Sex tarinat homoseksuaaliseen cute asian

sex tarinat homoseksuaaliseen cute asian

Ymmärrän pointin siitä, miten miehen ja naisen liitto on sinänsä poikkeuksellinen, että siinä kaikki osapuolet kykenevät hankkimaan biologisia jälkeläisiä kaikkien muiden osapuolten kanssa toki on myös niitä lisääntymiskyvyttömiä ihmisiä.

Raamatusta ei moista tarvitse edes etsiä. Se on biologinen fakta siinä missä ihmisten ja eläinten homoseksuaalinen käyttäytyminenkin, jota kukaan ei onneksi ole enää vaatimassa laittomaksi. Tämän pohjalta on mahdollista kunnioittaa biologiaa ja perinteitä ja niputtaa kaikki muut rakkauden ja parisuhteiden muodot erilleen, ilman että tarvitsisi välttämättä edes rajoittaa esimerkiksi samaa sukupuolta olevien parien adoptio-oikeutta. Perheistä muodostuva yhteiskunta säilyy selkolukuisena eikä tarvitse sinänsä arvottaa esimerkiksi samansukupuolista tai polyamorista suhdetta toisistaan.

Juju on kuitenkin siinä, etten itse näe mitään ongelmaa avioliittokäsityksen laajentamiseksi kahden ihmisen väliseksi liitoksi. Seksuaalinen suuntautuminen, avioliiton ja sitoutumisen mielekkyys ja muuta huuhaata. Homo-sana viittaa henkilöiden seksuaaliseen suuntautumiseen, so. Ei miehen tai naisen kuitenkaan tarvitse edes olla määritelmällisesti homo- tai bi seksuaali halutakseen saman sukupuolen edustajan kanssa naimisiin.

Toisekseen en edes varsinaisesti usko seksuaalisiin suuntautumisiin tai niiden pysyvyyteen. Tuskin kenelläkään on seksuaalinen kiinnostus rajoittunut täysin tiettyyn sukupuoleen, kaikki ne seitsemäntoistamiljoonaa muuttujaa vaan vaikuttavat henkilökohtaisen alttiuden ohessa siihen mitä tapahtuu. Kolikon toiselta puolelta löydetään puolestaan esimerkiksi homofoobikot, jotka tutkitusti tuntevat torjuttua vetoa samaan sukupuoleen.

Edelleenkin, seksuaalinen suuntautuminen itsessään on täysin epäolennaista. Nytkin puhutaan vaan homoseksuaalisuudesta, vaikka sukupuolineutraali avioliittolaki toisi ihan kaikille ihmisille yhtäläisen mahdollisuuden valita kumppaninsa miten huvittaa.

Oma elämänfilosofiani ei ole erityisen avioliittokeskeinen. Se pohjautuu vahvasti ihmissuhdeanarkiaan, vaikken voikaan väittää sen täysin sitä täysin vastaavan teoriassa tai käytännössä. En jaksa uskoa yksiavioisuuden mielekkyyteen.

Ihminen on luonnostaan moniavioinen eläin. Ongelma on kieltämättä enemmän ihmisissä kuin instituutiossa itsessään. Silti välillä ihmettelen, miksi homot sitten välttämättä haluavat tähän avioliitto- ja sitoutumisrumbaan mukaan. Toisaalta itse avioliittoon suhtaudun kuin kristinuskoon: Niin ikään on selvää, että lapsi pärjää paremmin kun vanhempia on kaksi.

Avioliitto on vaihtoehtoja tarkastellessa selkeästi pienin paha, jos halutaan ihmisten hankkivan jatkossakin jälkikasvua. Haluan ehdottomasti lapsia joskus, joten minkäs teet? Voi olla, että päädyn yhdeksi niistä, jotka ovat hyvissä ajoin sopineet menevänsä jonkun tietyn läheisen henkilön kanssa kolmekymppisenä naimisiin vain siksi, että hänen kanssa homma nyt vaan toimii eikä kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti.

Ei varsinkaan itse sitä suhdetta. Mutta haluan kosia, pitää huikeat häät, ilahduttaa sukulaisia, hankkia lapsia ja ennen kaikkea pitää hauskaa useiden eri ihmisten kanssa. Tuleva vaimoni repii sukkanauhansa lukiessaan jälkeenpäin näitä vuodatuksia, mutta kaikki vapaus on jees kunhan vaan molemmat siihen suostuvat. Ei ihmissuhdeanarkia edes estä sitoutumista jos teen niin vapaasta tahdostani, joten en kirjoita itseäni pussiin kun sitten joskus arvioin näitä kyynisiä arvelujani.

Puhun ihmisen moniavioisuudesta ja mistä lie ihmissuhdeanarkiasta ja silti vastustan lukumääräneutraaleja avioliittoja. Vain kahden ihmisen välillä näiden keskinäisessä ihmissuhteessa voi olla täydellinen balanssi — joko osana isompaa ryhmää tai kahdestaan.

Vaikka kolme tai useampi ihmistä onnistuisi muodostamaan täysin kiinteän rakkaus- tai edes ystävyyssuhteen, on se aina altis tasapainon horjumiselle, monen sortin mustasukkaisuudelle, statuksen muutoksille ja ties mille.

Aina haluaa sitä kolmatta enemmän kuin mitä toinen saa tai sitten uhkaa tippuvansa kokonaan pihalle. Tietysti myös kahden ihmisen välisestä parisuhteesta voi syntyä joko suljettu ahdistussuhde tai pettämisareena tai sitten avoin kilpavarustelu muiden ihmisten kanssa. Edelleen, esimerkiksi kolme ihmistä voivat tulla täydellisesti yksilöinä toimeen kaikkien muiden yksilöiden kanssa ja muodostaa näin tiiviin porukan, mutta ihmissuhteet ovat aina loppujen lopuksi kahdenkeskisiä. Sitä on myös mainitsemani luonnon moniavioisuus — pesältä toiseen lentämistä, ei yhteisiä sitoutumisorgioita.

Vapaita suhteita voi olla vaikka pilvin pimein, vaikka sitten yhtenäisinä erillisten kahdenkeskisten sijaan, mutta ei kaikkien kanssa voi naimisiin mennä. Vaikka voin kuvitella itseni perinteisessä avioliitossa, en näe mitään syytä virallistaa muiden päänvaivaksi useamman ihmisen muodostamaa liittoa. Menee vaan liian sekavaksi yhteiskunnan ja muiden kannalta. Ruuti keksittiin vasta ilotulitteiden jälkeen? The ancient world had several founders of great religions, but only one performed miracles: His resurrection is the single greatest event in the history of the world.

John revised and perfected this Gospel for many decades before releasing it to others. Ymmärrettävästi olen henkilökohtaisesti erimieltä. Myöhemmin sarjassa muistellaan tieteen kehitystä I maailmansodan jälkeen. Suhteellisuusteoria saa osakseen nyrpistelyä. There remains enormous political support for the theory of relativity that has nothing to do with physics, and Congress continues to spend billions of dollars unsuccessfully searching for particles predicted by the theory of relativity.

RationalWiki vertailee enemmän Conservapedian suhteellisuuskammoa. Talvisota päättyi Suomen kannalta nolosti. Finland put up an awesome struggle against Stalin, and the typically cold winter helped its defenses.

But by March , the massive Soviet army had taken Finland. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Comfort on omien sanojen mukaan osoittanut Darwinin teorian saduksi. Siksi siihen uskovat vain hölmöt ihmiset. Siksi se ei voi olla yhteensopiva kristinuskon kanssa. Siksi katolisen kirkon arkkipiispa Gianfranco Ravasi on aivan väärässä. I hope they rethink their decision, because atheists will no doubt use it to further their own godless agenda. Beta-säteilyn voi taltioida tavallisella digikameralla.

Efektin saa esiin tavallisella kuvankäsittelyohjelmalla. Sivustolla on useampi kuva eri ydinvoimaloiden yläpuolella olevista taivaista. Plus pari Youtube-videota, joissa sadepilvi katoaa ydinvoimalan läheisyydessä ja filtteröityä kuvaa ydinvoimalasta. Veikkaan ettei Styrge ole tehnyt olennaista testiä, joka tuli heti mieleen. Eli ottanut kuvaa vaikkapa tavallisesta niitystä, ja sitten säätänyt taivasta samalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Muuttuisivatko pilvet taas uhkaavan punaisiksi ja sinisiksi? Styrge on myös huolissaan taivaan väreistä. Vaaleanpunainen taivas on merkki muuttuvasta ilmakehästä.

Ydinvoimala puhaltaa pihalle piileskelevää säteilyä, joka vapautuu voimalan yläpuolella. Tämä ilmiö aiheuttaa nuo uhkaavat pilvet. Tämä on hiljalleen muokkaamassa ilmaa. Kuten fosforesenssi-ilmiössä, jossa elektronikuori jää säteilemään aiemmin saamaansa valoa, toimii sama mekanismi myös atomiytimessa, mutta gammasäteilyn energioilla. Mikä tahansa aine voi varastoida ytimeensä viretilan!

Viretilan palautuminen lähettää gammasäteen eteenpäin ja sen viive vaihtelee mikrosekunnista tuhanteen vuoteen. Aineesta riippuu, kuinka pitkään se hohkaa tätä näkymätöntä, mutta miljoona kertaa valoa voimakkaampaa säteilyään.

Tässä keino, jolla säteily kulkeutuu ulos ydinvoimalasta ilman, että se näkyy mittareissa! Kuutiossa ilmaa rekisteröidään sama määrä ydinmuutoksista aiheutuvaa säteilyä riippumatta siitä, kuinka nopeasti ilma liikkuu!

Taivaalla ne leviävät tuulen mukana säteilytaustaamme ja paikallista altistusta lisäämään. YouTube-video, jossa Fennovoiman ydintekniikkajohtaja toteaa ilmiön. Viretila voi myös olla pysyvä, jolloin vasta useamman kvantin kerääntyminen laukaisee viritystilan; ja kaiken energian liikkeelle kerralla. Tällainen pommi on virittymässä ilmakehässämme, kun se alkaa olla kyllästetty virittyneillä atomeilla.

Taivaan värimuutos ja muut ilmiöt tulevat kiihtyvästi esiin kun ainemassojen puskurointikyky loppuu. Muut ilmiöt kuten kerralla suuren määrän energiaa vapauttava gammaukkonen, joka voi olla koko ilmakehän laajuinen säteilypulssi. Tunnustan, että ydinfyysiikka jäi vähemmälle huomiolle koulusssa. Mutta ennustan täysin skepsis-uskontoni perusteella, että Styrgen huolet eivät kestä asiantuntijan tarkastelua.

Our freedom's consuming itself, What we've become is contrary to what we want Take a bow. Death, you bring death and destruction to all that you touch. Pay, you must pay You must pay for your crimes against the earth.

Hex, feed the hex Feed the hex on the country you love And Beg, you will beg You will beg for their lives and their souls. Muse, Take a Bow. A-studiossa pohditaan tulevan puoskarilain sisältöä ja vaikutuksia. Asiaa on vatvottu monta vuotta sitä varten perustetussa komiteassa.

Itse komitean sisältö on aiheuttanut närää lääketieteen ulkopuolisissa parantajissa. Vain yhtenä esimerkkinä olkoon Antti Heikkilä. Heikkilä toistaa yleisimmän vastalauseen puoskarilaille. Sitä kehittävä komitea on pahasti puolueellinen. Komitean jäsenissä on TEHYn ja lääkäriliiton jäseniä. Ei yhtäkään integratiivista enkelienergiaparantajaa. Näytin vuoksi on sentään yksi homeopaatiaa harrastava lääkäri. Heikkilä huomauttaa, että skepsismi on uskontoa. Vastaiskuna puoskarilaille ollaan nostamassa lääketieteen vaaroja.

Tiesitkö, että lääketiede tappaa vuosittain n. Ainakin Heikkilä on oikeassa siinä, että lääketieteen pillerit ovat tappavampia kuin useimmat puoskarihoidot. Toinen niistä sisältää vaikuttavia aineita. Ymmärrettävästi Suomen Luontaisterveyden Liitto on myös huolissaan tulevasta laista.

Suomen Luontaisterveyden Liitto katsoi aiheelliseksi julkaista Adressin nimien keräämiseksi, koska huolestuneet ihmiset ovat olleet meihin yhteydessä ja kyselleet pitävätkö julkisuudessa esitetyt väitteet paikkansa, että Suomeen ollaan kaavailemassa lakia, joka kieltää luontaishoitojen käytön. Useat perheet ovat uhanneet jopa muuttaa pois Suomesta, jos tällainen laki astuu voimaan.

Katsottuani ohjelman jäi mieleen vain pari asiaa. Itse tulevan lakiehdotuksen sisältö jäi arvoitukseksi. Onneksi molemmat osapuolet ovat sitä mieltä, että valvonta täytyy laittaa kuntoon.

