Siveysvyössä homoseksuaaliseen nakukuvat suomi

Jos et osu, et onnistu. Katso myös "Ampuminen", "Miekka",  ja "Pistooli". Riitoja sen ihmisen kanssa jonka mukana olet huoneessa. Mikäli asiakirja on sinetöity, niin sitä varmemmin. Sinun asianajajasi povaa onnistumista, jonkun toisen asianajaja taas menetyksiä. Koreat ja prameat astiat varoittavat ylpistymästä. Kultaiset tai hopeiset astiat lupaavat rahaa, savikipot köyhyyttä, ja viina-, viini-, tai olutastiat iloisia yllätyksiä perheelle. Likaiset astiat kuvastavat huolia vähän tai paljon , ja puhtaat huolten helpottumista.

Jos astiat ovat tyhjiä, joku pettää sinua. Täydet astiat kuvaavat varallisuutta tai hedelmällisyyttä. Saavit, tiinut, ruukut ja sen sellaiset taas symboloivat vaurautta; Täydet sen karttumista, ja tyhjät sen menetystä.

Aamupala kastejuhlaa, päivällinen varpajaisia, ja iltapala syntymää. Jos kynnät auralla povaa se rahantuloa. Voi olla myös vauvaenne, etenkin miehille. Joku yrittää mustamaalata sinua. Riitoja naispuolisen ystäväsi kanssa. On yleensä suotuisa enne, etenkin Yliseenpäin suuntautuneille.

Nouseva aurinko povaa elämäntilanteen parantumista, ja laskeva vaikeuksia. Punertava aurinko povaa sairautta tai muita vastoinkäymisiä. Himmeä aurinko taas estettä yrityksissäsi. Pilveen menevä aurinko povaa helpotusta murheisiin.

Henkilöauto tietää rahanmenoa, ja kuorma-auto varoittaa velkaantumasta. Uusi auto varoittaa tekemästä heräteostoksia, ja vanha romu kertoo menetyksistä. Jos auto on tyhjä, työsi onnistuu. Vaaleat autot povavat huvimatkoja. Punainen auto varoittaa vaarasta, ja musta voi olla kutsu hautajaisiin. Keltainen enteilee iloisia aikoja. Jos ajat ojaan joudut taloudelliseen ahdinkoon.

Joku vihkii sinut salaisuuteen. Jos löydät avaimen, saat valtaa. Jos kadotat avaimen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä. Mitä useamman avaimen hukkaat unessa, sitä enemmän ongelmia on tiedossa. Jos etsit unessa avainta, povaa se riitoja, ja jos rikot avaimen, menetät onnen. On myös hyvä kiinnittää valve-elämässä huomiota asiaan johon k. Jos elät unessasi onnellisessa avioliitossa, tulevaisuus lupaa vastoinkäymisiä. Huono liitto unessa taas enteilee hyvää valve-elämässä.

Hääyön viettäminen unessa povaa naimattomille avioliittoa, ja naineille ristiäisiä. Jos aviovuode on tahrattu, varoittaa se petollisesta puolisosta. Jos kuljet unessa avojaloin, on se sinulle hyvä enne. Jos näet ystäväsi avojaloin, kertoo se vaaratilanteen väistyvän. Avokadounia pidetään yleensä symboliikaltaan seksuaalisina. Mikäli syöt unessa avokadoa, tarkoittaa se saavutusta ja palkintoa kovasta työstä.

Pilaantuneet avokadot enteilevät huonoa. Jos uneksit venäläisestä Baba-leivonnaisesta, voi kyse olla vain makeannälästä.

Toisaalta, makeat herkut unessa voivat kuvastaa tyytyväisyyttä ja onnea. Mikäli uneksit tanssivasi balettia, kertoo se haaveen toteutuvan. Älä anna vastoinkäymisien lannistaa. Banaaneja unessa pidetään hyvinä enteinä vaikka niissä usein nähdäänkin viittauksia miehiseen seksuaalisuuteen.

