Seksi homoseksuaaliseen asento kalu täynnä

Tiedän, että sydämesi on oikealla paikalla, enkä voi syyttää sinua siitä, että huolehdit omasta hyvinvoinnistasi!

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen, muista se. Minäkin ikävöin sinua - tuntui hyvältä kuulla sinusta! Olen poistanut melkein kaikki valokuvasi, mutta ne meidän yhteiset Se muisto on liian kaunis, jotta voisin poistaa edes visuaalisen osan siitä.

Niille, jotka vielä spekuloivat sitä, onko blogini fiktiota vai faktaa: Finanssimies, tuo ikuisesti pelimieheksi polttomerkitsemäni; tuo yhtäkkiä mielettömän kiihkeän ja kivan kohtaamisen jälkeen feidaava vekkuli, joka sai minut vakavissaan epäilemään ihmistuntemustani, otti ykskaks yllättäen yhteyttä KIKin kautta.

Finanssimiestrilogia täällä , täällä ja täällä. Kotona oli vähän ongelmia, mutta nyt menee suhteellisen hyvin. Toivon tietysti, että voidaan jatkaa yhteydenpitoa siitä mihin jäätiin, mutta ellet enää halua, ymmärrän. Sano vaan jos näin on, niin et enää kuule minusta. En nyt ala tähän koko viestiketjuamme purkamaan, mutta kävi ilmi, että olin joko a ymmärtänyt herran parisuhdestatuksen väärin, b hän oli siitä tarkoituksellisesti hieman kierrellen ja kaarrellen kertonut, tai c sekoitin kaksi henkilöä keskenään; joka tapauksessa tukevassa parisuhteessa nalli oli napsahtanut ja kaveri jäänyt - no, jos ei rysän, niin ainakin tiliotteen päältä kiinni.

Nyt, kun jäät taas näyttivät kannattelevan kunhan varovasti eteni, tyyppi kokosi rohkeutensa ja otti siis yhteyttä. Minun olisi pitänyt olla huomioimatta koko tyyppiä. Olen vähän kyllästynyt elämään siten, kuin pitäisi; eihän minun pidä yhtään mitään — olen täysin vapaa tekemään ihan niin kuin minua itseäni huvittaa. Ja olin oikeasti iloinen että kuulin taas tyypistä. Siksipä sanoinkin vain, että kiva kun taas otit yhteyttä.

Ja nyt viestittelemme taas. Muistan, miten harmittelin herran feidaamista — ja lähinnä siinä harmitti se, että olin jo niin ehtinyt innostua tämän kyvyistä ja siitä, että kerrankin, kerrankin oli kyseessä tyyppi, joka ei hirveämmin romantiikankaipuuttani lietsonut satunnaista post-coitaalia halimista ja paria höpöä pusua pidemmälle.

Kerroin Finanssimiehelle niin kuin asia on: Että vakirakastaja asuu kahden tunnin ajomatkan päässä, ja on siksi vähän huonosti kotiin tilattavissa lyhyellä varoitusajalla. Että jos Finanssimiehelle sopii, niin yksinäisen viikonlopun booty-calliksi sopii vielä päästä, mikäli aikataulut natsaavat; ja että vakirakastajalla on kuitenkin pysyvä ykkösoptio ja etuajo-oikeus.

Herään säpsähtäen syvästä unesta — apua, kauanko olen nukkunut? Rullaan suusta eroottisesti ulos roikkuvan kieleni takaisin suuhuni, pyyhkäisen sensuellin kuolanoron poskeltani ja vilkaisen Logistiikkapomoa, joka on jo hereillä ja katsoo minua ilkikurisin silmin. Kiehnään hänen kehoaan vasten kehräten kuin kissa, haluan lähemmäksi häntä. Hän nostaa leukaani ja suutelee minua taas pitkään — olemme suudelleet varmasti jo koko vuoden suutelukiintiön täyteen.

Hänen kätensä aloittavat taas vartalollani vaeltelun, huulensa seuraavat perässä. Jossain vaiheessa lounaan jälkeen ja ennen nukahtamista olen käynyt vessassa asettamassa tamponin, ettei koko sänky muistuttaisi halloweenlavastetta. En tiedä mistä kysymys kumpuaa, mutta yhtäkkiä kuulen oman ääneni, joka ehdottaa anaaliseksiä. Logistiikkapomon suudelma niskassani pysähtyy, hän kertoo vähän häpeillen, ettei ole koskaan vielä kokeillut. Kerron, että jos hän haluaa kokeilla, ei minulla ole mitään sitä vastaan.

Edellen on, kuin en itse puhuisi; kuin joku toinen puhuisi suullani — normaalisti en ikinä ehdottaisi anaaliseksiä ensitapaamisella. Se on jotain, mihin vaaditaan sataprosenttinen luottamus tutun partnerin kanssa; sillä se voi helposti sattua, olla liian rajua. Logistiikkapomo kiihottuu entisestään, saa kuiskattua että haluaa kyllä. Asetun kontilleni ja pian hän on sisälläni varovasti, tunnustellen, melkeinpä liikkumatta. Hänen kätensä puristavat lanteitani, hänen suunsa hengittää kuumasti niskaani.

Se tuntuu uskomattoman hyvältä, ja kerron hänelle pehmeästi, että hän voi olla rajumpikin; että sanon kyllä, mikäli sattuu. Hän alkaa liikkua hitaasti edestakaisin, ja kätensä löytää taas jalkoväliini kun hän kohottautuu seisomaan polvilleen.

En jaksa edes miettiä, kuinka hyvä näkyvyys hänellä on tamponini ulos pilkottavaan naruun. On, kuin olisimme huumeissa; matkalla jossain toisessa ulottuvuudessa. Kehojen harmonia, ihon läiske ihoa vasten, samanaikainen kipuaminen kliimaksiin, jonka aikana kumpikaan ei voi pidättää huutoaan. Hän makaa päälläni hikisenä, sydän hakaten kuin haluaisi karata rinnasta ulos.

Minun hiukseni ovat nihkeät, koko kehoa kihelmöi. Nauramme kuin mielipuolet, juomme toistemme suudelmia. Tällä kertaa Logistiikkapomolla on vaikeuksia lauseenmuodostuksessa. Verbaliikan pettäessä Logistiikkapomo turvautuu äänteisiin ja huutaa parhaimman cowboy-huutonsa.

Tämän jälkeen mies repesi nauruun niin helpottuneena, että vessavastoinkäymiset jäivät siihen. Oli kyllä yksi elämäni vaikeimmista keskustelunavauksista, mutta huumorilla selviää lopulta ihan kaikesta!

Ajattelin kertoa oman kokemukseni vuosien haluttomuudesta. Olin itse vuosikausia enemmän tai vähemmän haluton, kunnes muista syistä jouduin muuttamaan ruokavaliotani radikaalisti.

Noin puoli vuotta ruokavaliomuutoksen jälkeen haluttomuuteni alkoi helpottaa ja nykyisin olemme vähintään "tasoissa" mieheni kanssa halujen suhteen. Mikään muu elämässäni ei ennen tuota muuttunut kuin ruokavalio. Ruokavaliossani jätin pois kaikki viljat lukuunottamatta valkoista riisiä, lehmänmaitotuotteet lukuunottamatta voita, sekä palko- ja koisokasvit. Rasvan määrää lisäsin reilusti, käytän lähinnä kookosrasvaa. Tämä korjasi hormonitoimintaa ja kohensi yleiskuntoa merkittävästi. Ehkäpä vastaava voisi toimia miehelläsikin?

Meillä on itseasiassa helmikuusta asti muutettu ruokavalio terveellisempään suuntaan mutta siten, että juuri nuo "huonot" hiilarit on jätetty pois ja siirrytty kokojyvään - eli juuri päinvastoin?

D Olisikohan tuosta jossain enemmän tietoa siis hormonitoimintaa korjaavasta ruokavaliosta - jos sulla on antaa jotain linkkejä niin mielellään tutustuisin tähänkin mahdollisuuteen. Ihan näin nopeasti vinkkaan, että kannattaa googlailla paleo-ruokavaliota sekä Kaisa Jaakkolan kirjoituksia.

Jaakkola on kirjoittanut pari kirjaakin hormonitoimintaa tukevasta ruokavaliosta. Ah, lämpimiä muistoja mun viimeisimmästä metsään menneestä parisuhteesta!

Me etäsuhteiltiin melkein alusta saakka ja vietettiin yleensä muutamia päiviä yhdessä per tapaaminen - oli siis pakko tottua käymään scheissella samassa asunnossa. Kumppanilla oli tapana ottaa puhelimensa ja ilmoittaa, että  nyt täytyy soittaa yks kaukopuhelu, voi vähän kestää.

Sitten se hengaili aivan häpeilemättä vartin vessassa ja luki nettiä läpi. Ei yhtään läpinäkyvä ja todella uskottava - vai puhuiko se samalla sitä "puhelua" kun surffasi menemään? Joo joo, ihan täydestä meni joka kerta, koskaan en hetkeäkään epäilly!

D Erityisesti arvostin sitä, kun tyyppi alkoi jo etukäteen huomautella, että  jaa, täytyypä tästä kohta varmaan mennä soittamaan yks kaukopuhelu.

Ruoansulatusprosessin vaiheista on aina kiva saada lisäinfoa. Joskus se myös lähti soittopuuhiin kirja kädessä. Oksennuskammoinen olen minäkin ja vatsapöpön iskiessä reilu vuosi sitten muutti puoliso omasta ehdotuksestaan alakertaan sairastamaan. D Mutta jos minä olen ollut pahoinvoivana vessassa, on mies jopa nukkunut vessan lattialla voidakseen olla vieressäni. Nyt viiden vuoden yhdessäolon ja yhteisen lapsen jälkeen meillä jo paskotaan vaikka koko perheen kökkiessä vessassa jos tilanne vaatii.

