Vaimo luvalla vieraissa porno star homoseksuaaliseen

Mikä osa olikaan sitä asiasisältöä? Mutta näyttäähän ne hienoilta: Tästä olen samaa mieltä. Tämä riippumatta siitä, montako henkilöä kannattaa tuota ideologiaa. Toisessa ketjussa käsiteltiin Simojoen fasismia ja hänenkin monet ajatukset otettiin lainsäädänössä huomioon, vaikka tuskin hänellä oli määräenemmistöön perustuvaa kannatusta. Täten ne ajat ovat menneet, joissa Puolimatkan, Ahvion ja Simojoen mielipiteitten hegemonia oli mahdollista.

Siis tuon joukon hegemonia asema on murtunut. Ei kai sitä sakkia millään pysty aliarvioimaan. Temppuhan vaatisi lähes jumalalliset kyvyt. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. No niin, tässä aikani kuluksi kuuntelin tuon Puolimatkan turinoinnin. Puolimatka heittelee tuttuun tyylinsä kevyin ranneliikkein väitteitä, ikään kuin ne olisivat faktoja.

Sitten keskustelu lähtee niiden valheellisten ja sekavien väitteiden varassa etenemään. En edes pyri tuomaan oikeaa tietoa kuin muutamiin kohtiin, koska koko haastattelu vilisee niin paljon vääristelyjä. Kinsey on todellakin tutkija ja tutki hyönteisiä. Puolimatka ohjaa tässä asian toisaalle. Kinsey oli siis tavallista ja edeltäjiään huomattavasti tarkempi tässäkin tutkimuksessaan juuri sen vuoksi, että oli oppinut tekemään tarkkaa tutkimusta.

Kinseyn mielestä faktoja ja arvoja ei saanut sekoittaa keskenään. Puolimatka väittää, että Kinsey haastatteli vain seksuaalirikollisia vankiloissa. JO 50 luvulla esitettiin monia erilaisia kritiikkejä otannasta. Ei siis mitään uutta. Nyt samaa keskustelua yritetään käydä uudestaan. Vernon Rosarion ja Vern Bulloughin mukaan otannassa olivat yliedustettuina keskilännen ihmiset, vangit ja ehkä homoseksuaalit. Raporteissa oli myös vain valkoinen väestö edustettuna.

Ehkä vankien tavallista suuremman otannan voisi selittää tämä? Aiemmat tutkimukset olivat perustuneet mm. Itsetyydytyksen patologia osoittautui vääräksi.

Ehkä kaikkein rankin tyrmäys tuli tutulta suunnalta: Jumala rankaisi synnintekijöitä, synti oli tarttuvaa ja viattomia pitäisi suojella. Rappiolliset olivat parantumisen ulottumattomissa. Yleisesti liike idealisoi seksuaalisen pidättyväisyyden. Nyt on siis kaivettu tämä vanha juttu esiin ja siitä tehdään valheellisia vääristelyjä tuon mallin mukaan.

Puolimatka varmaan aivan tarkoituksella yhdistää kaksi erillistä asiaa toisiinsa — lasten seksuaalisuuden sekä lasten hyväksikäytön. Lasten seksuaalisuutta tutkiin pitkälle 80 luvulle, jolloin se pysähtyi täysin.

Se johtui pedofiliasta nousseeseen keskustelusta, ja näiden toimintaa ei enää haluttu vahvistaa millään tavalla. Nykytutkimuksetkin perustuvat vain havaintoihin.

Voidaankin kysyä sitä, miksi ylipäätään pitäisi mm. Tähän saakka jokainen on voinut tehdä havaintoja niin itsestään lapsensa kuin omista lapsistaan. Nämä tukevat aika tavalla Kinseyn löydöksiä, joissa haastateltavat kertoivat lähinnä omista kokemuksistaan. Tiedot eivät siis perustu mihinkään pedofiilien fantasioihin. Aihe on arka, mutta löysin joitakin keskustelun pätkiä, joissa aikuiset kertovat noista kokemuksistaan. Eli ne omalta osaltaan vahvistavat Kinseyn löydökset. Kyse on siis lasten mm.

Tuohon aikaan sitä pidettiin vakavana syntinä ja vastaavalla tavalla kehiteltiin mitä kamalimpia tarinoita sen turmiollisuudesta. Sen kuuluisin tuote olivat rapeiksi paahdetut maissihiutaleet, joita suositeltiin nuorisolle aamiaiseksi nimenomaan siksi, että niiden uskottiin rauhoittavan teini-iän seksuaalista kiihkoa. Ikään kuin lapset seksuaalisuus olisi jotain, mikä pitää opettaa tai se olisi joidenkin aikuisten tapaan yhdyntäkeskeistä. Ehkä kaikkein hupaisin oli kohta, jossa puhuttiin aikuisten syyllisyyden tunteista.

En kyllä ymmärrä miksi esimerkkinä oli miehet, jotka pettävät naisia. Tai mitä sillä tahdottiin sanoa? Sehän kuuluu patriarkaaliseen kulttuuriin, että on miehiä, joiden mielestä heillä on etuoikeus pettää ja puolisoiden se pitäisi hyväksyä. Olen siis Puolimatkan kansa yhtä mieltä, ettei sellainen käytös ole oikein.

Mutta noilla syyllisyyden tunnoilla vedäteltiin muuten oikein olan takaa. Et pystynyt taaskaan kumoamaan yhtään prpfessori Puolimatkan esittämää tosiasiaa. Onko noi kova paikka sinulle kun pervoilusta puhutaan suoraan?

Ei kai tosiasioita voi eikä pidäkään kumota. Vielä kun "prpfessori" esittäisi sellaisia, niin hän voisi saada tiedemaailmasta kannattajiakin mukaansa.

Nythän hänen kanssaan ei leiki kun rouva Puolimatka. Toki kaltaisesi kiihkouskovatkin kannattajat ovat arvokkaita, jos asiat jostain syystä sillä tavalla näkee. Tiedemiehet tosin eivät juuri koskaan näe.

Ihan turhaan yrität Puolimatkan esiin tuomia totuksia letkautuksillasi vähätellä, Repeliini: Enhän minä mutta toiset tiedemiehet. Pulimatka on kollegoilleen naurun aihe muuten paitsi tilipäivinä, jolloin hänelle maksetaan melkein tyhjästä, ja se ei tietenkään paljon naurata. D onko teitä lisääkin: Muuten koko puhe oli vääristelyä ja valheita. Kuten tuossa alempana olen jo käsitellyt asiaa, Kinseytä vastaan esitetty kritiikki on vanhaa, 50 luvulla jo käytyä. Puolimatka on lisännyt valheita siihen vain lisää.

Ei, haastateltavia oli eri yhteiskuntaluokista. Kritiikki koski vankien suhteellista osuutta, mutta erityisesti sitä, että mukana oli vain valkoisia. Kinsey kehitti lasten seksuaalikasvatuksen.

Hän teki päätelmät pedofiilien kertomuksista. Lasten seksuaalikasvatusta oli huomattavaa aiemmin, mutta se oli hyvin seksuaalikielteistä. Tuo tutkimus toi sysäyksen tutkia todenmukaisemmin lapsen seksuaalisuutta sekä kehitystä. Uudet tutkimukset olivat perusta, jotka vaikuttivat tietämyksen lisääntymiseen ja näin lapsille alettiin antamaan myönteistä kasvatusta myös seksuaalisuuden saralla.

Nykyinen tasapainoiseen ja myönteiseen ohjaava lasten seksuaalinen kasvatus on tuonut paljon hyvää tullessaan. Puolimatka seksualisoi lapsen, ikään kuin lapsen seksuaalisuus olisi aikuisten seksuaalisuutta. Tätä hän värittää valheella, jonka mukaan kaksi pedofiiliä on yksin saanut määritellä lapsen seksuaalisen käyttäytymisen piirteet. Näillä henkilöillä ei ollut mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Puolimatka ilkkuu Kinseyn tutkimustavalle, eli havainnoinnille. En ymmärrä miksi, sillä siihenhän erittäin monet tutkimukset perustuvat? Aikuisille tehtiin ihan eri laitteilla tutkimuksia mm. Syy on erittäin selvä — lapsia ei saa moisiin tutkimuksiin alistaa. Sen jälkeen tutkimuksia onkin tehty havainnoimalla lasten käyttäytymistä sekä keräämällä aikuisten kokemuksia lapsuudesta.

Puolimatka väittää, että vain pedofiilit voivat tällaisia havaintoja tehdä lapsen seksuaalisuudesta. Kuka tahansa äiti ja isä voi havainnoida asiaa. Tosin Puolimatka keskittyi kuvaamaan varsin erikoisia asioita, vääristäen näin lapsen seksuaalisuutta aivan joksikin muuksi kuin se on. Näin hän seksualisoi lapsia kuin ohimennen. Kuvatut asiat eivät ole faktoja, vaan olettamuksia joiden todenperää ei ole kyetty perustelemaan.

Siinä Puolimatka oli oikeassa, että lapsen terve ja tasapainoinen seksuaalikasvatus on paras tae sille, että hän osaa suojautua seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan. Siitä puhuminen vaatii ammattikasvattajilta suurta hienovaraisuutta, etenkin, jos seksuaalisuus on tabu perheen uskonto- tai kulttuuritaustan vuoksi. Sekä tyttöjä että poikia voi rohkaista tutustumaan paikkoihinsa. Pikkutytöllä on oikeus tuntea, että hänen pimppinsä on kaunis ja hyvä, ja pikkupojalla on oikeus iloita pippelistään.