Banaanin syöminen unessa kertoo uusista mahdollisuuksista. Basilikapensaat unessa viestivät rakkaudenkaipuusta, mutta sisältävät myös varoituksen; Jos jokin tuntuu liian hyvälle ollakseen totta, se yleensä myös on sitä.

Mikäli uneksit syöväsi basilikaa, sinulla on salainen ihailija. Uni voi myös enteillä rahanmenoa. Belladonnapensas unessa kertoo, että olet kateellinen jollekulle. Biisoni symboloi vakautta ja turvallisuutta. Vihainen tai pillastunut biisoni kertoo että olet vaarassa ajautua turhille sivuraiteille. Jos biisoni on tapettu, sinun ei tulisi lähteä mukaan mihinkään tutustumatta asiaan ensin. Biisonilauma kielii elämäsi olevan tasapainossa. Valkoinen biisoni unessa ennustaa toiveesi toteutuvan.

Bordelli voi symboloida huonoa omatuntoa. Jos vierailet, tai haet bordellista seuraa unessa, sinun tulisi tarkkailla rahankäyttöäsi. Jos työskentelet unessa bordellissa, kertoo se tyytymättömyydestä nykyiseen tilanteeseen tai rakkaussuhteeseen. Jos syöt unessasi bostonkakkua, varoittaa se elämästä yli varojesi.

Briljanttihiotut jalokivet unessa varoittavat varkaista. Jos koristelet itsesi briljantein, kehottaa se tarkkailemaan rahankäyttöäsi. Katso "Uskonnolliset hahmot tai ikonit". Povaa miehelle riitoja avioliitossa. Kehottaa huomioimaan terveytesi paremmin. Nostalgiaa ja kaipausta menneeseen. Jos tanssit unessasi cancania, voi se varoittaa huikentelevaisuudesta, mutta voi myös kieliä turhautumisesta. Chilistä uneksiminen kehottaa sinua ottamaan rauhallisemmin ja hidastamaan tahtia.

Etene harkiten, niin saavutat eniten. Jos syöt currya, povaa se terveyttä. Jos Curry on tulista, kehottaa se hidastamaan tahtia. Jos ystäväsi syö unessa currya, povaa se hänelle odottamattomia tapahtumia. Edistystä paikallaan junnaavissa asioissa. Keskity elämäsi henkiseen puoleen, ja luota intuitioon. Etenkin kristityille hyvä enne. Jos pidät ehtoollisesta unessa tietää se hyvää.

Jos et, niin huonoa. Jos näet jonkun muun ehtoollisella, tietää se onnenpotkua. Katso "Norsu" E lonkorjuu: Jos leikkaat viljaa unessa, povaa se hammassärkyä.

Jos näet toisen leikkaavan viljaa, on se onnen enne. Jos näet monta elonkorjaajaa pellolla, tietää se menestystä liikeasioissa. Ovat yleensä suotuisia enteitä. Aasiassa uskotaan paikoin, että jos näet unta kiinalaisen horoskooppisi edustamasta eläimestä, on hyvä enne jos eläin on unessa ystävällinen. Jos ei ole, uni povaa harmeja. Jos unessa näkemäsi eläin uhkaa sinua, enteilee se, että sinua tullaan loukkaamaan. Jos taistelet eläimiä vastaan, tulet saamaan voiton vihollisestasi.

Jos eläimet puhuvat, muiden ennustamat asiat käyvät toteen. Eläinten poikaset voivat enteillä vauvauutisia lähipiirissä. Joudut selvittelemään kiusallista tilannetta, mutta opit samalla mielenkiintoisia asioita.. Voi povata sairaalle kuolemaa, ja terveelle iloa.

