Suomi24 treffit homoseksuaaliseen haku kinky novellit

Me etsittiin vapaa pöytä jostain hämärästä nurkasta ja laskettiin tiskiltä hakemamme juomat pöydälle. Sami otti perinteisen Bacardi- Colansa, joka oli kyllä enemmän Colaa kuin Bacardia. Me vaan naurettiin sille, mitä oltiin just tanssilattialla tehty ja miten ihmiset oli meitä katsonut.

Kylläpä ihmiset saa helposti sekaisin pienellä tanssimisella," Sami vastasi kitaten samalla koko lasin tyhjäksi. Toihan nyt on ihan luonnollista Toivoin, että sain korjattua lipsahdukseni ajoissa. Pimeässä Sami ei onneksi nähnyt mun punastumista, etenkään kun peilipallon värilliset heijastumat olivat ainoat valonlähteet sohvallamme. Sami vain hymyili ja myötäili vastaustani. Itse asiassa toi oli mun mielestä sikamukavaa, sanoo kuka mitä tahansa!

Keskustelu hiljeni sitten siihen. Tuntui kyllä, että olisi pitänyt sanoa vielä jotain samanlaista, ettei Sami tuntisi kommenttinsa pelästyttäneen mua. Kello läheni jo yökahta ja kumpikin oli niin hiessä, että päätettiin jättää Arkadian bassonjytke taakse ja lähteä kävelemään rautatieasemalle.

No, mitä helvettiä me tehdään tunti? Me mietittiin sitten, että nopeammin päästäisiin kotiin, kun käveltäis. Matkaa olisi muutama kilometri, mutta se kuluisi nopeasti ajatellessa lämmintä omaa sänkyä.

Oih, ja siellä vielä oma ihana poikaystävä Joka kolmas katulamppu oli sammutettu. Tietty se muuttu sitte sellaseks normaaliks painiks mitä me usein painitaan koulunki käytävil. Mä olen Samia aika paljon pienempi, mutten ole silti yhtään heikompi. Me väännettiin toisiamme ja yritettiin saada toinen kaadettua. Sami vetäs kuitenkin multa yhtäkkiä jalat alta käsistä pitäen ja me rojahdettiin yhdessä lumiseen ja sepeliseen maahan. Se oli saanut mut selälleen maahan ja se oli mun päällä pitämäs mua paikallaan.

Mä rimpuilin enkä edes eka tajunnu mitä se oli sanonu mulle. Mä menin ihan punaseks ja olin aivan ymmälläni. Miten se nyt tollasta yhtäkkiä kysyy? Enhän mä voi kertoa sille! Mut ehkäpä seki on Riuhtasin itseni nopeasti irti Samin otteesta ja kierähdin pois sen alta. En noussu kuitenkaan maasta vaan istuin pää polvien päällä tuijotellen pimeään metsikköön.

Nostin pääni ylös, jotta kuulisin paremmin ja käännyin nopeesti katsomaan Samiin päin. Se oli vetäytyny sikiöasentoon maahan yhdeksi mustannäköiseksi mytyksi, joka nyki itkun tahdissa. Samin silmät oli kyynelissä ja aivan punaset. Kyllä mä voin sulle kertoa. Mä olen homo, mut en tajua miten se suhun liit Mulle alkoi yhtäkkiä valkenemaan yksi jos toinenkin asia Samin ja mun välisellä taipaleella. Ja helvetti se on painanu mua pitkään, kun en ole uskaltanut sulle siitä sanoa aikasemmin!

Mä vedin sen lähemmäs ja otin sen pään syliini. Ei täs oo mitään itkemistä! Enhän mä sua aio lyödä! Enkä ainakaan mitään Samin suunnalta! Mä aina kuvittelin itseni jonkun muun sylissä itkemässä murheitani ja sitä mikä olen. Mutta nyt mä sain olla tuki Samille, mun pitkäaikaiselle tosi hyvälle kaverille jolla onkin sitten sama tilanne kuin mulla.

Nostin Samin maasta ja otin sen kädet pois naamaltaan. Se katsoi kengänkärkiinsä ja oli ihan hiljaa. Mä nostin sen katseen muhun kädelläni leuasta avittaen. Samilla oli pieni sänki, kuten aika monella meidän ikäisellä. Olin oikeesti tosi onnellinen, että Sami oli myös homo, vaikkei meille nyt mitään koskaan kehittyiskään, mut just kuulemani tieto oli kuin joku olis laittanu sulakkeen takas paikoilleen.