Jos lasten korviin saa työntää kynttilöitä ja taikavedesta saa veloittaa rahaa, niin toivoisi edes alkeellista ja yhteneväistä valvontaa siitä ketkä on jollain tavalla koulutettu. Samalla tietenkin koulutuksen valvonta kuntoon. En ole tutustunut siihen mitä Suomeen ollaan ehdottamassa, mutta toivon sen olevan vähintään Ruotsin puoskarilain tasolla.

Henkilö, jota puoskarilaki koskee, ei saa: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Uutiskynnyksen ylittävä ufo-havainto on näyttävä. Karavaanarit huomasivat mustan esineen leijailevan taivaalla. Asiantuntijat ovat kommentoineet ilmiötä. UFO expert Malcolm Robinson said the object was "totally consistent" with other sightings. Kuten Robinson sanoi, Somersetissä kuvattiin jotain joka eroaa huijauksista ja luonnollisista ilmiöistä.

Mutta se ei ollut mikään muukalaisten avaruusalus. Uutisissa väitettiin, että musta esine on metallinen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ufon voi valmistaa kotona. Ensin ateistit ostavat mainostilaa lontoolaisten linja-autojen kyljestä. Sitten uskovaiset tekevät vastaiskun. Ateistien varovainen 'There is probably no God. Now stop worrying and enjoy your life' jyrätään varmemmalla 'There definitely is a God. So join the Christian Party and enjoy your life' tekstillä.

Kristitty puolue käyttää edellä mainittua tekstiä. The Trinitarian Bible Society käyttää Psalmia Ne päätynevät pian Youtubeen. Ortodoksit luottavat seuraavanlaiseen tekstiin: Don't worry and enjoy your life. TJT päätti vilauttaa suurta viisauttaan Sfnetissä. TJT2 Katso profiilia 5 käyttäjää Lisäasetukset 17 helmi, Tue, 17 Feb Ti 17 helmi Mamuongelman lopullinen ratkaisu TV2 Sairasta ja säälittävää, mutta ymmärtäähän sen, YLE on stalinistimedia Ja itse mamuongelmaan on hyvin yksinkertainen ratkaisu: Jokaiselta Suomeen pyrkivältä mamulta kysytään kantaa uskontoon, jos ilmoittaa olevansa muslimi tms, niin seuraavalla lentokoneella tai junalla tai laivalla tai millä onkaan tullut takaisin sinne mistä on tullut.

Etenkin ateistit tulisi käännyttää heti kättelyssä. Hartaaksi kristityksi, siis raamatullisen kreationismin kannattajaksi, itsensä identifionut mamu pääsisi sitten jatkotestiin, jossa testattaisiin onko hän oikeasti harras kristitty. Ateistit jne ovat patologisia valehtelijoita, joten osa maahantuloa yrittävistä ateisteista, muslimeista jne tietysti yrittäisi teeskennellä harrasta kristittyä, joten tarvitaan testi.

Ja testin jälkeen voisi antaa ensin tilapäisen oleskeluluvan, jonka aikana tarkkailtaisiin onko mamu varmasti harras kristitty vai kentien ovela ateisti joka on onnistunut läpäisemään testin ja levittää maahan päästyään ateistipropagandaa. Tällä konseptilla raamatullisten kreationistien määrä lähtisi Suomessa jyrkkään nousuun, jolloin ateistit, muslimit jne tuntisivat olonsa tukalaksi ja alkaisivat muuttaa pois.

Jolloin raamatullisten kreationistien prosenttiosuus kasvaisi hurjaa vauhtia. Suomesta tulisi tieteen, teknologian ja talouden suurvalta, Ruotsin vajotessa kehitysmaaksi muslimimamujensa kanssa. En koe tarpeelliseksi kommentoida tämän enempää. Hymy-lehden oma selvänäkijä on nähnyt enteitä. Helmikuun Hymystä voit lukea, mitä Sonja ennusti vasta valitulle Yhdysvaltain presidentille, Barack Obamalle.

Ennustus sai Sonjan vakavaksi. Rokotepelottelu reagoi vahvasti kun USA: Varmasti poisto tehtiin elohopean vaarallisuuden takia? Rokotepelottelukampanjan kärkinimet olivat valmiita tekemään aivan loogisen ennusteen siitä miten autismimäärät tulisivat muuttumaan, kun elohopeaa ei enää ruiskuteta lapsiin. Autismi tulisi vähentymään, tai muuten tiomersaalia sisältävillä rokotteilla ja autismilla ei olisi yhteyttä. Journalisti David Kirby kirjoitti: Kuudessa vuodessa selviäisi oliko sillä mitään vaikutusta.

Mark ja David Geier olivat varmoja siitä mitä oli tulossa: Kuinka ollakaan, heidän mukaan määrät olivat laskussa. Heidän tekemä paperi nostatti aaltoja Suomessa asti. Geierit on kuvattu lehdistön toimesta rohkeina miehinä, jotka uskaltavat ja osaavat vastustaa ylivoimaisia lääkefirmoja.

He ovat todistaneet useissa rokotteisiin liittyvissä oikeudenkäynneissä, puhuneet aiheeseen liittyvissä kokouksissa ja marsseissa. Mark on Davidin isä. Parivaljakko tekee tutkimuksiaan ja autismin parantamista talonsa kellarista.

Kellarissa on huipputason laboratoria, kokolattiamatolla. Eräs tuomari varoitti, ettei Geierillä ole vaadittavaa kokemusta ollakseen oikeudessa. Liittovaltion tuomari sanoi, ettei voi antaa Geierin sanalle mitään painoarvoa. Kolmas tuomari kuvaili Geierin todistusta älyllisesti epärehelliseksi. Myöhemmin samana vuonna hän kuvaili Geiriä uudelleen: Geier's testimony is not reliable or grounded in scientific methodology and procedure. His testimony is merely subjective belief and unsupported speculation.

Moni muu jaksoi myös huomautella Geierien virheistä. Miten Geierit saivat laskevat käyrät autismitapausten määrälle? Ensinnäkin, Geierit ammentavat materiaalia mm. Se on tietokanta, johon syötetään epäillyt rokotehaitat. Therefore, VAERS collects data on any adverse event following vaccination, be it coincidental or truly caused by a vaccine. Tietokantaa ei valvota aktiivisesti, eli vain kaikkein räikeimpiä ilmoituksia aletaan varmistamaan.

Passive Surveillance - Passive surveillance systems rely on health professionals or vaccinees to voluntarily submit reports of illness following vaccination. Limitations of passive surveillance systems include variability in reporting standards, reporter bias and significant under-reporting of events. Epäilyjä ei ole pakko laittaa tietokantaan, toisin kuin Geierin paperissa väitetään. Tietoja lisätään, vaikka ei olisi mitään lääketieteellistä näyttöä siitä, että rokote olisi aiheuttanut jonkin vaivan.

VAERS-tietokantaa täytetään vähän niin ja näin. Epäilyjä eivät syötä vain lääkärit, hoitajat, tai vanhemmat, vaan myös korvauksia hakevat lakimiehet. Lakimiesten osuus paljastettiin Michael Goodmanin toimesta Pediatrics -julkaisussa. Se kuinka innokkaasti ilmoituksia annettiin VAERS-tietokantaan riippui myös siitä oliko uutisissa rokotteisiin liittyviä skandaaleja.

VAERS-tietokanta ei ole itsessään luotettava, vaan vaatii aina tueksi tieteellistä tutkimusta. Lakimiehet olivat käyttäneet Geierin paperia todistaakseen, että heidän asiakas oli vahingoittunut tiomersaalin takia.

Minkälainen julkaisu hyväksyi Geierien paperin? Journal of American Physicians and Surgeons on vähemmän tunnettu lääketieteellisessä maailmassa. Nimi on kyllä vakuuttavan kuuloinen. Julkaisua pyörittää Jane Orient.

Tilat ovat pienessä toimistossa Tusconin kaupungissa. JAPSin sivuilla on pohdittu mm. Ja jostain syystä tällaista. Vuonna tehty Geierien paperi joutui usean tutkijan hampaisiin. He huomauttivat sen sisältämistä virheistä. Jokainen sai kirjattua postia. Vaikka yli kymmenen tuomaria oli vuosien varrella heittänyt Mark Geierin todistelut pihalle oikeudesta, niin Mark väitti tutkijajoukon pilanneen hänen maineen.

Geier haki yli miljoonan dollarin korvauksia. Larry Pickering muisteli, että haasteen takia hän joutui olemaan yhteydessä CDC: Siihen haaskautui runsaasti aikaa ja rahaa. Lopulta Geier luopui syytteestä.

Tutkijat ihmettelivät miksi Geier halusi osallistua tieteen tekemiseen vaikka heikoin eväin , mutta ei kestänyt tieteellistä kritiikkiä. Pickerin kiteytti ongelman näin; "It's interesting to me that the Geiers wanted to have it both ways. They wanted to publish their articles in what they considered to be scientific journals, [but] when they were questioned or criticized, they abandoned the scientific process and called their lawyers.

Lainauksen ilman linkkejä ovat Autism's False Prophets -kirjasta. Luin kuinka Continental Airlines in matkustajakone putosi asuinalueelle. Uutisia lukiessa mietin, että tästähän voisi vääntää parodiaa foliohattuisista totuuslaisista. Juuri sellaisista ihmisistä, jotka alkaisivat epäilemään, että Eckert salamurhattiin tuolla maahansyöksyllä. Olihan nainen kirjoittanut tällaisia asioita. My husband's life was priceless, and I will not let his death be meaningless.

My silence cannot be bought. Mutta ajattelin, ettei kannata tehdä niin mautonta temppua. Eihän kukaan voi oikeasti vajota niin syvälle vainoharhaisuuteen.

Kaikki voi päätellä omat johtopäätöksensä siitä oliko turma sattumaa vai CIA: Ja lavastettu lento-onnettomuus on aina paljon näkymättömämpi salamurha kuin että tulee CIA: Jos tässä on kyseessä lavastettu lento-onnettomuus niin nuo loput 47 matkustajaa tapettiin siinä samalla ja sivussa kuolleet viattomat siviilit eivät merkkaa rosvo eliitille mitään, sillä nämä roistot ovat valmiita pyyhkimään Israelin pois maailmankartalta ja pudottamaan sinne atomipommin Maaliskuussa.

Tai sitten seuraan blogia, joka on yhtä pitkää parodiaa salaliittoteoreetikoista. Ranskassa on tiettyjä yhteisöjä joissa rokottamista ei katsota hyvällä. Viime vuonna tuhkarokkotapaukset yleistyivät huomattavasti. Ilmi tuli tapausta. Sitä edeltävinä vuosina ja tapauksia oli vain 40 ja Enemmistö viiden sadan tuhkarokkotapauksen saaneista on myös rokottamattomia. Among these, the proportion of unvaccinated cases was Yksi vuotias tyttö kuoli tämän vuoden tammikuussa tuhkarokon aiheuttamaan aivokalvontulehdukseen.

Tuhkarokko alkoi riehua uskonnollisessa yhteisössä, jossa ei uskottu rokottamiseen. Sieltä virus levisi lapsien kautta muihin kouluihin. Alkulähteenä olivat kaksi yksityistä uskonnollista koulua. Lääketieteelliset tiedot tuhkarokkotapausten lukumäärästä eivät ole tarkkoja, sillä tietenkin ne perustuvat vain ilmoitettuihin tapauksiin. Tuntematon määrä lapsia sairasti tuhkarokon kotona. Ranskassa voi siis olla tänä vuonna vielä suurempi tuhkarokkoaalto. Olen seurannut parin viime vuoden aikana kuinka katala kirous leviää yhteiskunnassamme.

Ensin ilmestyi pari varoittavaa esimerkkiä. Näiden iljettävien otusten kieroutuneisuus paljastui aina uuden valitettavan skandaalin kautta. Skandaali pursui kaikessa rivoudessaan kaikkien lehtien sivuille. Valtiomme kahdeksanneksi arvostetuin laitos joutui rypemään kieroutuneen seksuaalisuuden parissa. Eduskunnassa työskentelevät naiset valittivat ahdistelevista ja vihjailevista miehistä. Heterous vaelteli eduskuntatalon käytävillä. Keskittyminen seksiin ja tisseihin on heteromiesten kirous.

Se on heillä veressä. Eikä heterouden leviäminen päättynyt eduskuntaan. Wanhaan hyvään aikaan armeija oli vain miehille. Nuoret, viriilit ja tarmoa puhkuvat miehet viettivät runsaasti aikaa keskenään. Kilpailua ja hikistä suorittamista pestiin pois porukalla saunassa. Vanhemmat herrasmiehet opastivat nuoria miehiä kamppailun saloihin. Laitosta ei syystä kuvailtu homogeeniseksi.

Mutta sitten naiset saapuivat pilaamaan kaiken. Heterous pääsi livahtamaan armeijaan. Seuraukset olivat ennalta arvattavia. Heterot eivät mahtaneet mitään rivolle luonnolleen. Varusnaiset joutuivat erilaisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Kaikkein raivostuttavinta on median pelkuruus näiden asioiden uutisoimisessa.