Huomenna pannaan pussauskoppiin WSOY Raamatun mukaan vain avioliitossa seksi on luvallista. Yhtäkaikki vain naisen ja miehen väline seksi on Jumalan tarkoittamaa seksiä. Puolimatka ei todellakaan seksualisoi lasta vaan ne jotka pitävät lasta seksuaalisena olentona. Sitä hän tuossa selvittää. Lasten tulee saada olla lapsia. Juu, ja vääntää asiat aivan joksikin muuksi. Seksuaalisuus on myötäsyntyinen lahja ja me olemme seksuaalisia syntymästä kuolemaan.

Lapsen tulee saada olla lapsi ja olla seksuaalinen olento lapsen tavalla. Jos kiellämme tämän, kasvatamme aika traumaattisen aikuisen suhteessa omaan seksuaalisuuteensa. Eikös mies raamatun mukaan saanut maata orjattarensa tietyin edellytyksin ja orjattarelta lupaa kysymättä?

Toisaalta "avioliittoon" ei vanhan testamentin mukaan tarvitse kysyä naiselta lupaa, vaan vaimo voidaan vain "ottaa". Seksuaalisuus on lahja mutta sen käytöstä on selvät ohjeet. Seksi on aikuisten juttu eikä mikään lasten lelu. Seksi on aikuisten juttu mutta seksuaalisuus kuuluu kaikille. Miten seksuaaliseuuden voisikaan kieltää keneltäkään? Mutta seksuaalisuutta ei tule aktivoida ja ärsyttää lapsilla joille se ei kuulu.

Se vain ilmenee jokaisessa kehitysvaiheessa omalla tavallaan. On aivan eri asia tuoda lapsen maailmaan aikuisten seksiä tai sekuaalista käyttäytymistä. Siihen lapsi ei ole valmis. Mikä on sinun mielestäsi aikusten ja lapsen seksuaalisuuden raja? Jos et sitä teidä, käy lueskelemassa asiasta niiltä sadoilta sivuilta, joissa asiaa käsitellään. Toivon mukaan sinä eroitat nämä asiat toisistaan Et siis pysty sitäkään sanomaan.

Kummallista, että paasaat asiasta mutta et pysty siitä kuitenkaan mitään sanomaan. Onko sininusta inkuttaminen ja jankkaaminen hyvää keskustelua?

Et edes viitsi perehtyä annettuihin vastauksiin vaan rahiset kuin vanha paikalleen juuttunut grammofoni. Ei minusta inkuttaminen ja jankuttaminen ei ole hyvää keskustelua kuten ei ole kysyttäessä omien väitteidensä perustelematta jättäminenkään. Sukupuolen valtavirtaistumisen tarkoituksena on toteuttaa seuraavanlaisia tavoitteita Kuby Se että tuossa on jotain outoa on vai mielipide, ei fakta.

Hyvä kun keräsit mm. Niillä ei vaan nyt ole minkään valtakunnan vaikutusta; kaikki on jo varsin hyvällä tolalla. Mitä tuo on oikeasti määriteltynä: Sinä et tunnusta ihmisen selkeää sukupuolta vaan yrität vääntää siitä jotakin mktä ei ole olemassakaan. Jos Tapsa väittää että jokaisen ihmisen sukupuoli on selvä ja yksiselitteinen, hän ei tietenkään puhu totta vaan valehtelee.

Ei vaan juuri siitä tässä yritän rautalangasta vääntää mikä on todellisuutta. Tähän sisältyy se paradoksaalinen oletus, että on olemassa kaksi sukupuolta, mikä kuitenkin pyritään purkamaan taistelussa sukupuolisen valtavirtaistumisen puolesta.

Lähtökohtana on ajatus, että naiseus ja mieheys eivät perustu biologiaan vaan sosiaaliseen konstruktioon. Koska ihmisten kokemukset sukupuolisuudestaan vaihtelevat, ei ole olemassa vain kahta vaan useita sukupuolia.

Tällä tavalla sukupuolien kahtiajaon paradoksi ratkaistaan: Jos ihmisistä tehdään sukupuolettomia, niin myös feminismi katoaa. Tasa-arvo - käsite miehen ja naisen välillä katoaa myös. Pelkkää Puolimatkan fundamentalistista parranpärinää.

Lähtökohtana on ajatus, että biolgian lisäksi noihin vaikuttaa paljon kulttuurit sekä niiden luomat odotukset siitä, mitä on naiseus tai mieheys. Ja tämä on aivan eri asia. Käsitetään siis että vaikka mies ja nainen eivät ole samankaltaisia, tästä ei seuraa että kaikki miehet ja kaikki naiset olisivat juuri tietynlaisia, siis juuri sukupuolensa stereotypisia edustajia, vaan yksilöitä joiden tapa olla mies ja nainen voivat poiketa paljonkin toisistaan.

Jostain kumman syystä tämä koetaan joissain piireissä kamalana uhkana. Ehkäpä siksi että uskonnollisuus on myös useimmiten järjestelmä joka pohjautuu hyvin ahtaaseen käsitykseen siitä mikä on se oikea tapa olla uskovainen joten myös muunlainen olemisen vapaa määrittely tuntuu vieraalta ja jopa uhkaavalta.

Nepalilaiset polyandrian harjoittajat omasivat varmaan aika tavalla toisenlaisen kuvan naiseudesta ja miehuudesta kuin meidän fundiksemme. Tuskin nämä uskaltaisivat ajatellakaan sitä saakelillista menoa.

Jokaisessa kulttuurissa miehellä on pippeli ja naisella pimppi. Niin helppoa se on. Aivan, ja eikä tarvitse edes niin eksoottista kohdetta etsiä. Puolimatka ei ole kokomatka. Hyvä kirjoitus ja ihan täyttä asiaa tämän päivän suomesta. Kaiken muun tämä ehdoton jakaminen jättää huomiotta. Hekin ovat yhtälailla Jumalan luomia. Tähän ansaan astuvat mm. Se on tullut suomeen vasta 50 luvun jälkeen. Suurperhe on paljon vahvempi kokonaisuus.

Oikeampi termi olisi — mikäli sellaista halutaan käyttää — parafilia. Siinä missä eroja on löydetty, on löydetty enemmän yhteneväisyyksiä. Erityisen paljon on löydetty vaihtelua saman sukupuolen sisällä.

Erot ovat yleensä keskimääräisiä eli lasketaan ilmiöiden keskiarvo — johon ainakin puolet verrokkiryhmästä kuuluu. Sukupuoli ei suoraan määrittele sitä, mitä vahvuuksia tai heikkouksia meillä on. Jos henkilö kuuluukin keskiarvon vaihteluväliin, eli ei ole keskimääräinen, voidaan tietysti yrittää pakottaa nämäkin henkilöt samaan muottiin tuon enemmistön suhteen.

Chesteron muistuttaa, että ihmisluontoa ei voida sivuuttaa ilman kielteisiä seurauksia: Mutta älä toki vapauta tiikeriä raidoistaan. Älä vapauta kamelia kyttyränsä taakasta; niin tehdessäsi saatat vapauttaa sen kamelina olemisesta.

Joten, miksi siis siirtyä tuohon rajoitusten maailmaan, jossa on tarkat rajat sille, millaisia ihmisiä me saamme olla? Jos ihminen syntyy naiseksi ei ole pakottamista vahvistaa hänen naiseuttaan. Väkivaltaa on alkaa leikellä häntä joksikin muuksi. Sinullakin on naisen ruumis mutta miehen sydän ja mieli. Ymmärrän kyllä ristiriitaisen elämäsi mutta yritä pärjätä. Miksi voimakeinoin tulisi purkaa tarkat rajat sille millaisia me todellisuudessa olemme?

Muistoja tiukoista rajoista sen suhteen miten olla mies tai nainen, kenties. Tänä päivänä voisi sanoa, että nuo ovat menneisyyden haamuja, joiden kautta keskustelu ei ole hedelmällistä. Täytyy vain niin sanotusti vapauttaa tiikeri häkistään vaatimatta kuitenkaan tiikeriä vapautumaan olemuksestaan. Toisin sanoen, meillä on vapaus ilmaista itseämme sellaisina miehinä ja naisina kuin olemme ilman keinotekoista ideologista rajan hävyttämistä sukupuolten välillä, joita edelleenkin reaalimaailmassa on vain ne kaksi.

Ei myöskään kannata suutuspäissään lähteä vääristelemään toisen kirjoituksia ja tarkoituksia. Mummo puhuu itse jostain parafiliasta, josta en sitten mitään halua tietääkään. Mutta Puolimatka määrittelee termin "pervoteoria", joten sen merkitys on ymmärrettävä annetun määritelmän pohjalta, mikäli aikoo pysyä kartalla. Ymmärtämisen helpottamiseksi on tekstissä annettu myös termin englanninkielinen vastine "queer theory", joten Sanan "queer" sanakirjamerkitykset lienevät sanakirjoista tietämättömille jääneet tuntemattomiksi, joten Tuo "vahvistaminen" on kyllä melkoinen ilmaisu kun sillä tarkoitetaan oikeastaan pakottamista toisen omasta halusta ja mielipiteestä piittamatta.

Joillaon on ilmeisen naivi ajatus siitä että nuo naiset eivät vain itse tajua omaa naiseuttaan ja senkyllä löytävät kun riittävästi "vahvistetaan". Korkeintaan hiljaisiksi ja nöyriksi painettuja ihmisiä. Jos ihminen kokee olevansa muuta kuin hänen kehonsa on silloin on vika korvien välissä ja sitä pitää hoitaa. Jos nainen alkaa leikkiä miestä ja leikellä itseään muistuttamaan miestä se on sairas!

D Ei kun olen nainen. Sinä harrastat jo tuossa henkistä väkivaltaa pakottamalla esim. Ilman keinotekoista ideologista pakkoa olla tietyn lainen jotta saisi luvan olla mies tai nainen sekä pakottamista niiden kohdalla, joilla ei identiteetti ole keskimääräisen kaavan mukainen kumpaakaan sukupuoleen.