Ja en missään nimessä halunnu, että Sami tuntis olonsa huonoks äskeisen takia. Älä enää itke, jooko? Saminkin ilme kirkastu vähän ja hymy alkoi paistaan sen kasvoilta. Lopulta se naurahti ääneen ja me halattiin toisiamme tosi lujasti. Tai siis Sami halasi tosi lujasti ja minä perässä. Puristin silmiäni lujemmin kiinni, kun haistoin Samin tuoksun kyynelten kastelemalla kauluksella.

Me ei erottu toisistamme moneen minuuttiin, vaikka olikin niin kylmä ilma, ettei ulkona kukaan järkevä olisi ollut. Mutta meillä oli lämmin. Aamulla herätessäni oli vähintään yhtä omituinen olo kuin eilen yölläkin.

Oikeastaan en tiennyt mitä ajatella. Ainoa asia mikä mun päähän mahtu oli Sami. Olin saattanut sen eilen kotiinsa ovelle saakka, kun se oli ollut niin surkeena. Me asutaan käytännössä melkein naapureina,eli noin parin talon päässä toisistamme. Harvemmin me ollaan oltu edes yhtä päivää näkemättä, se on aika vaikeeta näin luokkakavereina ollessa.

Eilinen oli ensin ollut ihan tavallinen bailupäivä, kunnes sitten yhtäkkiä kaikki oli muuttunu. Tai no, mikäs tässä nyt niin kovasti muuttu? Ollaan vieläkin hyviä kavereita ja- Ikkunaan lentänyt sora keskeytti mun ajatukset. Ääh, taas se on pummimassa rahaa. Viitoin Ellulle, että tulis vaan ylös.

Kohta se olikin mun huoneessa kovasti puuskuttaen. Sun edellinenkin velka on maksamatta! Se oli aina ollut aika paha kerjään kaikkee, eikä se ole niin paha kuin se, ettei se yleensä muista maksaa velkojaan takas. Mä meen pummiin sit Samilta". Ellu kääntyi kannoillaan ja katsoi minuun silmät siristäen. Älä mee siltä pummiin, mä lainaan sulle. Ellulla oli oudon epäilevä katse kun se poistui vähin äänin.

Mitäköhän ihmettä mä olin tehnyt? Miks mä huolehdin Samista niin paljon? Mitä ihmettä keksisi tälle päivälle? Ulkona on säkkipimeää, ainoastaan katuvalojen kelmeä valo värjää kinokset ja alas satavan lumen oranssiksi. Samista en ollut kuullut mitään sitten eilisen, joten ajattelin soittaa sille ja pyytää vaik käymään. Se koulun projekti kävi hyvästä tekosyystä Samin mutsillekin.

Sami ei halunnut tulla puhelimeen kun soitin sen himaan, niin päätin käydä sen luona. Sillä oli selvästi huono olo vielä eilisestä. Olis siis parasta puhua siitä, ettei se alkais kuvitteleen mitään tyhmää, kuten että mä olisin vihanen sille tai mitään. Sehän nyt olis se vihoviimesin ajatus mikä sen päähän sais pälkähtää.

Mä todella tykkään Samista, tykkään ehkä enemmänkin kuin vain kaverina eilisen johdosta. Sami asuu kaksikerroksisessa punatiilitalossa yhdessä vanhempiensa ja pikkusiskonsa kanssa. Se on aika uus talo verrattuna ympäröiviin asuntoihin, jotka on rakennettu luvun puolivälissä.

Sami ei onneks enää joudu punkkaamaan systerinä kanssa, vaan on saanut heitettyä 7-vuotiaan kiusankappaleen Barbiet ulos huoneestaan. Samin faija ei ole sen oikea faija, vaan faijapuoli. Se on kyllä tosi mukava tyyppi ja sen kanssa me Saminkin kanssa usein jutellaan kaikesta paskasta.

Taloutta johtava mutsi on oikea esikuva. Aina esiliina päällä ja tarjoamassa uunituoretta pullaa "kun olen kuulemma liian luiseva". Mut otettiin taas vastaan korillisella pullaa ja pitkoa ja viineriä, mutta kieltäydyin kohteliaasti suunnistaessani yläkertaan pitkiä puuportaita ylös. Oli sellainen tunne, että Samilla ei ollut kaikki kunnossa.

Sen huoneen tunnisti helposti Samin huoneeksi, koska ovessa oli iso naisen kuva. Ja tuoksu oli toinen, mistä sen tunnisti. Vähän kukkainen, vähän raikas ja vähän teinimäisen hien sekoitus. Lopulta tosi ihana tuoksu, kuulostakoot sitten miten kummalliselta tahansa. Verhot oli kiinni, joten avasin ne. Samaan aikaan verhoja sivuun vetäessäni kuulin jonkin kahisevan sängyllä. Peitto liikkui aaltomaisesti edestakas kunnes pieni pörröinen pää putkahti esiin täkin alta. Se oli ihan unen ja itkun sekaisessa pöpperössä.

Mä en vaan voi uskoa. En niinkun kummastakaan," se sopersi uneliaana. Sami pelästy mun kommenttia ja ampaisi sängystä lyömään oven nopeasti kiinni, ettei kukaan vaan kuulisi.

Se käänty ympäri nojaten oveen ja huokaisi syvään. Sitten vasta se huomas, ettei sillä ollu vaatteita päällä. Mä tuijotin sitä suu auki, mut nopeesti käänsin katseeni pois ja punastuin.

Sami tajus tilanteen ja peitti nolosti kädellään haaransa. Oltiin me ennenkin toisemme nähty ilkosillaan ja vielä painittukin uima-asuissa, mutta nyt tilanne oli hieman erilainen. Se oli tosi hyvännäkönen, kaikinpuolin. Vaikea oli kuvitella, että kyseessä oli sama kundi, joka ei harrasta juuri mitään urheilua. Seuraavaksi tein jotain, mitä ei ehkä olisi pitänyt tehdä.

Sami aikoi napata boxerinsa sänkynsä reunalta, mutta mä ehdin ensin. Sami yritti napata ne multa, mutta vein niitä vain kauemmas joka kerta, kun se yritti niitä ottaa.

Sami suuttui siitä vielä lisää ja hyppäs boxereitaan kohti. Mä väistin heittäen boxerit nurkkaan tarraten Samista lujasti kiinni ja lukiten sen syliini.

Tässä ei ole mitään pahaa Rohkaisin mieleni ja sitten suljin silmäni. Tunsin Samin sileät ja lämpimät huulet huulillani ja huomasin, miten omituinen aalto kulki mun lävitse. Se ei ollut lämmin tai kylmä, ei epämiellyttävä tai paha. Se sai mut aivan veltoksi ja olin pakahtua tästä tunteesta. Syleily tiukentui entisestään, muttei enää vain mun puolelta.

Samikin uskalsi nyt näyttää tunteensa mulle ja se oli aivan taivaallista. Tän kundin tuoksu oli huumaava, sen lämpö mahtava ja ote luja. Meidän huulet erkani pian eikä kumpikaan osannu sanoa mitään. Mä painoin pääni Samin olkapäälle ja se teki samoin. Mulla soi korvissa sai silmissä näkyi kaikenlaisia värejä.

Mä taisin todella suudella oikeaa ihmistä! Pää alkoi pyöriä, mutta pidin itseni tiukasti Samiin kietoutuneena. Tunsin, kuinka Saminkin kädet piti mua lujasti kiinni ja aivan hellästi hieroi mun selkää ja hartioita. Tästä ei enää tultais selviimään olankohautuksella. Samin iho tuntui niin pehmeeltä Näin lähelle mä en ollut koskaan päässyt ketään poikaa, en etenkään Samia, vaikka monta kertaa ollaankin suihkussa painittu.

Tää oli todella erilaista. Mirva alkoi hyväillä meitä ja vaikka tilanne oli outo, annoin hänen jatkaa. Vieraan ihmisen läsnäolosta huolimatta, jäykistyin nopeasti takin alla. Silmäilin myös vaimoni käden työskentelyä Juhon kylpytakin alla, jossa ei ainekaan vielä ollut havaittavaa seisokkia. Mirva nousi seisomaan ja pudotti kylpytakkinsa lattialle. Katsoin hänen kaunista vartaloaan ja paljasta alapäätä, jossa huulet jo lerputtivat turvonneina kiihkosta. Katsoin Juhoa joka katsoi minua, kuin odottaen hyväksyntää lähteä leikkiin.

