-up including several mood-altering hormones testosterone, oestrogen, follicle-stimulating hormone, luteinizing hormone, prolactin and several different prostaglandins. In a scientific survey of college women it was also found that those who did not use condoms were most likely to initiate sex and to seek out new partners as soon as a relationship ended, suggesting that the chemical dependency to semen creates a "rebound effect".

The effect of semen on a male sexual partner as the receiver of semen is not known. Joo, nainen tekee miehelle "palveluksen" ottamalla tämän elinvoimaa itseensä Mutta nainenpa elinvoimaistuneena vaatii mieheltä "hyvityssuorituksia" Ei ihmekään, että miehet kuolevat keskimäärin naisia nuorempina. Onko seksillä mahdollista saavuttaa jotain muutakin kuin keskisykkeellä väännetty urheilusuoritus ja surullisen kuuluisa efekti, jossa aktin jälkeen nainen hyppii energisenä kun taas mies nukahtaa lähes välittömästi ja on ylipassiivinen useita tunteja?

Seuraava tieto saattaa samaan aikaan hämmentää, mutta myös selventää tiettyjä asioita. Toisaalta jokainen voi hetken kuvitella kuinka valtava määrä informaatiota ja elinvoimaa jo yhteen siittiösoluun on pakkautuneena. Jokainen meistä varmasti tietää, kuinka paljon energiaa ns. On ilmeistä, että seksuaalienergian valtava potentiaali onkin aina tiedostettu henkisissä piireissä ja se linkittyy vahvasti moniin uskonnollisiin traditioihin esim. Henkisessä kirjallisuudessa seksuaalienergiaa kuvataan usein laivan potkuriksi.

Sinulla saattaa olla valtameriristeilijä, mutta jos otat potkurin pois, et pääse mihinkään. Ilman seksuaalienergian tiedostamista kaikki henkilökohtaiset muutokset, kehitykset, mediaatio jne. Toiset valitsevat henkisellä tiellä täydellisen selibaatin säilyttääkseen seksuaalienergiansa ja kyetäkseen kanavoimaan sitä haluamiaan päämääriä kohti.

Sekä miehen ruokavaliolla että testosteroni-hormonilla on vaikutusta sperman makuun ja hajuun. No joo oli miten oli , olettaisin että spermassa on testosteronia joka tapauksessa sen verran merkittävästi, että useammankin miehen olisi hyvä olla tietoinen asiasta Naisille siemennesteen vastaanottaminen voi olla hyvinkin terveellistä jos sperma-allergia, sukupuolitaudit ja raskaus ovat poissuljettuja , mutta tietenkään siitä ei tuoda massoille tietoa, miten nollasummaista seksielämä voi miehille olla.

Huumeetkin antavat luultavasti voimakastakin nautintoa, mutta ei sellaisen riippuvuuden ruokkimista kannusteta mediassa Se sisältää myös unta parantavaa melatoniinia ja tyreotropiinia vapauttavaa hormonia, jolla on myös masennusta vähentäviä ominaisuuksia. Estrogeenia taas pidetään naisten juttuna, joten "mitä siitä, vaikka sitä roiskisi ympäriinsä Testosteronilla sitä vasta onkin vaikutusta vähän kaikkeen Ja se tuo tietenkin kilpailuetua suhteessa heikompaan sukupuoleen!!!

No identifioidutaan nyt vaikka tähän tavaramerkkiin Awakened, Shikantaza ja kumppanit P Sperman sisältämä spermiini on se aine, joka saa aikaan sperman imelän tuoksun.

Sperma sisältää runsaasti erilaisia aineita, jotka saavat aikaan spermalle ominaisen maun. Siemenneste sisältää seuraavia aineosia: Aineksia siis on kuin terveyskauppojen funktionaalisissa elintarvikkeissa. Kaikista näistä aineista huolimatta yhden siemensyöksyn keskimääräinen kalorimäärä on 10— Vaikka siemennesteen maku ja olemus eivät aivan kaikkia naisia viehätäkään, voi kyseisestä aineesta kuitenkin olla naiselle myös hyötyä.

Hollantilaisen tutkimuksen mukaan miehen siemenneste tekee hyvää tulevalle äidille ja sikiölle. Kyseisen tutkimuksen tekijät kehottavatkin raskaana olevia naisia nielemään miehen spermaa huom. Hiljattain julkaistun yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan spermasta todellakin on apua odottavalle naiselle. Sperma näyttää ehkäisevän raskausmyrkytystä, joka on erittäin vaarallinen äidille ja sikiölle.