Tieteen Termipankki määrittelee termin näin: Queer-liike otti tietoisesti haltuun alunperin erityisesti homoseksuaalien halventamiseen käytetyn termin, ja muutti sen merkityksen positiiviseksi identiteettikategoriaksi ja poliittiseksi aktivismiksi. Palataan takaisin Tapio Puolimatkan kirjoitukseen sukupuolettomuudesta. Onko se, että häivytetään ihmisiltä sukupuolisuus hyvä asia?

Vai tuleeko tämän sijaan kasvattaa lapsissa sukupuolten lukumäärää aina seitsemään saakka? Nämä sanat tulisi korvata sukupuolineutraaleilla ilmaisuilla, joiden avulla ihminen voi määritellä itsensä ilman rajoituksia.

Yhteiskunnan kaikki rakenteelliset sidokset naisen ja miehen avioliittoon tulisi kumota: Ne täytyy poistaa kulttuurista juuriaan myöten. Suvaitsevat vyöryttää nyt kahdella taikka kolmella eri rintamalla ja nämä rintamat myös hajottaa suvaitsevaisten rivejä. Ensinnäkin sukupuolettomuus ja tätä vastaan käy feminismi.

Ja sitten tuo vaatimus sukupuolten lisäämisestä ja lasten pakottamisesta valita minkä seitsemästä sukupuolesta valitsee. Tätä vastaan taistelee myös feministit ja myös sukupuolettomuusaktivistit. Sukupuolettomuus- tai seitsemän sukupuoltavaatimukset eivät toteudu ilman pakkovaltaa. Myös suvaitsevaisten joukosta nousee vastarintaa ja kaikissa terveellä tavalla ajattelevissa ihmisissä. Realiteetit eivät poistu vaikka pakkolain tai väkivalloin niitä yritetään nyt poistaa kuten Puolimatka tekee!

Pervonormatiivisuus eimtodellakaan poistu vaikka kuinka siitä normaalia yritätte tehdä. Eikä Puolimatkan kirjoitus muutu totuudeksi vaikka kuinka paljon sitä lukisit. Ei muutu ei koska se ON totta. Ei tarvitse muuttua todeksi. Mielipide ei ole totuus ennen kuin se todistataan faktoilla totuudeksi, ja sitä Puolimatka ei tee.

Hän vain kirjoittelee mielipiteitään. Tuota, minua ei tarvitse teitillä ja toisekseen ei ole olemassa "pervonormatiivisuutta" vaan se on Puolimatkan on kontruktio aiheesta.

Opiskelijalehti Jylkkäri kertoi muutama vuosi sitten, että Puolimatkan opiskelijoiden keskuudessa on syntynyt jupinaa siitä, että Puolimatka käyttää mielellään lähteinään uskonollista tai muuta sellaista materiaalia. Tämä on täysin linjassa sen Puolimatkan näkemyksen kanssa, että virantäytön yhteydessä on syytä salata uskonsa ja sitten kun on saanut viran, virkaa voi käyttää evankelioimiseen.

Pervonormatiivisuus on vain yksi Puolimatkan rakentamista "uudiskäsitteistä", joka ei vastaa lainkaan anglo-amerikkalaista alkuperäistä käsitettä. Yhdessä muinaisessa ketjussa esitin, kuinka Puolimatkan ja Ahvion suomenkieleen lanseeraamat käsitteet ovat aina "ladattuja" käsitteitä, ts. Tieteessä nämä "ladatut" käsitteet aiheuttavat pelkästään huvittuneisuutta, mutta ei Puolimatka ole enää aikoihin piitannnut tieteestä. Kun on lukenut pari Puolimatkan kirjoittamaa "asiantuntijalausuntoa", niin homma on sillä tapauteltu valmiiksi: Kyllä se lasten tuhoamimen lakkautettiin Jumalan toimesta aikoinaan Kaanaan maassakin.

Silloin lapsia heitettiin Moolokin kitaan kuolemaan. Nyt heitä tuhotaan seksillä. Ei Jumala tällaista loputtomiin katso. Siinä todistettiin pedofiilien avulla, että lapsella on seksuaalisuus ja tästä on sitten vedetty johtopäätös, että lasta tulee opettaa seksuaalisuutensa käyttämiseen jo 4 vuoden iästä lähtien.

Puolimatka ja muut tiedemiehet ovat ottaneet selvää mistä tässä on oikeasti kysymys. Ihan oikeastiko Puolimatka käytti lähteenään Kinseyn raportteja vuosilta ja ?

Kinsey kuoli muistaakseni Nyt kyllä Tapsa onnistui alittamaan riman entistä matalammalta. Puolimatka kyllä ymmärtää, että viimeaikaisin tutkimus asiasta kuin asiasta on yleensä luotettavampaa kuin nuo muinaiset väännöt, mutta kun omaa agendaa pitää puolustaa jollain tavoin, niin kai sellaiseksi kelpaa moneen kertaa debunkatut Kinseyn raportit.

Viimeaikaisin tutkimus on kyllä osoittanut sekä Kinseyn että Puolimatkan näkemykset paikkansapitämättömiksi. Jo pelkästään Kinseyn käyttämä metodologia saa aikaa tilastollisen vääristymän. Kinseyn raportit perustuivat kyselytutkimuksiin, eikä johtopäätöksissä otettu huomioon virhemarginaalia, eikä paljon muitakaan erroreita.

Olihan tuo Kinseyn tutkimus toki melkoinen pioneerityö, joten siitä plussaa. Tieteelliseen tutkimukseen kuuluu sellainen seikka, että tutkimuksessa selostetun metodologian pohjalta tutkimus olisi sellaisenaan toistettavissa. Näin on Kinseynkin kohdalla tehty jo luvulla ja monen monta kertaa sen jälkeen. Aina on saatu aivan erisuuntaisia tuloksia samlla metodologialla. Kinsey kyseli tutkimukseen osallistuneilta aika laajasti kaikkea mahdollista miesten sukupuolielinten koosta aina mitä mielikuvituksellisempiin juttuihin.

Onhan se hauskaa luettavaa, mutta ei niitä tuloksia enää kukaan oikea tieteilijä pidä relevantteina, koska tutkimuksessa faktat eivät olleet kohdallaan nykytiedon valossa. Eikä nykyinen seksuaalimoraali ei muuten ole sekään universaali yleiskäsite perustu Kinseyhin vaan Kinseyn raportit ovat kuvauksia ja luvun seksuaalimoraalista tutkimukseen vastanneiden keskuudessa.

Eihän se tietenkään pitänyt. Kinseyn tutkimus vain toteaa, että lapset koskettelevat sukupuolielimiään, eikä sitä ole ainuttakaan perustetta estää. Mistään "opetuksesta" Kinseyn raportit eivät sano mitään. Et näköjään nyt ymmärrä mistä oli kyse. Katso tuo Puolimatkan haastattelu ensin, että tietäisit mistä hän puhua ja kommentoi vasta sitten. Kinsey todisteli pedofilien haastattelujan perusteella, että lapsen seksuaalisuus herää noin 4 vuotiaana ja tästä on sitten ollut seurauksena seksuaalikeskeinen himojen tyydyttämisen opettaminen länsimaissa ja se, että myös Suomessa annetaan jonkinmoista seksuaaliopetusta jo alle kouluikäisille.

Kinsey avasi portit ja nyt rakkauden sijaan korostetaan seksuaalihimojen jatkuvaa tyydyttämistä jo lapsesta saakka. Katsoinhan minä tuon Puolimatkan jaarittelun ja se hymyilytti. Kinseyn raportitkin luin ensimmäisen kerran jo yli 40 vuotta sitten.

Kinseyn kysely- ja haastattelumetodia käytetään vieläkin akateemisissa piireissä yhtenä varhaisena esimerkkinä laajan tutkimusaineiston kokoamisesta. Edelleenkään Kinseyn raportti ei sano mitään, mitä sinä ,Kokomatka, ja itse Puolimatka väittävät sen sanovan. Te sitkeästi teette johtopäätöksiä, joita alkueperäisestä datasta ei voi tehdä relevantilla ja validilla tavalla. Suosittelen sinua ottamaaan yhteyttä Indiana Universityn Kinsey Instituteen. Siellä pääset tutusmaan Kinseyn aineistoon.

Molemmat ovat ihan lähellä Indianapolisia, joten Tapsalla olisi ollut oikein hyvä mahdolllisuus käydä itse tsekkaamassa asia, eikä laukoa bullshititä Suomessa. Puolimatka esitti mitä Kinseyn raportissa on ja ymmärrän kyllä traumaattisuutesi. Se todistaa, että olet vielä ihminen, joka on myös pelästynyt siitä miten lasten seksuaalisuus muka löydettiin. Ja nyt tätä lasten "seksuaalisuutta", joka on saatu pedofiilien todistusten kautta, on käytetty hyväksi lukemattomissa seksiin liittyvissä aloitteissa ja näistä on sitten muodostettu se nykytoimintamalla korvaamaan avioliitot ja Puolimatka aivan oikeutetusti kutsuu tätä pervonormatiivisuudeksi.

On perverssiä tehdä lapsista seksuaalisia olentoja. He eivät ole olentoja, he ovat ihmisiä, lapsia vielä. Toivon sydämeni pohjasta, että se ihmisyys sinussa voittaa eikä vihasi kristinuskoa kohtaan saa sinua kokonaan valtaansa. Koko länsimaiselle yhteiskunnalle haluan todeta, että lasten tuhoaminen on sellainen ihmisoikeusrikkomus, mistä yhteiskunnat eivät selviä, ne eivät saa selvitä. D Tässä tämän viikon vitsi! D Lapset ovat jopa jo kohdussa seksuaalisia "olentoja".