Nyökkäsin hyväksyvästi ja nousimme. Täähän on ihan kohtelias mies. Mirva makasi keskellä sänkyä, jalat vasemmalle kääntäneenä, ettemme vielä näkisi hänen huuliaan. Avasin kylpytakkini paljastaen vehkeeni. Seisoin sängynpäädyssä, kuutisentoista senttiä kivikovaa lihaa osoittaen kohtisuoraa ylöspäin. Juhokin riisui takkinsa ja samalla näin hänen valtavan kangen. Hyvin on vaimo tutkinut kohteensa, ajattelin nähdessäni hänen vielä velton mutta kiihottuneen kalunsa, joka oli jo suunnilleen omani mittainen.

Mirva taputti päiväpeitettä merkiksi, jotta tulisimme sängylle. Istuimme Juhon kanssa sängynpäätyyn ja käännyimme vaimooni päin joka oli jo avannut haaransa ja vienyt sormensa alapäähän. Seurasimme kuinka vaimoni sormet tekivät työtään puhtaassa ja paljaassa pillussa jossa huulet olivat jo märkinä kiihkosta. Runkkasin samalla kun katsoin vaimoni hyväilyä pitääkseni seisokkia päällä mutta Juho oli edelleen velttona.

Mirvakin huomasi tämän ja nousi sängyltä ja meni Juhon eteen. Vaimoni nosti velton lihan sormenpäillään ja imaisi Juhon terskan suuhunsa. Mustasukkaisena mutta kuitenkin jotenkin innokkaana ja himokkaana seurasin kuinka Juhon kyrpä kasvoi kasvamistaan vaimoni suussa.

Seurasin sitä edelleen runkaten, kun Juho katsoi minuun hymyillen ja alkoi kyyristyä. Saman tien tiesin mitä tapahtuisi, mutta en kyennyt estämään sitä. Juho painoi päänsä alas ja otti varrestani kiinni, alkaen nuolla minua. Istuin jähmettyneenä, Juhon kielen pyörissä terskani ympärillä.

Kyllä mies tietää miten mies tyydytetään, ajattelin terskani hakatessa Juhon kurkkuun. Vaimoni sai Juhon suuren kyrvän kovaksi ja nousi vetäen Juhon pois kimpustani, ohjaten hänet makaamaan sängylle. Vaimoni jatkoi hänen imemistään, tuoden perseensä eteeni. Painoin sormet vaimoni kosteaan pilluun ja aloin nuolla hänen ryppyistä ja tiukkaa pyllyreikää. Nousin polvilleni ja painauduin kerralla tappiin asti. Nain häntä hetken, kunnes jatkoin hänen nuolemista.

Mirva siirtyi Juhon viereen jatkaen käsipelillä ja näytti tätä suurta kankea, johon hänen kämmenensä ei edes mennyt yhteen ympärille, että tulisinko minä jatkamaan.

Ei helvetti, jossain se minunkin raja menee, ja pudistin päätäni. Mirva otti paketista kondomin ja asetti sen Juholle. Hän meni hajareisin Juhon päälle ja alkoi varovasti asettelemaa itseään kovaan aisaan. Rauhallisesti nytkytellen vaimoni liukui suonikkaalla varrella. Venyttyään tarpeeksi, Mirva rupesi ratsastamaan kiljuen nautinnosta ja hapuili käsillään kyrpääni.

Siirryin seisomaan vaimoni viereen, vieden kyrpäni hänen eteensä. B-kupin rinnat hölskyen, hän ratsasti ja alkoi imeä kyrpääni. Vaimoni ääntelehti ja kiljui nautinnosta muna suussaan ja hieroi voimakkaasti käsillään kassejani. Mirva lopetti imemisen ja näytti päällään, että menisin hänen taakseen. Asettuessani taakse, hän levitti pyllyreikänsä kutsuvasti auki ja ymmärsin hänen ajatukset. Vein terskani auenneelle sulkijalihakselle ja painauduin vaimoni kuumaan anaaliin.