Myös australialaiset tutkijat ovat havainneet, että sperma sisältää TGF-beta -nimistä ainetta, joka saa naisen immuunijärjestelmän suotuisaksi raskaudelle.

Mikäli miehen siittiöistä puuttuu tämä aine, naisen immuunijärjestelmä voi hylkiä raskautta, ja seurauksena voi olla raskauden häiriötiloja. Toisen yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan siemenneste lievittää naisten masennusta. Tutkijoiden mukaan siemennesteen vaikuttavat aineet imeytyvät emättimenkin kautta naisen vereen. Näitä aineita ovat prostaglandiinit, testosteroni ja estrogeeni.

Testosteroni imeytyy nopeammin emättimestä kuin iholta. Masennusta vähentää siemennesteen sisältämä estrogeeni ja sen aineenvaihduntatuotokset. Samapa tuo loppujen lopuksi, mitä se naisia hyödyttää Ja tehdä omat valintansa Testosteroni ja miesten masennus Tuoreen tutkimuksen mukaan pahansisuisten ja masentuneiden miesten, iäkkäämpien sellaisten, takana olisi liian alhainen veren testosteronitaso.

Australialaisessa tutkimuksessa, johon osallistui yli vuotiasta miestä, huomattiin, että ne miehet, joiden testosteronitaso oli alhainen, olivat kolme kertaa todennäköisemmin masentuneita kuin ne miehet, joiden hormonitaso oli kohdallaan.

Toisen tutkimuksen mukaan niillä miehillä, joilla on alhainen testosteronitaso jo viisikymppisenä, on 33 prosenttia korkeampi todennäköisyys kuolla seuraavan 18 vuoden aikana kuin niillä miehillä, joiden testosteronitaso on normaali. Riski näyttäytyy verisuonitauteina ja diabeteksena. Tässä tullaankin oravanpyörään ja kysymykseen. Naiset puolestaan ovat alttiimpia masentumaan kuin miehet alle vuotiaissa, tämän jälkeen sukupuolien välinen ero häviää. Mutta omakohtaisesti näen naurettavana kaikenlaisen vaivannäön naisten miellyttämiSEKSI, jotta pääsisi "injektoimaan heille kehitysapua nahkaruiskustaan" Oikeastaan puistatun jo nähdessäni kaupassa kortsupaketteja.

Miesten kannattaa pitää tuo voimakas antioksidantti - spermiini - sisällään. Itse en ainakaan halua "antaa omasta pussista" Jos se kerran haisee spermassa, niin aika paljon sitäkin varmaan on mukana. Vuonna norjalainen tutkijaryhmä pähkäili miten hidastaa kalaöljyn härskiintymisen. Spermiini löydettiin jo —luvulla kun mikrobiologian isäksi kutsuttu Anton van Leeuwenhoek tutki siitinnestettä löytääkseen ne pienenpienet ihmiset joiden hän oletti olevan siellä.

Sen sijaan hän löysi kristalleja, spermiinejä. Spermiini on hyvin voimakas antioksidantti. Rasvaliukoiseen E-vitamiiniin verrattuna se on satoja, ellei tuhansia kertoja tehokkaampi.

Vesi- ja rasvaliukoisen antioksidanttina se pystyy kulkeutumaan ihon eri rasva- ja vesikerrosten läpi. Antioksidantit hidastavat hapettumista ja samalla siis vanhenemista. Eräs tutkijaryhmän jäsenistä ei kuitenkaan tyytynyt kalaöljyn härskiintymisen hidastumiseen vaan lähti kehittämään keksintöään eteenpäin. Tuloksena oli Skin Science —niminen ihovoide joka estää ihon vanhenemisen ja ryppyjen muodostumisen. Tänä päivänä yritys jonka hän perusti on listattu Oslon pörssissä ja on arviolta n.

Ei siis mikään turha business. Uusia käyttötarkoituksia spermiinille lääketeollisuuden alalla tutkitaan parhaillaan ainakin Venäjällä ja USA: Ruotsissa toimiva iholääkäri Jacek Bartiosik on jopa ehtinyt verrata voidetta botuliinitoksiini A: Näin pitkälle minä en kuitenkaan menisi sillä spermiinillä on lähinnä preventiivistä tehoa, eli sillä on estävä vaikutus tuleville muutoksille.

Se ei korjaa jo tapahtuneita vaurioita. Botox taas vähentää kasvolihasten jännitystä ja vaikuttaa sillä tavalla lihasten päällä olevan ihon ryppyisyyteen. Suomen markkinoilla tämä ei vielä ole tullut vastaan.

Eri luomuversioita todennäköisesti on, käytettiinhän vastaavaa esim. Raaka-aineet olivat helposti saatavilla, perusvoide apteekista ja loput spermapankista. Idea on hyvä, nähtäväksi jää, miten hyvä se on. Siemenneste voi olla paksua, paakkuista ja valkoista tai se voi olla hyvin ohutta ja melko kirkasta. Siemennesteessä on normaalisti joitakin satoja miljoonia siittiöitä, joiden tilavuus siemennesteessä on n. Loppuosa on veriplasmaa, josta suurin osa on peräisin rakkularauhasesta, osa eturauhasesta.

Siemenneste sisältää runsaasti muun muassa suoloja, metalleja mm. Ravinteiden tarkoituksena on olla siittiöiden ravintona ja suojana naisen elimistössä.

Ravinteet ja siittiöt imeytyvät takaisin kehoon säännöllisesti, eli keho huolehtii itse liikatuotannosta. Elimistö ottaa kaiken talteen. Jos joku miettii, eikö olisi sama vain laueta ja niellä itse tuotoksensa Siemennesteen tuottaminen itsessään on rasite elimistölle. Kun siemensyöksyistä pidättäydytään, elimistö ei koe paineita tuottaa uutta spermaa kuin viimeistä päivää. Spermasta on miehelle suurta hyötyä - elimistö kun käyttää sen ainesosia "ties mihin".

Ja kun sitä on jatkuvasti "paikalla", tuotantokoneisto ei toimi ylikierroksilla vaan elinvoima palvelee immuunipuolustusta, rauhastoimintaa ym. Kun selibaatissa etenee, ei "kaikki" paineen tunne, ajatukset On elinvoimaisempi ja terveempi kuin "koskaan" - ja panetus on toisaalta yhä 'kevyempi' kiusa. Ja naisilla on tietenkin yhä vähemmän 'palkitsemisvaltaa'.

Miksi keho käyttää niin paljon sen arvokkaista varoista tuottaakseen miljardeja siittiöitä ja turvatakseen siittiöille niitä tukevan hormonaalisen järjestelmän? Mantak Chian mukaan luonto ei tuhlaa. Spermaenergian tarkoitus on kehittää koko ihmisen evoluutiota. Taolaisessa seksuaalivoiman kehittämisessä tämä elämän energia käytetään tehokkaasti - se on luonnonlahja, jonka mies on syntyessään saanut. Spermassa on myös ominaisuus, jota tiede ei pysty vielä analysoimaan ja se on paljon tärkeämpi kuin mikään vitamiini.

Sitä voi kutsua elämänvoimaksi tai vitaalienergiaksi. Sitä ei voi erottaa tieteellisillä menetelmillä, mutta kuitenkin juuri se erottaa elävän kuolleesta. Toistuva ejakulaatio heikentää terveyttä, johtaa alitajuisesti naisvihaan ja vähentää lopulta miehen henkistä kykyä.

Hän ihmettelee, että vaikka nykyään kiinnitetään huomiota luonnonvarojen säästämiseen, niin hyvin harvat edes uneksivat säilyttävänsä omaa vitaalista energiaansa. Olinpa tänään romanttinen itseäni kohtaan! Ostin hopeisen S-kirjaimen roikkumaan kaulastani. Virallisesti se viittaa etunimeni ensimmäiseen kirjaimeen, mutta sen todellinen merkitys itselleni on Ehkäpä polkaisen ihan oman blogin pystyyn Eilen intoilin täällä selibaatista ja olin herätessänikin innoissani uusista löydöksistäni aihepiiriin liittyen.

Rhonda Byrnen 'Salaisuus - Päivittäisiä elämänohjeita' kertoi tänä aamuna seuraavaa: Tunnet sen ehdottoman varmasti, ilman vähintäkään epäilyä. Katotaas kymmenen vuoden kuluttua, millaisen 'linssin' lävitse luen Laasasen päivittäisiä postauksia.

Onko osattomalla aateeäm-elämällä enää kosketuspintaa Yksittäisen siittiön kehitys sen syntymisestä siihen, että se on valmis hedelmöittämään munasolun, vie peräti kymmenen viikkoa.

Vasta silloin siittiö on kypsä. Valmis sperma säilyy kunnossa kaksi viikkoa. Jos mies ei tuona aikana ejakuloi, siittiöt kuolevat ja elimistö hajottaa ne.

Mies ejakuloi homoseksuaaliseen homo treffit