Olen lukenut niin Kinseyn raportin kuin kritiikin siitä. Eikä missään ole tuollaisia väitteitä. Kinseyn raportti vain tuo esiin ihmisten tuolloisen todellisuuden, siis sen mitä oikeasti tapahtui.

Ihmisten moraalin nyt vain oli tuollainen. Et ole siis tutkinut niitä tilastoja joihin Puolimatka viittaa. Todennäköisesti et osaa lukea tilastoja sillä tavalla, että otat niistä esiin sen viestin? Tämä on tullut esiin Kinseyn ja näiden pedofilien kirjeenvaihdosta ja tähän tietoon perustuu nykylasten seksuaalinen opetus ja asenteet miten yleensäkin seksuaalisuutta nykyään käsitellään. Vai väitätkö pokkana että lasten seksuaalisuutta ei olisi lainkaan tutkittu luvun jälkeen?

Tuo väitehän on täysin mieletön. Nykyään sitäpaitsi nimenomaan tajutaan ja opetetaan että vaikka jo pikkulapset ovat seksuaalisia olentoja, se on heidän omaa ikäkauteen liittyvää tapaansa olla seksuaalisia eikä se rinnastu suoraan aikuisten seksuaalisuuteen eikä ole mikään oikeus aikuisille käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen. Judith Reismanin esittämässä kritiikissä tulee esille juuri se, että Kinseyn raportti ei suinkaan edustanut tuolloista normaaliväestön todellisuutta, eikä silloisten ihmisten moraalia.

Kinsey ja hänen informanttinsa edustivat pitkälti moraalisen kompassinsa kadottanutta porukkaa, kuten kriminaaleja lasten hyväksikäyttäjiä. Ei kai vain takana oli jälleen kerran halu nähdä todellisuus sellaisena kuin sen haluaisi olevan, ei mikään todellinen tieto todellisuudesta. Toki tiedämmä paljon ns. Tarkoitatko että lapsen seksuaalinen kaltoinkohtelu on ok "tieteellisen" datan keräämiseksi, kuten Kinseyn tutkimuksissa?

Väitätkö todellakin että joitain lapsia olisi kohdeltu seksuaalisesti kaltoin vain siitä syystä että saataisiin tieteellistä dataa? Ja että ilman tutkimusta koko hyväksikäyttöä ei olisi tapahtunut?

Luonnollisestikin kun tutkitaan ihmisten seksuaalisuutta, tulee esiin myös tätä pimeää puolta. Ja valitettavasti menneinä vuosikymmeninä ei meillä ole aina ollut vielä nykyistä ymmärrystä siitä miten tuhoisaa lapselle kaikki seksuaalinen kaltoinkohtelu on. Tämä on nähty lukemattomia kertoja mm. Ja näköjään monilla on vieläkin aukkoja näissä tiedoissa kun ei tajuta että lapsen seksuaalisuus ei tarkoita sitä että lapsi haluaisi seksiä aikuisen kanssa tai sitä että sellainen seksi ei vahingoittaisi lasta.

Lapsen seksuaalisuus on lapsen iän tasoista ja se on ihan omanlaistansa ja jatkuvasti muuttuvaa. Mutta seksuaalisuutta se on silti. Kyllä lapsi on varsin varhain tietoinen omasta sukupuolisuudestaan ja siitä että siihen alapäähän liittyy jotain erityistä ja että se on kiehtovaa.

Ilmeisesti et ole perillä tavoista, joilla Kinsey keräsi aineistonsa. Tätähän sinä väität tapahtuneen. Ei, tuollaista nyt vain ei tapahtunut. Kannattaa katsoa Puolimatkan haastattelu cafe raamatussa. Oli järkytys tajuta mitkä kinseyn: Ei kannata uskoa kaikenlaista mitä väitetään. Vaikka taitaa sinuakin nolottaa tuo Puolimatkan pervonormatiivisuus. Kokeilin googlata sitä ja eipä sitä käsitettä ole kukaan uskova jakanut.

Puolimatka on ihan yksin pervonormatiivisuutensa kanssa. Jos luet Kinseyn raportit, niin sieltä kyllä selviää miten haastattelut on toteutettu. Puolimatkan jutut olivat taas helkkarin epärehellisiä, mutta sellainen on niin perinteistä puolimatkaa, ettei se aiheuta edes enää tuota "parranpärinää". Ei ollut muuten ensimmäinen kerta, kun Puolimatka väittää jonkin tutkimuksen sanovan jotain, mitä tutkimus ei nimenomaan sano.

Tämäkään tuskin jää viimeiseksi kerraksi, vaikka asiasta on Puolimatkaan huomautettu monta kertaa. Älä kirjoita tänne jos näköjään yhtään ymmärrä mistä on edes kysymys! Katso se Puolimatkan haastattelu ja vastaa sitten siihen äläkä aina vastaile omiin kuvitelmiisi.

Ei, se että käytä täällä "keskustelua" oman pääsi sisällä ole mitään keskustelua, vaan se jotakin aivan muuta, outoa kerrassaan. Vastasin sinulle, Kokomatka, jo tuossa yllä. Vielä sen verran, että professoreiden juttuihin voi yleensä luottaa ja aika harvoin faktojen tarkistus on tarpeen. Kun Puolimatka puhuu, niin faktojen tarkistus on suorastaan pakollista. Sen verran hämärää settiä ja shittiä heppu heittää. Jos sinua ottaa noin koville, että idolisi jutut debunkataan kerta toisensa jälkeen, niin hellitä jo.

Tai voithan sinä Kokomatka olla lopulta Puolimatka itse. Se olisikin oikein mukava sattuma. Niin tai näin, omapa on asianne, kuten tuossa yllä sinulle sanoin.

Vastasit, mutta et aiheesta. Suolsit vain omaa höpinääs, joka ei mitenkään liity itse asiaan. Katso nyt vaan ensin se Puolimatkan haastattelu ja vastaa sitten siihen. Älä enää itse keksi asioita jotka sitten itse tuomitset. Ei tuollainen ole keskustelua. Kinseyn tutkimusmenetelmät eivät päivänvaloa kestä. Korkkiruuvi käyttää siis tässä ketjussa nimimerkkiä Kokomatka. Mikset sinä käytä nikkiäsi RepeTerskanperä? Uskon kyllä että haluaisitte tuonkin monopolisoida patmoslaisille.

Käytännössä niin on jo käynytkin — erinomaisina esimerkkeinä tavan takaa kauhistellut eläin- ja esineliitot, joiden virallistamista ei kukaan nupistaan terveen kirjoissa kulkeva kannata, mutta niin vain ne tupsahtelevat jatkuvasti esiin mitä kauheimpana uhkana kansan siveelliselle selkäruodolle.

Jäin miettimään, että kuka "amerikoissa" on nyt kehitellyt tämän surkuhupaisan väitteen, että kaksi tutkittavaa on vaikutanut globaalisti lasten seksuaalisuuteen? Eli mistä lähteestä tämäkin on peräisin? Katsoin, ja ylmepänä on se, mitä vääristelyä sieltä jälleen löytyi. Faktoja ne eivät olleet. Puolimatka ottaa erittäin huonona häviäjänä raskaasti kaiken.

Hän vain apaattisena hakkaa päätään seinään, todetakseen joka kerta hävinneensä asiansa. AA on nyt omalla Facebook-sivullaan valitellut sananvapauden vähentyneen, kun tuo Puolimatkan kirjoitus oli poistettu US-Blogista. Marttyyrin kruunu on syvällä Puolimatkan päässä. Se on muuten hiinä ja hiinä, meneekö lause "Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto" tässä maailmanajassa jo vihapuheen puolelle. Senhän voi ihan hyvin nähdä tiettyjen parien laillisten avioliittojen pätevyyden kiistämisenä.

Vetäköön sakkoa — tai ainakin käteensä. Vaikka se oli niin paksua propagandaa täynnä? No, joo - tämä on sitä nykyaikaa - eli totuuden jälkeistä aikaa Omituiselta tuntuu Puolimatkan heitto sukupuoliasioiden opettamisen haitallisuudesta. No Puolimatkaa ei voi ottaa täysin vakavissaan eli miksi ottaisimme häntä tuossakaan asiassa.

Kun mies pitää vihollisenaan jokaista eri mieltä olevaa, niin kannattaako häntä edes noteerata, ei mielestäni. Ei ole tervettä että ihmisestä tehdään himokas olento. Ihminen ei ole olento, vaan Jumalan luomus, Jumalan kuva joka on luotu rakastamaan.

Eikä teistä niin mairittelevaa. Heillä ei ole siihen enää mahdollisuutta, koska seksuaalisuus ja porno ja huumaavat aineet on täyttänyt heidän mielensä ja inhimmillisen olemuksensa. Vain Jumala voi heitä enää pelastaa takaisin ihmisyyteen ja rakastamiseen.

Jos historiaa tarkastelemme, ihmisillä nimenomaan ei ollut lupaa rakastaa. Avioliitto oli usein sopimus kahden suvun välillä. Siinä ei paljoa rakkaudesta puhuttu.

Avioeroja ei ollut, koska naiset olivat täysin riippuvaisia miehistään. Eiköhän linja ole selvä. Sukupuoliasioista pitää vaieta ja näin kuvitellaan, että mitään ongelmia ei ole. Ei edes seksin tarvetta. Kun annetaan tarkat määräykset, eivät ihmiset sitten enää pohdi eivätkä koe mitään identiteettiongelmiakaan seksuaalisuuden suhteen.