Jos itse ennustat unessa, suosittelen myös sitten hereillä kokeilemaan k. Mikäli henkilö joka ennustaa sinulle unessa on joku tuttusi, koskettaa unen ennustus todennäköisemmin teitä molempia. Pramea esiliina povaa rahaa, ja paikattu tai rikkonainen kertoo että pääset perille salaisuudesta. Kuvastavat usein voitettavia vaikeuksia. Kehottaa myös rentoutumaan ja päästämään irti menneestä. Saavutat päämääräsi jos et viivästele. Jos syöt etanoita, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin.

Yleensä hyvä enne, joka kehottaa heittämään pois turhat taakat. Miehen unessa etikka voi enteillä riidanhaastamista, tai kuolemaa lähipiirissä. Jos juot unessa etikkaa povaa se ikävyyksiä.

Jos kylvet etikassa, mieti, mitä todella haluat, ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Faarao on usein heijastuma isähahmosta. Jos itse koet olevasi faarao, povaa se hyviä aikoja. Katso "Penis" F asaani: Jos syöt fenkolinsiemeniä, povaa se terveyttä.

Jos kasvatat fenkolia, sinulla on salainen ihailija. Salaattifenkolin syöminen kielii seksuaalisesta turhautumisesta. Naisille ennen Karkauspäivää nähtynä se taas kertoo, että taidat saada kosiessasi ukon sijaan sen hamekankaan. Jos kadotat unessa sormustimesi, kadotat jonkin tärkeän esineen. Jos soitat flyygeliä, kertoo se, että haluat ihailua osaksesi. Jos näet jonkun toisen soittavan, voi odotettavissa olla kutsu juhlallisuuksiin. Jos pelaat golfia, joudut valinnan eteen.

Jos joku toinen pelaa, kohtaat ongelman. Hole-in-one kertoo, että ongelmasi ratkeaa. Kehottaa välttämään turhaa hienostelua. Symboloi erotiiikkaa ja voimaa. Naimattomien unessa granaattiomena voi lupailla suhdetta, ja varattujen, etenkin naisten unessa voi enteillä myös vauvauutisia.

Jos itse grillaat, saat hyvää palautetta. Jos joku toinen grillaa,sinua ylenkatsotaan. Jos omistat grillin, sinulla on uusia mahdollisuuksia. Jos päädyt maan alle maahisten seuraan, kehottaa se tekemään itse omat valintasi. Jos kohtaat gufin unessa, tulet kadottamaan jotain. Jos vierailet gurun luona, kehottaa se kuuntelemaan intuitiotasi. Jos itse uneksit olevasi guru, ratkaisu ongelmaasi on helpompi kuin uskotkaan.

Enteilee ikävää tilannetta josta selviytyäksesi tarvitset ulkopuolista apua. Haapapuun näkeminen unessa varoittaa säikähdyksestä ja turhista peloista. Jos puu on luminen, kertoo se että saat pian ratkaisun ongelmaasi. Syksyn kultaama haapapuu taas enteilee aarretta. Hopeinen tai kultainen haarukka taas povaa rikkautta, ja särkynyt tai vääntynyt haarukka enteilee riitoja.

Kaksipiikkinen haarukka varoittaa uskomasta imartelua. Jos haarukka särkyy unessa, tietää se köyhtymistä. Ikäviä asioita, yleensä sitä pahempia, mitä isompia tai vakavampia haavat unessa ovat. Jos joku sitoo haavasi, saat apua ystävältä. Jos haava tulehtuu, saatat riitautua ystäväsi kanssa. Naisen unessa hajuvesi on positiivinen symboli, kun taas miestä se varoittaa petollisista naisista. Oven hakanen merkitsee onnen kääntymistä. Jos tyttö unessa avaa aittansa hakasen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä.

Halkojen hakkaaminen kertoo että ansioiden eteen on tehtävä työtä. Jos naimaton nainen kantaa halkoja unessaan, on hänellä vaara jäädä vanhaksipiiaksi.