D Alkuun tosin koitin ajoittaa suolen tyhjentämisen pesukoneen päällä oloon. Ah, olin jo ehtinyt unohtaa tämän koetinkiven parisuhteissa! Viimeisimmän kanssa olimme kaukosuhteessa siten että tyyppi asui Ruotsissa. Vietin siellä siis aina pitkiä viikonloppuja ja joskus viikkojakin. Yritin aina savustaa sen ulos kämpästä silloin kun mun piti asioida mutta eihän se raukka tajunnut mun vihjeitä. Halusi viettää kaiken ajan yhdessä. Kerran sitten tulin itse ulkoa ja menin vessaan. Poikaystävä oli ilmeisesti hajamielisyyksissään unohtanut vetää vessan ja käynyt sillä itsellään.

Mä järkytyin ensin, mut sit huojennuin jotenkin. Koskaan en puhunut sille asiasta, mutta pystyin ite ottaa vähän rennommin. Teininä tuli laitettua vessapaperia pönttöön ettei pissan lorina kuuluisi. Kerran sitten kaupungilla ollessa tuli järkyttävä kakkahätä, eikun yleiseen vessaan. Reilusti paperia pyttyyn, vatsan tyhjennys, pyyhkiminen, housut jalk Vieläkin tulee vatsa aivan löysällä , pyyhkiminen Veden pinta nousi ja nousi!

Mutta paperit ja täydellinen vatsan tyhjennys aiheutti kunnon tukoksen pyttyyn. Näytti, että pönttö oli ääriään myöten täynnä sitä itteään. Ja oven ulkopuolella joku odotti vuoroaan!

Minä odotin, että vessa tyhjenee ja luikin nopeasti pois. Omassa historiassani kakkajutut ovat tulleet varsin tutuksi parin viime vuoden aikana. Vatsaani sekoitti maito ja nyt vihdoin ja viimein vuosien piina on saatu tunnistettua ja rauhotettua. Saatoin siis joutua vielä vuosi sitten ryntäämään vessaan 5 minuutin varoitusajalla. Tuskanhiki otsalla ja naama totisena oli vessa löydyttävä välittömästi tai toivoa että Imodium alkaa vaikuttaa heti, eikä 20 minuutin päästä. Poikaystäväni tapasin kun vatsani oli eläväisessä kunnossa, joten hyvin pian tuli käytyä kakalla hänen luonaan tai omassa kotona kun hän oli luonani.

Lisäksi piti hieman avautua "ongelmastani", että mieskin ymmärtää, että hätä on todellinen eikä teeskennelty. Kuulemma informaatiota oli tässä liiaksi, mutta itse suorituksen voi tehdä ilman sen suurempaa numeroa, luonnollista kuulema. Tämä suhde voi kestää juuri näiden asioiden vuoksi! Ps, podin nuorena ujoa kakkaa, mutta tämä yliherkkyys maidolle sai minut vapautettua asiasta nyt aikuisiällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Matkapäivä vielä meni, mutta perjantain aamiaisen jälkeen alkoi murahdella. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Mulla on myös ujo pissa. Ollaan myös joskus aikanaan nukkumaanmennessä käyty seuraavanlainen keskustelu: D Btw tää on musta ihan mahtava keskustelu, kun harvemmin tulee näin avoimesti kerrottua vessa-asioista ;.

Toivottavasti se ei jätä minua ikinä. Kiitos vielä, tää blogi on ihan huippu!

.. 3. kesäkuu harrasta seksiä värisevä anaalitappi perseessä .. >pane tytyä dogestyle asennossa kun mieleen tulvii visioita toisesta . Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä. huhtikuu ei ihan tullut yli. Mutta paperit ja täydellinen vatsan tyhjennys aiheutti kunnon tukoksen pyttyyn. Näytti, että pönttö oli ääriään myöten täynnä sitä. marraskuu Seksi myy erityisesti naispopparien musiikkivideoissa sekä esimerkiksi tv-sar- .. Homoseksuaalit opiskelijat myös myönsivät heteroita useammin Homokuvasto on täynnä miehiä, jotka ovat nuoria, rypyttömiä ja usein vaaleita. mukaista goottilaista S-asentoa (vatsa ulos, rinta sisään, pää eteen). Finanssimies, tuo ikuisesti pelimieheksi polttomerkitsemäni; tuo yhtäkkiä mielettömän kiihkeän ja kivan kohtaamisen jälkeen feidaava vekkuli, joka sai minut vakavissaan epäilemään ihmistuntemustani, otti ykskaks yllättäen yhteyttä KIKin kautta. Anna itsellesi anteeksi, sillä minun vuokseni sinun ei tarvitse katua. Saatoin siis joutua vielä vuosi sitten ryntäämään vessaan 5 minuutin varoitusajalla. Kyllä oli naurussa joskus pitelemistä, kun en ois monesti parin huoneen päähän ees mitään suolentoiminnon ääniä kuullut, mut sen musiikin kuulin sit tietty kyllä. Olen vähän huolissani sinusta, siksi otan yhteyttä vaikka en tiedäkään, onko se ylipäätään toivottua. Liity yhteisöön » tästä. Toisaalta se tunne on lämmin, melkein lohduttava; ja toisaalta ikävöin sinua todella paljon.

Pornotube homo miehen ejakulaatio

Seksi homoseksuaaliseen asento kalu täynnä