Seksiseuraa netistä seksi suomi homoseksuaaliseen 24

seksiseuraa netistä seksi suomi homoseksuaaliseen 24

Ei sillä ole niin väliä normaalin itsetunnon omaavalle ihmiselle mitä jotkin ihmiset hänestä ajattelevat. Mutta jos hakee irtoseksistä jo itsessään jotain hyväksyntää itselleen ja omaa heikon itsetunnon, niin toki sillä silloin voi olla suuriakin seurauksia. Itse olen kuitenkin sitä mieltä ettei nykyaikana yliopiston aikana hankitut n. Aina tulee olemaan ihmisiä joille se on ongelma.

Mutta kannattaa kuitenkin hieman ajatella myös tulevaa, eikä vain elää hetkessä, vaikka se välillä olisikin niin houkuttelevaa. Jos, siis jos, haluat jossain vaiheessa sitten valmistuttuasi ja työelämään siirryttyäsi etsiä sen mukavan, hellän, sinut huomioivan ja aidosti rakastavan rauhallisen miehen jonka kanssa sen perheenkin haluat perustaa, niin sinulle voikin tulla ongelmia noita tai mikä suuri luku se nyt silloin onkaan seksikumppaneiden määrästä.

Sillä todennäköisesti se hellä ja kiltti mies ei itse omaa vastaavaa seksikumppaneiden määrää ja eihän se silloin mikään ihme ole että moinen pelottaa ja aiheuttaa tietynlaista riittämättömyyden ja epävarmuuden tunnetta kumppanissasi.

Joten jos siis harrastat seksiä useiden kymmenien, jopa satojen miesten kanssa, niin varaudu sitten siihen että se tulevaisuutesi pitkä suhdekin on sellaisen miehen kanssa jonka oma seksikumppaneiden lukumäärä on ainakin lähellä sinun omaasi.

Nainenhan saa omalla värkillään tehdä, mitä huvittaa kunhan ei tauteja levitä! Sehän on tietysti kanssa, että seksikumppanit on vapailla markkinoilla olevia myös! Kannattaisi enemmänkin pelätä helvettiin joutumista. Nykyaikana ei yhtään kenenkään tarvitse perustella taikka selitellä omaa käyttäytymistään yhtään kenellekään, nykyään naisella on oma tahto, omat aivot, sekä oma elämä.

En ikimaailmassa ottaisi sellaista miestä itselleni, jonka mielestä naisen täytyy jotenkin "ansaita" mieheltä kunnioitus ja arvostus, tai joka ajattelee, että nainen on jotenkin käytetty tai kulutettu jos ei ole tarkkaan varjellut "pyhimpäänsä". Sellainen asia vielä, että kysyisin minkähän takia miehet ovat kautta aikojen alistaneet naisia, ja siihen on lähes aina liittynyt seksi. Joko miehen, tai naisen seksuaalisuus?

En tiedä, mutta kun miehillä se elämä tuntuu pyörivän sen kyrvän ympärillä, niin ehkä heillä on järkyttävä epävarmuus omasta kyvystään tyydyttää nainen, jolla on kokemusta useammasta paremmasta? Tämän takia täytyy koettaa painaa alas naisen arvoa ja vielä oikein levittää sitä eteenpäin, jotta tulisi itelle miehisempi ja arvokkaampi olo ;.

Eiköhän se kuule 9. Jotenkin tulee mieleen sun kirjoituksestasi että sulla tulee olemaan aika ankea vanhuus. Sun värkkisi viehättävyys tulee kokemaan saman minkä muidenkin vastaava, ja silloin joudut nöyrtymään tosiasioiden edessä ja ihmettelemään että "mikä helvetti siinä on ettei miehillä enää seiso" kuten aiemmin. Älä siis keskitä elämääsi siihen pieneen rakoseen siellä alapäässäsi, vaan katso elämää kokonaisuutena.

Levitä siis ympäristöösi hyvää, äläkä kitkerää happoa jota kirjoituksesi viestii. Haarojen levittäminen ei ole kenelle tahansa ei ole hyväksi kenellekään tahansa. Jotenkin tulee mieleen sun kirjoituksestasi, että sulla on jo aika ankea nykyisyys - paitsi siis jos tyhmyys on jotenkin tavoiteltava olotila. Valtaa - todellista valtaa - käytetään hiukan eri kammareissa kuin makuukammareissa. Naisten pihtaamisella taikka jakamisella tuskin on merkittävää vaikutusta maailmanpolitiikassa.

Suurin osa maailman naisista kun ei voi edes päättää omasta ruumiistaan: Mutta usko sinä toki mihin haluat. Joo kai sit vissii Siksi ymmärrän kyllä noita vanhanajan perinteitä, joissa väärään paikkaan perustettu tai väärään aikaan avattu haarakonttorin pitäjä kivitettiin. Ja ymmärrän halun ennaltaehkäistä tämän kaltainen toiminta. Kuitenkin, takerruit väärään kohtaan viestiäni. Lue uudelleen ja ajatuksella se loppuosa siitä. Eli harjoittavat elämänsä ja kehonsa itsemääräämisoikeutta?

Huhhei, onpa hyvä että tapetaan pois tuollaiset naiset. Eipähän leviä tuollaiset ideologiat. Eihän naisilla ole itsemääräämisoikeutta. Tai sitten voitaisi elää niinkuin meillä kaikilla olisi ihmisarvo. Okei, koska miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon ja miehet keskimäärin haluavat enemmän seksiä, eivätkä homoseksuaalisten määrät ja suhteet riitä tasapainottamaan yhtälöä, on vapaassa kulttuurissa naisvetoiset markkinat seksin suhteen.

Jotenkin muuten kuin orjuuttamalla kanssaihmisiä, sukupuoleen katsomatta. Vai onko se liian vaikeeta? Enpä olisi itse tuota paremmin osannut ilmaista! Yleiset mielipiteet, tai tarkemmin sanottuna pelko poiketa niistä, ohjaa useimpien elämää lähes kaikessa, myös siis elämän suunnassa, siinä mitä tekee elämällään jne.

Jos katsoo rehellisesti elämäänsä, niin mitä omaa siinä oikeasti on? Kannattaa tutustua Alkuajatukseen, siitä löytyy tietoa oman tahdon selkeyttämiseen, löytynee googlaamalla. Minäpä kerron sulle jotain. Sunhan pitäis iällisesti olla jo aikuinen nainen kerta yliopistossa opiskelet niin eikö aikuisuuteen kuulu se, että lakkaa välittämästä muiden mielipiteistä?

Mulla niitä on tullu liikaakin, ei sekään hyvä asia Mä sanon yhen asian sulle mitä mulle on neuvottu ja mihin mä oon nyt kasvanu: Aikuinen ihminen saa harrastaa kenen kanssa seksiä haluaa, niin paljon kun haluaa, siinä ei niin kauan mitään väärää kun molemmat aidosti haluaa sitä ja se ei satuta ketään! Elä elämääs tässä asiassa siis tuon neuvon mukaan, tuon ikäsenä naisena. Näin mä sanosin sulle kanssa. Koska oot varmaan myös tunnepuolelta kasvanut aikuiseksi ihmiseksi niin sulla ei tuu niitä et sekoilet suuntaan, toiseen ja kolmanteen vaan sä tiedät aidosti ketä sä haluut ja ketä sä et haluu.