Halkojen palaminen tietää riitoja ja epäsuosiota. Jos itse olet unessa hallitsija, saat osaksesi kunniaa. Sitä enemmän, mitä korkea-arvoisempi hallitsija unessa olet.

Naisille hyvä, ja miehille huono enne. Enne on naisille sitä parempi, mitä koreampi hame unessa on. Povaa naisille vanhaapiikuutta, etenkin, jos siitä uneksii Karkauspäivänä. Kehottaa ennen kaikkea huomioimaan terveellisemmät elämäntavat. Yleensä terveyden merkki, etenkin, jos hampaasi ovat unessa terveet ja hyväkuntoiset.

Hampaiden harjaaminen tietää vahinkoa, ja hampaiden irtoaminen taas enteilee kuolemantapausta perheessä.

Jos poskihammas irtoaa unessa, povaa se aikuisen kuolemaa, ja jos etuhammas, niin lapsen. Jos kaikki hampaat lähtevät, tietää vanhempien kuolemaa. Reikä hampaassa enteilee välirikkoa ystävän kanssa. Jos sinulle kasvaa unessa uusia hampaita, tietää se toiveiden täyttymistä. Jos sinulla on unessa tekohampaat, joku pitää sinua pilkkanaan. Eläimelliset hampaat taas voivat kuvastaa tukahdutettuja, sisäisiä tunteita ja mielitekoja. Pikkukiusaa, kuten huonoja säitä. Hanhipoikue kertoo lasten aiheuttamista huolista.

Kaakattavat hanhet varoittavat suulaista vieraista. Hanhen teurastaminen enteilee lahjaa, hanhipaisti taas vieraita. Jos pakkosyötät maksahanhea, varoittaa uni harkitsemasta tarkasti tulevaisuuden isoa päätöstäsi.

Jos kynit hanhea, kertoo se että teet turhaa työtä. Katu-, ja lattiaharjat ovat etenkin miehen unessa positiivisia työn ja ansion symboleja. Lakaisuun tarkoitetut harjat symboloivat myös muutoksia joihin et välttämättä pysty itse vaikuttamaan.

Katso tarkennukseksi myös "Hammasharja", "Hiusharja", "Lakaiseminen" ja "Luuta". Unessa käyttämäsi hattu kuvaa arvoa ja kunniaa, sitä enemmän, mitä hienompi ja isompi hattusi on unessa.

Mustat hatut puolestaan tietävät yleensä huolta ja surua, sitä enemmän, mitä isompi hattu on. Jos itse käytät mustaa hattua, suru tapahtuu sinulle, jos tuttusi käyttää hattua, niin hänelle, jne.. Keltaiset hatut kertovat ilosta ja metallinväriset rahasta. Jos hattusi on kulunut, joku puhuu sinusta pahaa selkäsi takana, ja jos hattusi on paikattu, sinun ei pitäisi lainata rahaa. Höyhenet hatussa kertovat arvostuksesta. Katso myös "Baskeri", "Knalli", ja "Päähine".

Usein hauki edustaa unessa uhkaa tai vihollista, koska vesielementti tekee haukiunesta petollisen, ja uni sisältää usein varoituksen. Useampi hauki unessa voi kuvata vaihtoehtojesi runsautta. Jos pyydystät hauen elävänä, on se hyvä enne.

Jos hauki puree, uni kehoittaa varovaisuuteen. Kuollut hauki povaa toivon menetystä. Haukiateria kertoo, että vältät vaaran. Voi povata kuolemantapausta tai onnettomuutta. Jos itse olet haudassa, on se naimattomille hääenne, ja naineille vauvaenne. Jos kaivat hautaa, huolesi helpottuvat. Terveyttä ja pitkää ikää. Yleensä positiivinen enne, mutta jos itse unessa sytytät hautakynttilän, povaa se suru-uutisia. Jos menet hautausmaalle, povaa se kuolemantapausta ystäväpiirissäsi. Jos olet unessa hautausmaan portilla, varoittaa se sairauksista.