Eduskunnan kohdalla puhuttiin kyllä siitä miten miehet ahdistelevat naisia. Armeijan kohdalla kerrottiin kuinka pojat kiusaavat tyttöjä. Mutta kertaakaan ei mainita ahdistelijoiden seksuaalisuutta.

Tällainen poliittinen korrektius ei ole vastaus ongelmiin. Ratkaisu löytyy, kun tunnustetaan tosiasiat. Heterot on saatava kuriin. Discovery Instituten lakiasiantuntija Casey Luskin kutsuttiin vierasbloggailijaksi U. Luskin on pannut parastaan. Luettavaa on monen A4-paperin verran. Aloituksessa tehdään selväksi miten tuhmat darwinistit yrittävät vaientaa akateemisen vapauden.

Darwinistit haukkuvat, solvaavat ja vaativat pitämään turpaa tiukemmalla. Darwin-skeptikot yritetään pukea uskonnon kaapuun huom. Skeptikko on haluttu nimike modernissa maailmassa. Ja viimeisenä väittämänä darwinistit teeskentelevät ettei mitään tieteellistä kiistaa ole olemassa.

Tässä vielä lyhyt muistilista: Otan viikonlopun projektiksi koko Luskinin tekstin lukemisen. Ennustan, että hän mainitsee tietyt asiat noiden neljän pointin kohdalla. Ainakin ensimmäinen veikkaus meni kohdalleen.

Luskin lainaa anonyymejä kommentteja. Mutta Luskin on löytänyt helmiä myös parilta arvostetulta herrasmieheltä. Katskee on kutsunut ID-liikkeen edustajia "mielihulluiksi". Hän myös kutsunut niitä jotka eivät vastusta ID: Koko ID-liike on Katskeen mielestä petosta. Myös Robert Pennock on käyttänyt vähemmän mairittelevaa kieltä IDeisteistä. Luskin sanoo, että tällaisen kielenkäytön kautta darwinistit yrittivät vaimentaa kritiikin. Toisen veikkauksen kohdalla menin pahasti pieleen.

Luskin ei mainitse missään Kiila-dokumenttia. Sen sijaan hän kirjoittaa tuomari Jonesin päätöksestä. Luskinin asiantuntijamielipide ei näy Jonesin tuomiota mitenkään asiallisena. Jones ei suostunut uskomaan, että ID: Jones myös uskoi virheellisesti, että ID vaatii yliluonnollista elementtiä. Hän teki myös muita täysin virheellisiä asioita päätöksessään, ja oli kaikin puolin epäreilu aktivisti-tuomari. Sitten Luskin kuvailee kuinka ID-oppikirja Of Pandas and People ei ollenkaan ole salakavala yritys naamioida kreationismia älykkääksi suunnitteluksi.

Kreationismi -sana korvattiin intelligent design -sanalla ennen Edwards v. Kun tulee "darwin-skeptikkojen" vainoamisen vuoro, niin Luskin on ripeä. Edellä mainittu Katskee kun on mennyt pilaamaan koko vainoamisen salaamisen.

Akateeminen vapaus kun suo oikeuden keskustella enemmistö ja vähemmistö ideoista, kunhan ne ovat tieteellisiä. Luskinin mielestä ID on tieteellinen idea. Given that scientists have published their doubts about Darwin in peer-reviewed scientific journals, and support for such views comes from hundreds of well-credentialed scientists, such dissenting views deserve the protections of academic freedom.

Eli ID on Luskinin mielestä Darwinin epäilyä. Sadat tiedemiehet epäilevät Charles Darwinia. Sitä Luskin ei mainitse. Mutta ei mitään von Sternbergistä tai Gonzalesista. Juuri ID-liikehän vaatii monipuolista asioiden käsittelyä. Darwinistit yrittivät kieltää keskustelun vakuuttelemalla ettei mitään tieteellistä kiista ole.

Darwinistit aivopesevät tavallisia kansalaisia, jotta nämä eivät itse tarkastaisi onko evoluutioteorialle todisteita. Luskin mainitsee vain ohimennen, että tiedemiesten parissa on olemassa runsaasti darwin-epäilijöitä. Koko pitkässä bloggauksessa ei kertaakaan esitellä ID-teorialle mitään positiivista aineistoa.

Luskinilla olisi ollut mainio tilaisuus nostaa jotain olennaista pöydälle. Berliinissä oleva muistomerkki natsien hirmuteoissa tapetuille homoseksuaaleille on joutunut toistuvan ilkivallan kohteeksi.

Muistomerkissä on pieni ikkuna josta näkee sisällä olevan suutelevan mies- ja naisparin. Ikkunassa oleva lasi on pistetty sirpaleiksi vandaalien toimesta. Poliisi epäilee, että taustalla voi mahdollisesti olla poliittisia motiiveja.

Maailmassa on kuitenkin tapahtumassa pientä edistystä. Siinä vaadittiin homoseksuaalisten suhteiden rangaistavuuden poistoa. Tällainen idea esitettiin ensimmäistä kertaa YK: Joukossa kaikki eurooppalaiset maat. Äänestämättä jättivät Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat. Syyria johti moraalista vastaiskua, eli vastaesitystä. Se keräsi 58 ääntä.

Samaa sukupuolta olevien seksuaalisuhteet ovat rangaistavia 77 maassa. Yhdysvalloissa on haettu korvauksia rokotteiden aiheuttamista autismitapauksista. Kolme eri tapausta saivat saman tuloksen oikeudessa. Rokotteiden ja autismin välisestä yhteydestä ei ole varmaa tieteellistä näyttöä.

Syyttäjien esittämä todistusaineistoa on "heikkoa, ristiriitaista eikä vakuuta. Syyttäjien ei olisi täytynyt osoittaa, että rokotteet aiheuttavat autismia. Olisi riittänyt, jos rokotteet "todennäköisesti" aiheuttivat autismitapaukset. Korvauksia hakevat perheet ovat joutuneet harhapolulle, sillä sinne heidät ovat ohjanneet vääriä johtopäätöksiä tehneet lääkärit. Edessä on vielä uusia korvaustapauksia, joissa pohditaan tiomersaalin ja autismin yhteyttä. Tiedemiehet toivovat, että oikeudenpäätökset alkaisivat vakuuttamaan vanhempia rokotteiden oikeasta turvallisuudesta.

Kun paniikkia ei enää lietsota turhista asioista, voi autismitutkimus keskittyä oikeisiin ongelmiin. Autismi on enimmäkseen geneettistä perää. Miten rokotepelottelijat reagoivat oikeuden päätöksiin? The decision said that there was not enough science at the time of the trial to back up the claim that vaccines were the causation of autism theory.

The science may be there at some point, maybe very soon. The Cedillo, Snyder and Hazelhurst cases will be appealed and looked at again. This fight is not over. Aina välillä totuus pulpahtaa pintaan Uncommon Descentissä. Eräässä ketjussa DaveScot pohtii mitä tapahtuisi, jos suhteellisuusteoria joutuisi lakitupaan. Johon Domoman esittää pienen vastauksen ja heti perään korjauksen. Koska ID on Oikea Teoria, niin se joutuu ongelmiin lakituvassa. Domoman joutui tekemään tarkennuksen, sillä kuten kaikki tiedämme, ID on jatkuvasti lakituvassa.

Tämän jälkeen DaveScot osoittaa ettei ole vieläkään toipunut Doverista. Do you think the large increase in voter preference for teaching the controversy might be in large part a backlash against Dover? Taking away freedom of speech from voters is usually not well received in the the United States. It turns criticism of evolution into the proverbial forbidden fruit. Mitä tapahtui oikeudenkäynnin jälkeen?

Dover äänesti uudet jäsenet koululautakuntaan. Valehtelevat kreationistit saivat lähteä. Tilalle tuli pro-tiedeopetus lautakunta. Kansa päätti, mutta DaveScot ei huomannut. Tänään kaikki kansat hyljentyvät kunnioittamaan Charles Darwinin syntymäpäivää. Minua enemmänkin ärsyttää se kuinka jo kauan sitten homehtuneen naturalistin juhlinta vie huomion pois itse tieteellisestä teoriasta.

Toki Darwin osasi yhdistää eri langat yhteen tavalla joka ei edellisiltä onnistunut, mutta hänen jälkeensä on kudottu kasaan aivan uudet villapyjamat Tuli ekana mieleen.

Nykyinen evoluutioteoria on monimuotoisuudessaan vaikuttava. Niin moni tieteenala kykenee soveltamaan sitä.

Pari viikkoa sitten Richard Dawkins puhui Teemalla evoluutiosta kolmiosaisessa sarjassa, tai jotain. Pystyin katsomaan vain ekan jakson alkua, sillä tiesin ettei ohjelmassa puhuta mistään minulle uudesta asiasta. Huolestuneisuutta teorian vastaanotosta silloisessa yhteiskunnassa.

Sitä samaa mitä on kaikissa Darwinista kertovissa kirjoissa. Toivon, että televisiossa pyörisi sellaisia dokumentteja evoluutioteoriasta joita ei ole tehty tietämättömille. Jotain modernista tutkimuksesta ja uusien teorioiden testaamisesta. Niitä odotellessa tyydyn seuraamaan miten Projekti Steve etenee. Pian julkaistaan tuhannen Steven nimi. Projekti on saanut runsaasti kiitosta: I have Facebook friends and most of them are vertebrates. Bolivialainen Gabriela Ascarrunz päätti kokeilla täydentävää hoitomuotoa.

Hoito on muotisuunnittelija Monica Schultzin suosittelemaa virtsaterapiaa. Hoitoa saanut nainen kuoli. Schultzista on annettu pidätysmääräys. Muotisuunnittelija vakuuttaa olevansa syytön. Vielä ei ole selvää käyttikö Ascarrunz itse virtsaterapiaa toimiessaan eläinlääkärinä. Gabriela Ascarrunz oli torstaina sairaalassa suolitukkeuman takia. Hänet oli määrä leikata. Kuolettava virtsa annettiin kaksi päivää teho-osastolla makaamisen jälkeen.

Tähän samaan syssyyn voi mainostaa uutta intialaista makuelämystä. Kerroin aikaisemmin Pepsin vaarallisuudesta. Joudun ehkä testaamaan intialaista versiota. Uusi virvoitusjuoma valmistetaan lehmän virtsasta. Valmistajan mukaan juoma on erittäin terveellistä, eikä siinä tuoksu alkuperä. Maku on takuuvarmasti parempaa kuin energiajuomissa. Tämä laittaa miettimään, että miksi Coca Cola on niin salaperäinen reseptinsä suhteen.

Vuosikausia kreationistit ovat varoittaneet, että evoluutioteoria on ateismin tukipilari. Evoluutioteoria tuhoaa Ainoan Oikean Uskon. Kotimaa -lehdessä esitellään Tapio Puolimatkan yllättävä argumentti. Sillä pyritään osoittamaan, että evoluutio ei ole ateismin ystävä. Onneksi lehdessä esitetään Puolimatkan argumentti ihan ymmärrettävässä muodossa. Puolimatkan mukaan ateismin perusteella evoluutioteoria tulkitaan niin, että ihmisen älylliset kyvyt, kuten järki ja havainto, ovat kehittyneet sellaisen prosessin tuloksena, jota ohjaavat sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta.

Luonnonvalinta on Puolimatkan mielestä kiinnostunut vain siitä, miten oliot käyttäytyvät, ei niiden uskomuksien todellisuudesta. Niinpä luonnonvalinta ei pysty tehokkaasti karsimaan vääriä uskomuksia. Tästä seuraa, että ateismin ja evoluutioteorian pohjalta ei ole syytä luottaa ihmisjärjen luotettavuuteen. Ateismi on yksi näistä uskomuksista. Tästä voidaan johtaa väite, että ei ole perusteita uskoa ateismin olevan tosi, Puolimatka sanoo.

Oletetaan kuitenkin, että Puolimatkan ajama ajatusketju on totta. Oletetaan, että voimme luottaa järkeemme vain jos Jumalolento on sen meille antanut. Oletetaan, että täten järki tuottaa luotettavia uskomuksia. Oletetaan, että ajatuksemme ohjaavat meidän seuraavanlaisen uskomuksen äärelle: Jumalaa ei ole olemassa. Puolimatkan suosiman premissin mukaan meidän täytyy olla oikeassa. Tai sitten Plantingan ja Puolimatkan koko hieno filosofinen tarina ei oikeasti kerro meille mitään ihmismielestä, uskomusten luotettavuudesta, tai jumalista.

Jos oletamme, että Plantingan puheet naturalismista ja luonnonvalinnasta ovat totta, niin ei ole syytä hylätä ajatustemme käyttöä tieteen ja tutkimusten teossa.

Ne jäävät kuitenkin luotettavimmaksi tavaksi ottaa selvää siitä millainen maailma on. Me tiedämme jo, ettei ihmismieli ole täydellisen luotettava. Aivot huijaavat meitä illuusiolla, valemuistoilla ja oudoilla uskomuksilla jalkapallo on fiksu harrastus. Tästä huolimatta pyrimme jatkuvasti ottamaan selvää siitä millainen maailma on. Parhaillaan tuo Puolimatkan lausuma johtopäätös "Tästä voidaan johtaa väite, että ei ole perusteita uskoa ateismin olevan tosi" tarkoittaa sitä, ettei meillä ole perusteita uskoa minkään ajatuksen olevan tosi.

Jeni Barnett omisti yhden jakson radio-ohjelmastaan rokotepelottelulle. Sitten hän puolusteli kantaansa blogissaan. Paikalle ilmestyivät kommentoijat, jotka tekivät selväksi miksi Jenin ohjelma oli vastuuton ja vahingollinen. Onneksi Internet kestää katalan loitsun. Erinomainen Quackometer taltioi melkein kaikki kommentit ennen digitaalisen pyyhekumin saapumista. Ja ihan hauskasti yksi Quackometer in kommentoija kirjoitti seuraavan helmen: How is it that some skeptical bloggers have the foresight to archive these things before they mysteriously disappear?

Are you psychic or something? WinCapita-huijauksen saaga ei ota loppuakseen. Rikosilmoituksia tehdään kiihtyvällä tahdilla , sillä vain siten voi saada edes osan rahoistaan takaisin. Mutta viimeiset uskolliset klubilaiset uskovat järkkymättömästi, että suuri potti on vielä tulossa. Kunhan viranomaiset lopettavat viattomien ihmisten ahdistelun. Seinäjoella järjestettiin salainen palaveri , jossa valettiin uskoa tulevaan. Pääepäilty Hannu Kailajärvi on vangittu.

Eräs wincapitalainen tietää kuitenkin, että Hannu on syytön. Poliisi ei vain anna hänen todistaa syyttömyyttään. Nimimerkki Kuolematon aloitti puolustelun Kauppalehden foorumilla.

Mikään selitys pyramidihuijauksen ja WinCapitan yhteydestä ei uppoa. Kuolematon tietää, että media tekee tahallaan Kailajärvestä rikollista, eikä välitä Totuudesta. Puolustuksessa toistetaan sitä, ettei WinCapitan pitänytkään tehdä valuuttakauppaa, vaan se teetettiin toisten firmojen kautta. Kuolematon ei kuitenkaan pysty kertomaan firmojen nimiä. Kuolematon on joko surullisella tavalla tosissaan, tai sitten hän on Suomen menestyneimpiä trolleja. Nyt wincapitalaiset taistelevat vastaan tosissaan.

Krp on aiheuttanut tiedotteillaan ihmisten kuolemia. Suomen rikkaat suvut ja rahalaitokset vainoavat WinCapitaa. Kuuden minuutin kohdalla Kailajärveä vertaillaan jo tiettyyn nasaretilaiseen ex-puuseppään. Jostain syystä Kailajärvi ei ole esittänyt todisteita mistään valuuttakaupasta poliisille.

Tai sitten poliisi on oikeasti heittänyt tyrmään viattoman miehen? Kirjahyllyyn on kertynyt uusi pino luettavaa. Jumala ei häivy politiikasta, vaikka Bush jr häipyy Washingtonista. Fundamentalismi pyrkii kaikesta huolimatta vaikuttamaan ulkopolitiikkaan ja naisten oikeuksiin.

Samaa kampanjointia ollaan huolestuttavasti tuomassa Britanniaan. Yhdysvaltain Kristillinen Oikeisto , Markku Ruotsila Asiallinen, akateeminen ja varmasti pärjää Raamatulle taistelussa.

Minun ei edes tarvitse kirjoittaa arvostelua luettuani tämän opuksen, sillä Tuomo "Squirrel" Hämäläinen on jo tehnyt sen perinpohjaisesti. How Alternative Medicine Makes Fools of Us All , Rose Shapiro Shapiro tekee suuren palveluksen poimiessaan kasaan melkein kaikki suositut huuhaahoidot ja kertomalla mikä niitä vaivaa. Puoskareiden markkinoimat hoitomuodot pyritään tuomaan osaksi lääketiedettä, joten toimivuuden testaamista ei saa unohtaa. Elämäntapavalintaa ollaan muokkaamassa lääketieteen korvaajaksi.

Kirja ei keskity pelkästään lentäjiin vaan myös lentokentän henkilökunta saa sanansa painettuun muotoon. Muistelut tulevat Skotlannin kylmästä talvesta aina Afrikan kuumilta aavikoilta.

Tactics and Maneuvering , Robert L. Shaw Kirja jota ihan oikeat hävittäjälentäjät lukevat pysyäkseen hengissä. Samat opetukset auttavat myös lentosimulaattoreiden parissa eläviä. Darwinin muistiinpanot ja henkilökohtaiset kirjeet ovat auttaneet Quammenia kertomaan tuoreen kuvauksen miehestä. Darwin oli ujo mies, joka pelästyi omien ajatusten seurauksia. Kesään mennessä minulla on uusi pino luettavaa. On aika jatkaa Andrew Wakefieldin tarinaa.

Osa Yksi käsitteli MPR-rokotteeseen liittyvien pelkojen nousua. Poimin taas parhaat palat Autism's False Prophets -kirjasta. Andrew Wakefield oli esitellyt mullistavan idean lehdistötilaisuudessa. Hän pystyi jopa postuloimaan miten rokote aiheutti vauriota aivoissa, tuottaen autismin: Todisteena lapsien suolista poimitut näytepalat, jotka sisälsivät tuhkarokkovirusta. Minun piti kirjoittaa Wakefieldin USA-retkestä.

Mainitsen kuitenkin vain hyvin nopeasti retken seuraukset. Kongressiedustajat kuulivat monenlaisia asiantuntijoita vuonna Media toisti varoitukset MPR-rokotteen mahdollisesta yhteydestä autismiin. Vuonna 60 Minutes -ohjelmassa Wakefield sanoi dramaattisella hetkellä, ettei antaisi lapsilleen MPR-rokotetta.

Hän kyllä rokottaisi heidät, mutta yksittäisillä rokotteilla, eikä yhdistelmällä. Julkkikset astuivat esiin kertomaan rokotteen vaaroista. Yli sata tuhatta vanhempaa päätti jättää rokotteen pois lasten rokoteohjelmasta. Japanin terveysministeriö lopetti MPR-rokotteen suosittelemisen. Yhdysvalloissa alkoi oma, vahvempi, rokotteiden vastainen kampanja. Mutta kuusi vuotta Wakefieldin pitämästä lehdistötiedotteesta alkoivat asiat muuttua.

Horton oli Lancet -julkaisun päätoimittaja. Deer ilmoitti omaavansa tärkeää tietoa Wakefieldistä. Horton keräsi useamman Lancet -toimittajan huoneeseensa. Kokous kesti viisi tuntia. Horton kommentoi sitä, "The allegations made by Deer, as I saw them, were devastating. Wakefield oli väittänyt, että tutkimus oli hyväksytty eettisen toimikunnan kautta. Mutta Deerin mukaan toimikunta ei ollut hyväksynyt tutkimusta. Ryhmä oli nukuttanut, ottanut selkäydinnäytteitä, käyttänyt kuituoptiikkaa suolien tutkimiseen, ottanut näytepaloja ja kerännyt paljon verinäytteitä.

Nämä toimenpiteet eivät olleet yhdentekeviä. Useilla lapsilla on vaikeuksia nukuttamisen kanssa. Yksi viisi vuotias oli kriittisessä tilassa kun peräsuoli oli vahingoittunut useasta kohtaa. Toinen eettinen ongelma ilmeni rahoituksen suhteen. Mutta hän ei maininnut suurinta rahoittajaa.

Kaksi vuotta ennen tutkimuksen julkaisua Wakefield oli saanut ´ dollaria lakimieheltä. Barr edusti vanhempia, jotka pyrkivät saamaan korvauksia rokotevalmistajilta. Vähintään viisi lasta Wakefieldin tutkimuksessa oli niistä perheistä joita Barr edusti. Todennäköisesti lakimies oli ohjannut perheitä Wakefieldin puheille. Tätä kautta Wakefield oli kiinnostunut autismin ja rokotteiden välisestä linkistä. Wakefieldin yhteys lakisotkuihin alkoi vuonna Hän tapasi Rosemary Kessickin.

Kessick oli huolissaan pojastaan. Tämä oli saanut MPR-rokotteen ja alkanut sen jälkeen oirehtimaan. Kellastuva iho, huonovointisuutta ja ripua. Kessick vei poikansa usealle eri lääkärille. He vakuuttivat, että kyseessä oli vain joku virus. Tohtorit sanoivat, ettei kannata huolehtia MPR-rokotteesta. Mutta äiti oli nähnyt kuinka oireet alkoivat rokottamisen jälkeen. Järjestö varoitteli ihmisiä MPR-rokotteen vaaroista. JABSin mielestä rokote aiheutti mm. Kessick oli ensimmäinen vanhempi, joka uskoi rokotteen aiheuttavan autismia.

. Nahka homo fetissi web kamerat pori

Sex tarinat homoseksuaaliseen cute asian

Totuuden sanomisesta pääsee jo ristillekin, Susanna. Olet vihainen mies, joka käy vimmaista taistelua kuviteltua vihollista vastaan, ja isket kerta toisensa jälkeen pääsi seinään - ja sekös meitä muita naurattaa. Siksi Colbert joutui pakottamaan paperille Mickey Rourken nimen. Ennakko-olettamusta ei saa uhota ja tuhota. Rokotepelottelu reagoi vahvasti kun USA: Mihin siis vetää se raja, mihin asti yhteiskunta voi rajoittaa kansalaistensa mielihaluja? Ihminen on nisäkäslaji ja lisääntyy suvullisesti, sen kertoo meille biologia.

Onni Petteri vaikuttaa fiksulta kaverilta. Varttuessaan ja maailmankuvan laajentuessa hän pian ymmärtää, että asia ei ole aivan noin yksioikoinen, ja puhuu sitten järkeä Susanna-tädillekin. Niin Petri, eihän joulupukkiakaan tarvitse mihinkään pilottaa, kun pienimieli muutaman vuoden kuluttua ymmärtää ympäröivän todellisuuden.

On niitäkin lapsia, jotka katselevat ympärilleen, kysellen, ihmetellen ja tekevät siitä johtopäätöksiä aikuis-isässä. On varmaan niitäkin lapsia, jotka tulevat Petri-sedällekkin ja professoreille kertomaan miten "hän" on kokenut ympäröivän maailman, joka on ristiriidassa oman kanssa.

Oletan että Onni Petteri on juuri sellainen lapsi, joka kulkee silmät avoinna ja osaa aikanaan esittää kriittisiä mielipiteitä. Professorit eivät varmaankaan ole ihan tyhjästä keksineet sukupuolisuuteen ja sukupuoli-identiteettiin liittyviä asioita, ja mitä taas tulee omaan maailmankuvaani, sitä eivät yksioikoiset kaksinapaiset mielipiteet hetkauta. Uskon tietenkin, että valtaosa meistä ihmisistä mahtuu mies-nainen-määritelmän puitteisiin mutta uskon myös, että on muunkinlaisia ihmisiä ja heilläkin on oikeus olla oma itsensä ja saada hyväksyntä.

Sen vuoksi ihmettelenkin, miksi uskovaiset tekevät niin suuren ongelman siitä, että sukupuolia tai sukupuoli-identiteettejä voisi olla enemmän kuin kaksi, kun tieteen lisäksi arkielämän havainnotkin vahvasti siihen viittaavat. Eihän sen mahdollisuuden hyväksyminen - anteeksi kulunut sanonta - ole keneltäkään pois. Arkielämän havainto on mielestäni ennemminkin se, että ylimääräisiä tai häilyviä sukupuoli-identiteettejä tarvitsevat ne, joille on vaikea sovittaa miehen tai naisen identiteettiin omaa käyttäytymistään tai tuntemuksiaan, jota he eivät osaa itselleen oikeuttaa.

Se taas ei ole tieteen, sukupuoli-käsitteen määrittelyn tai koululaisille tuputettava ongelma, vaan ihan vain näiden miesten ja naisten ongelma. Jos sinun, Petri Friari, niin sen aikaa kun lähiaikuiset ovat se lapsen suurin auktoriteetti, Onni Petteri alkaa kyseenalaistaa omat havaintonsa maailmasta, jossa sukupuolia näyttääkin olevan vain kaksi!

Sen jälkeen, psykoterapian avulla, hänkin alkanee löytää itsestään asioita, joita ei ole olemassa, jottei pettäisi aikuisten odotuksia. Huomataanpa sekin, että kun samalle ihmismäärälle luodaan vaikkapa 50 lokeroa kahden olemassaolevan sijaan, niin aika ahtaaksi siellä lokerikossa käy Jonain päivänä tulevaisuudessa joku sukupuolivähemmistön edustaja päättänee sitten valaistua ja tulla ulos lokerosta ihmisenä, miehenä tai naisena, ymmärtäen että saa olla ihan sellaisenakin juuri sellainen kuin haluaa!

Muinonen osui asian ytimeen. Pahimmassa tapauksessa nimittäin käy niin, että Onni Petteri kasvaa Muinosen kaltaisten ihmisten keskellä altistuen jatkuvaan uskonnolliseen indoktrinaatioon. Minä en sijoittele ihmisiä mihinkään lokeroihin, mutta on pakko todeta, että Muinosen ajatus kuvitteellisista Seta-lokeroista on kerrassaan mielenkiintoinen.