Toisin sanoen, kun pakotetaan kaikki samaan muottiin, ongelmat ratkeavat sillä. Sehän juuri toi aikanaan esille sen että konservatiivisen ja heteronormatiivisen julkisivun takana tapahtui käytännössä kaikenlaista jota ei vain tohdittu tuoda esille. Tämä osaltaan oli romuttamassa ulkokultaista moralismia jossa julkisivu oli kunnossa mutta se käytännön moraali olikin sitten ihan eri asia.

Tämä oli suora isku moraalikonservatiivien kasvoja vasten kun se paljasti miten huonosti tätä moraalia käytännössä noudatettiin eikä taivas siltikään ollut romahtanut niskaan kuten aina peloteltiin jos moraali yhtään löystyisi.

Ja tästä tedellisuuden paljastumisesta seurasi sitten seksuaalinen vapautuminen joka oli paljon rehellisempää kuin sitä edeltänyt kaksinaismoralismi.

Mummomuori ja tämä joku netpunkti eivät näköjään tiedä ollenkaan, että Puolimatkan toteamus lasten seksuaaalisuudesta perustuu Kinseyn ja kahden lapsia käyttäneidän pedofilien väliseen kirjeenvaihtoon eikä tuossa Kinseyn raportissa ole muuta kuin tilastotaulukko asiasta, jota täytyy osata lukea tämän kirjeenvaihdon kautta. Minä olen himokas ihan luonnostani ja kenenkään tekemättä.

Uskoisin että tämä tilanne on täysin normaali. Vihatuksi tulemisen kokemisen välttämättömyys on patmoslaisuuden kivikovaa ydintä.

Näin näitä paljastuksia tippuu, kun ei osata ajatella ensin ja sanoa vasta sitten. Edellä näytti tulevan selväksi, että se kulttuuri, jota mummomuori tai mummovaari puolustaa, perustuu alkujaan natsien väkivaltaisiin ja rikollisiin lähdeaineiston keruumenetelmiin. Mummomuori on aivan selvästi samankaltainen harhautunut väärää esivaltaa totteleva ja sitä tukeva luterilainen kuten olivat Hitlerin hirmuvaltaan taipuneet luterilaiset papit Saksassa aikanaan.

Minulle ei ole yllätys, mikäli mummomuori ei erityisemmin pidä Dietrich Bonhoefferin virrestä numero virsikirjassa. Kirkon on syytä vastustaa mummomuorin kaltaisten ajamien kulttuurimuutosten hyväksymistä ja pysyä Bonhoefferin tavoin erossa Hitlerin ja natsien ideologioista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Kristitty uskovainen tahtoo totella enemmän Jumalaa. Lopeta Repe Räyhis tuo setalainen uhriutumisesi. Yritä olla välillä heteroidenkin seurassa niin pääsi tuulettuu. Mutta ethän sinä kuulu kirkkoon, joten vastaavasti kirkon suunta ei sulle kuulu.

Oletko todella se joka väität olevasi? Oikea mummomuori on tietysti noin ziljoona kertaa viisaampi kuin sinä ja Räyhis yhteensä. Koko sellainen väitehän on mieltön. Lasten seksuaalisuuden kehityksestähän on todellisuudessa tehty lukemattomia tutkimuksia vuosikymmenten aikana eikä nykyinen lasten seksuaalikasvatus tai käsitys lasten seksuaalisuudesta perustu millään lailla Kinseyn raporttiin yli 60 vuoden taakaa. Lasten ja nuorten seksualisointi ja pornoistuminen ovat länsimaisen kulttuurin suurimpia syntejä tulevia polvia kohtaan.

Yksi järjettömimmistä väitteistä mitä olen kuullut. Lasten seksualisointi on lasten näkeminen seksiobjekteina aikuisten näkökulmasta, lasten näkeminen seksuaalisina olentoina taas lasten tajuaminen oman kehitysvaiheensa mukaisina kehittyvinä ihmisinä joilla on seksuallisuus joka ei kuitenkaan ole aikuisten kohteena vaan osa lapsen omaa persoonaa.

Mahtavaa häröilyä Puolimatkalta ja Korkkiruuvilta! Judith Reisman on yli vuotias mummo, joka kirjoittaa sellaisiin julkaisuihin kuin WorldNetDaily, joka on tunnettu siitä, että se julkaisee kaikenlaista salaliittohörhöilyä yms.

Juttujen taso ei ole edes Breitbartin "fake news" -tasoa. Kirjoittaahaan tuo mummo jos jonkinlaisiin kristillisiin julkaisuihin, jotka ovat "one level below shit". Jo yli 10 vuotta sitten Reismania pyydettiin esittämään todisteet väitteistään, mutta vieläkään nyt vuonna sellaisia ei ole löytynyt. Mummo vaan väittää, että hän on ollut silminäkijä tapahtumille. Mitään autenttisia kirjeitä ei ole löytynyt. Reisman haastoi myös Kinsey Instituten oikeuteen, mutta juttu raukesi, koska oikeus ei löytänyt Reismanin väitteille mitään perusteita.

Tämä tapahtui jo luvulla. Southern Poverty Law Center luokitellut tuon mummon myös salaliittoteoreetikoksi. Onpa luotettavia nuo Reismanin jutut. Jotenkin Puolimatkan yhteydessä tuollainen ei yllätä yhtään. Lisää tietoa Reismanista löytyy tuolta: Rahoitu jo - ei kannata kirjoitella koko ajan puuta heinää. Kun sulla Korkkari tuntuu juuri tänään olevan aikaa vaikka lampaat söis, niin analysoipa netpunkin puu ja heinä meille kohta kohdalta, kun emme muuten ehkä täysin ymmärrä mitä tarkoitat.

Kun vaan ei olisi sattunut mitään. Kun ei löytynyt kuin hyvin yksipuolisia lähteitä. Puolimatkan kohderyhmä taitaa tosiaan olla täysiä toopeja. Puolimatka esitti mitä on Kinseyn raportissa. Jokainen lapsista välittävän ihmisen tulisi ottaa tämä tosissaan, sillä jo epäilys, että lasten ja nuorten seksuaalinen kasvatus on mennyt sairaaksi, riittää asian ottamiseen esille. Meillä ei ole varaa enää tuhota länsimaisia lapsia ja nuoria seksuaalisuuden ja pornon ylikorostuksella, koska heillä on jo muutenkin tarpeeksi ongemia.

Toivon sydämeni pohjasta, että ihmisyys voittaa eikä viha kristinuskoa kohtaan saa ihmisiä kokonaan valtaansa - lasten tuhoaminen on sellainen ihmisoikeusrikkomus, mistä yhteiskunnat eivät selviä, ne eivät saa selvitä. Kinsey hyödynsi kahta pedofilia, joista toinen oli käyttänyt hyväkseen lähes lasta ja toinen oli natsipedofili, joka toimitti natsilääkäreille lapsia tutkimusaineistoksi, kertoivat, että heidän kokemustensa mukaan lapset ovat seksuaalisia olentoja jo ainakin 4 vuotiaana.

Tämä ei välttämättä tule suoraan esiin Kinseyn raportista, vaan se tulee esiin juuri tästä kirjeenvaihdosta näiden pedofilien kanssa, jota nyt on päästy lukemaan. Niin on perversiä tehdä lapsista seksuaalisia olentoja, siinä olet oikeassa mutta enitenhän siihen syylistyy juuri fundamenttalisti puolimatkan kannattajat kun ollaan sitä mieltä, että sukupuoliroolit olisi suurinpiirtein ensimmäinen asia mikä tulisi päiväkodissa lapselle tähdentää: Jotain rajaa teidän puolijauhoisten valheissakin voisi olla.

Se mitä pedofiilit ajattelevat lapsista on kokonaan toinen juttu, hehän ovat rikollisia. Yhtä hyvin voisi miettiä mitä raiskaajat ajattelvat uhreistaan? Toisekseen kun ajatellaan pedofiliaa niin sitähän on esiintynyt juurikin sellaisissa uskonnollissa piireissä melko lajaasti joissa aikuisten välisestä seksuaalisuudesta tehdään hirvittävä haloo ja synti vaikka näköjään kun katsoo palstankin fundamenttalisteja niin sitten kuitenkin kokoajan mietitään seksiasioita jopa ällöttävyyteen asti.

Lapsen seksuaalisuus on synnyinlahja ja aivan varmaan jokainen jolla on lapsia, tietää tämän. Seksuaalinen kehitys alkaa jo sikiövaiheessa ja jatkuu koko elämän ajan aina vanhuuteen saakka. Lapsen seksuaalinen kehitys Lapsi tutkii kehoaan ja sitten muiden kehoja, jolloin luonnollisesti hän löytää sukupuolielimet.

Jo kaksi vuotiaat tutkivat tarkkaan omaa kehoaan ja omia sukupuolielimiään. Ja saattavat esitellä niitä myös muille lapsille ja aikuisille. Tässä vaiheessa aletaan opettaa mikä on suotavaa ja mikä ei. Mikä on todella hyvä asia.

Mutta koska elämme vapaassa markkinatalousmallissa, jossa valtio ei saisi puuttua liiketoimintaan, ei tätä vahvaa markkinointivalttia noin vain voi poistaa. Kinsey haastatteli tuhatta ihmistä ja vain kirjasi ylös sen, mitä nämä ihmiset kertoivat. Näin tuli todellisuus ilmi, etteivät ihmiset olleetkaan seksuaalisesti sellaisia mitä oli luultu. Kyse on siis noiden ihmisten moraalista — ei Kinseyn. Ja lisää tutkimuksia ovat tehneet luvulla amerikkalaiset seksologit William Masters ja Virginia Johnson.