Jos syöt hedelmiä unessa, yllätyt iloisesti. Hedelmäpuu jossa on hedelmiä voi olla hääenne. Hedelmätarha taas voi enteillä perintöä. Muutoin rahanmenoa, sitä enemmän mitä enemmän unessa näkyy sirkkoja.

Tuoreet heinät varoittavat vaarasta. Kuivat enteilevät hankalia selkkauksia joilla on kauaskantoiset vaikutukset.

Sitä enemmän kyyneleitä, mitä enemmän helmiä. Vaaleanpunainen helmi enteilee ystävyyttä. Voi myös varoittaa hermoilemasta turhia. Jos kadotat tai heität ne pois, se enteilee pahaa. Jos syöt herneitä varoittaa se sairauksista. Hevonen unessa on monipuolinen symboli; Hyväkuntoinen hevonen enteilee hyvää, mutta sairas, tai laiha kaakki, tai kuollut hevonen enteilevät huonoa.

Ruskea hevonen povaa onnea, Laikukas yllätyksiä, Musta murhetta ja Valkoinen voi olla jopa kuoleman enne. Jos putoat hevosen selästä, et menesty yrityksissäsi. Karanneet hevoset, tai jos hevosesi karkaa unessa, kuvastaa tukahdutettua seksuaalisuutta, ja kehottaa sinua vapaasti olemaan oma itsesi niin vapaudut ahdistuksista.

Jos hevonen puree sinua unessa varoittaa se että sinusta juorutaan. Jos hevonen potkaisee, enteilee se jotain odottamatonta tapahtumaa, joka ei välttämättä ole mieluinen. Laiduntava hevonen enteilee hyviä perheuutisia, satuloitu hevonen yllätysvieraita, ja hevosen kengittäminen urakehitystä. Voi povata onnenpotkua sakarat ylössuin tai epäonnea sakarat alassuin. Jos leikit unessa hiekkalaatikolla, kaipaat vaihtelua.

Jos itse hiihdät, teoillasi on hyvät seuraukset. Jos näet toisen hiihtävän, suunnitelmasi vaikeutuvat. Jos saat hiiren kiinni, herjaajasi ei onnistu aikeissaan.

Jos näet hiiret syömässä, vaatii se sinulta raskasta työpanosta. Leivinhiiva varoittaa, että asiat uhkaavat paisua liikaa jos et käsittele niitä ajoissa. Jos näet unta että hikoilet, kielii se alitajuisista peloista.

Jos unessa on hikoileva eläin, se voi povata rahaa. Jos itse olet hirtettynä, povaa se urakehitystä ja kunniaa. Jos joku toinen on hirressä, kertoo se että rakkaussuhteesi päättyy.

Jos hirressä roikkuja on tuttusi, suhde päättyy turhaan. Jos hirvellä on sarvet, enteilee se voittoa. Sarveton hirvi taas enteilee häviötä.

Hirvisaalis enteilee perintöä, ja metsästäjälle se voi olla enne riistaonnesta. Povaa sadekelejä tai vaaraa. Ylöspäin matkaava hissi tietää rahantuloa, ja alaspäin menevä sen menetystä.

Jos hissi on epäkunnossa tiedossa on harmeja liikeasioissa. Yleensä vaaleat hiukset enteilevät iloa, mustat onnea, ja punaiset vaaraa. Takut povailevat sairauksia, ja hiustenlähtö symboloi köyhyyttä tai menetyksiä ystäväpiirissä. Omien hiusten käsittely unessa on usein varoitus lähipiirissä tapahtuvista ikävyyksistä, toisen hiusten käsittely yleensä varoittaa riidoista sen henkilön kanssa jonka hiuksia unessa käpälöit.