Siinähän on oikeastaan koko asian juju. Jos olisi olemassa vaikkapa 50 Seta-lokeroa uskovaisten kahden lokeron sijasta, niin silloinhan lokeroissa päinvastoin olisi nimenomaan enemmän tilaa eikä olo kävisi tukalaksi. Miksi siis ahtaa kaikkia ihmisiä kahteen lokeroon? Muinosen kannattaa miettiä sitä.

Viittaan vielä kommenttiin 76 ja kysyn, mitä ihmeen väliä sillä on, vaikka sukupuolia tai sukupuoli-identiteettejä olisi enemmän kuin kaksi. Pelkääkö Muinonen kenties oman sukupuoli-identiteettinsä silloin järkkyvän? Ihmisiä kun on aina vaan sama määrä Petri Friarin kannattaa miettiä sitä ennekuin lähtee tylsin argumentein leikkiin mukaan. Suutuitko nyt, kun en suuttunutkaan? Kun he miehinä ja naisina eivät itseään tunne yhtä yhteiskuntakelpoisiksi kuin erityissuojelluissa lokeroissa, joilla on omat gender-otsikkonsa ja joita osataan sitten teikälaisten taholta silkkihansikkain kohdella.

Sinulla Muinonen heittävät nyt matematiikka ja logiikka kunnolla häränpyllyä, mikä ei olekaan mitään uutta. Kuvitellaan, että on ihmistä. Jos lokeroita on KD-ihanteen mukaisesti kaksi, yhteen lokeroon joutuu pakkautumaan 50 ihmistä. Jos lokeroita on 50, kuhunkin menee keskimäärin kaksi ja tilaa on moninkertaisesti enemmän. Ai niin tosiaan, tarkoitat että KD-lokerot ovat suuria ja valoisia ja Seta-lokerot pieniä ja pimeitä ja että lokerot on jaettu vakiokokoiseen tilaan.

Mutta silloinhan kummassakin tapauksessa kaikilla on suunnilleen saman verran tilaa, tietenkin lokeroiden seinien paksuudesta riippuen. Minä kuitenkin lähdin oletuksesta, että kaikki lokerot ovat samankokoisia. Itse en ymmärrä mitään biologiasta, mutta vielä vähemmän annan arvoa sinun ymmärryksellesi.

Sinä katsot asioita uskonnollisuuden kautta - mistä taisi johtua tämä lokeroväärinkäsityskin. Kuitenkin jos professorit tutkivat sukupuolten tai sukupuoli-identiteettien moninaisuuteen liittyviä asioita, niissä on pakko olla jotain perää. Minäkö suuttuisin sinun kirjoituksistasi? Päinvastoin, juttusi ovat hupaisia, ja odotan niitä aina vesi kielellä.

Olet vihainen mies, joka käy vimmaista taistelua kuviteltua vihollista vastaan, ja isket kerta toisensa jälkeen pääsi seinään - ja sekös meitä muita naurattaa.

Työnnät muuten joka paikkaan tuota "gender-ideologiaa". Minulle ei ole vieläkään selvinnyt, mitä se oikein on. Onko se juuri sitä, että koululaisille julkaistaan tasa-arvo-opas?

Miten muuten määrittelet "meikäläiset"? Mahdunko minä Setaan kuulumattomana, lihaa syövänä keski-ikäisenä perheellisenä heteromiehenä "meikäläisten" muottiin? Niin niin, termi on varmaankin Setan lanseeraama. Koululaisten joukossa on varmasti nuoria, joilla on ongelmia oman sukupuoli-identiteettinsä kanssa, ja opas on tarkoitettu juuri heidän tuekseen.

Vielä kommentissa esittämästäsi syntilistasta ja sen viimeisestä kohdasta. Voi voi Muinonen, nyt eletään lukua, ja ehkäisyvälineet on keksitty. Vielä Raamatun kirjoittamisen aikoina ainoa ehkäisymenetelmä oli helvetin kadotuksella pelottelu.

Kuka ihme haluaa vielä tänä päivänä kiusata itseään pidättymällä seksistä, kun pahimmassa tapauksessa voi lopulta huomata, että yhteiselämä "peruuttamattomalla" papin aamenella yhteen liitetyn puolison kanssa ei siltä osin toimikaan? Puhkaise hyvä mies itsesi ulos kuplasta. Vinkkinä vain se, että oleta identiteettiä määrittäviä tekijöitä olevan vaikkapa 20 tai 50, miten vaan haluat, ja luo sitten niistä yhdistelmiä, joiden perusteella jako lokeroihin tehdään.

Petri Friari, olen kunnioitettu siitä, että näit tämänkin vaivan julkisesti kiusata ja solvata minua, ja antaa väärän todistuksen minun tuntemuksistani. Olen tässä keskustelussa sanottavani sanonut enkä aio omistaa sinulle enempää aikaa. Sinulla on oikeus kirjoittaa miten kirjoitat, mutta muista, että joskus saattaa saada takaisin samalla mitalla.

Toisaalta kiihkeä keskustelu on monesti mielenkiintoisempaa. Voisit myös lukaista kommentin ja - riippumatta siitä, oletko samaa mieltä vai et - miettiä, kumpi sinä sen määritelmän mukaan olet ja kumpi haluaisit olla. Onni Petterin soisin saavan koulussa sellaista opetusta, että hän osaa kriittisesti suhtautua seta-sertifioituun puheeseen.

Ja jos koskaan, niin nyt on aika vaikuttaa siihen, mitä maamme Onni Petterit ja Anna Elinat oppivat sukupuolesta. Laukkanen on liikkeellä oikeaan aikaan. Totuuden sanomisesta pääsee jo ristillekin, Susanna.

Kiitettävä kirjoitus ja upea näkyvyys sille! Tiede ei ole kanssasi samaa mieltä, mutta se lienee sinulle tuntematon työkenttä. Tiedemiehet kun ei käytä lähteenään Raamattua. Sieltä voisi löytää sen sijaan esimerkiksi lähimmäisenrakkautta, joka sinulta ja useilta kristillisdemokraateilta selvästi puuttuu. Mikä on todella ikävää näin pitkän linjan isosen ja kirkkovaltuutetun näkökulmasta: Toivottavasti työssäsi pysyt kuitenkin faktoissa ja olet myös niiden hlbtiq-nuorten puolella, joita seurakunnan toiminnassa on mukana.

Ja Raamatussa sanotaan selkeästi, että ihminen luotiin "mieheksi ja naiseksi", ei "mieheksi tai naiseksi". Jo pelkästään tuo lause on monitulkintainen. Sille on syynsä miksi Yle ei tuo esille kaiken maailman huuhaa-mielipiteitä. Yle pyrkii välttämään tasapuolisuusharhaa false balance: Fakta on se, että Suomen laki tunnustaa vain kaksi sukupuolta. Biologia tunnustaa tämän saman. Oletko kuullut sellaisesta, että ihmisiä voi rakastaa vaikka ei näkisi kaikkia asioita samoin tavoin? All you need is love, eikö vain?

Huuhaata on se, että Yle on toisinaan uutisoinut niin että asiat kääntyvät päälaelleen ja johtavat harhaan. Toimittajien koulutuksessa on kyllä kehittämisen varaa ja paljon. Jonkin laillisuus on siinä mielessä erittäin heikko peruste, että esim. Biologia ei tunnusta samaa. Laki heijastelee yhteiskunnan käsityksiä, jotka onneksi myös muuttuvat vastaavan paremmin todellisuutta.

Se homo- ja transvihainen puhe mitä olen sinun blogistasi saanut jatkuvasti lukea on kyllä valovuosien päässä siitä, että rakastaisit lähimmäistäsi, vaikka et näe asioita samalla tavoin.

Blogiasi alleviivaa tarve saada määrittää sinun maailmankuvastasi poikkeavat yksilöt vääränlaisiksi ja kyseenalaistaa heidän oikeutensa.

Ja jos viittaat edustamaasi rakkauteen tuossa "all you need is love", niin sanon että bullshit, we need justice. Ylen toimittajat tekevät erinomaista työtä, kun eivät anna samanlaista "palstatilaa" huuhaalle kuin mitä tieteelle annetaan. Se on oikein se. Miikka, se ei vaan toimi, että yrität uskotella muille, millaisia tunteita joku sinulle tuntematon ihminen tuntee muita ihmisiä kohtaan.

Ei toimisi vaikka olisit psykologi. Lain pitää heijastaa todellisuutta, ei vain yhteiskunnan käsityksiä. Yhteiskunnassa kun voi esiintyä sellaisia käsityksiä, joilla ei ole mitään totuuspohjaa. Pyydän, että jatkossa kommentoit asiallisemmin. Ei tuo ole mitään argumentointia, että syytät homo-ja transvihamieliseksi ym. Ei ole mitään vihapuhetta todeta, että sukupuolia on kaksi, avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto, sukupuoli on biologinen ominaisuus -jota voi ilmentää eri tavoin..

Biologia ei tunne kuin kaksi sukupuolta,esim. Voi olla vaikeaa katsoa Ylen toimintaa kriittisesti, jos sen yksipuolinen ja puolueellinen linjaus miellyttää omaa "sävelkorvaa". Tässä yhteydessä kuitenkin useampi tieteenhaara sekä arkipäivän todellisuus on kanssasi räikeästi eri mieltä: Sukupuolia on useampi kuin 2.

Myöskään Raamattu ei ole kaikkien teologien mielestä tässä asiassa yksimielinen, mutta en ylipäätään käyttäisi uskonnollisia teoksia yhteiskunnan lakien pohjana. Jos kirjoitat jatkossa asiallisemmin vähemmistöistä ja meidän oikeuksista, ehkäpä minulla ei ole tarvetta tulla ensinnäkään osoittamaan virheitäsi tai kertomaan, että sinun kirjoituksesi loukkaavat ihmisiä ja ajamasi politiikka heidän perusoikeuksiaan.

Ei ole vihapuhetta olla sitä mieltä, että sukupuolia on kaksi tai avioliitto on vain eri sukupuolta olevien välillä. Jokaisella on oikeus olla väärässä. On kuitenkin väärin kohdella ihmisiä eri tavoin lain edessä esim. On myös väärin kohdella lapsia eri tavoin sen vuoksi, että millainen heidän perheensä on. Kun ajat politiikkaa, joka pyrkii estämään oikeudenmukaisuuden lisäämisen, poljet näiden ihmisten perusoikeuksia.

Se, miten asian tuo esille vaikuttaa vielä suuresti siihen, kuinka paljon asia loukkaa - se voi olla vihapuhetta.

Eikä se aina onnistu edes siinä, että jättäisi epätieteelliset, hörhömielipiteet oman onnensa nojaan, vaan joskus tuo esille myös näitä, luoden tasapuolisuusharhaa. Mitkä tieteenhaarat ja mihin tutkimuksiin perustuen? Millaisessa arkipäivän todellisuudessa elät?

Minun todellisuudessani on vain kahta sukupuolta, ainakaan uutisissa ei ole kolmattakaan vielä esitelty. Mutta miksi jopa räikeästi eri mieltä Pidä kommenttisi asiatasolla, ilman mustamaalailua! Ihan vaikka googlettamalla voit löytää. Jokaisella on oikeus elää haluamassaan todellisuudessa. Toisilla siihen liittyy enemmän tieteellisiä tosiseikkoja, toisilla vähemmän. Vaikka sinun todellisuudessa ei olisi kuin 2 sukupuolta, se ei tarkoita sitä, etteikö heitä olisi oikeasti, reaalimaailmassa olemassa.

Ja itseasiassa olen tavannut useitakin muunsukupuolen edustajia. Minulla oli jopa ilo työskennellä queer-sukupuolisen kanssa, kun näyttelimme yhdessä LYY-Speksissä. Miikka, googlettaen löytää todellakin tieteenaloja. Mutta minkään niiden kohdalla ei todeta, että sukupuolia olisi enemmän kuin kaksi. Tai jos sanotaan, toimitapa minulle tutkimusviitteitä väitteesi tueksi, sillä sinähän tässä tieteeseen vetosit! Tieteen Kuvalehden otsikko ei todisteeksi riitä Queer ei muuten ole erillinen sukupupoli.

Sinulle on vain syötetty vallitsevasta määritelmästä poikkeava sukupuoli-käsitteen määritelmä ja olet näemmä sen kakistelematta niellyt. Jos todella haluat siitä pitää kiinni ja vain sen määritelmän mukaisesti keskustella, niin se "reaalimaailmasi" on kyllä ihan vain sinun omasi. Jos et osaa sitä vertaa Googlea käyttää, että ymmärtäisit itse etsiä sieltä tietoa, niin enpä jaksa vaivautua sitä puolestasi tekemään: Tuskinpa lukemaasi uskoisit, sillä selvästi olet päättänyt, että harhainen maailmankuvasi on ainoa oikea.