Varovasti aloin naida vaimoani kiihtyvällä tahdilla ilman liukasteita, hänen määritellessä vauhtia käsillään, työntäen minua välillä taaemmaksi. Mirva nojautui lähemmäksi Juhoa ja laskeuduin hänen selkäänsä. Naidessani kuin pupu, suutelin Mirvan kaulaa ja hän kietoi kätensä kaulani ympärille. Nousin pois selästä ja Mirvakin suorastaan hypähti makaamaan. Oli vuoroni panna vaimoani ja kiedoin käteni hänen reisien ympärille ja jatkoimme naimista.

Juho repäisi kortsun irti ja suorastaan tunki kankensa vaimoni suuhun. Pitkittääkseni tulemistani vedin itseni ulos ja jatkoin nuolemalla vaimoni ihanan turvoksissa olevia huulia. Nostin päätäni kuullessani vaimoni oksennusrefleksin, Juhon survoessa kyrpäänsä syvälle hänen suuhunsa Mirva halusi päättää session elokuva tyyliin ja polvistui meidän väliimme.

Hän runkkasi meitä ja otti vuoronperää suihin. Mirvan ottaessa ties monennen kerran kaluni suuhunsa tunsin laukeavani. Hänkin aavisti sen, imien entistä kovempaa saaden lämpimät spermani suuhunsa. Hän jatkoi nuolemalla vartta, nesteideni valuessa hänen suupielistä ja viimeisten tippojen lentäessä päiväpeitteellemme. Samalla Juho runkkasi itseään voimakkaasti ja alkoi lähestyä purkausta. Hän vatkasi selkä väärällään tattiaan, hikikarpalot otsallaan, naama punaisena ja purkautui lennättäen spermansa niin vaimoni kasvoille kuin myös minun jaloilleni sekä pitkin päiväpeittoa.

Juhon lypsettyä nesteensä, Mirva vemputti vielä hetken löystyviä kullejamme ja lähti peseytymään. Kiedoin kylpytakin päälleni, Juhon alkaessa pukea vaatteitaan. Emme sanoneet sanaakaan, vaimoni ollessa suihkussa. Mirva tuli suihkusta pyyhe päällään, Juhon vetäessä jo kenkiään jalkaan. Tilanne oli todella vaivautunut ja vaimoni vain kiitti Juhoa avustaan ja hyvästelimme ovella toisemme. Kerro lisää,,saitko sinä sit vieraan naisen kimppanne?

Meilläon ihan sama systeemi, yksi ukm käy noin pari kertaa kuussa meillä ja yks rouva samoin mut eri aikaan!! Suosittelen kaikille joilla oma tuntuu liiankin tutulta! Vaimo saa isoa ja mä piukeeta nuorempaa pillua!!

Meillä kävi kokolailla samalla tavalla. Olemme jo iäkkäämpi pariskunta ja sairauksieni johdosta on sänkyhommat jääneet vähemmälle. Viime talvena olimme Maspalomasissa lomamatkalla. Makailimme eräänä päivänä rannalla ,kun tuli lähettyvillemme mies , jonka kanssa alkoi keskusteltu tavanomaisista asioista. Vaimonikin yhtyi keskusteluun ja kuiskasin hänelle että , oisko kiinnostusta kokeilla vierasta?

Keskustelun aikana tuli esille miehen olevan nyt viimeistä päivää rannalla ja lähtevän aamulla takaisin Suomeen. Mies oli kokolailla sutjakan oloinen,keski-ikäinen,hyvin hoidetun näköinen vartalo ,ei liikaa lihavuutta,paljon reissuja tehnyt.

Ei mennyt kauaa aikaa, kun vaimoni kuiskasi olevansa kiinnostunut asiasta ja pyysi minua esittämään asian vieraalle. Aloinkin jutustella hieman intiimeimmistä asioista ja asiaa edisti vielä nakurannalla liikkuvista kokolailla alastomista miehistä ja naisistakin.