Sulla on se linja selvillä. Mun elämä ei oo ollu ihan helpointa mahdollista. Mulla on ollu alusta pitäen kotona vähän ongelmia, vanhemmissa omat ongelmansa, kasvatuksen puute. Sit mulla alko jo tosi nuorena murrosikä, vuotiaana tuli menkat ja näin ja siinä vuotiaana rupes elämä heittelemään myös muuten. Mä olin niin vitun typerä murrosikänen että huhhuh ei mitään järkee!! Mut parin vuoden ajan tuli sekoiltua ihan kiitettävästi Mut sellaset ne kai monen murkun aivot on.

Toisilla murrosikä on sit vähän helpompi ja toisilla vaikeampi ja mulla se tavallaan oli sieltä vaikeammasta päästä vaikka mä en mikään rikosten tekijä ollut tai kaljaa kitannut armottomasti mut sekoilin kyllä kaikin muiden keinoin. Enkä harrastanut myöskään seksiä, mutta seurustelin useiden poikien kanssa ja otin sellasia tosi seksuaalisia kuvia itestäni, flirttailin monien kanssa, säädin, sit ihastuin varattuihinkin poikiin ja vähän salaa toivoin ja havittelinkin niitä itselleni.

Se mun ylä-aste oli jotain aivan sairasta. Varmaan mun luonnekin oli osittain niin vaikea et se aiheutti sen inhon ihmisissä, mut mua haukuttiin päivästä toiseen huoraks, millon mun ulkonäössä oli myös haukkumisen arvosta, sit väitettiin et mä panen vessoissa ja se paska ylti kotiin asti. Se oli jotain niinku niin järkyttävää! Kun sä olit wee pikkukakara, sekoillut sinne sun tänne ja tottakai niistäkin hommista täytyy ottaa vastuu mut tarviiks sen takia useamman vuoden ajan harjottaa henkistä väkivaltaa toista kohtaan?

Kuvittele nyt jos sä oot 13w neitsyt ja kaikki väittää et varmaan jätkän muna on käyny ton ruman saastasen Annan kiima limasessa pillussa!!! Niin kyllä se aika hiljaseks vetää kun just edellisenä vuonna pääsit kuitenkin vasta ala-asteelta Ja mulla on aina ollu sellanen paska tapa et mä oon pitäny itteeni tosi aikuisena naisena, aivan sama oliko ikää 10 tai Sellanen mä oon aina ollu.

Mut jokainen tietää et ei kukaan ala-ikänen oo millään tavalla aikuinen tai nainen Nii joutuu sit tollasta kestää. Nyt sit pitäs kun ikää on tullu lisää niin ymmärtää näitä haukkujiakin tottakai kun hekin ovat olleet lapsia! Mä oon suhteellisen hyvin saanu käsiteltyä jo tätä asiaa mut sit kun lukee jotain tällästä nii saattaa ajatukset leimahtaa näin.

Yhtäkään anteeks pyyntöö mä en oo koskaan saanu, mut mä oon kyl anteeks pyytäny niiltä joita kohtaan mie olen rikkonut. Toisaalta en kyllä näiden anteekspyyntöjä kaipaakkaan, halunnut mennä vaan elämässä eteenpäin. Mut kyl siel on pari akkaa jotka ovat ihan samanlaisia murjaaneja kun BB-Anne ja tuskin tulevat muuttumaan koskaan!

Vaikka en kauheesti noihin tuollasiin juttuihin uskokkaan. Yks niistä ämmistä ruvennut vanhemmalla iällä vielä hyvin tekopyhäksi. D anna mun kaikki nauraa. Mitäs se oli mitä he tekivät minulle? Moni siellä vielä avoimemmin ja enemmän harrasti seksiä kuin minä. Petti jopa miestään, ykskin miespuolinen kaveri mulla oli niin hän hylkäs kaverinsa mut kun akkansa käski ja otti sen takasin ja jatko sen kanssa yhteiseloa vaikka ties tää muija kuinka monta kertaa häntä pettänyt ja narahtanut kiinni.

Voi kysyä vaan niinku et mikä ihmisiä välillä vaivaa!? En puolustele omia tekojani tai oo niistä jälkikäteen aina ylpeä mitä enemmän tulee ihmiselle ikää, sitä enemmän se oppii, mut selittäköön joku jos tajus tai sai tästä jotain tolkkua et miks just mulle kävi niin kuin kävi. Viettelijät eivät tee mitään väärää, vaan varattu tekee ja se on heidän omalla vastuulla. Syy siis on pettäjän, vaimot vain surkeuttaan haukkuvat toisen naisen ja vierittävät syyn heille, vaikka se on ukkonsa vika.

No mutta minä olin sillon sen tyttöystävän kaveri vielä ellen jopa parasystävä. Vietettiin aika paljon aikaa yhdessä ja sitten näin sen hänen poikaystävän ja aloin ihastumaan kanssa siihen. En koskaan kertonut hälle suoraan että oon ihastunu häneen mutta kyllä sen muista asioista varmasti näki.

Sitten kerroin yhdelle meidän yhteiselle ystävälle että mäkin taidan tykätä tuosta pojasta ja tämä meni kertomaan tuolle tyttöystävälle sitten ja siitähän se helvetti irti repesi.

Myöhemmin sain kuulla ettei tämä tyttöystävä olisi ikinä aidosti ollut edes mun ystävä. Haukku meikkityylistä ja kaikesta. En tiedä oliko vai ei, mutta ylä-asteella järjesti kyllä mulle sellasen helvetin et helppo uskoa ettei ollut.

Mietin kyllä aluksi saattoiko sanoa vaan sen takia et oli mulle niin vihanen. Kyllä se sen poikaystäväkin osotti minua kohtaan sellasia kiinostuksen merkkejä.

Mutta ei hänkään koskaan mitään suoranaisesti sanonut. Vieläkö oot samaa mieltä? Ylläpidon pissiksien provot huononevat joka päivä. Eikö mainokset mene enää kaupaksi. Ihan lyhyt kommentti tähän keskusteluun. Itse olen aika pidättäytyvä ja suhteessa varsinkin en muihin naisiin juuri vilkuile.

Naiselle sen olen aina kyllä sallinut ja pienet syrjähypytkin, jos vain saan itse niistä heti tietää. Ei se nainen kuitenkaan käytössä kulu. Joku voi tietysti pitää tätä ajattelutapaa tosi huonona. Minulla se on toiminut.

Mikä mahtaa olla avaajan miesmaku? Onko se nykyajalle tyypillisesti sellainen että seuraavista joku piirre miehissä viehättää: Kaulatatskat ja tatskat ylipäätään? Kukaan todellisti omaperäinen EI ota tatuointia nykyaikana, mutta kaikenlaisia kalkkunoita nuo jurpot kiinnostavat. Sellainen tv-sarjojen tylsämielinen "Mr big"? Vajaamielisyys ja mulukun koolla boustaaminen?

Salilla pumpattu yläruumis ja aivot nollissa? Hinttapulimainen ulkoinen olemus - kuten pian rehabiin jotuvalla vajaamielisten idoli bieberillä?

Jos näin on niin eikun onnea vaan taviskalkkunalle. Jos ei näin niin hyvä juttu - senkus jaat. Tykkään miehistä joilla on kiltit silmät ja vahvat kädet , niistä jotka ei pelkää tilata pinkkejä drinkkejä baareissa ja jotka peniksen ympärysmitan sijasta kertoo mulle lempielokuvistaan, mielenkiintoisesta psykologisesta tutkimuksesta josta ne luki lehdestä eilen, siitä kuinka mikään ei kiinnosta tai vaikka intohimosta Pokémoniin.

Jostain kiinnostavasta ja persoonallisesta. Kaikki hienosti, anna palaa vaan. Naisen pitäisi olla niin hoikka, niin kaunis, niin sitä ja tätä Rietas sängyssä, mutta siveä luonnoltaan. Onneksi tuli aikanaan pantua mielin määrin tummaa, vaaleeta, vanhaa, nuorta. Ihan rauhassa saavat siunailla mainettani kaikki jotka lystää.. Aloittaja haluaa olla jakorasia, mutta ei halua jakorasian mainetta.

Mutta mitä muuta voisi odottaakaan tekopyhältä kaksinaismoralistilta. Millä tavalla hän muka ymmärsi väärin? Ja millä tavalla hän on tekopyhä kaksinaismoralisti? Onko hän muka sanout että mies joka paneskelee ympäriinsä ei olisi jakorasia myöskin?

Kyllä "ymmärsinkö oikein" on ihan oikeassa. Jos sinun mielestäsi ei ole, niin ehkä aloittajan pitäisi opiskella suomen kieli. Jos aloittaja haluaa olla jakorasia, panettaa itseään siellä täällä, kerätä ehkä "sulkia" hattuunsa, jaella sinne tänne, ottaa rahaa tai ei "palveluksistaan" jne..

Oletko itse niin tyhmä, että et ymmärrä, tajua, tiedä, että tällaisista jakorasioista kiirii sana nopeammin kun ehdit kissaa sanoa Kukin tietenkin taaplaa tyylillään, mutta maine on mennyt..

Kirjoittelin tuossa jo aiemmin: Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää. Sinulla on kieroutunut arvomaailma, kun pidät seksuaalista naista jakorasiana. Meillä ei ainakaan ole ikinä kotona kiinnostanut kumpaakaan osapuolta mitkään tuollaiset turhanpäiväiset entisten seksikumppanien määrä, ei ole ollut tarvetta kysellä tai vastailla. Maailmassa on pikkasen tärkeämpiäkin asioita, ja vielä ihan nykyhetkessä. Mitä sellanen ees kellekään kuuluu, saatii kiinnostaa.

Saapahan panna selkäsi takana muita kaikessa rauhassa. Se ei todellakaan ole sinun asiasi. Ihminen määrää itse omasta elämästään ja todella yököttäviä ovat kyllä ne ihmiset joita kiinnostaa toisen seksielämä.

Maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin se että kenen kanssa oma puoliso harrastaa seksiä milloinkin. Et ole ihan kai ymmärtänyt lukemaasi..

Maailmassa todellakin on tärkeämpiäkin asioita kuin se mitä kumppanisi on tehnyt ennen kuin on sinut edes tavannut, ethän voi hallita tai omistaa kenenkään menneisyyttä. Ikävää, jos sinun kohdallesi on sattunut pettävä puoliso, joka on muokannut sinut erheellisesti luulemaan, että sinkkuna aktiiviset ihmiset olisivat uskottomia parisuhteessa.

Tällä sivustolla tuomitaan kaikki tuollainen, eli väärään paikkaan avauduit. Että mua ahdistavat tällaiset aloitukset: Eihän yliopistolla kukaan katso sillä silmällä. Täällä sitä sit väitetään et naisille tulis joka suunnasta noita seksikumppaneita, mä en ymmärrä.. Anteeksi, ei ollut tarkoitus mitenkään aiheuttaa ahdistusta: Itse en sanoisi olevani mikään veret seisauttava kaunotar, perusnätti ja hyvässä kunnossa kyllä, ja silti monet katselevat kiinnostuneina ennen kun joku älähtää, ei vain baarissa vaan myös esim.

Olen kyllä luonnostani flirtti enkä pelkää mennä juttelemaan söpöille pojille, ehkä tässä salaisuus? En osaa auttaa, mutta olet varmasti hyvän näköinen ja kiinnostava ja vaikka mitä! Juuri se lutkamaisuus tekee naisesta parisuhdekelpoisen ja kamutki on tässä samaa mieltä.

Meitä olis tässä 12 jätkää tällä hetkellä intis ja mietittiin että jos tultais vaikka sun luo kahville koko aijäporukalla. Miksi kuvittelet, että hän haluaisi panna teidän kaikkien kanssa? Tai teistä kenenkään kanssa? Aloittaja sanoi, että hän haluaa seksiä, hän ei sanonut, että haluaisi seksiä kaikkien kanssa tai kenen tahansa kanssa. Etkä sä aasi osaa erottaa sarkasmia porkkanasta?? Luuletko pölvästi, että kaikki täällä olevat yhtä tyhmät kirjoitukset ovat myös sarkasmia?

No tuohan huorittelu johtuu täysin siitä, että miehet pyrkivät estämään ja kontrolloimaan naisen seksuaalisuutta.

Sitten kärsitte seurauksista itsekin, kun siitä syystä osa joutuu olemaan ilman. Nuo muut stereotypiat ovat seurausta alkuperäisestä stereotypiasta eli huorittelusta. Kyseessä ei ole mikään miesvihamielinen kulttuuri, vaan te miehet olette itse luoneet sen. Naiset eivät halveksu miesneitsyitä, se on teidän omaa stereotypiaanne ja kuvitelmaanne. Te olette itse luoneet nuo kaikki stereotypiat, biologialla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Taitaa olla miesten omassa päässä, että kokematon mies olisi jotenkin säälittävä. Monen naisen mielestä maailman seksikkäin ajatus, jos mies ei ole koskaan ollut kenenkään kanssa ja saa opettaa tätä. Naisille taas oma neitsyys on vain riesa, koska tietää ensimmäinen kerran sattuvan ja olevan muutenkin ei-mukava kokemus, josta haluaa vain päästä äkkiä yli.

Joo, se on kyllä mielenkiintoinen paradoksi, että jotkut miehet haluaisivat, että naiset pidättäytyisivät, mutta seksiä pitäisi sitten kuitenkin saada.. Kenen kanssa aattelitte sitten sitä harrastaa, jos naiset pidättäytyvät? Voisit ainakin harkitusti "seurustella". Moniko mies joka täällä kirjoittaa, ajattelee, että myös mies on jakorasia jos käy paneskelemassa ympäri kyliä? Usein nämä huoraksi haukkujat ovat näitä nuoria miehiä jotka vonkaa joka viikonloppu baarissa.

Epävarmoja poikia,miehiksi ei voi sanoa. Yhtälailla nainen haluaa nauttia seksistä siinä missä mieskin.

Itse olen 20v nainen ja ollut kohta vuoden ilman. Pää tässä meinaa seota. Todellakin ottaisin sellaisen osaavan nelikymppisen miehen tuosta kadulta yhdeksi yöksi, jos sellaiseen tilanteeseen pääsisin. En lukisi itseäni huoraksi vaikka olisin tähän mennessä käynyt vaikka miestä läpi. Muistan työpaikalta hauskan jutun, kun nuori kolli tuli pakkaamoon töihin.

Me naiset sitten kaikenikäiset ruvettiin sitä piirittämään, ja ei kyllä mennyt päivää kun pari miestä siinä karjahti kun reviirille on tullut vieras mies. Nämä miehet olivat jo yli nelikymppisiä. Mutta voi että, onhan se niin perseestä kun mies ei voi kontrolloida naisten käyttäytymistä.

Kasvakaa pojat ja aikuistukaa, ehkä tekin joku päivä saatte sieltä baarin tiskiltä jonkun ok-näköisen misun! Väittäisin että suurin osa täällä kirjoittavista on sitä mieltä että myös mies olisi samassa tilanteessa jakorasia. Ne kasinaismoralistit ovat vähemmistö.

Seksiä ja rakkautta ei kuulu erottaa. Mihin on kadonnut romantiikka maailmasta? Aivan, miehethän paremminkin sopivat tuohon termiin, koska heillehän käy kuka tahansa nainen I kun tarpeeksi himottaa kuulemma, näinhän se stereotypia meni. Siksi ihmettelnkin, miksi suuri osa miehistä ymmärtää aloituksen niin, että aloittaja haluaisi "jakaa" kaikille?

Hänhän vin ilmaisi halunsa harrastaa seksiä silloin, kun mieli tekee, kun löytyy itseä miellyttävä kumppani. Toivottavasti saat Hivin eli voitat seksitautien arvonnassa. Liian vähän on positiivisia vieläkin Suomessa.

Sitten joutuisit kertomaan jokaiselle panomiehelle, et sorry kun mulla on toi yks tauti, niin en voi antaa paljaalla joudut käyttämään spärdäriä eli kumia Hivin jälkeen saattaisit jopa oppia jotain elämästä ja voisit katsella elämääsi tätä nykyistä kenties aivan toisesta näkökulmasta D itse olen kyllä kaikkia noit henk.

Jos uusi kundikaveri kysyy kun olet aloittanut seurustelsuhteen, että oletko ollut monen kanssa? Älä tunnusta kuin tosiasiat, eli sanot vaan että "Kahdelle olen antanut, Koulukaverille ja Vekaranjärven varuskunnalle"! Ei noin vähistä suhteista kannattaisi kaverin närkästyä! Naurettavaa vajota omiin himoihinsa.

Jumala Rakastaa Iloista Antajaa!!!: Ei rakasta himojensa ohjaaman ihmisen tekoja. Harrastus se seksi on siinä missä pöytätenniskin. Oli vaan vähän hankala aikatauluttaa kun kalenteri oli täynnä tapaamisia: D Oli kyl ihan hauskaa, vaikka kyllähän sitä välillä piti lomaakin pitää tuosta harrastuksesta ja lähteä rentoutumaan Tongalle: Jumala rakastaa iloista antajaa!!

Ei oman pimpan antaminen kellekkän kuulu,avuntarjontaa se vaan on kiimaisille jätkille. Ei suuressa kaupungissa ketään kiinnosta toisten paneskelut. Jos valitset partnerit muualta kuin pienestä opiskelupiiristä, kukaan ei edes saa tietää. Tuo vaihe menee ohi yleensä. Hyvä maine on huorallekin tarpeellinen. Kyllä saavat olla naiset kevytkenkäisiä,jopa kevytmielisiä. Ovat näet just niitä joilla on omia mielipiteitä ja ajatuk- sia. Miehillä ei,koska ovat yleensä raskaskenkäisiä ja -ajatuksisia!

Teillä ei ole mitään arvja olemassa,eiku kaikki vaan naimaan kenen kanssa vaan. Siis piti sanomani arvoja. Mulla on kevyet kengät koska jalankoko Miehillä usein suuremmat jalat.

Olen ehkä viettänyt liian paljon aikaa kurssikirjojen ja tietokoneen ääressä, jutut alkaa menemään vähän levottomiksi Ihan huippulaadukasta keskustelua, jes!

Pakko myöntää, etten oikein tiedä mitä hain tällä, eihän lopputulos voi olla mikään muu kuin se, että itken kaikille niille jotka on eri mieltä mun kanssa kuinka ne on ihan tyhmiä ja oon oikeesti tosi älykäs ja taas samaa mieltä olevat saa kuulla kuinka samaa mieltä oon ja jee jee lisää seksiä!!! Eli siis, en keskustelun avattuani ajatellut enää vastailla, mutta kun huomasin päässeni etusivulle on nyt ihan pakko Tässä nyt siis kollektiivinen vastaus kaikille, pahoittelen jos jotain on jäänyt välistä: Älkää huoliko verorahoistanne, käytän tuplaehkäisyä ja asun ulkomailla.

Bodycount on niiiiin paljon alle sata, ehkä olenkin huolinut ihan turhaan? En aio tulevalle seurustelukumppanille valehdella lukemistani tai mistään muustakaan, harmi jos ei kelpaa. Avautumiseni päätyi suoli24seen koska oli tylsää ja kova väsy, en odottanutkaan mitään hirveän älykästä meininkiä Koen, että mulla on ihan hyvä itsetunto keskiverto vuotiaaksi ja että muiden mielipiteistä välittäminen on ihan tervettä ja normaalia.

Öää ja mitä vielä. Hyvä jos et aio valehdella tulevalle kumppanillesi. Ja siis ei todellakaan kannata ajatella tyyliin "eihän minulla ole läheskään sataa petikumppania ollut, voin siis rauhassa jatkaa ympäriinsä paneskelua". Sata kumppania oli vain esimerkki siitä mihin tuollainen elämäntapa helposti johtaa.

Kyllä kymmenenkin kumppania on jo todella paljon ja siinä vaiheessa viimeistään kannattaisi alkaa miettimään että mitä ihmettä sitä oikein touhuaa. Se että ihmisellä on korkea libido ei todellakaan tarkoita että pitäisi elää kuin jakorasia.

Kyllä sitä itsekin pystyy itsensä tyydyttämään. Tai jos ihan väkisin pakko harrastaa seksiä niin hanki vaikka vakipanokumppani. Sekin on parempi vaihtoehto kuin ympäriinsä paneskelu.

Toivottavasti olet vähän miettinyt sitä mitä täällä on sanottu. Se että ystäväsi jakavat itseään holtittomasti ei tarkoita että sinunkin pitäisi. Ajattele millainen ihminen haluat olla tulevalle elämänkumppanillesi. Se miten nyt toimit tulee aina olemaan osa sinua. Tietenkin pystyn tyydyttämään itsenin tarpeen vaatiessa, mutta seksissä nyt on niin paljon muutakin mukavaa kuin pelkkä orgasmi, nautin jo siitä, että kumppanikin nauttii!

Tykästyn vain harvoin, ja seurustelusuhde tässä elämänvaiheessa ei muutenkaan ole se, mitä kaipaan tietenkin jos tapaan jonkun täydellisen, niin nappaan kiinni! Vakipanoista olen kuullut vain huonoja asioita toinen päätyy ihastumaan tai muuten vaan satuttamaan jne. Jo hormonaalisellakin tasolla huono idea varsinkin naiselle, helppo pilata hyvä ystävyys seksin takia Pakko nyt vielä tarttua tähän: Tietenkin tahdon olla paras mahdollinen kumppani, olen järkkymättömän yksiaviollinen kun silmäni johonkin isken siis pelkät salaiset yksipuoliset "kaukoihastuksetkin" tekevät jopa ajatuksen muiden kanssa vehtailusta epämiellyttäväksi.

Mutta siihen se kuitenkin vaikuttaa kuka olet ja millaisen ihmisen pystyt saamaan tulevaisuudessa elämänkumppaniksesi. Romanttiset miehet arvostavat yleensä sitä, ettei seksiä irroteta rakkaudesta.

Väitän että suurin osa miehistä vähintäänkin salaa toivoisi ettei nainen olisi kovin monen miehen kanssa ollut. Sitä toivoisi että seksi sen oikean kanssa olisi jotain erityistä.

Mies haluaisi tuntea olevansa jotenkin erityinen kun nainen haluaa rakastella hänen kanssaan. Jos nainen kuitenkin on harrastanut seksiä kaiken maailman puoli tuntemattomienkin kanssa, niin eihän siinä sitten ole mitään erityistä. Korostan nyt että itsekään siis en harrasta irtosuhteita vaikka minulla on myös korkea libido.

En tiedä kuinka paljon naiset osaavat arvostaa sitä että mies ei lähde panemaan ketä tahansa naista vaan haluaa säilyttää seksin intiiminä kahden rakastavan ihmisen välisenä kokemuksena. Olen kuitenkin päättänyt elää siihen tyyliin kuin haluaisin kumppaninikin elävän. Toisaalta, kuten jo mainitsinkin, olen seurustellessa täysin yksiavioinen, etten ehkä vain osaa ajatella muiden kannalta Enemmän huolestuttaisi se, että mahdollinen kumppani on ollut kykenemätön ylläpitämään pitkiä suhteita tai pettänyt edellisiä.

Tämä on nyt verrattain kiistanailainen mielipide, mutta arvostan muita asioita itsessäni niin paljon enemmän kuin kehoani arvostan siis kehoani enkä jakele sitä ihan kenelle tahansa. Tätä voi olla vaikea ymmärtää enkä itsekään välttämättä osaa selittää hyvin, mutta siis. Haluan suhteelta ennen kaikkea henkistä yhteenkuuluvuutta. Korostaisin myös sitä, että seksi seurustelusuhteessa on aivan erilaista kuin yhden yön juttujen kanssa ja paljon parempaa. Vertaa "rakastelu" ja "naiminen".

Mutta to each his own, arvostan asiallisia kommentejasi ja mielipidettäsi, pointsit myös siitä, että käyttäydyt niinkuin toivot kumppanisikin käyttäytyvän nähty liian paljon kaksinaismoralisteja jotka naivat ympäriinsä ja suostuvat seurustelemaan vain neitsyiden kanssa tms! Miten niin sata on paljon??

Aloitin seksin kun olin vuotias, nyt olen vuotias ja toi sata on tainnu mennä rikki Nyt olen hyvässä suhteessa ja saan upeaa seksiä, ei tarvi pettää enää koskaan. Jos ei olisi tota kokemusta voisin haikailla. Ei tarvitse pelätä huonoa mainetta. Jos et itse ala leuhkimaan miesjutuilla niin tokko sitä muut edes tietävät niistä. En usko, että kovinkaan montaa ihmistä kiinnostaa mitä teet vapaa-ajallasi eli eivät kyttää sun menojasi varsinkaan, jos olet muualta kotoisin, eikä tuttuja ole uudella paikkakunnalla.

Ei ketään kiinnosta joku tuntematon ihminen. Pidä kuitenkin huoli, että saat hyviä uusia kavereita ja ystäviä opiskelupaikastasi ja muutenkin. Eli älä keskity vain niihin helppoihin miehiin.

Jos ajautuu epäsuosituksi niin silloin on ihan sama miten elät, puhuvat paskaa seläntakana anyway. Vailtettavasti seksi on suomessa tabu, tai ainaki kanttaa pitää täysin omana tietonaan, muuten saa jakorasialeiman otsaansa, toinen juttu, jos ja kun anutit seksistä useamman kuin yhden kansaa, muista pitää hygienia korkealla eli sinun täytyy suojauta hyvin mahdollisia sukupuolitauteja vastaan, paras on enhottomati kondoomi, pöpöt on ihhottavia, voi menettää jopa ikuisiksi ajoiksi saada lasta koskaan ku saa pahalaatuisen pöpön,.

Lol, seksikö Suomessa tabu? Missään päin maailmaa naiset eivät samalla tavalla jakele itseään ympäriinsä kuin Suomessa.

Tuskin missään miehet ovat yhtä ymmärtäväisiä naisiaan kohtaan näiden asioiden suhteen ja ehkä juuri sen takia suomalaiset naiset ovat täysin villiintyneet?

Varmaan moni muslimikin antaa sellaisen kuvan suomalaiselle yhdenillan juttu kumppanilleen ettei hänen mielestään siinä ole mitään väärää että nainen harrastaa irtoseksiä. Mutta toisenlainen hän on sitten niitä oman kansansa naisia kohtaan, koska he ovat potentiaalisia elämänkumppaneita. Heillä ei ole mitään oikeutta säätää kenenkään kanssa. Ulkomailla monesti miehet pitävät suomalaisia naisia halpoina huorina.

Niin se vain on. Ulkomaalaiset miehet tulevat Suomeen seksimatkoille, koska suomalaisilta naisilta irtoaa niin helposti. Suomalainen nainen on yksi eniten irtoseksiä harrastavimmista olennoista koko maailmassa. Kuulostaa siis aika hupsulta kun suomalainen nainen valittaa että seksi olisi muka Suomessa tabu.

Toihan on just se ikuisuusongelma Mites olis jos vaikka kaikessa hiljaisuudessa hommaat vakihoidon tai kaksi, ilman sitoumuksia?? En mistään hinnasta haluaisi naista jolla vain kumppania ollut.. Ei juurikaan kinnosta mitä muut aattelee Joakisella asiasta oma mielipide. Ite en ottaisi naista, jos tietäsin sen olleen kova vaihtelemaan miehiä Piste.

Kaltaisiesi "ihmisten" takia en toivo mitään muuta enempää kuin Islamin rantautumista Suomeen ja Sharia-lakia. Jos minulla olisi valtaa päättää, silputtaisin empimättä sukupuolielimesi. Olet vielä alempi En kyllä leuhki saavutuksillani miesmaailmassa.

Ikää nut jo 47 vee ja nyt vasta rauhotuin 9 vuotta nuoremman kainaloon Tapailin kahta poikaan samasta laajasta kaveripiiristä vuoden sisällä ja yhden kanssa päädyin kännissä kotiin.

Sen jälkeen sain kuulla, että minusta puhuttiin halventavaan sävyyn. Näillä poitsuilla on vielä normaalisti joka viikonloppu uusi tyttö, mutta se olin minä, joka sai leiman otsaan. Harvalla poitsulla on joka ilta joku. Jos olisit maannut sellaisen pojan kanssa, seksistänne ei olisi ikinä kuullut kukaan muu. Häntäheikit leveilevät teoillaan ja halventavat naisia, koska heitä vituttaa se että naiset ovat helppoja! Eli miehet jotka saavat paljon naista, vihaavat naisia usein kaikkein eniten, koska he tietävät kuinka helposti naisilta saa, mutta eivät hyväksy sitä.

Miehet jotka saavat harvoin, luulevat sen olevan myös naiselle erityinen hetki, eivätkä leveile sillä tai halvenna sinua. Näin se vain menee. Vaikka et makaisi usein miesten kanssa, niin häntäheikki kuvittelee sinun jakavan vähintään yhtä usein kuin kaikki hänen kaatamansa naiset. Jos tietäsin mun äidin eläneen tolleen, arvostus laskisi aika paljon. Minun mielestäni henkilön arvostus ei liity mitenkään siihen, kuinka paljon ja kenen kanssa seksiä harrastetaan.

Muihin täytyy aina suhtautua arvostaen, eikä mitenkään vähemmän yhden illan kumppaneihin! Jos joku nauttii yhden illan jutuista, olkoon mies tai nainen, on se mielestäni ok. Jos sitä tekee vain esittääkseen muille, voi se olla itselleen vahingollista, mutta myös säälittävää olkoon mies tai nainen ja epäkunnioittavaa toista osapuolta kohtaan jos levittelee ja retostelee jutuilla ympäriinsä.

Voi hyvin olla, ettei äitisikään nuoruus tällä saralla ole ollut ihan sitä mitä kuvittelet, mutta jos henkilö kohtelee kumppaneitaankin arvokkaasti, ei jutuilla retostella ympäriinsä. Tarvittaisiin seksin osuuskunta, jotta myös muutoin vähän saaville heruisi. Muutoin jäävät ihan paitsi. Näiden tavaraansa paljon jakavien tulisikin tehdä palvelus koko yhteiskunnalle, ja tyydyttää nekin, joita eivät parinvaihto-pelissään yleensä huomioi.

Näin yhteiskunta olisi jos ei parempi, niin ainakin tyytyväisempi. Kun et satuta muita ja kestät sen, ettei kaikki miehet halua pariutua "kokeneen" naisen kanssa niin siitä vaan. Onhan se oma elämäsi ja naisille hyvin tyypillistä, koska heille se on erittäin helppoa.

Lutka sinusta silloin tulee, mutta onko siinä jotain väärää, jos olet asian kanssa sinut. Jos sinusta lutkana olemisessa on jotain pahaa, sitten se on sinun ongelmasi. Se miksi miehet eivät halua pariutua entisen lutkan kanssa, johtuu biologiasta. Olet niin arvokas kuin naisesi valikoiva jne. Biologiaa vastaan ei kannata taistella.

D Ihmisiä on paljon erilaisia. Tuntuu, että varsinkin epävarmat MIEHET ovat nykyään heti heittämässä L-kortin kehiin, ehkä sen vuoksi, että on toki omalle egolle riski, jos naisella onkin vertailupohjaa seksiasioissa. Ensinnäkin, on myös naisia, jotka eivät halua liian kokenutta mmiestä joten voihan toki olla miehiäkin, jotka eivät halua liian kokenutta naista. On myös naisia, jotka tykkäävät lihaskimpuista ja niitä, joita tällaiset etovat. MUTTA, on myös paljon miehiä tai naisia, joille esimerkiksi toisen seksielämä on aivan yhdentekevä en esimerkiksi itse keksi, mitä se minuun vaikuttaa miten monen kanssa henkilö on ollut, kunhan tyyppi on kiva, enkä koe että toisten seksihistoria millään tavalla kuuluu minulle.

Tämän hetkinen poikaystäväni on kovin kokenut, itselläni ei kauhean montaa ole ollut, koska en ole ollut juurikaan sinkkuna, mutta esimerkiksi miestäni ei haittaisi naisen seksikumppanien määrä. Arvostankin enemmänkin tällaisia miehiä, jotka eivät jostain luolamiessyistä ole lynkkaamassa naisia. Jos mies tai nainen kokee tarpeekseen haukkua toisia esim seksikumppanien määrästä, on käsittääkseni henkilöllä itsellään jonkin sortin itsetunto-ongelmia itsensä kanssa Meillä tilanne toisin päin.

Miehelläni paljon vähemmän exiä kuin minulla, johtuen paljotikin siitä, että on minua nuorempi. Eipä hän ole koskaan kokenut asiaa millään lailla negatiivisesti, mikä onkin normaalisti ajattelevan ja tasapainoisen ihmisen merkki.

En itsekään keksi miksi toisen seksihistoria olisi vaikuttanut itseenikään ikinä tai kuuluisi edes minulle ihan sama miten kokenut toinen nyt olisi ollut. Jos haluat kokea monenlaisia seksiseikkailuita opiskelijaelämäsi aikana, niin ehkä on parasta ettet niistä kauheasti toisille kerro. Pidät kaiken ihan omana tietonasi. Antaa muiden arvailla mitä touhuat. Kannattaa harrastaa seksiä sellaisten miesten kanssa, jotka osaavat pitää teidän kahdenkeskiset lemmenleikit yksityisenä tietona, eivätkä levitä niitä kavereidensa keskuuteen.

Silloinhan kukaan muu ei tiedä mitä olet tehnyt ja kenen kanssa. Se on kyllä metka juttu, että miehelle sallitaan paljon petikumppaneita, mutta auta armias jos olet nainen.

Ja tämä näin miesnäkökulmasta sanottuna. Loppukaneettina, jokainen voi kohdallansa miettiä, että korvaako määrä laadun Kiitos nauruista, kiitos oikein paljon.

Tuli tarpeeseen näin pimeänä räntää vihvomana aamuna!! Jos tuollaiset kollit ei puhu panoistaan toisille kolleille, niin ne on urpoja Sana kiirii ja nopeasti. Kaikki haluaa päästä jaolle. Tähän voisi nyt sanoa: Täytyy olla aika suppea katseinen ihminen, jos on löydettävä seurustelukumppaninsa omasta työ- tai opiskeluympäristöstään. Hei kannattaa alkaa huoraksi niin tulee miljonääriksi jo ennen keski-ikää. Ei kannata opiskella mihinkään paskahommiin. Nai nii paljon ku haluut.

Ei ihmisten mielipiteel oo paskankaan väliä. Jos muut naiset huorittelee sua, se on kateutta. Jos miehet huorittelee, se tarkoittaa et ne pelkää sua. Pää pystyyn vaan ja nauttimaa. Kjeh kjeh kyllä kunnon panot ne vaan piristää tyä miähen päiväää: Tee niin kuin minä.

Teen juuri sitä mitä milloinkin huvittaa tehdä. Jos nai jonkun kanssa niin nai. Ja slloinkin ku n ei nai tekee mieli naida: D Keneltä se on pois naiko joku jonku kanssa vai ei?

Miksi joka asiaa pitää nettiin kirjoittaa? Eikö itsetunto riitä enään? Eikö moraali sano mitä voit tehdä ja mitä et? Kyllä minä ainakin tiedän haluanko olla jonkun kanssa vai en. Ja myös toimin sen mukaan. Muiden mielipiteet ei kiinnosta siinä kohtaa tippaakaan. Otan pojot teoistani ja sillä mennään. Näillä pitää pärjätä mitä on annettu. Ja hyvin on pärjänny tähän asti. Valittajat valittaa aina tapahtui mitä tahansa.

Ketä kiinnostaa se valitus? Kuka jaksaa kuunnella aina valitusta? D muutenkin tänä vuodenaikana ei pidä bilettää kaupungissä 10 millin korolla varustetulla kevyellä kengällä. D reinot vaan reteesti jalkaan ja baanalle.

Miten ylipäätään olet sinne päässyt tuolla tasolla joten jos siel on punasii lyhtyi lähellä niin se on sul ehkä oikea paikka. Voi voi mikä keksintö, mutta jos on osaksikaan totta, niin sinun kannattaisi tilata aika psykiatriseen hoitoon. Se on paikka jossa addikteja hoidetaan.

Jos kerran olet valmis olemaan useiden miesten kanssa "sillai", mikset myös ottaisi pientä maksua niiltä tyypeiltä? Opiskelijan kukkaro on useimmiten kevyt, ja voisit sillä tavoin välttää ikävät kesätyöt. Tuskin olisit ainoa opiskelijatyttö joka tekee pikku sivubisnestä ja samalla nauttii siitä.

Siitäkin huolimatta, että aloitus lienee trolli, kommentoin sen, että nyt ei eletä millään pimeällä keskiajalla, joten miksi ihmeesä seksi voisi vahingoittaa yhtäään ketään siis huomioiden, että huolehditaan ehkäisystä ja molemmat sitä haluavat yhtä lailla: Teininä nyt haukutaan muita kateudesta ja vaikka siitä, että on erilainen takki tai väärä harrastus. Lähinnä itseäsni ärsytti parikymppiset miehet, joilla jollakin ei onneksi kaikilla, varsinkaan kokeneemmilla oli tarve levitellä kaikki kokemukset yksityiskohtia myöten kavereille.

Mutta tämä tarve hölistä omista seksiasioista vähenee heilläkin sitä mukaa kun kokemuksia tulee lisää - onneksi. Summa summaum, niin kauan kun molemmat osapuolet on vapaita, ei kellään olisi oikeasti tarvetta edes puuttua tekemisiisi joten älä välitä mielipiteistä. Kai vanhempanakin jotkut puhuu, mutta ainahan näitä löytyy, joillain haukkuminen vain on jotekin välttämätöntä oman egon pönkitystä, huomaahan tämän työpaikan kahvihuoneessakin.

Mutta siis itse olen lähemmäs 30 vuotta, enkä juurikaan ole yhden illan juttuja harrastanut ihan vaan siitä syystä, että en osaa rentoutua vieraan seurassa, mutta jos olisin osannut ja nauttinut siitä, ei mikään olisi minua pidätellyt, olisi muut puhuneet mitä haluavat. D Yliopistoaikana se on usein helpompaa, kun on muuttanut pieneltä paikkakunnalta isompiin ympyröihin. Olen seurustellut koko aikuisikäni parin vuoden taukoa lukuunottamatta, enkä ymmärrä miksi se, että harrastaa seksiä saman tyypin kanssa muutaman kerran viikossa, olisi jotenkin ratkaisevasti eri asia, kuin harrastaa sitä esim kerran viikossa eri henkilön kanssa..

KUNHAN siis ehkäisy on kunnossa, toki taudit ovat isompi riski kun on eri kumppaneita ; Miksi pitäisi väkisin olla suhteessa jos ei halua? Aina seksi on toisen kanssa mielenkiintoisempaa kuin yksin. Yks mies vaan Ei sinun tarvitse pelätä että saisit sellaisen maineen, sinulla on jo se! Ei kannata huolestua, sillä jos kunnia menee, maine kasvaa.

Miksi tuossa aloituksessa korostettiin, että jollain isolla opiskelijapaikkakunnalla nainen saa helposti seksiä? Tietääkseni varsinkin nuori nainen saa helposti seksiä siellä missä ikinä onkaan, ellei sitten piiloudu johonkin eräkämppään. Ilmeisesti tämä nainen on kotoisin maalta, jossa kaikki tietävät toisten asiat ja häntä on kontrolloitu. Noh, nyt ei enää tarvitse pitää kynttilää vakan alla. Kun saat huonon maineen, niin et pääse siitä eroon noin vain.

Varo lähipiiriä sillä siellä ne juorut leviää. Viisas osaa tyhmä saa huonon maineen. Halutteko nähdä paljastavan kuvan todellisesta jakorasiasta? Mutta kyllä musta olisi kivempi. Kulmikas muoto on haluttava. Nam, antavaiset naiset ovat parasta mitä maailmasta löytyy. Tärkeitä ei ole kumppanien lukumäärä vaan mielikuva. Siis ajatus siitä kuka määrää.

Jos sinä määräät kuka pääsee sänkyysi ja kuka ei. Homma on hanskassa ja sua arvostetaan. Vaikka niitä tapauksia olisi paljonkin.

Mutta ajtus että sänkyysi pääsee jokainen jokavaan älyää pyytää niin silloin olet vähemmän arvostettu. Kyllähän totuus on niin että jakorasian kanssa on kiva aikansa pelehtiä mutta vakavampaan suhteeseen harva äijä sellaisen kanssa alkaa. Siis huoran tien olet valinnut!

Moniko sellaista edes ymmärtää näinä hulluin aikoina, kun kanitus on mailman ykkösasia. Korkea libido ja p Ite tykkään todella paljon sexistä olen mies ja mulla ollu n. Sexi ja yhteiset nautinnot naisen kanssa on niin mahtavia kokemuksia.. Älä välitä mitä muut ajattelee Kerranhan täällä vaan ollaa: Tämä on trolli - vai mitä?

Etsi itsellesi pysyvä seurustelukumppani. Eikö naisilla nykyään ole keskimäärin n. Sehän on aivan tavallista, eikä siihen enää kiinnitetä samalla tavalla huomiota, lähinnä kyse on silloinkin ehkäisyteknisistä asioista. Tietoa sä tarvitset Ihan siitä Hivistä vielä sen verran, että tiedän täältä Suomesta naisen joka asui Isossa-Britanniassa 11 vuotta työskennellen finanssilakimiehenä.

Myös hän käytti aina ehkäisyä, mutta kerran se kondomi meni rikki ja kumppanilla oli Hiv.. Tiedän kyllä, että tautiin on tehokas lääkitys, mutta sen voi saada ihan keneltä vain kumin rikkoutuessa jopa siltä söpöltä lakimies kolleegalta!

Jakorasia ei ehkä ole kovin arvostettu nainen, eivätkä toiset naiset ainakaan virallisesti pidä naisesta, joka makaa heidän tulevien? Mistä niitä seksikokemuksia muuten saisi jos ei jakorasialta? Jos mies haluaa joskus seurustella, hänen on oltava kokenut. Naiset eivät yleensä halua kokematonta ATM: Vai jotain mitä pornosta pitäisi oppia?

Ne on ihan väärää oppia kuule sinulle poika! Tämän päivän Suomi Oletko koskaan treffaillut tai yrittänyt tutustua suomalaisiin naisiin? Jos ei ole kokemusta, saa naiselta pakit. Toisaalta ei saa olla liikaa kokemusta naisista, koska sekin on kuulemma epäilyttävää. Miksi naisen pitäisi olla yhtään sen "vaikeampi" kuin miehenkään?

Ihmisillä on kovin erinlainen ehkäpä persoonallinen asenne seksiin. Mul on ollut poliisit perässä seksiin liittyvissä asioissa ja työssä kun opetin työhön perehdyttämistä ja ryhdyin kerran siinä tietokoneen äärellä siirtymään alan sivuille niin jo siinä opetettavana ollut toppuutteli et jos joku tulee mitä ne ajattelee, älä älä, mut minusta se oli ihan normaalia vähän vilkaista ohi mennen jotain sivuja, ilman et siintä mitään sen isompaa puheenaihetta tarvii tehdä.

Sitten on näitä jotka ottaa seksin naiselta vaikka väksin. Siis lyhyesti mielipiteitä seksin harjoittamisesta on laidasta laitaan, on sulkeutuneita sekä suvaitsevaisia jne. Unohdin mainita et olen myös takavarikonut työntekijältä seksiin liittyvää välineistöä.

Et eikö koira ala puremaan jo omaa häntäänsä? Et ei kannattas liian tarkkaan miettiä milloin miten missä yhteydessä voi harastaa seksiä koska jossain aina jotain joku touhuaa varmasti sillä halut ne on hiirelläkin. Ja heitä riittää Ja niitä riittä, eihän muita enää olekkaan jo kymmen vuotiaina aloitetaan touhut tai pedofiili, hetero sedät käyttävät hyväksi.

Lapsia hankitaan ja jokainen eri isälle. Mitä se kertoo naisesta. Mitäpäs muuta kuin, että nainen on todella nykyään vain ns. Mies metsästää kun on siksi luotu. Mutta nykyään naiset luulevat olevansa miehen kaltaisia.

Löystyyhän se värkki liiasta lapsen teosta ja nimisesta. Totta tuokin kyllä helposti saa jakorasianmaineen jos, jakaa tavaraa monille. Miesten keskuudessa saa helposti maineen helppona nakkina. Kyllä pitäis elää sillä lailla, että ei tee itsestään naista joka antaa tavaraa kelle vain ja saa lutkan maineen. Seksi ei ole tärkeintä hanki jokin harrastus ja elä siveellisesti älä pilaa mainettasi jonkin näin typerän asian vuoksi. Lumppu mikä lumppu kukaan normi järkinen mies ei huolia sua vaimokseen olet oikea tsutipesäke.

Kun käyttäytyy kuin jakorasia saa jakorasian maineen. Miehet ovat kautta aikojen kunnioittaneet enemmän naista joka ei ihan niin vain lähde joka äijän matkaan.

Miehet on niin epävarmoja itestään. Ei se mitään kunnoitusta ole, vaan pienten ihmisten pelkoa omasta riittämättömyydestä. No on sinulla varmaan itselläsikin aika merkittävä olo siinä vaiheessa, omasta tulevasta miehestä olisikin selvinnyt että olisikin pannut kaikkia sinun kavereitasi ja lähikulmasi ihmisiä?

Taita pillusta kuva niin voidaan arvostella oletko huora. Katselin mummoani vanhainkodissa jossa naiset ja äijät torttuili housuihin niin ajattelin että voi kun nuo vanhukset olisivat irstailleet nuorina, sillä siinä vaiheeesaa se oli myöhäistä. Kyse oli syyskuusta Hyvä kun irstaillaan kun ollaan nuoria sillä yli 60 -vuotiaat äijät ja ämmät ovat todella hirveitä.

Sitä täytyy elää niin, että on sitten mitä kiikkutuolissa muistelee. Seksi paranee iän myötä. New Yorkissa alettiin antaa vanhainkodissa kondomeja. Eräs 80 v, Mary , italialaista syntyperää huusi, Missä ne miehet ovat.

Aivan loistava asenne Nykissä! Kumpa meilläkin luovuttaisiin näkemästä vanhukset "toista lapsuutta elävinä" ihmisenloppuina, joiden elämänkokemukset ja tarpeet olisivat yhtäkkiä kadonneet jonnekin. Tätä se valitettavasti on Suomessa hoitokodeissa kokemuksesta tiedän, työntekijänä ollut useammassakin hoitolaitoksessa. Ihmiset on yksilöitä elämänsä loppuun asti! Niin siis tostahan yliopistossa on kysymys ei kait siellä kukaan mitään mainetta saa kun sukupuolitaudin. En paljon mainetta miettisi kun et sinne kuitenkaan jää asumaan, Muutenkin minulle on ihan saman tekevää mitä muut minusta ajattelevat.

Olen nykyään tiukassa heteron maineessa ja siitä huolimtta opiskeluaikamme oli kutakuinkin tällaista http: On tasainen sitten, se menee tulee, standis voi kolhia näissä EU: Tasaantuu, tilanteesi on hallussasi, Jako rasiassa sisäinen elää on alkuperäistä sanomaa magneettinen, sähköinen, jakaa sanomaa, en usko tässä opillisesti liikehdittävän oikeissa virtauksissa, joten edelleen, ei hyvä keskittyä jakelee, voi aikaa vaihtaen eläytyä to night - on rentoudu, Jeesus on Kaduilla ja on kiinni Jeesus on auki, hetki hetkeltä, kasvun tapahtumaa ajatellen iässäsi on selvääkin kokeneempaa Maineen menettää vain korkealla tarkastavalla asialla asioiva, häähuoneet, vanhat huuruiset, niin, menetin maineeni sarjakuvalehden ja oppivelvollisuuskauden aikaa sitten Aloittajan on turha huolehtia!

Opiskeluaika on usein elämän parasta aikaa. Silloin hankitaan ne kokemukset, joita muistellaan kiikkustuolissa. Toki ne, jotka päätyy sinkuiksi vanhemmiten, kerkeää tälläkin saralla.

Isommassa maailmassa, tytöt yliopistokaupungeissa tienaa usein ihan ammattilaisina. Ei niistä kannata välttämättä sille tulevalle puolisolle kaikkea kertoa. Mainitsin yliopiston ja uuden kaupungin lähinnä siksi, että opiskeluajat on kuulemma villejä aika monilla, en asu enää vanhempien luona ja tapaan uusia kiinnostavia ihmisiä koko ajan harrastukset, bileet, luennot, kampus, kirjasto jne.

En ole maalta, enkä halunnut mitenkään alleviivata ylivoimaista älykkyyttäni olen ihan fiksu, mutten mikään tajuton nero, plus ihan kuin korkeakouluopinnot olisivat tästä joku tae. Raha on tietenkin mukavaa, mutten silti ajatellut alkaa ammatilaiseksi missään vaiheessa. Olen ihan iloinen kassatäti ja vapaa-ajan villikissa, osa hauskuutta on juuri flirttailu ja valinnan vapaus, varsinkin valinnan vapaus!

Jos uusi kundi jyystää joka yö, onko tuo enää mitään kokemuksien hankkimista. Minulla on himot niin korkealla. Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Olen v nainen ja mulla on ongelma. Ainakun harrastan seksiä niin tulee voimakas pissahätä.

Jo pelkkä kiihottuminen saa aikaan pissahädän. En voi tyydyttää himojani jotka ovat hirveät tämä ongelma minulla on ollut jo v asti ja olen 19 vuotta ollut ilman orgasmia. Vaikka kaupungillakin kun näen miehen jolla on hyvä perse niin tulee hätä ja pitää juosta vessaan lorottamaan mikä tää on ja mitä mä voin tehä auttakaa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Kuopiosta päin seksiseuraa? Olisiko Kuopiossa päin yli 18v seksiseuraa 38v hoikalle pikkusen ehkä homoseksuaaliselle mukavalle miehelle? Mieluusti hoikkaa kundiseuraa, mutta voisi kai se olla hoikka nainenkin.. Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

. Sit mulla alko jo tosi nuorena murrosikä, vuotiaana tuli menkat ja näin ja siinä vuotiaana rupes elämä heittelemään myös muuten. Niin no jos päättää antaa rakkautensa nuoruudessaan niille kevytkenkäisille pelimiehille, niin turha sitten odottaa että saisi hyvää miestä enää aviomiehekseen sen jälkeen. Olen kuitenkin saanut kehitettyä itselleni aivan naurettavan ongelman: Okei, koska miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon ja miehet keskimäärin haluavat enemmän seksiä, eivätkä homoseksuaalisten määrät ja suhteet riitä tasapainottamaan yhtälöä, on vapaassa kulttuurissa naisvetoiset markkinat seksin suhteen. Kuulostaa ihanalta että tuollaisia naisia on.

Seksiseuraa netistä seksi suomi homoseksuaaliseen 24

huhtikuu Org ruskea vuoto raskaus ilmaiset suomi seksivideot cam nainen ja seksi seksi freexxx helsinki seksi seksiseuraa lappi sex work net tampere thai Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. forum hanna ts dating naisten orgasmi sex shop donna suomi 24 seksi. 8. toukokuu Hot nudes seksiseuraa tampereelta seksiä kokkola lehti netissä jättikulli ammatin valintatesti treffit 24 suomi maxi kodintukku kajaani yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. elokuu Olisiko Kuopiossa päin yli 18v seksiseuraa 38v hoikalle pikkusen ehkä homoseksuaaliselle mukavalle miehelle? Mieluusti hoikkaa.

KIMPPAPANO ETURAUHAS HOMOSEKSUAALISEEN ORGASMI

SEXI HOMO KUVAT RAKENNEKYNNET LEPPÄVAARA