Lisäksi aikuinen ihminen, jolla on otsaa väittää, että jonkun kokemus omasta sukupuolesta ei ole oikea, on luultavasti niin umpi-idiootti, ettei häneen kannata haaskata aikaa. Sen nojalla jätän tämän "keskustelun" tähän. Kaivapa ensin pää perseestäsi, vai oliko se kumppanisi perseestä, niin ehkä onnistut edes näkemään googletuksen tulokset! Sukupuolten määrä ei sinun inisemiselläsi kahdesta mihinkään muutu. Olen iloinen, että jätit keskustelun tähän.

Idiootti-korin vetämisesi jälkeen se onkin ainoa oikea teko: Miikka Keränen "etsii ja esittää ratkaisuja arjen ja maailman haasteisiin.

Kansainvälisen liiketoiminnan opinnoista siirtynyt lukemaan johtamista ja yhteiskuntatieteitä Lapin yliopistoon. Vaikuttaa Rovaniemen seurakunnan kirkkovaltuustossa ja Rovaniemen kaupunginvaltuuston varajäsenenä. Et ole ajatellut seuraavaksi täysipäiväiseksi gender-opiskelijaksi ryhtymistä? Näyttää vaan tuo nykyinen opintosuuntasi olevan aikalaisessa ristiriidassa ihmissuhdetaitojesi kanssa. Kyllä sitten kun evoluutio etenee niin pitkälle että samat sukupuolet pystyy lisääntymään keskenään, ennen sitä ei.

Jos perheenmuodostuminen pohjautuu vain lisääntymiskykyyn, niin adoptioperheet ei liene sitten perheitä. Ja turha sanoa, että teoriassa voisivat, koska teoriassahan myös samaa sukupuolta olevat voisivat hankkia lapsia fyysisesti, eivät tosin keskenään. Vetelit mutkan turhan suoraksi, väitehän oli: Mun perhe on siitä ihmeellinen että kaikki lapset kantaa minun ja vaimoni geenejä, lapset ovat sisaruksia keskenään.

Nyt velelen ite mutkan suoraksi, se on varmaankin luonnotonta "teidän" mielestä. Vinkkinä näin aikuiselta toiselle: Näillä Puheenvuoron blogien kommenttien suositteluilla ei ole mitään merkitystä. Mutta jos ne ovat sinulle jostain syystä tärkeä asia, niin veikkaisin epäsuhtaa sen vuoksi, että en usko Koivulan blogin olevan sellainen paikka missä kaltaiseni yhdenvertaisuuden kannattajat hirveästi viihtyisivät.

Joillekin voi tosiaan olla haastavaa lukea sellaisia näkemyksiä, jotka haastavat omat näkemykset.. Kirjoituksesi ei haasta minua tieteellisesti, ei kristittynä eikä poliitikkona. Sukupuolet eivät välttämättä rajoitu edes kolmeen, enkä ole puhunut 3. Juridisesti olisi hyvä, jos sukupuolta ei tunnustettaisi lainkaan, tai sitten olisi vähintään 3 vaihtoehtoa: Tiede haastoikin minut tässä mielessä, kun vielä lapsena luulin, että sukupuolia on vain kaksi.

Opin kuitenkin, että olin väärässä. Tiede haastaa minua jatkuvasti, sillä tutustun siihen mielelläni ja opin mielelläni lisää. Sukupuolet rajoittuvat kahteen, ks. Toisin todistamisen taakka, viittauksin tieteelliseen tutkimukseen kuten tuossa kommentissani esitän, on sinulla.

Jos lainaa minua, niin kannattaa myös ottaa se loppuosa mukaan. Yle ei kirjoita ahdasmielisten kristillisdemokraattien huom. Teidän mielestä kaikki jotka ei kuulu setaan ovat ahdasmielisiä ihmisvihaajia. Mitäs tieteellistä faktaa yle on tähän asiaan liittyen julkaissut? Vain ihmiset, jotka sylkevät suustaan ahdasmielistä ja ihmisarvoa loukkaavaa sontaa ovat ihmisvihjaajia, minun mielestäni.

Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta on aika usein hyvää ohjelmaa, viimeksi tänään katsoin Yle Teemalta tiededokumentin homojen ns. Kokonaisen ihmisryhmän leimaaminen poliittisen kannan, uskonnon, rodun tms. Poliittisen puolueen, ja sen jäsenien ja kannattajien arvostelu lukuisista ja jatkuvista HLBTIQ-vastaisista kannanotoista ja kirjoituksista on mielestäni aiheellista tulkita ihmisvihaksi, koska näillä kannanotoilla osoitetaan esim.

Se, miten tuo arvostelu on ihmisvihaa, sitä en toki käsitä. Enkä varsinkaan, miten se voisi olla rasismia, vaikka rasismin voikin määritellä myös esim. Lainaus laestadiolaisen naisen kirjoitelmasta: On tosiaankin käsittämättömän epäjohdonmukainen väite, että lasten oikeudet ovat jotenkin irrallaan vanhempien oikeuksista. Raamatun historian mukaan, Platon koulukuntineen, ehdotti ydinperhejärjestelyä ja sanoi, että pyhitetään avioliitto, että rahvas uskoo liiton Jumalan asettamana ja alkaa kunniottaa sitä.

Tämä moralisoiva, ihmisen seksuaalisuuden ja eri sukupuolien ympärillä hääräily, liittyy tähän samaan antiikkiseen juureen. Tästä olikin jo aikaisemmin juttua kirkon nuorisotyöohjaaja Susanna Koivulan kanssa - evankelis-luterilaisen kirkon lapsi- ja nuorisotyössä sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvät periaatteet ja eettiset arvot yhtyvät täysin OPH: Millä tavoin seurakunnissa harjoitettu sukupuolen moninaisuuden tunnustava lapsi- ja nuorisotyö on mukamas oleellisesti erilaista kuin peruskouluissa toteutettava?

Tuo Antero Laukkasen tekemän kantelun uutisointi oli todella ala-arvoista, ei objektiivisuudesta tietoakaan. Toimittajat pyrkivät ihan kybällä häivyttämään varsinaisen kysymyksen ja täyttivät palstatilan intoamalla omista arvoihanteistaan.

Ei sinänsä yllättävää, tämä on jo niin monesti nähty. Onneksi on some, jossa voi jakaa linkkejä myös toimituksia ympäröivään todelliseen maailamaan liittyen. Onko se noudatettava laki nyt Raamatun laki vai Suomen laki, kun tiedetään, että Suomen laki voi muuttua ja on jo käytännössä muuttunut? Kristillisten tulisi tällaisten avausten myötä hävetä ja tunnustaa asemansa Suomen lain suojassa toimivana vähemmistönä, ja pyytää mitä nöyrimmin anteeksi niiltä Suomen maallista lakia noudattavilta osapuolilta, jotka heille sallivat toiminnanvapauden.

Mikä kantelua koskevassa uutisoinnissa oli nyt blogistin ja muiden kriitikkojen mielestä ongelmallista? Kiltistihän siinä tunnuttiin referoitavan Laukkasen pointteja. Eihän kantelun aiheena ollut transihmisistä kertominen, vaan selkeästi määriteltyjen käsitteiden sotkeminen ja esim.

Tällainen lähtökohta on lainvastainen; tasa-arvolaki ei tunne muita sukupuolia kuin naisen ja miehen. Ja niin tulisi viranomaisten antamien oppaidenkin seurata. Opas on käsitykseni mukaan tältä osin nyt lain vastainen.

Laukkasen mukaan kouluissa tulisi puhua sukupuolesta ainoastaan siinä merkityksessä, että se on määriteltävissä ihmisen synnynnäisten biologisten piirteiden perusteella.

Ihmisen oma kokemus asiasta on merkityksetön. Jos kuitenkin kerrotaan, että ihmisen oma kokemus on hänen sukupuoltaan määritettäessä ratkaiseva, rikotaan tasa-arvolakia. Ihminen on nisäkäslaji ja lisääntyy suvullisesti, sen kertoo meille biologia. Mikään ihmisen kokemus tai tunne ei voi kumota sitä.

Fakta homma sinänsä, mutta se tässäkin blogissa peräänkuulutettu sukupuolen moninaisuus ilmentyy esimerkiksi siinä, että niitä "ihmisen siittiöitä" tuottava henkilö voi olla oletuksesta poiketen joskus myös nainen ja suurempia munasoluja tuottava henkilö mies Räsäselle ja Laukkaselle on sallittua tehdä näitä lausuntoja.

Ei kukaan ole ehdottanut että Räsästä tai Laukkasta pitäisi lakiteitse rangaista näiden lausuntojen tekemisestä. Ihmisille on myös sallittua olla eri mieltä Räsäsen ja Laukkasen kanssa ja ilmaista se. Se, että on eri mieltä ja ilmaisee sen, ei tarkoita että nämä kieltäisivät Räsäsen ja Laukkasen oikeuden sanoa mitä sanovat, vaikka näitä ihmisiä olisi miten monta tai vaikka he tekisivät sen median sivuilla.

Se, joka konkreettisesti on tässä lähempänä sen sanomista, että jonkin ei pitäisi olla sallittua, on Laukkanen, joka pyrkii tässä oman ideologiansa perusteella tutkimaan, onko harmiton ja tasa-arvoon pyrkivä tasa-arvo-opas mahdollisesti lainvastainen.

Tatu, tasa-arvo-oppaan harmittomuus on oma arvotuksesi, ei mikään totuus. Opettajille on ihan reaalimaailman ongelma selittää koululaisille mitä ne muut sukupuolet miehen ja naisen lisäksi ovat, joihin oppaassa viitataan. Opetushallitus ei ole tähän tietääkseni toimittanut tarkennusta pyynnöistä huolimatta.

Niin miksi tämä olisi ongelma? Mitä on opettajatutuilta kuullut opetustilanteista, joissa asia on tullut puheeksi, niin vallan mukavasti ovat saaneet aihetta käsiteltyä. Jos koulussa opettajatuttujesi SETAlainen gender-indoktrinointi biologisen tosiasian esittämisen sijasta on mukavaa, niin kaipa sitten ;-. Huomasitko, sain eiliseen kommenttiini 4 komppausta, sinä et vastineeseesi yhtään.

Kiirehdi oitis hakemaan tukea samanmielisiltä!! Nyt on Muinonen ymmärtänyt väärin mitä tämä opas tarkoittaa kouluille. Biologian opetusta ei olla muuntamassa vaan opitaan paremmin käsittelemään ihmisen sukupuolta koulun kaikessa arjessa. Jos olet varsinaisen oppaan lukenut niin varmaan hoksaisit kuinka tärkeä se on koulun arjen kannalta. Tässä on erinomainen pätkä:. Kokemus omasta sukupuolesta voi myös muuttua ja vaihdella eri elämänvaiheissa.

Yksilön sukupuoli onkin aina moninainen kokonaisuus ja kirjo ominaisuuksia. Muiden tulee kunnioittaa yksilön kokemusta ja ymmärtää, että jokainen on oman itsensä paras asiantuntija. Sukupuolitietoinen opettaja osaa tukea oppilasta oman sukupuolen itsemäärittelyssä tämän prosessin eri vaiheissa. Sukupuolen moninaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen auttavat laajentamaan kuvaamme siitä, millaisia voimme ja saamme olla ihmisinä, tyttöinä ja poikina, miehinä ja naisina tai muunsukupuolisina.

Kapeista käsityksistä aiheutuu vakavia ongelmia kuten kiusaamista ja ulkopuolelle jättämistä, yksinäisyyttä, koulutuksen keskeyttämistä, syrjäytymistä ja itsetuhoisuutta, jopa itsemurhia. Ihmettelin aikaisemman kommenttisi kohdalla, että miten tiedeihminen voi olla sitä mieltä homoseksuaalin epätoivo ja itsemurhat ovat seurausta synnistä. Äläkä nyt vain hyvä ihminen ota näitä muutamia nettitykkäyksiä merkkinä siitä, että olisit jollain tavoin enemmän oikeellinen.

Kuinka paljon selvempi tuo opastekstikin olisi, jos kielessämme olisi eri sanat termeille "sex" ja "gender". Yksi erinomainenkaan pätkä ja se on sinun arvotuksesi, itse en vaivaudu enää toiste tuon opuksen pariin ei korvaa tieteellistä bullshittiä muissa kohdissa. Näistäkin olisi kiva saada tilastoja, yksittäisten omien havaintojen lisäksi. Et sinä ole sitä kokonaisuudessaan lukenut. Jos olisit niin ymmärtäisit, miksi se on tärkeä työkalu koulujen arjessa.

Siellä ei ole yhtään tieteellistä bullshittiä. Jos olisi niin voisit antaa esimerkin vaikka heti. Tieteentekijä ymmärtäisi ensinnäkin, ettei tuolla esittämälläsi tavalla päästä yhtään lähemmäs totuutta https: Toiseksi, hieman nyt epäilyttää kuinka hyvin olet edes sisäistänyt kristinuskon sanoman.