Viimein esitin asian ja kysyin olisiko hänellä mitään sitä vastaan, että kävisi vaimoni kanssa lähellä olevassa hotellihuoneessamme esimerkiksi ottamassa hieman juomista. Hän mietti aikansa ja vilkuili minua ja vaimoani, joka on mielestäni hyvinkin hyvän näköinen iästään huolimatta. Viimein hän sanoi , että jos ei minulla ole mitään sitä vastaan ja vaimonikin haluaa niin ok. Jäin rannalle heidän tekevän lähtöään ja sanoin ettei ole mitään kiirettä sillä iltapäivä oli vasta aluillaan.

Heitä ei kuulunut takaisin illan alkaessa olemaan jo aika pitkällä ja lähdinkin hotellillemme. Siellä vaimoni olikin yksinään. Oli käynyt suihkussa ja laittelemassa itseään ulosmenoa varten. Kysyin kuulumisia jolloin hän ei suostunut kertomaan tapahtumista mitään ja oli nyt lähdössä ulos.

Tiedustelin menon syytä jolloin hän kierrellen kertoi käyvänsä ostoksilla, kun oli muka unohtanut jonkun asian joka nyt täytyi hoitaa. Kohta hän lähtikin ja asian syytä en saanut selville. Aioin ensin lähteä perään, mutt tajusin sen typeräksi joten jäin huoneeseen suihkuun ja laittelemaan suuhun pantavaa.

Heräsin aamutunneilla kuullessani liikettä huoneessamme. Valojen syttyessä näinkin vaimoni ja kysyin missä niin kauan oli ostoksilla oltu jolloin hän vain murahti ,riisuitui ja rupesi nukkumaan.

Aamulla yritin vielä tiedustella edellisen iltapäivän tapahtumista ja sen illallisen ostosreissun syytä. Näihin en saanut vastausta ja en vieläkään tiedä mitä oikein oli tapahtunut ,saati oliko hän ollut tyytyväinen sen miehen kanssa saamastaan kohtauksesta. Nyt en tiedä oliko ko-teko kohdaltani viisasta vai eikö sillä olisihan ollut mukava tietää saiko vaimoni nautinnon vai vielä enemmänkin. Kotona elämä on jatkunut entiseen tapaan,muutaman kerran on yritetty rakastellakin joskin ei entiseen malliin onnistuttu.

En ole huomannut onko vaimollani nykyisin enemmän menoja vai jäikö asia siellä tapahtuneeksi sillä ko mieshän oli Oulussa asuva.

Jos se mies raiskasi? Jos se ei käyttänyt kondomia ja naisesi häpeissään meni hakemaan apteekista katumuspillerin. Ei uskalla sanoa sinulle mitään kun kerran suostui. Ihmisille ei tunnu riittävän mikään. Ihmetellen olen lukenut, kuinka pornofilmejäkin suositellaan piristämään parisuhdetta. Ei kyllä kovin kauaskantoisesti ole tätäkään asiaa kelattu. Luin alusta loppuun asti ja ei prkl ku oot hyvä kirjoittaa näitä O. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Uskotteko te raukat kaverin satuihin?

Tuohan oli täyttä mielikuvituksen tuotetta, ei mitään epäilystäkään! Mukavaa luettavaa ja antoi ideoita. Veli tulee kylään ja vaimo odottaa kovasti vaikka ei tunnustakaan. Vanhalla pojalla lasti lähtee herkästi ja oikeaan osoitteeseen. Ja naita itteäs vaikkapa punapersepaviaani laumalle. Kyllä sieltä näitä avoimia kokeilunhaluisia HIV-positiivisia löytyy. Olen itse fiilistellyt tata jo jonkin aikaa. Jos keksit etta mista tallaisia ihmisia loytaa niin ilmoita ihmeessa mullekkin.

Myos parinvaihto kiinnostaa itseani mutta partnerini ei ole liioin innostunut tasta asista. Jos haluat ottaa yhteytta laita viestia mulle sahkopostiin gb3l suomi Vähän myöhään huomasi ilmoituksexi. Kovasti kiinostaa tuo juttu, jos tavoitat tämän viestin soita Oulu. Eipä ole chatista löytynyt, vaan ihan livessä ovat tulleet vastaan. Kerran naapuri ja toisella kertaa työkaveri Ja kivaa on aina ollut!

Täällä eräs mukava ja asiallinen, pitkä, hauskannäk. HEI olis ihan mielenkiintoista parin vaihto tai ryhmäseksi myös toinen nainen vaimon lisäsi. Onhan kiva tunnistaa tarina, jotakuinkin noin se meni ja voin vakuuttaa että kaikilla oli kivaa. Muutamia pariskuntia autelleena voin todeta että huolellisesti on valittava sopivat ja asialliset parit, muuten edessä on noloja tilanteita.

Aina perusedellytys on terveys ja luottamus kaikkiin osapuoliin. Tämä aikuisten viihde ei ole venäläistä rulettia omalla tai muiden terveydellä. En näe ryhmissä mitään pahaa, enemmän hyvää ja piristävää.

Kunhan parit ovat sinut itsensä kanssa ja haluavat vilpittömästi kokea jotakin uutta ja kiihottavaa. Kirjoitelkaa jos asiallisia kommentteja "apukampi miumau suomi Mä ainakin olin jo ton ekan osan jälkeen kiihottunu!!!!

Toivoisin että, kertoisit siis Mr. Pen että, mitä tapahtui kun sait valita naisen vaimosi lisäksi, samanlainen tarina!!! Olisi kiva saada jatkoa tarinaan miten se onnistui tuntemattoman naisen kera..

Nainen tekee mitävaan jos kehut sen tissejä ja tussua. Siitä on kyllä kokemusta. Minuun ei tommosset kehut tehoa kun tietää mitä sulla on mieles.

Taidat olla parikymppinen äidinkulta MIstä sais hyvää vittua. Tiiättekö sellaset ku panohanskat? Minä en pysty laúkeamaan ilman niitä, onko tämä paha: Oih, kuin suoraan mun fantasioistani.. Toistaiseksi kokeiltu 2n m ja 2n 2m.

Vielä kun sais kahta miestä yhtä aikaa ilman sitä toista naista jakamassa huomiota.. Elämän tarkotus ei ole saada mahdollisimman paljon seksinautintoa! Tämähän on kaikka riippuvuutta, sairasta riippuvuutta! Ei epäterveellistä - itse asiassa pidentää ikää. EI vaadi rahan hassausta sen kummempaan kuin ehkäisyyn. Ei vaadi tuhansien eurojen urheiluvarusteita. Ei välttämättä vaadi vuosien harjoittelua. EI paineita kun ei mistään MM-kullasta kilpailla. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Olisin voinu tulla mukaan Ongelma on vaan se, että halukkaita naisia ei tahdo löytyä kolmanneksi pyöräksi, puput pöksyssä liian usein Oletteko harrastamassa kimppakivaa joskus?

Olen hyvin innoissani päästä mukaan olen siis nainen Seksi on ihanaa ja hyvin kiihottavaa! Olen harrastanut ennenkin kimppakivaa ja se on sitä kunnon seksiä se!

Vastaa tähän viestiin ja katotaan jo sopisi teille tai meille harrastamaan kunnolla kimppakivaa Helsingissä nuorekas, siisti ja kiimainen pari 40 v, etsi bi-nainen kokeilemaan uutta.

...

ALASTON HOMO BLONDI SEKSI TAMPERE

Seisoin sängynpäädyssä, kuutisentoista senttiä kivikovaa lihaa osoittaen kohtisuoraa ylöspäin. Tunsin, kuinka Saminkin kädet piti mua lujasti kiinni ja aivan hellästi hieroi mun selkää ja hartioita. Kuulin puhelimesta iloisia ääniä ja lasien kilinää taustalta. Tämä oli joskus luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Samalla Juho runkkasi itseään voimakkaasti ja alkoi lähestyä purkausta. Aistin, kuinka hän nautti tästä kaikesta. Päälimmäisenä on kuitenkin positiivisyys ja halu kokea jotain eroottista yhdessä rakkaansa kanssa. Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta. Mut nyt tuntu siltä, että oli pakko saada lanne liikkeelle ja antautua musiikin riepoteltavaksi. Olen harrastanut ennenkin kimppakivaa ja se on sitä kunnon seksiä se! Vaimolla oli tässä suhteessa tietenkin kovimmat paineet. Rakastelemme ehkä hieman useammmin kuin ennen. Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia. Meillä se toimii alastonsuomessa homo pornotube, joku voi pitää meitä sairaina, mutta pitäköön.

Matkaseuraa homoseksuaaliseen vailla thaihieronta tikkurila