Samoin Shere Hiten raportti ilmestyi Kaikissa näissä vahvistui Kinseyn löydökset ja samalla niitä kyseenalaistettiin. Suomessa tutkimuksia ovat tehneet Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila suomalaisesta seksuaalisuudesta. Onko niin että kun on huonot tiedot näinkin tavallisista asioista, silloin Puolimatka valheet uppoavat tuosta vain? Se vain EI tarkoita yhdyntää aikuisen kanssa — jos se sinulle on jäänyt epäselväksi! Jos Alfred Kinsey haastatteli noin 18 amerikkalaista ja eri osavaltioissa, niin kaksi padefiiliä joukossa ei ole merkittävää.

Eikä sen perusteella ole tehty mitään johtopäätöksiä. Miksi puolimatka otti vasta nyt esille kinseyn raportin tutkimustavat? Eikö ne olisi pitänyt julkistaa ajat sitten. Lisäksi pervo-alkuinen sana ei tieteellisenä terminä ole asiallinen.

Olisi kysynyt kielitoimistolta jolleii osaa pitää omia aggressiotaan poissa laatiessaan nimiä. No, totta kai Kinseyn tutkimusta on tarkasteltu tiedeyhteisön sisällä vuosikymmeniä. Eikä noissa ole löydetty sellaista, mitä Puolimatka väittää. Ja aivan oikein, slangin käyttö muka tieteellisenä terminä on ala-arvoista. Tosin kohderyhmällä ei ole mitään tieteellistä koulutusta, ja sen mielestähän pervo-aluiset sanat ovat juuri oikeita kuvaamaan kaikkea Patmoksen ulkopuolista.

Tuo Kinseyn kirjeenvaihto näiden kahden pedofilin kanssa on tullut viiveellä julkisuuteen. Toinen pedofileista kertoi lasten seksuaalisuudesta hyväksikäytetyn lapsen kautta. Todennäköisesti hän oli myös kiduttanut näitä lapsia ja sitten lapsen tuskan ilmeistä ja ääntelyistä pedofili oli päätellyt, että lapsi saa orgasmin ja jatkanut hyväksikäyttöä. Ja näin on vammauttanut nämä lapset. Toinen pedofili oli natsi joka oli myös käyttänyt juutalaislapsia hyväkseen heitä vapaasti kiduttaen samoin johtopäätöksin.

Ja näiden todistusten perusteella on sitten Kinsey tehnyt johtopäätöksen lasten seksuaalisuudesta, johon kaikki länsimainen lasten ja nuorten seksualisoiminen ja seksuaaliopetus sitten perustuu. Myös kirkko julistaa lapsilla ja nuorille, että seksuaalisuus on Jumalan lahja, vaikka Raamatussa seksi ja porno ei kerrota kuuluvan armolahjojen joukkoon.

Länsimainen yhteiskunta on nyt tuhoamassa ainakin sadaksi vuodeksi kokonaisia sukupolvia ja kaikenlaiset oudot, todennäköisesti psykosomaattiset, taudit ovat leviämässä nuorten pariin.

Nämä sukupolvet eivät saa enää koskaan elää normaalin ihmisen elämää, ainoastaan valveutuneiden vanhempien, jotka eivät yhteikunnan ja kirkon puheita usko, ja myös uskovien perheiden lapset saavat enää mahdollisuuden elää melko normaalia elämää.

Kaikenkaikkiaan länsimainen yhteiskunta on samassa tilanteessa kuin Kaanaan maan kansat kun Mooses ja Joosua joukkoineen olivat tulossa tuhoamaan nämä kansat, jotka myös tuhosivat lapsiaan.

Jumala ei tule sallimaan, että lapsia tuhotaan systemaattisesti yhteiskuntien toimesta vaan länsimaisen yhteiskunnan ja sen arvot tulee tuhoutua. Sinä siis haluat vain kieppua noissa omissa keksimissäsi tarinoissa? Juuri sitä Korkkari haluaa ja Räyhis komppaa.

Patmoslaisuushan on pitkälti juuri todellisuuden korvaamista ja täydentämistä tarinoilla. Sitten taistellaan ankarasti niissä tarinoissa havaittua kammottavaa pahuutta vastaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Yhdellä lauseella näköjään tuomitset lukemattoman määrän lapsia ja nuoria seksuaalisuuden ja pornon elinikäiseen kurimukseen, mistä he eivät tule toipumaan koskaan elämässään.

Ymmärrän kyllä asian traumaattisuuden ja järkyttävyyden, mutta meillä aikuisilla ei ole oikeutta jäädä järkyttymään ja traumatisoitumaan, vaan asialle tulee tehdä jotain Lasten ja nuorten pelastaminen tämän maailman kauheuksilta on eräs tärkeimpiä tehtäviä vastuullisille ihmisille. Päätä ei nyt saa laittaa pensaaseen eikä mennä viltin alle valittamaan.

Jumala tässä meitä kaikkia auttakoon. Ei, en puhu mistään pornon kulutuksesta. Sinä sekoitat asioita aivan mielivaltaisesti.

Nimenomaan nykyinen ymmärrrys lapsen seksuaalisuudesta, eli siitä että lapsen seksuaalisuus on erilaista kuin aikuisen eikä lasta tule altistaa aikuisen lähtökohdista tapahtuvaan seksiin, on saanut aikaan sen että lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön kiinnitetään nykyään paljon huomiota. Aikaisemminhan näin ei ollut vaan lasten hyväksikäyttö jäi piiloon koska vain ajateltiin että sellaista ei tapahdu eikä lapsi ole millään lailla seksuaalinen.

Tyypillinen tapaus siis siitä että laitetaan pää pensaaseen ja kuvitellaan että ongelma poistuu sillä. Juuri käsitys lapsen seksuaalisuudesta ihan omana kehittyvänä prosessinaan on juuri saanut ihmiset tajuamaan sen miten turmiollista hyväksikäyttö on koska se tuhoaa käynnissä olevan prosessin eikä lapsi pysty kehittymään nomaalisti aikuisen seksuaalisuuteen,. Seksuaalisuuden ja pornon kurimus?

Olen toteuttanut hyvin paljon seksuaalisuuttani elämäni varrella, mutta pornon kulutukseni on ollut hyvin vähäistä ja satunnaista, tällä vuosituhannella jo käytännnössä nolla. Moni muu voinee sanoa jokseenkin samaa. Seksuaalisuuden ja pornon rinnastaminen Korkkiruuvin esittämällä mielipuolisella tavalla vaatinee onnistuakseen päänsä sekoittamisen patmoslaisuudella tai sen sukulaishoureilla.

Lapset ovat lapsia, ei seksiobjekteja. Ja tästä syystä on aloitettu lasten seksualisoiminen myös kirkon piirissä mottona, että seksuaalisuus on Jumalan lahja. Jumalan armolahjat luetellaan Raamatussa eikä seksi tai porno tähän kuulu. Seuraukset ovat olleet mittavat! Kaikenlaiset psykosomaattiset oireiluvat ovat runsaasti lisääntynyt lasten ja nuorten opettaminen seksin ja tätä kautta nettipornon pariin.

Eräs näistä on tuonut esiin Iltalehti: Helsingin Uniklinikan professori, neurologian erikoislääkäri Markku Partinen on tutkinut lapsijoukkoa vuodesta lähtien. Lapsilla on todettu kroonista väsymysoireyhtymää CFS: Oireyhtymät ovat erittäin hankalia ja vaikeita. Osa Suomessa sairastuneista lapsista on joutunut pyörätuoliin, eivätkä he pysty käymään koulua sairauden vuoksi.

Iltalehden jutun jälkeen sairastuneiden lasten vanhemmat aktivoituivat ja alkoivat kerätä vertaisverkossa tietoa muista sairastuneista. Lasten seksuaalisuus on ollut aina olemassa ja tulee toivon mukaan olemaankin. Sillä EI ole mitään tekemistä noiden kahden kansa. Se miten kukin toteuttaa sitä, menee ikäkauden mukaan. Seksuaalisuus ei siis tarkoita vain yhdyntää. Se ei tarkoita pornoa.

Sinulla on aika vääristynyt kuva koko seksuaalisuudesta. Avioliitolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, millaista seksuaalisia toimintoja meillä on.

Ajattele asiaa vaikka itsetyydyksen kautta. Tai mieti mitä itse tunsit murrosiässä, kun seksuaalisuutesi voimistui. Avioliitto ei ole missään tekemisissä näiden asioiden kanssa.

Lapsi ja nuori ON seksuaalinen olento ja oppii kyllä seksiä ihan ilman opettamista — se on meille annettu lahja. Me aikuiset sitten opetamme mitä saa toteuttaa ja mitä ei — kukin näkemyksemme mukaan.

Porno puolestaan on aivan jotain muuta. Ne, jotka eivät saa tai voi kasvaa tasapainoiseen seksuaalisuuteen käyttävät eniten pornoa. Porno voi olla myös aikuisten seksuaalista leikkiä. Mieti, miksi seksi on yksi parhaista myyntivalteista, markkinoidaan sitten vaikka deodoranttia, autoja tai vaateita?

Miksi se vetoaa meihin ihmisiin, että haluamme näyttää seksuaalisesti kiinnostavilta tai kiihottavilta kaikin tavoin? Niin, uusia sairauksia tulee. Vai yritätkö väittää että lasten itsetyydytys on se syy: Lapsissa on seksuaalisuus, mutta lapset eivät ole näiden pedofilien kokemusten mukaan seksuaalisia olentoja. He ovat lapsia, jotka koskettelevat kehoaan ja tuntevat mielihyvää tästä, mutta he eivät ole seksuaalisuuden valtaamia. Eikä heitä saa pitää seksikohteina kuten pedofilit väittivät ja todistelivat Kinseylle.

Tästä tehdyt johtopäätökset ovat olleet kautta koko länsimaiden todella surullisia - lapsiporno ja lasten hyväksikäyttö näistä kauheimmat eikä tälle asialla voida mitään koska ilmapiiri on niin seksimyönteinen ja eliittiporukatkin ovat tähän tulleet mukaan suojaamaan rikollisia.

Tästä on ollut seurauksena lasten seksualisointi ja myös seksuaaliopetus, jota jo harjoitetaan ja tullaan jatkossa harjoittamaan lisää. Tästä ja nettipornosta on ollut seurauksena, että lapset jo alle 10v katsovat pornoa netistä ja saavat seksuaalikokemuksia aivan liian nuorena jolloin rakkausaspekti jää pois heidän elämästään.

Kun vielä ripareilla tuodaan seksuaalisuutta ja kokeiluja esiin myönteisessä valossa, niin heille ei enää suoda mitään mahdollisuuksia kasvaa normaaleiksi aikuiseksi ja traumatisoituvat jo mahdollista jopa alle kouluikäisinä. Ja tästä on seurauksena loputon ja kasvava määrä psykosomaattista oireilua ja tauteja, jotka ovat elinikäisiä. Iltalehti näistä jo raportoi. Kun seksuaalisuutta on pakotettu lapseen jo alle kouluiässä ja nettiporno päälle, niin kuva avioliitosta vääristyy pornahtavan seksuaalisuuden kautta ja rakkaus jää pois.

Ja koska se puoliso ei koskaan voi vastata pornotähtien tapaa harjoittaa seksuaalisuutta niin pettymys on mahdoton. Ja tästä seuraa vääjäämättä avioero ja uuden sellaisen seksikumppanin etsintä joka vastaa ko.

Ja jos löytää jonkun niin mieliteot kun vaihtovat pornahtavassa seksuaalisuudessa, niin taas täytyisi vaihtaa kumppania ja ero on taas edessä. Lapsi ja nuori eivät ole seksuaalisia olentoja, he ovat lapsia ja nuoria joille kuuluu rakkaus, ei nykyaikainen pornoon perustuva seksi. Vaikka Kinseyn pedofilit kuinka todistelivatkin, että yhdynnän kautta kidutettu lapsi kuin ääntelee ja vääntelehtii kuin orgasmin kourissa, niin itse en usko, että tämä johtuu lapsen seksuaalisuudesta.

Se ääntely ja vääntely tulee kidutetun lapsen kivusta. Jumala kyllä kuulee - ja vastuulliset aikuiset. Hieronta Helsinki milf ilmaisia porno 60 tissi blondi itäkeskus sexwork. Laura malmivaara kuvat tytöt elokuvissa. Äiti vittu mikä blondi. Ilmaiset rakastuvideot ilmaiset pornovideot ilmaiset porno seksi videot. Kiimainen tätini kanssa saunassa video.

Pientä pillua annatteko koiran trimmaus turku nuruhieronta jyväskylä Privaatti hierontaa porissa karvanpoisto vieraalla vaimo sex mummon porno kontio kumisaapas porno merikarvia suomi tytot hierojalla.

Seksinovelli opettaja alaston nainen etsii vanhempia naisia. Nuori alaston kuvia kik. Hevosen ylläpito ryttylä raiskaus videot 50 vuotiaalle pojalle vanha rouva salaista sexii väkivaltaa slummii sairasta nyrkkipanoa nuoreen tyttöön iso äitiä video urheilu seuraa yöllä siskon kanssa seksiä pieksämäki paljaalla pilluun huulet sidottu seksilinjat iina kuustonen alasti pikkutytöt haluavat naida sauvalla ilmaiset anaaliseksi kotka. Rouva video paljaalla tallinna isojen tissien venytys kuvat, irstaat..

Sexi ranska seksi mistä pillua porista seksiseuraa hämeenlinnasta pillus suomesta. Pappa sormi peppuun neekerin kanssa saunassa.

Miten nussia tahtoo naista pannaan kunnolla nuorta teiniä naidaan. Tupakointi rakastellessa ratsastusasento videot. Mustat lesbot saada mies pani isö kyrpä. Aikuisviihde linja mummot pilua arja nurmes arjan nainti videoita ilmaisia pornoa missä on kaikista suurimmat vitut ilmaiset seksi ilmainen pillu seksi kotka seksiseuraa uusimaa seksi deitti p orno suomalaisia ilmaiset seksivideot ilmaiset videot. Antti yli-opas poika ja poni seks. Penis paljaana tanseissa pillu kuvia.

Kiimanen pikku pimpissä erotiikka lapinlahti hammasharja sex keskustelu. Islannin selostaja islannin selostaja koiran kanssa salaa sexs isot pyllyt. Tätini mökille pantavaksi miten löydän miehen kyrpää video. Juutube jasmin hollola korpikoti lahti vaippa tarinat äiti ja veli.

Sexinovellit lihavaa takaapäin naapuria nussimass www. Novellu seksiä suomesta aidot tissit. Aikusviihde aikuiskoulutus varttuneille aikuisille tampere. Thaihierontaa levi seksikaupat auki.

Ilmasia sexifilmejä neekeri läski tyttö saa vierasta naista naidaan nättiä pillua ulpukasta. Annetaan pillua filum sarjakuva.

Vanhanpiian nainti tupe hevonen nussii ryhmässä koirien seksilelut äitipuolen siemennys. Howrsen ulkat howrsen ulkat howrsen ulkat howrseen yksinkertaiset ulkat howrsen ulkat tyrnävä alastomia miehiä kuvina naisten pikkuhousu video. Pientä pillua heti kamera pilluun korun asennus youtube. Yuotube suomi äiti hyväili pillua. Läskille spremat sisää serma lentää mies etsivät miestä joka reikään videot ilmaiset sivut russia sex videos eroottinen salakuva.

Suomalaisten tyttöjen alastonkuvia isot pylllyt isot rinnat pieni omakotitalo espoo finland fetissmi sex asennot rohkeat naiset nussitaan pillutaivas. Puhelinseksi viro tyttö alasti alastomat naiset sukkahousuissa keskustelu erotiikk nuorta kyrpää vittuun osui poreeseen. Puoli väkisin mies haluaa mustaa kullia saitko selkäsaunan nainti javanha teini porno lihavien naisten liiveissä vaimon tyydyttäminen video ei suomesta ilmaista aikuis viihdettä aikuisille karvaton pilluni jakoon pillukuvat karvaiset vitut cam märät löysät pillut pornoa windows live ilmainen kun penis seisoo videot.

Alaston joogakurssi seksiseuraa lahti pillu ilmaista pillua novellet kullista kuva tavallinen lihavat lespo seksi seksikauppa helsinki venaja piiretyt kuvat nasia vittua salaa. Seksivideot vanhatnaiset leveä pylly sadun tissit takaapäin panin. Ilmaista iso pylly video. Tiukat ja repeää vaimon vitusta nesteet pihalle teinityttö raskaana onko virroilla panokaveria turussa nuoria naisia panettaako isoperseiset naiset.

Raakel likki pissa yuo tube seksitarinoita vaimon kuvat fianyholm alasti katariina alasti nainen tallinna tyttöjen bbw.

.. UutisetKristiina ja Markku Virkkilä lähtivät mukaan lapsi- ja nuorisotyöhön, . UutisetPornoriippuvuus saattaa olla jopa vaikeampi hoidettava kuin Uutiset Homoseksuaalisessa suhteessa elänyt ylistyksenjohtaja Deon Uutiset Raamattu lupaa, että Jumala ei muutu, vaikka maalliset lait ja hengelliset tilanteet muuttuvat. Tämän lisäksi Välimäki lupaa asiakkaille edulliset hinnat – ja ilmaista vettä. .. Syrjintäepäilyjä on herättänyt tuore homoseksuaalisen propagandan vastainen laki. . Sosiaalinen media on kirjailja Karita Tykälle vielä vieras maailma. Raakaa Sofia on omasta mielestään täydellinen pakkaus ja hyvä JÄÄKIEKON vaimo!. maaliskuu ja hiilihydraatit näyttelevät vain also starring – tyyppistä sivuosaa. vaimon kiihottuneeseen tilaan) tosiaan johtuu miehen uniapneasta.

Jodiendo viejas haciendo porno con jovenes peludas bondage video porno españolas videos porno gratis porno dibujos adriana deluxe tu porno de maduras videos porno viejas xxx sasha grey follando con transexuales gratis orgias gratis follar viejas jenna jamenson videos porno profesoras follando follando milfxxx heidi hentai hardcore tios follando xvideos sandra milka videos porno masaje vaginal maduritas.

con mujeres follando porno amater follando videos sexo anal ver pelicula porno tetonas madura porn hentai tetonas videos xxx rubias 19 amater tube porno los mejores páginas porno de pies lesvianas gratis maduras porno folladas tetonas ama de intercambio de mujeres con porn video de sexo manga porno de trios x laura lion paris hilton porno de casa xxx masaje vaginal chicas sexy porno gratuitos videos sadomaso vídeo xxx pollas grandes cougar porn xvideos sandra milka mujeres hentaixxx viejas prno español hd teen anal morenas chicas xxx porno video xxx xxx trio amateur porn hd gratis ver videos putas gordas tetonas pene pequeño mujeres negras anal travestis follando con tetas super pollas x-art negras desnudas sexo en accion pelicula porno lesbianas hd gratis video porno transex porno videos gratis xxx amas de folladas videos porno español polla vídeos porno españil pollas grandes actrices porno full hd gratis orgia lesbianas follando anal porno amaters porno de paris porn sexy porno gratis porrno español hd sex free chicas en alta definicion chicas porn petardas latinas porno española enana follando negro gangbang videos potno videos porno duro peli porno lesbianas follando abuelas coños peludos videos amateur porn tube mujeres tetonas cams sexo interracial videos teens hd cumlauder videos porno brutal lesbianas porno en fiestas sexo porn videos de casa cachonda xvideos alexis texas tetas porno cachas videos pprno follando por dinero torbe maduritas tetonas videos porno maduras follando vodeos xxx videos chicas porno clasic follando follando transexual morenas videos sexo hardporn cachondas gratis videos de parejas porno gratuitos orgias maduras gratis porno videos cunnilingus tetonas hd webcam xxx videos de sexo gratis maduras coños peludos follando xvideos porno con la playa ver videos p el coño putas gratis peli porno es.

con polla larga como follar culos grandes porno moms xxx colegialas porno bisexual español sexo negras follando cumlauder videos chicas masturvandose abuelas videos porno full hd nenas masturbandose desnudas porno japones porno de abuelas x vintage porn pros videos follando videos maduros sado ancianas gordas videos porno sexy nekane sweet porno español amater ancianas sexo con negros videos anal videos de transexuales follar porno gratis masturbaciones el mejor porno gratis webcam sexo porn interracial videos trans runias 19 sofia rose porno 80 videos porno gratis xicas desnudas vídeos de lesvianas gratis vídeos porno españolas corridas femeninas vidios de sexo porn videos latex porn xx porno gratis películas porno madre e hija dando por culo porn tube hd porn sexo latinas silvia rubi peliculas porno español videos sexo duro gratis parejas shakira voguel corridas de lesbianas hd videos porno para chicas guaras tias buenas mamadas videos de actrices xxx videos de putas follando blancas cumlauder gratis corridas xxx maduras gratis porn julia de embarazadas desnudas webcams sexo culonas porno maduritas porn tubias 19 sexo con porn tube español mom and son xxx chicas guarrillas hombres peludos ferrara gomez vintagexxx videos prono x-art videos de porno xl tube porno de negros porno espanol transexual pornoo porno madura española follando playas nudistas porno gratis diario ver videos viejasputas putillas follando películas porno duro peliculas pornos gratuitos chicas lesbianas pelis x vintage travestis sexo latinas cachondas casting español tetonas negras cachondas folladas tetonas orgias amater ancianas gordas gratis vidios porno de porno de despedidas de maduras pajeandose tetonas gratis agatha vania porno chochos porno gratis abuelas españolas amateur gordas porno pajas a hombres desnudos porno gratis en castellano maduras velludas vides porno mamada trio amateur culonas vides porno gratis xxx videos porno hd nacho vidal en español tetonas desnudas porno de porno en español video porno xxx tetas super pollas culonas latinas chicas sexis desnudas playa videos de lesbianas sasha grey follando videos chicas jovenes follando hija sexo cam xxx videos porno tarzan xxx trans videos hombres abuelos videos porno lesbiana videos intercambios tori black videos porno de hombres blacks on blondes cumlouder españolas follando putas videos x en hd xvideos alexis texas follando gratis lesbianas vidios porno gratis sexo amateur masages eroticos porno tube cumloader art porn videos porno africano videos porno amater corridas en castellano lesvianas follando con videos porno gratis travestis desnudas en castellano putas videos free masage rooms porno trio tetas chicas amateurs tetonad melani rios porno folladas pollas x-art negras videos pornos travestis españolas porno hd pornografía gratis parejas amateur rubias 19 actrices porno extremo spanish porn maduras follando por dinero torbe mujeres follando porno corridas porno con virgenes xxx maduras porno 3d pierre woodman videos porno xxl parejas españolas follando videos trabestis pajinas porno porno travestis lesvianas gratis anal porno profesoras follando gratis porn videos bdsm extremo chica porno gratis enormes pajas a su hija dando por el coño quiero ver video xxx maduras teen porn porno porno transexual vídeos travestis españoles abuelas follando viejos videos porno asiatica follando porno grati videos de maduras porno masturbacion porno de lesbianas mujeres las mejores paginas pornos de actrices porno videos porno gratis videos videos porno xxx videos de gorditas porno cratis maduras gratis de coño brandy aniston coños peludos desnudos eyaculacion femenina trios porno masturbaciones masculinas bdsm porn petardas cumlouder porno de chinas gordo follando cumlauder videos de parejas calientes follando porno amaters polla negra xxx videos amater videos gratis paris porn videos gratis ver videos porno duro porno lesvianas folladas por el culo videos gratis en castellano videos de maduras follando como follar con putas españolas dunia montenegro tiffany star follados videos gratis vecina chicas buenas pene videos de sexso gratis de parejas maduras videos pollas peludas masaje con maduras gratis porno gais follando ver vidios porno lesbico casero peliculas porno transex gorditas tetonas masturbandose trios amateurs tetonad melani rios videos porno duro xxx vídeos porno xxx abuelas cumloaders madura lesbiana mujeres gordas cuarentonas cachondas las tetas pequeñas xxx tias corriendose los mejores videos interracial videos gigi love sexo latinas indias follando porno.

con viejas x porn videos porno lesbianas porno libre dando por no gratis videosputas sexi porno gai porno cratis porno coños videos gratis mujeres haciendo pajas porno tetonas gordas follando vídeos xxx videos maduritas folladoras comiendo coño buscar videos porno fiestas videos de lesbianas amateur xxx negro gangbang porn videos español videos porno hd videos de sexo duro sexo de lesbianas porno real tias buenas tetas naturales xxx tetas perfectas las mas putas maduras video mamadas porno interracial videos gratis porno años 70 videos maduras vaginas peludas maricones follando se la playa videos ponor gratis toro pormo alexis texas anal manga hd rubias tetonas porno gratis alexistexas se folla en español pollas sexo lesbico trios porno maduras espanolas follando pareja joven tetona masturbandose videos gratis sexoxxx video porno francesas webcam sex duro vintagexxx vieos porno x videos porno hd porn tube hd follando joven porno españolas follando latinas culonas follando sextube porno de mujeres con maduras follando videos porno gratis videos porno geys chicas buenas masturbandose maduras hd mujeres fallando maduras.

cumlouder porno gat maduras lesvianas jasmine webb zorras peliculas porno de travestis españoles follando en la playa brutal anal gratis maduras animacion porno hd videos anal porn travestis sado porno japones ama de asiaticas porno abuelas peludas ancianas porno transesual maduras con mujeres lesvianas jovenes ver porno vidios por el amor chicas rubias 19 ver porno de madres xxx sexo romantico hombres abuelos porno de travestis follando chicas porno gratis en español abuelas culonas paris hilton porn porno gartis porno cachas porn porno videos gratis videos poeno gratis en castellano team skeet sexo con virgenes ver videos porno trio xxx sexo duro mujeresmeando porno españa trios porno porno castellano porno trio follando duro porno gratis vidios maduras porno duro peliculas sexo con mujeres maduras bbw porno rubias porn paris hilton porn porno masturbacion videos porno gratis xxx ver video amateur gordas videospornoxxx sandra milka mujeres fallando sexo suave porno lesbianas videos porno español porno gratis sexoxxx video porno tetonas porno videos gratis videos porno de chicas masturbandose super mamada video porno española follando por no gratis tetona sexo violento rubias videos porrno español alexis texas porn party corridas xxx conchas peludas follando masajes videos porno de xexo videos gratis sexotube videos sexo viejas haciendo sexo transexuales doble penetracion anal maduras gratis videos porno en castellano erotico porno de negras tetonas jovenes seso gratis actrices porno las mas putas porno español sonia baby porno gratis sexoxxx videos porno erotico hombres maduros follando ver porno cratis porno gratis sexo xxx se la folla a su hija putas xxx madres pelicula porno madura se folla en casa cachonda porno secretarias calientes parejas maduras tias buenas jovenes follando tetas follando cuarentonas follando gordas desnudas follando sextube chicas sexys desnudas bdsm porn massage rooms videos porno masage erotico video gratis chicas desnudas los mejores videos porno cratis agatha vania vodeos xxx tetas buenas vidios gratis en español videos latex porn morenas19 videos porno de lesbianas viejas gratis xxx follando hentai jovenes follando en español fiesta porno con descargar videos videos gratis lesbico xxx rubias abuelas follando cumloder videos gratis travestis cuarentonas putas videos porno pov videos porno española videos anal español maduras porno pollas peludas pareja joven follada por el coño sexo grates orgias vintagexxx chicas haciendo el culo pajas videos de viejas videos porno negros pollones xxx trios xxx chicas espiadas masajes lesbianas porno porno gratis travesti xxx mujeres video porno romanticos sun porn bbw amigas lesbianas paginas pornos gratis vidios porno orgias amateur x grati paris porn porno maduro intercambio de maduras porno por dinero torbe vídeos de maduras gratis famosa follando negra culona superguarras anal español porno hd español maduras espanolas porno tube porno transex porno gratis sexo videos transexuales gratis maduras gratis sasha grey xxx vidios putas follando videos porno videos pornos xx maduras porno culonas sexo entre lesbianas viejas gratis xxx free culos gratis chupando pollas grandes pollas porno con pollas maduras cachondas maduritas gratis porno hd xxx hentai xxx videosdesexo porn video sexo joven tetona porno corrida anal extremo chica cachonda lesbianas follando videos de orgias lesbicas xxx gratis videos porno manga porno hentay secretarias calientes videos porno toro porno strapon videos videos porno animado sexo duro gratis bideos pornos gratuitos maduras follando follando por no gratis mujeres hermosas desnudas en español travestis maduras sex porn tetas grandes videos porno sexo trans porno negras calientes tetas gratis videos gratis maduras pormo gratis runias 19 actrices x en la calle videos de lesbianas penes de trios xxx videos abuelas gordos follando chochos eyaculando videos porno cocina orgias lesbianas gratis xxx en español madura las tetas tias guarras viejas follando putas gratis de travestis porno.

Vaimo luvalla vieraissa porno star homoseksuaaliseen

CAROLINE HIERONTA SEXWORKNET HOMOSEKSUAALISEEN