Monen uskovan mielestä koko maailmanhistoria on tietysti seurausta perisynnistä. Ihmisiä, kuten muitakin eläimiä, koskee entropiakriisi. Käsittääkseni sukupuolet ovat edelleen uros ja naaras tai mies ja nainen , eikä mitään muunsukupuolista ole olemassa? Kiva kun blogiteksti on herättänyt näinkin paljon keskustelua ja ihan otettu huomioon näin erikseenkin. Oikeuskanslerin kannanoton jälkeen olemme varmasti kaikki viisaampia kantelun suhteen.

En edelleenkään itse usko kanslerin antavan langettavaa päätöstä millään tasolla tai mistään osasta kantelua. Katsotaan onko Oikeuskansleri hereillä. Toivottavasti ja vielä siihen suuntaan, että sukupuolia on vain kaksi, eikä miljoonia ihmisellä.

En puutu asiaan kuin otsikkotasollasi. Aika monta yhden teeman viestiä sinulta täällä ainakin on sallittu,uskoakseni ilman mitään sertifikointeja miltään taholta. Omana mielipiteenäni vain se, etten oikein ymmärrä, miksi ihmistä pitäisi kieltää rakastamasta toista ihmistä ja miksi kieltää suhteen virallistaminen sellaisessa instituutiossa, joka on ottanut virallistamisen omakseen.

Muiden seksuaalinen suuntautuminen tai yleensäkään sukupuolielämä ei kiinnosta minua hiukkaakaan, ja kieltämättä olen sen verran rajoittunut, etten osaa määritellä oikeaa tai väärää mihinkään uskonkappaleeseen tai edes lapsen parhaaseen vedoten.

Rakkaus on mielestäni kahdenvälinen asia ja lapsesta huolehtiminen vanhempien tehtävä. Hauskan kommnetistasi tekee se, että jälkimmäinen standardi-olkiukko lipsahti itselläsi freudilaisesti muotoon. Kyllä sitä kyllä saa aika paljon kuraa niskaan monella foorumilla, kun uskaltautuu esittämään rohkeasti näkemyksiään, jotka eivät täytä seta-setfikataattia.. Ai, pitäsikö tälläiset blogit ja keskustelut jotenkin sertifoida, jossa otetaan vain kantaa siihen, että sukupuolia on tasan kaksi, ei triljoonia tai että mediat olivat taas jälleen melkoinen asennevamma päällä ja vääristelemällä asioita.

Ja toisekseen blogi ei käsittele sitä, kuka saa rakastaa ketäkin ja toisekseen Valtio ei ota kantaa tai määrää tälläisistä rakkauden asioista. Susanna Koivula kirjoittaa suositun blogiavauksen, jonka ainoa aihe on, että tällaista ei saa kirjoittaa.

Ilmeisesti siksi, että kulttuurissamme muka vallitsee konsensus, paradigma tai sertifikaattijärjestelmä, jonka mukaan sellaisia mielipiteitä, joita Susanna Koivulalla olisi, ei saa julkaista. Ei siis pitäisi sertifioida, eikä ole sertifioitu, eli itse kirjoituksen olemassaolo ja vastaanotto osoittavat otsikon val.. Näyttää toimivan tämän bloggauksen pitämiseksi luetuimpana!

Vieläkään en ole hoksannut, mikä esimerkiksi mainitussa Ylen jutussa mätti. Koivula ja Muinonen kuvailivat juttua räikeäksi, ennakkoluuloiseksi, ala-arvoiseksi ja epäobjektiiviseksi, vaikka siinä on vain annettu Laukkasen näkemyksille puheenvuoro niitä mitenkään kritisoimatta tai muiden mielipiteiden edustajia jututtamatta.

Kaikki siis toimittajan omia tulkintoja; ei tietoakaan objektiivisuudesta. Ja Tenka ei vaan hoksaa edelleenkään, niinkö? Puhummeko kenties eri jutuista, alkaa tuntua siltä?

Viittaan siis juttuun, joka alkaa näin:. Laukkanen epäilee myös, että opettajan oma seksuaalinen suuntaus vaikuttaa oppilaisiin haitallisesti. Mukavaa, jos vaikka Outi olisi vastannut jo monta kertaa tuloksetta esittämääni kysymykseeni siitä, mikä uutisessa muka on pielessä. Mutta ei, tärkeämpää oli laskea leikkiä nimestäni. Eikös se nyt ole ihan johdonmukaista, että nykyajan valtamediassa käsitellään lähinnä länsimaille tyypillisiä, liberaalin arvomaailman mukaisia näkemyksiä?

Esimerkiksi TV7 olisi sopiva taho toimittamaan erikoisreportaasin homouden syntisyydestä, ja väli-insertissä voisi haastatella Tapio Puolimatkaa paasaamaan tieteelliseen viikunanlehteen piilotettuja kristillisiä perhearvoja. Noin muuten voitaisiin Suomessakin totutella siihen, että medialla on aina omat agendansa ajettavanaan. Niinhän se oli silloinkin, kun Uusi Suomi toimi vastavoimana kommunistien hegemoniaa vastaan, ja niin se on maailmalla edelleen, jos vertaillaan ulkomaisia sanomalehtiä ja tv-kanavia paikallisella tasolla.

Atte on varmaan vakuuttunut, että kaikki jotka ihmettelevät että sukupuolia ihmisellä on miljoonia ovat TV7 katsojia tai edustaa jotain uskonnollista viiteryhmää. Kyllä minä olen aina tiennyt, että liberaali on vainoharhainen yksilö ja omaa mulqvistin luonteen. Minkä koira karvoistaan pääsee. Ei suinkaan kaikki, kyllä konservatiiveja löytyy sieltä sun täältä, mutta kristillisdemokraatithan tässä ovat äänessä. Tai sitten lailla, jos se on linjassa Raamatun kanssa. Ota niistä perusteluista nyt sitten selvää.

Sukupuolten määrän osalta biologialla, siis tieteellä. Myös silloin, kun laki ei ole tieteen kanssa linjassa. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi kristillisten puhetta pidetään hömppänä eikä sitä, miksi heillä ei ole uskottavuutta. Kristillisillä on korkea moraali. He pyrkivät omaa moraalikäsitystään tuputtamaan jokaiselle. Niillekin, jotka heidän mukaansa toimivat väärin. Nämä fundamentalistit haluaisivat, että abortit kielletään, transsukupuoliset pakotetaan hyväksymään syntyperäisen, kätilön määrittelemän, sukupuolensa, homoseksuaalien ryhtyvän heteroiksi.

Avioerot varmaan halutaan edelleen kieltää ja irtosuhteitakin nämä hyväkkäät haluavat suitsia. Moraalin korkeutta kristillinen oikeuttaa sillä, että käsitykset pohjautuvat lähes vuotta sitten kirjoitettuun tietämykseen.

Jos kristillinen lausuu jotain, jokainen ymmärtää, ettei puhetta voi ihan täytenä pitää. Onhan puhujan tietämyksen taso ja maailmankuva naulittu vuotta vanhaan opukseen. Käytän fundamentalistista nimitystä kristillinen KD tarkoituksellisesti.

Kristillistä ei pidä sekoittaa kristittyyn. Kristittynä pidän henkilöä, jonka arvopohja perustuu kristinuskoon, toteuttaa arvopohjaa oman näkemyksensä mukaan, muttei pidä tärkeänä yhteiskunnan tai naapurinsa elämän pakottamista omiin normeihinsa. Kristitty kantaa itse ristinsä ja antaa muille oikeuden tehdä samoin. Kristillistä ja kristittyä yhdistävä pyhä kirja, Raamattu, opettaa sitä paitsi, että kristillisyys on syntiä.

Oletko koskaan lukenut tämän transihmisen blogia. Millä tavalla katsot, että blogin lukeminen muuttaisi käsitystäni? Ei kai yhden transsukupuolisen epäonnistunut sukupuolenkorjaus anna edelleenkään kristilliselle oikeutta puuttua transsukupuolisen ihmisen päätöksiin? Jos yhteiskuntamme antaisi periksi sukupuolen vaihtamisen ehdottomista vaatimuksista ja henkilö saisi päättää sukupuolensa ja yhteiskunta hyväksyisi sukupuolen ilmoituksen perusteella, ei henkilön tarvitsisi turvautua peruuttamattomiin operaatioihin.

Hän olisi voinut olla omien tuntemustensa perusteella joko mies tai nainen tai halutessaan sukupuoleton. Yhteiskunnan normeja ei saa muokata sellaiseksi, että vähemmistöt jäävät yhteiskunnan perusrakenteiden ulkopuolelle. Katsoitko linkkejä, mihin viittasi myöskin?. Eli katsot ideologian silmin, etkä viis veisaa mitä nuo ihmset saavat kärsiä, se on pitkä prosessi ja helvatin riskaapelia ja voi päättyä aika ikävästi.

Itseäni kyllä avasi jo huomattavasti, mitä transihmiset käyvät lävitse ja Herra Niemeläinen toteaa yksittäistapaus ei minun ideologiaa heilauta. Kaikesta tuosta toisten puolesta päättämisten osalta - mitä Kai N. Sen sijaan mitä en halua koulussa lapsille totuutena opetettavan, että he voisivat valita sukupuolensa. Sukupuoli on henkilöä koskeva biologinen fakta.

Sitä ei pidä tarkoituksellisesti kyseenalaistaa, lapsilla ja nuorilla on jo muutenkin tarpeeksi haasteita kehittymisensä kanssa. Identiteettinsä voi jokainen kyllä aikuisena valita, jos kokee siitä hyötyvänsä, mutta eipä sotketa asioita lasten ja nuorten päässä ennenkuin heille on kehittynyt oma kriittisen ajattelun kyky! Tuo olikin ongelma siinä kantelun kohteena olevassa opuksessa. Toivottavasti tulee langettava tuomio.

Mukavaa, kun näitä yhteisiä mielipiteitä löytyy yhä enemmän. Minunkaan nähdäkseni sukupuoltaan ei voi valita - ei kromosomeihin tai sukusoluihin pelkistetyssä biologisessa merkityksessä, eikä myöskään sukupuoli-identiteetin merkityksessä. Itse asiassa kaikki keskustelijat ja yhtä lailla oppaan laatijat taitavat olla tästä yhtä mieltä. Oletan, että Kai Niemeläinen puhui edellä juridisen sukupuolen valitsemisesta, mutta sehän ei liene kenenkään mielestä ensisijainen sukupuoli, vaan ainoastaan tosiasioita vastaava merkintä väestötietojärjestelmässä.

Silti henkilöllä tulee olla oikeus ilmoittaa väestörekisteriin oikeaksi kokemansa juridisen sukupuolen. Henkilön oman ilmoituksen tulee olla riittävä. Osaatko Kai kertoa, miksi ne, jotka haluavat ilmoittaa väestörekisteriin muun sukupuolen kuin mikä heille syntymässä on merkitty, haluavat ilmoittaa aina sen vastakkaisen eli mies naisen ja nainen miehen?

Miksi he eivät ilmoita samanlaista kirjoa kuin muuten väitetään olevan - jos ei nyt 7 miljardia niin vaikka 50 erilaista ilmoitusta? Hyvä kuvaus siitä valikoivasta, vääristelevästä ja yksipuolisesta uutisoinnista jota meille tarjotaan laajasti suosien setalaisia Seta ry, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen lobbausjärjestö tavoitteita ja vihervasemmistolaista poliittista linjaa.

Hyvin kuvaava ilmaus tuo Seta-sertifioitu puhe, muunlaisia ilmauksia pyritään estämään kestämättömin perustein. Setalaista ilmausta suositaan vaikka se olisi osoitettu täysin perättömäksi, esimerkkinä "sukupuolen moninaisuus" tai " ihmisillä 7 miljardia eri sukupuolta", jotka on jo kauan sitten osoitettu täydelliseksi hölynpölyksi, pelkäksi kummallisen poliittisen ideologian syötöksi.

Mitään uutta kolmatta sukupuolta ei ole koskaan ihmisellä löydetty ja viittaukset sellaiseen ovat aina osoittautuneet perättömiksi, palautuneet takaisin jo kahteen tunnettuun sukupuoleen. Uutisoinnissa on rehellinen journalismi jäänyt unholaan usein hyvin pitkälle.

Otsikot vääristellään muuksi kuin mistä oikeasti on kysymys. Vääristyneitä ilmauksia syötetään laajasti mediassa.

Ennen journalismi edes yritti kertoa asiat eri puolilta kuten eri puolet ne ilmaisi, nykyään monet toimittajat syöttävät omaa ideologiaansa, seulovat vastakkaiset näkemykset pois eli viis veisaavat journalismista vaan kokevat yhteiskunnan muuttamisen omaksi tehtäväkseen. Sananvapaus, rehellisyys ja tasapuolisuus ovat selkeästi vääristyneet Suomen valtamedioissa.

Voisi sanoa että elämme vihervasemmistolaisen mediajyrän alla uutisoinnissa, setalainen tyrkytys ja vihervasemmistolainen vääristely aivan tavallisistakin asioista tulvivat tiedotusvälineistä ja pian jopa koululaitoksestakin päällemme.