Jos leikkaat hiuksia, omiasi tai muiden, on se yleensä huono enne, joka liittyy menetyksiin ja häviöön. Hiusten peseminen taas kertoo että olet huolestunut. Mikäli omat hiukset ovat unessa erikoisemman väriset, kuten vaikka siniset tai vihreät, kannattaa kiinnittää huomiota k.

Hiusten harjaaminen unessa voi enteillä kuolemantapausta perheessä, etenkin, jos harjaat hiuksiasi peilin edessä.

Jos hiusharja särkyy, luvassa on hyviä uutisia. Katso myös "Kampa" ja "Peili". Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". Heteroille uni seksuaalisesta kanssakäymisestä oman sukupuolensa kanssa kuvastaa paitsi matkaa omaan itseen, myös tuntemattoman pelkoa. Uni ei siis välttämättä tarkoita että olisit kaapissa, mutta se kehottaa kuuntelemaan intuitiotasi, ja tarkastelemaan ympärilläsi olevia ihmisiä avarakatseisemmin. Uni voi myös kuvastaa epävarmuuttasi vastakkaista sukupuolta kohtaan, etenkin, jos unennäkijä on seksuaalisesti kokematon.

Jos partnerisi unessa on joku tuttusi tai ystäväsi, tulisi sinun suhtautua ystäviisi samalla arvostuksella millä he suhtautuvat sinuun, niin saavutat paljon; Ole ystävä hädässä. Jos vastakkaista sukupuolta oleva kumppanisi on unessa samaa sukupuolta kanssasi, älä anna pelkojen hidastaa itseilmaisuasi, vaan kerro rehellisesti partnerillesi, mistä pidät, ja mistä et. Mikäli hetero-ystäväsi on unessa homoseksuaali, pidä varasi; joku menneisyyden mokasi tulee muistuttamaan sinua itsestään. Hopeaesineet kertovat paremmista ajoista.

Jos ostat hopeaa, povaa se suuria muutoksia. Lahjaksi saadut hopeaesineet kehottavat hyviin tekoihin. Hopearahat ovat merkki onnistumisesta. Mustat housut ylläsi enteilevät surua, ja valkeat kertovat että saat apua pulmaasi. Rikkonaiset housut varoittavat nolatuksi tulemisesta. Jos joku toinen hukkuu, joudut hankalaan tilanteeseen.

Jos uneksit kuolevasi hukkumalla, sinua vaivaava tekijä poistuu elämästäsi. Symboloi yleensä ylellisyyden kaipuuta. Tosin hunajasta uneksiva mies saattaa olla epävarma maskuliinisuudestaan, samoin hunajasta uneksiva nainen feminiinisyydestään. Valkoinen huntu tietää suhdetta tai avioliittoa, musta eroa.

Rikkinäinen huntu on huono enne. Naisille huoran näkeminen unessa enteilee häpeää. Jos nainen itse uneksii olevansa huora, voi se varoittaa aviottomista lapsista. Jos juttelet unessa huoran kanssa, povaa se hyvää. Jos mies on huoran kanssa unessaan, tietää se hänelle menestystä. Huuhkaja unessa huhuilee kuolemaa, tai sairautta perheessä.

Varoittaa myös petollisista ystävistä. Ilmassa tanssivat hyttyset tietävät väliaikaisia iloja. Hyttysenpistot kertovat että joku yrittää vahingoittaa sinua.

Kun joku hyvästelee sinut unessasi, kertoo se että jokin huolistasi tulee hellittämään. Jos itse hyvästelet jonkun unessasi, ilosi muuttuu murheeksi. Sitä vaikeampia huolia, mitä rakkaampi unessa hyvästelemäsi henkilö oikeasti on. Jos ystäväsi hyvästelee sinut unessa, kertoo se että menetät hänet. Jos kimppuusi hyökätään, pelkosi ovat aiheettomia. Jos hyökkääjiä on lauma, et koe hallitsevasi tilannetta.

Jos itse hyökkäät jonkun kimppuun, aika on otollinen jostakin pahasta tavasta luopimiselle. Lintuhäkki kuvaa ahdistusta, eläimen häkki taas varoittaa vankilasta. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista. Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta.

Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono. Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua. Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia. Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta. Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta. Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä.

Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa. Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta.

Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään. Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää. Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on. Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on. Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä.

Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä. Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä. Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta.

Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa. Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita. Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä.

Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta. Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma.

Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin. Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa.

Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä.

Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan. Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia. Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa.

Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää. Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta.

Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut. Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea. Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita.

Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä. Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne. Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi.

Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä. Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää.

Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne. Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja. Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta.

Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta. Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan. Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta.

Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa. Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa. Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta.

Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen. Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia. Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta. Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa. Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi.

Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta. Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua. Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa. Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa. Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä.

Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla. Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja. J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista. Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta. Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan. Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet. Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä.

Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia. Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää.

Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä. Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita.

Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti. Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen. Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä. Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä. Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne.

Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi. Kertoo, että sinua kadehtitaan. Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa. Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi.

Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä. Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen. Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia.

Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista. Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä. Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista.

Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä.

Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä. Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista. Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi. Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan.

Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta. Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat. Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi. Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim.

Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä. Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa. Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja. Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä.

Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta. Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä. Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia.

Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista. Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli. Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta.

Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu. Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta. Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta.

Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa. Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä.

Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi. K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa.

Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa. Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä. Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa. Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä.

Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä. Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset". Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia. Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi.

Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä. Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne. Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia. Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä.

Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista. Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen. Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa. Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta.

Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista. Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi.

Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia. Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota. Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä. Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta.

Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän. Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua. Jos juot yksin, maineesi on vaarassa.

Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille. Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta. Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä.

Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen. Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa. Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa. Laiduntava karja tietää ikävyyksiä. Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Posted in Seksikäs naiset Kokemäki. You may use these HTML tags and attributes: Seksikäs naiset Kokemäki Eroottinen hieronta video finnish prostitutes Kaikki eroottinen hieronta videot varten vapaa ja vain paras laatu.

Uusi Tampere Thai ammattihieronta. Thai hieronta vihti seksi porno including vaginal sex, Cum Mouth Orja siveysvyössä juna kirkkonummi omakuva alastonkuvia City Festival, Tampere sex video. A gay nainen voi pillu porn suomi nainen Italian pillu seura hki ukko runkkaa kädellä orgasmin kotona kuvatut videot Finnish pornstar sarita porn. Eroottinen hieronta video finnish prostitutes Eroottinen hieronta video finnish prostitutes Eroottinen hieronta video finnish prostitutes Laita sähköpostia niin katsotaan miten voimme tyydyttää.

Sen lisäksi että löydät kaikkea kivaa petipuuhiin, voit tilata seksikkäitä kenkiä ja sensuellit alusvaatteet. Harnröhre dehnen frau fetish nylon Seuraa naiset porno videot porno seksi video tube naiset pissaa ulkona Youngleaf Lesbian Videos Ratto Lehti Maksullista seksiä koskevat seksiseuran haku ilmoitukset kielletty ilmoittamisohjeet.

... Voi povata kuolemantapausta tai onnettomuutta. Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Nelilehtinen apila taas on onnen enne. Hole-in-one kertoo, että ongelmasi ratkeaa. Omassa kehossasi ajokset viestivät hankalista ajoista.

OMAKUVA PEPPU HOMOSEKSUAALISEEN HYVÄ ORGASMI

: Siveysvyössä homoseksuaaliseen nakukuvat suomi

Siveysvyössä homoseksuaaliseen nakukuvat suomi 767
SUOMI24 GAY POSTI FI ALASTONSUOMI TUNNUKSET 640
Siveysvyössä homoseksuaaliseen nakukuvat suomi 878

AIKAINEN HOMOSEKSUAALISEEN SIEMENSYÖKSY SEXY JAPANESE POJAT

Jos vesi on kylmää, symboloi se hyvinvointia. Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja. Jos joku toinen grillaa,sinua ylenkatsotaan. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä.