Sampopankki homoseksuaaliseen mobiili seksi ei kiinnosta

Ja koska illuminatin -eliitti koostuu vain "negatiivisesti valaistuneista" satanisteista, niin he kokevat kaiken valon itselleen hyvin haitalliseksi muutokseksi. Joten mikä olikaan nerokkaampi keino, kuin alkaa nimittää tätä ilmastonmuutokseksi, jota pitää torjua ja alkaa vielä rahastamaan miljardeja sen kustannuksella.

Langennut henkiolento Lucifer laittoi aikanaan tämän pimeyden kirouksen alulle ja hänen energiansa alaisuudessaan tätä langennutta henkiolentoa kutsutaan valontuojaksi. Mutta itseasiassa jos hän vie valoa muilta, niin hän on pelkkä valon viejä, eikä tuoja. Koska valo tulee vain luojan entiteeteistä. Luficerkin kuului aikanaan myös valon puolelle, mutta sortui sel laiseen as iaan kuin ylpeyteen. Mi nkä jo hdosta hänet erotettiin luojan verkostosta ja hän siirtyi sitten ns. Siinä missä luojan ja valon evoluutioo n kuuluvat henkiolennot ovat täynnä valoa.

Niin taas nä mä luojan ja val on verkostosta erotetut p imeyttä edustavat henkiolennot ovat taas täynnä vastakkaista mustaa energiaa, joka imee valoa, kuten mustat aukot. Planeettamme nykyinen aikakausi luotiin jo yli 13 vuotta sitten dualistiseksi, eli täällä vaikuttaa hyvä ja paha, pimeys sekä valo.

Sekä näiden vastakkaisten energioiden määrä on lopulta sulaa yhdeksi valoksi, mikä on koko tietoisuuden evoluution päämäärä.

Mutta meillä ihmisillä on suuri haaste saavuttaa tämä sama pro sessi läpi sielu tietoisuudessa. Koska moni kuuluu vieläkin pimeyden puolelle, eikä ole suostunut edelleenkään siirtymään valon leiriin.

On siis täysin mielipuolista, että jos Illuminatin pankkien konnat, USA: Eli torjua ilmastonmuutosta, ettei vaan valon määrä pääsisi lisääntymään. Suomi on koko maailman keskipisteessä siinä, että täältä virtaa valo koko planeetalle, koska valo tulee pohjolasta. Joten siksi näiden eräiden vieraan valtion viranomaisten mukaan myös Suomen tulisi pystyä torjumaan tätä täältä koko planeetalle tulevaa valon verkostoa ilmastonmuutos. Suomen perusvärähtely on jo ns. Tänne on nyt USA: Sekä haluavat tehdä tänne täysimittaisen invaasion, kun vain sellaiseen tulee sopiva hetki.

Koska heidän suunnitelmiensa mukaan sota Venäjää vastaan olisi saatava syttymään hinnalla millä hyvänsä. Mutta Suomen rooli olisi taas toimia ns.

Eli tässä tapauksessa USA: Eikä luovuttaa maa taan vieraan vallan armeijan käyttöön, kuten NATO: Ei nämä asiat ole mitään rakettitiedettä, mutta tieteen tehtävänä kun olisi alunperin kertoa totuus näistä asioista. Mutta tämä oikeistoeliitti vielä omistamansa valtamedian avulla syyllistää työttömiä jatkuvasti mediassa. Vaikka syypäitä tähän massatyöttömyyteen ovat nämä rikkaat teollisuussuvut itse. Sillä he ovat täältä pumpanneet ja myyneet tuotannon ulkomaille sekä alkoivat jo vuosia sitten romahduttamaan Suomen hyvinvointivaltiota.

Kansalaisiin kohdistettu köyhyys on aina ollut tälle eliitille yksi hyvä ja tehokas Suomen kansalaisten kontrollointikeino. Sillä aikaa kun muut köyhät suomalaiset on laitettu kilpailemaan keskenään näistä lopuista jäljellä olevista leivänmuruista.

Mutta jollei tämän maan kansalaiset kykene yhdistymään keskenään ja puolustamaan ihmisoikeuksiaan, niin tämän maan tulevaisuus hyvinvointivaltiona on todella uhattu. Massatyöttömyys on aina ollut eliitin poliittinen ohjelma, jolla työttömät latistetaan henkisesti sekä fyysisesti. Vaikka Suomen perustuslaista poistettiin vuonna tämä säädetty pakkotyölaki, niin nyt tämä töihin pakottaminen karenssin uhalla on käytännössä tämän ikivanhan pakkotyölain uudelleenlämmittelyä.

Mutta missä on se oppositio? Tässä parlamentaarisessa päätöksenteossa kun on aina tämä oppositio, jotka eivät ole mukana hallituksessa. Niin olemme jo viime vuosina nähneet ettei nämä vastapäätä istujat eroa juuri niistä joita aiemmin oli hallituksessa. Joten silloinhan tämä jo todistaa sen, että tämä koko Suomen hallinnon oppositio on aina ollut pelkkä puhdas vitsi. Sillä jos nyt mennään suoraan itse asiaan eli tähän työttömien oppositioon jota sinä edustat jos haluat puolustaa näitä syrjittyjä suomalaisia.

Sinulla on silloin tuo kaikki oppositioon tarvittava valta myös käytössäsi joka toteutuu siinä vaiheessa kun me yhdistymme Suomen työttömien perusoikeuksia puolustavaksi joukkovoimaksi. Silloin nämä demaripellet ja muut Suomen korruptoituneen hallinnon opposition peluritkaan eivät enää voi teeskennellä ymmärtävänsä köyhää. Koska tämä läpimätä hallitus kyllä kaatuu jos vain riittävän moni Suomalainen on ensin hereillä. Nyt on aika herätä ja nousta sieltä köyhän Suomalaisen poterosta ylös ja yhdistyttävä.

Sillä meidän Suomalaisten yli eivät nämä Wall Streetin kierot pankkiiri rikolliset kävele, koska meillä on nyt kaikki nämä suomalaisille kuuluvat ihmisoikeutemme puolustettavana. Sillä työhön pakottaminen taloudellisen menetyksen uhalla on edelleen Suomen laissa laiton toimenpide.

Mutta Suomen nykyinen korruptoitu hallitus vähät välittää Suomen laista, koska he tottelevat tämän jenkkikonsultti McKinsey Companyn bulvaaneja, jotka ovat osallistuneet viime vuosina tämän maan budjetin laatimiseen. Tätä heidän suunnitelmaansa on myös massatyöttömyyden lisääminen täällä Suomessa sekä työttömien sosiaalietuuksien leikkaukset, joihin tämä aktiivimalli laki myös kuuluu.

McKinsey Group konsulttiyhtiö edustaa Wall Streetin sijoituspankkeja, jonka bulvaanina se Suomessa toimii. Vuonna tämän konsulttiyhtiön liikevaihto oli miltei 30 miljoonaa euroa. Mikäli tämä työttömien kyykyttäminen Suomessa saataisiin päätökseen, niin silloin myös tämän USA: Nämä rikolliset pyörittävät maailman huumekauppaa, asekauppaa, lapsikauppaa sekä hyötyvät sodista omistamiensa pankkien avulla luomalla niillä riskitöntä voittoa lainaamalla sotien molemmille osapuolille rahaa.

Niin tämän rikollissyndikaatin tavoitteena on saada vähennettyä maailman väestöä 95 prosenttia nykyisestä. Joten ilmankos he ovat nyt ottaneet työttömät hampaisiinsa. Mutta sinä voit taistella myös näitä tyranneja ja alistajia vastaan uskaltamalla käyttää tuota vastavoimaa joka sinulla on.

Sillä varsinkin tämä rikolliseliitti on aina onnistunut tehokkaasti uskottelemaan, että me ihmiset olisimme kaikki täysin aseettomia ja tehottomia heidän ylivoimaisen ylivaltansa edessä.

Mutta näin ei kuitenkaan ole. Koska siinä vaiheessa kun riittävän moni tämän planeetan ihminen on saavuttanut tuon tietyn tietoisuuden tason, niin tapahtuu tämä joukkovoima joka lakkauttaa tämän rikollissyndikaatin vuosituhansia kestäneen tyrannian valtakauden.

Sillä tuo on ihan täysin luonnollinen asia jos vain riittävän moni tämän planeetan ihminen herää ensin tuosta valveunestaan. Ja juuri tuota päivää tämä rikollissyndikaatti aina Englannin kuningashovissa sekä Vatikaanissa asti pelkäävät kaikki. Koska tämä heidän vallan sokaisema käytöksensä on ajanut heidät myös lopulliseen tuhoon.

Sillä tämä heidän luomansa FIAT-rahajärjestelmäkin on ollut vain pelkkä velkaan perustuva ponzi-huijaus. Koska tämä meidän nykyinen FIAT rahajärjestelmämme muistuttaa kuin pumpattavaa pomppulinnaa johon pumpataan aina vain lisää ilmaa. Mutta lopulta kun rahaa lisätään kiertoon liian paljon uudesta velasta, niin lopulta tuo kupla puhkeaa.

Massatyöttömyyden suurin syy on juuri tässä, että koska tämä maailmalla liikkeellä oleva rahamäärä on koko ajan supistunut.

.

Mutta meillä ihmisillä on suuri haaste saavuttaa tämä sama pro sessi läpi sielu tietoisuudessa. Koska moni kuuluu vieläkin pimeyden puolelle, eikä ole suostunut edelleenkään siirtymään valon leiriin. On siis täysin mielipuolista, että jos Illuminatin pankkien konnat, USA: Eli torjua ilmastonmuutosta, ettei vaan valon määrä pääsisi lisääntymään. Suomi on koko maailman keskipisteessä siinä, että täältä virtaa valo koko planeetalle, koska valo tulee pohjolasta.

Joten siksi näiden eräiden vieraan valtion viranomaisten mukaan myös Suomen tulisi pystyä torjumaan tätä täältä koko planeetalle tulevaa valon verkostoa ilmastonmuutos. Suomen perusvärähtely on jo ns. Tänne on nyt USA: Sekä haluavat tehdä tänne täysimittaisen invaasion, kun vain sellaiseen tulee sopiva hetki.

Koska heidän suunnitelmiensa mukaan sota Venäjää vastaan olisi saatava syttymään hinnalla millä hyvänsä. Mutta Suomen rooli olisi taas toimia ns. Eli tässä tapauksessa USA: Eikä luovuttaa maa taan vieraan vallan armeijan käyttöön, kuten NATO: Ei nämä asiat ole mitään rakettitiedettä, mutta tieteen tehtävänä kun olisi alunperin kertoa totuus näistä asioista.

Niin sen sijaan, että he kertoisivat suoraan totuuden tästäkin ilmastonmuutoksesta. Niin Rockefeller Foundationin kaltaiset pankkirahoitteiset tiede-järjestöt laitetaan valehtelemaan koko maailmalle näistä asioista.

Vain ettei totuus pääsisi julki. Pelkästään jo tämä totuus ilmastonmuutoksesta on myös CIA: Sitten kun mennään CIA: Mutta joka tapauksessa tämän maailman korruptoituneen eliitin olisi jo vihdoin aika kertoa meille kaikille totuus tästä paljon puhutusta ilmastonmuutoksesta. Koska tässä ei mitään mustikka ja mansikkapeltoja olla pelastamassa, vaan eliitti yrittää torjua planetaarisen valon verkoston virtauksen.

Siihen kun vielä ottaa mukaan USA: Lähettänyt Against NWO klo 1: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Barack Obama , cia , dualismi , ilmastonmuutos , lucifer , napasiirtymä , Pohjoisnapa , Rockefeller Foundation , tietoisuuden evoluutio , ufo dokumentit , USA: Tässä parlamentaarisessa päätöksenteossa kun on aina tämä oppositio, jotka eivät ole mukana hallituksessa.

Niin olemme jo viime vuosina nähneet ettei nämä vastapäätä istujat eroa juuri niistä joita aiemmin oli hallituksessa. Joten silloinhan tämä jo todistaa sen, että tämä koko Suomen hallinnon oppositio on aina ollut pelkkä puhdas vitsi. Sillä jos nyt mennään suoraan itse asiaan eli tähän työttömien oppositioon jota sinä edustat jos haluat puolustaa näitä syrjittyjä suomalaisia. Sinulla on silloin tuo kaikki oppositioon tarvittava valta myös käytössäsi joka toteutuu siinä vaiheessa kun me yhdistymme Suomen työttömien perusoikeuksia puolustavaksi joukkovoimaksi.

Silloin nämä demaripellet ja muut Suomen korruptoituneen hallinnon opposition peluritkaan eivät enää voi teeskennellä ymmärtävänsä köyhää.

Koska tämä läpimätä hallitus kyllä kaatuu jos vain riittävän moni Suomalainen on ensin hereillä. Nyt on aika herätä ja nousta sieltä köyhän Suomalaisen poterosta ylös ja yhdistyttävä. Sillä meidän Suomalaisten yli eivät nämä Wall Streetin kierot pankkiiri rikolliset kävele, koska meillä on nyt kaikki nämä suomalaisille kuuluvat ihmisoikeutemme puolustettavana. Sillä työhön pakottaminen taloudellisen menetyksen uhalla on edelleen Suomen laissa laiton toimenpide.

Mutta Suomen nykyinen korruptoitu hallitus vähät välittää Suomen laista, koska he tottelevat tämän jenkkikonsultti McKinsey Companyn bulvaaneja, jotka ovat osallistuneet viime vuosina tämän maan budjetin laatimiseen. Tätä heidän suunnitelmaansa on myös massatyöttömyyden lisääminen täällä Suomessa sekä työttömien sosiaalietuuksien leikkaukset, joihin tämä aktiivimalli laki myös kuuluu. McKinsey Group konsulttiyhtiö edustaa Wall Streetin sijoituspankkeja, jonka bulvaanina se Suomessa toimii.

Vuonna tämän konsulttiyhtiön liikevaihto oli miltei 30 miljoonaa euroa. Mikäli tämä työttömien kyykyttäminen Suomessa saataisiin päätökseen, niin silloin myös tämän USA: Nämä rikolliset pyörittävät maailman huumekauppaa, asekauppaa, lapsikauppaa sekä hyötyvät sodista omistamiensa pankkien avulla luomalla niillä riskitöntä voittoa lainaamalla sotien molemmille osapuolille rahaa.

Niin tämän rikollissyndikaatin tavoitteena on saada vähennettyä maailman väestöä 95 prosenttia nykyisestä. Joten ilmankos he ovat nyt ottaneet työttömät hampaisiinsa. Mutta sinä voit taistella myös näitä tyranneja ja alistajia vastaan uskaltamalla käyttää tuota vastavoimaa joka sinulla on. Sillä varsinkin tämä rikolliseliitti on aina onnistunut tehokkaasti uskottelemaan, että me ihmiset olisimme kaikki täysin aseettomia ja tehottomia heidän ylivoimaisen ylivaltansa edessä.

Mutta näin ei kuitenkaan ole. Koska siinä vaiheessa kun riittävän moni tämän planeetan ihminen on saavuttanut tuon tietyn tietoisuuden tason, niin tapahtuu tämä joukkovoima joka lakkauttaa tämän rikollissyndikaatin vuosituhansia kestäneen tyrannian valtakauden.

Sillä tuo on ihan täysin luonnollinen asia jos vain riittävän moni tämän planeetan ihminen herää ensin tuosta valveunestaan. Ja juuri tuota päivää tämä rikollissyndikaatti aina Englannin kuningashovissa sekä Vatikaanissa asti pelkäävät kaikki. Koska tämä heidän vallan sokaisema käytöksensä on ajanut heidät myös lopulliseen tuhoon.

Sillä tämä heidän luomansa FIAT-rahajärjestelmäkin on ollut vain pelkkä velkaan perustuva ponzi-huijaus. Koska tämä meidän nykyinen FIAT rahajärjestelmämme muistuttaa kuin pumpattavaa pomppulinnaa johon pumpataan aina vain lisää ilmaa. Mutta lopulta kun rahaa lisätään kiertoon liian paljon uudesta velasta, niin lopulta tuo kupla puhkeaa.

Massatyöttömyyden suurin syy on juuri tässä, että koska tämä maailmalla liikkeellä oleva rahamäärä on koko ajan supistunut. Niin se on aiheuttanut yhä enemmissä määrin ongelmia usean entisen teollisesti rikkaan teollisuusmaan työttömyyslukuihin.

Esimerkiksi Floridassa oli luvulla suuri kokaiini-aalto, jolloin siellä myytiin tätä eliittihuumetta enemmän kuin koskaan. Josta tietenkin seurasi se, että nämä huumekauppiaat kohensivat Floridan taloutta ja nyt siellä on lukusia pilvenpiirtäjiä rakennettu tällä vanhalla huumerahalla.

Mutta ei tämän maailman talousjärjestelmä voi toimia sillä tavalla ikuisesti, että se on rakennettu vain palvelemaan näitä joilla on valuuttaa niin paljon etteivät taivu paskalle. Koska se perinteinen veronmaksaja ei ole mikään Lamborgineja tyttöystävilleen ostava huumeparoni. Joten koska tämä FIAT-talous pyörii vieläkin tällä samalla kapitalistisella mallilla, niin köyhyys lisääntyy sen seurauksena kun näillä rikollissyndikaatin rikollisilla varallisuus lisääntyy ja nyt puhutaan ihan useista tuhansista miljardeista.

Koska nämä pankkiiriliikkeet kuten J. Morgan eivät ole mitään yksinäisten kaupparastujen ponzeja. Sillä he ovat keskittyneet ryöstämään kokonaisia valtioita velkaannuttamalla niitä, joiden kohteena myös Suomen valtio tällä hetkellä on.

Eli tässä tapauksessa USA: Eikä luovuttaa maa taan vieraan vallan armeijan käyttöön, kuten NATO: Sillä aikaa kun muut köyhät suomalaiset on laitettu kilpailemaan keskenään näistä lopuista jäljellä olevista leivänmuruista. Ilmastonmuutos huijaus Kuten lukuisat ilmastonmuutoshuijauksen tietävät, ettei ilmaston lämpenemistä olla pystytty todistamaan vieläkään, kuin vain väärennetyillä tutkimuksilla. Jos Suomen hallitus jatkaa tätä työttömien syrjintää ja kyykytystä, niin siinä tapauksessa joudumme vaatimaan yhdessä tämän lukuisten suomalaisten kansanrintaman kanssa Sipilän hallituksen eroa. Suomen kuuluu olla vapaa ja itsenäinen.

Sampopankki homoseksuaaliseen mobiili seksi ei kiinnosta

HOMOSEKSUAALISEEN SM BONDAGE SEKSI KUUKAUTISTEN AIKANA