Lapsetkin pyritään aivopesemään setalaisiksi vihervasureiksi kaikin keinoin. Identiteetti ja normaali ajattelu pyritään sekoittamaan jo lapsena:. Ketään ei saa syrjiä mutta syrjimättömyys on täysin eri asia kuin tuo vihervasurinäkemysten pakkosyöttö kaikille.

Vanhemmat ovat lain mukaan lastensa ensisijaisia kasvattajia. Kiellon voi antaa helposti lähettämällä sähköpostilla sen koulun rehtorille:. Olen itse antanut tuon kiellon tyttäreni koululle ja suosittelen sitä kaikille.

Tämä lienee aika turha, sillä ei SETAn näkemys poikkea mitenkään erityisesti siitä miten seksuaalivähemmistöjä opetetaan kohtaamaan. Millä tavoin opetus on mielestäsi epäaitoa? Oletko tutustunut oppisisältöihin vai jurnutatko vain ilman tutustumatta opetukseen itseensä? Tämä blogitekstihän omalta osaltaan osoittaa, ettei mitään SETA-sertifikaattia tarvita. Aito avioliitto on mesonnut turuilla ja toreilla ilman SETA: Sananvapaus se on teikäläisilläkin, mutta aivan kuten odinin sotilaita, tyhmistä julkisista viesteistä monesti rankaistaan julkisella paheksunnalla.

Näin se on ollut aina. Mikäli vaadittaisiin joku ennakkosensuuri, niin siellä olisi SETA: Tätähän ei tapahdu, joten älä höpise. Raamattu sanoo sitä ja Raamattu sanoo tätä. Kyllä taas ne rusinat tuntuu kelpaavan sieltä pullan seasta kunhan tukevat omaa näkemystä. Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet. Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa. Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille.

Eurooppa-neuvoston kokouksessa päätettiin, että EU: Keskuksia rahoittaa EU, ja Minulla sattuu olemaan yksi maailman parhaista passeista, jota vilauttamalla melkein koko maailma on minulle avoin. Satun elämään maailman onnellisimman kansan keskuudessa. Minulla on ollut onnea Pori Jazzin uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin viime viikolla Aki Ruotsala.

Satakunnan Kansa haastatteli häntä ja kysymykset painottuivat kristilliseen vakaumukseen. Haastattelun sijaan pitäisi käyttää sanaa ansa, sillä juuri siitä oli kyse. Ruotsalan vastauksia vääristeltiin ja ne haluttiin Pride-viikolla on tänäkin vuonna mukana Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntia.

Lisäksi mukana ovat Sateenkaariyhdistys Malkus, Suomessa keskustellaan nyt abortista Irlannin aborttilainsäädännön muutoksen herättelemänä. Mitä abortista saa ajatella ja sanoa? Jos haluat päätyä julkisen teilauksen kohteeksi, niin riittää että puhuu syntymättömän lapsen oikeudesta elämään. Yle sortuu valeuutisointiin uutisoidessaan 4.

Kahdesta sukupuolesta  naiselle ja vain naiselle on Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun!

SusannaKoivula Minkä kirjoitin, sen kirjoitin. Löydät minut myös täältä https: Vain mennyttä aikaa voi muistella. Mistä niitä Seta-sertifikaatteja muuten saa? No tämähän ei ole mikään tieteen käsitys. Onko sinulla yksikanavainen radio, vai seuraatko erityisesti juuri näitä tapahtumia? Joo, se on vain toimittajien mieltymä: Mikäs tieteenala sitten konsensuksellisesti on sitä mieltä, että sukupuolia on vain kaksi?

Eikä toisaalta estä väriä tunnustavia toimittajia https: D Termi on "ylenkatsoa", ei yleiskatsoa. Mikä taitaa yleisemminkin olla myös gender-identiteettinsä kanssa painivien ongelma, eli se että omasta itsetunnon puutteesta johtuen oletetaan paljon muiden suhtautumisesta vihat, pelot vaikkei niille ole mitään todellisuuspohjaa; ja en tässä väitä mitään sinun suhteesi, huomautan vain näistä toistuvasti pinnalle pulpahtavista ennakko-olettamuksista keskustelun kohteena olevien viiteryhmien taholta Tenka: Hopsan, autocorrect ollut vauhdissa.

Ellen muuta mainitse, käytän sukupuoli-sanaa ihan arkisessa merkityksessä. Missä psykologit tarjoavat tällaista apua? Oletko kuullut psykologista, joka ei tekisi työtään korvausta vastaan? Pöhkösosiologinen tapasi käyttää termiä tämän tason pikkuasioista oli muotia luvulla. No en sitä koe velvollisuudeksi niinkään kuin iloksi, tässä asiayhteydessä. Enkä kuulu mvlehden kannattajiin. Tässä blogissa aiheena on sukupuolten määrä, kaksi - ja se, ettei se gender-intoilijoille riitä.

Lisäys Ja pitkän nenän näyttönä sosiologeille: Vaikka oma havainto on yhä se yksi ja sama SETA tarvitsee lokeronsa, joihin lonkeroillaan pudottaa miehiä ja naisia, joille on vaikeata olla sellaisia kuin ovat - miehinä ja naisina.

Laukkasen tekemää kantelua perustellaan mm. Riippunee siitä kenen ympäröimänä Onni Petteri kasvaa Kaksi lokeroa tulee biologiasta, ei uskonnosta. Petri Friari, olen kunnioitettu siitä, että näit tämänkin vaivan julkisesti kiusata ja solvata minua, ja antaa väärän todistuksen minun tuntemuksistani ja olen erityisen kiitollinen Vapahtajalleni, että Hän antoi minulle mahdollisuuden kokea Petri Friarin aiheuttamaa ahdistusta ja surua kristinuskoon perustuvien mielipiteitteni vuoksi.

Eli faktat on hukassa ainakin täällä. Sisä lukutaitoisille sen ei pitäisi olla kovin vaikeaa, koska voi vain lukea ko. Miikka-miehen omasta profiilista lainattua: Adoptiolapset on kyllä kauhee juttu: Voit lämmittää niillä vaikka talon, kun talvi taas koittaa.

Sitä paitsi kommentoin sinun väitettäsi, en sen ketä nyt lainasitkaan. Itse en ole koskaan maksanut Setan jäsenmaksua, ainakaan vielä. Onneksi kaikki koodeeläiset eivät sentäään ole aivan niin ahdasmielisiä kuin ahdasmielinen ja ihmisvihaava Miikka Keränen juuri osoitti olevansa, eivätkä vihaa "edes" LBGTIP -ihmisiä.

Jos meni väärin, niin missä kohtaa? Jos meni oikein, niin mitä vikaa otsikossa on? Ja oliko uutisessa siis muuta moittimista kuin otsikko? Miten tämä voi olla konservatiiveille joka kerta niin vaikea ymmärtää? Jos koulussa opettajatuttujesi SETAlainen gender-indoktrinointi biologisen tosiasian esittämisen sijasta on mukavaa, niin kaipa sitten ;- Huomasitko, sain eiliseen kommenttiini 4 komppausta, sinä et vastineeseesi yhtään.

D Mutta munpa isällä on enemmän tykkäyksiä kuin sun isällä! Hieman noloa ajoitus kysyä Heti tuon lapsitapauksen perään.

Olen katsellut paljon muitakin aasian maita, mutta Filippiinit tuntuisi olevan se paikka missä haluaisin lomani viettää.

Tarkoitus olisi kierrellä siellä noin kolme viikkoa. Manilan lisäksi kävisin mielelläni ainakin Angelesissa, Palawanilla ja Boracayn saarella.

Olen kohta 22v mies, jos sillä on merkitystä. Englantia puhutaan paremmin kuin monissa muissa kaakkois-aasian maissa.

Angelesista sen verran, että se on lähinnä täynnä tyttöbaareja ja vanhoja länkkäriukkoja. Mieluummin skippaisin ja viettäisin enemmän aikaa vaikka palawanilla. Itse oon lähdössä ekalle reissulle ikinä ja vieläpä yksin. Pakko myöntää, että hieman jännittää. Matkaseuraa piti kyllä alun perin olla, mutta rahasyistä matka sitten peruuntui. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, asia mitä melkein eniten jännitän on englannin puhuminen  En ole ollut koskaan hyvä englannin puhumisessa ja ääntämisessä ja suorastaan välttelen sen puhumista.

Töissä asiakaspalvelussa meinasi paniikki iskeä, kun tajusin asiakkaan olevan ulkomaalainen. Erityisesti kammoksun englannin puhumista sellaiselle, joka puhuu sitä äidinkielenään. No, en kuitenkaan tämän takia jätä lähtemättä maailmalle.

Haluan uskoa, että siellä sitä oppii ja rohkaistuu puhumaan. Jos matkaseuraa olisi, en tiedä tulisiko puhuttua niin rohkeasti. Poikaystävälle tai kaverille olisi helppo sanoa, että "kysy sinä" tai "puhu sinä, kun paremmin osaat". Yksin ollessa se on vaan mentävä ja puhuttava itse, joka on minusta hyväkin asia.

Muistan, kun vuosia sitten saarihyppelin yksikseni Kreikan saaristossa ja Ithakalla sattui naapurihuoneistoon nuoripari Lontoosta. Puhuivat täydellistä, murteetonta englantia.

Yhteisellä illallisella pähkäilin, mikähän olisi tähän kohtaan oikea prepositio. Nuorimies vastasi; "Don't worry. Your English is much better than my Finnish. Ei sitä englannin puhumista kannatta jännittää. Ei maailma siihen kaadu, vaikka sanoisitkin jotain väärää. Plus toimii aika usein melkosina jäänmurtajina, ku kerrotkin jotain ihan muuta, ku mitä olit aikonut Ja sillähän se kielitaito paranee, ku sitä puhuu. Täälläkin yksi yksinmatkustamisesta haaveileva. Jotenkin tuntunut pelottavalta ajatus lähteä yksin reissuun ja olenkin aina ihaillut kovasti ihmisiä, jotka yksin reissaavat pitkin maita ja mantuja.

Koska täytän tänä vuonna 30 ah mikä ihana tekosyy , ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja rohkeasti kokeilla miltä se yksin matkustaminen tuntuu! Mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja ehkä siinä samalla toivottavasti kasvaa ihmisenä.

Ajattelin aloittaa yksinmatkustamisen kotoisasta Euroopasta ja olla kohteessa ehkä viitisen päivää. Ajankohtana olisi varmaankin alkusyksy. Eniten minua kiinnostaisi lähteä Ranskaan, Espanjaan, Portugaliin tai Italiaan. Ranska on noista ainut maa, jossa en ole vielä käynyt.

Täytyy asiaan vielä perehtyä, mutta halu lähteä on melko kova. Mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä enemmän kasvaa matkakuume. Omalla kohdallani en usko että yksin matkustaminen, ainakaan pitkiä aikoja, olisi hyvä idea. Joskus olen suunnitellut meneväni reissuun yksinäni, mutta sitten olen perunut suunnitelmat. Ajatus on vain jotenkin, no, yksinäinen Vaikka kyllähän sitä tien päällä tutustuisikin jonkin verran muihin, mutta itse en ole sellainen ihminen joka helposti lyöttäytyisi vieraiden seuraan.

Ei niin että olisin jotenkin anti-sosiaalinen, mutta ei vaan jotenkin ole koskaan luonnistunut, ei ainakaan jos on vain vähän aikaa tutustua toisiin.

Mielummin lähden reissuun jonkun tutun ihmisen kanssa. Ja voihan sitä silloinkin matkata yksinään jonkin aikaa ja pitää omia päiviä, erossa matkakumppanista. Itselle on myös tärkeää se että voi uusia paikkoja nähdessä jutella niistä heti kaverin kanssa. Ja jotenkin tutun ihmisen läsnäolo vähentää omassa tapauksessa hermostuneisuutta ja panikointia mihin olen joskus taipuvainen. Sitten on myös se, että jos on kahdestaan tai porukalla liikkeellä, niin ei tule niin helposti ryöstetyksi tai kusetetuksi.

Kaksi on yleensä vahvempi kuin yksi. Mutta kaikilla on kai oma tapansa ja mieltymyksensä. Mimmu Merita Reissaaja Viestejä: Kuka vain voi matkustaa yksin, naisena kuitenkin itse terveellä järjellä katson mihin ja miten menen. En pelkää juurikaan, mutta myöhään illalla kulkiessani minulla on mukana kämmeneen mahtuva todella järisyttävä ääninen hälytin, jos ei muuta niin ainakin mielenrauhaa se on antanut kulttuuriin kannattaa tutustua aina jotta yleisesti tietää miten siellä muutenkin tulee käyttäytyä noin periaatteessa.

Itsekseen kun menee niin ainakin saa tehdä mitä haluaa ja mennä omien aikataulujensa mukaan, vaikkakin matkustan mielelläni myös joidenkin muiden kanssa, vähän kranttu olen matkaseurasta kun näitä aikuisten ihmisten lapsenvahti keikkoja on joitakin ollut

SUOMI HOMO SEX VIDEOT ILMAINEN PORNO CHAT